Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Láttam itt valahol egy hírdetést amiben talajvizsgálati szettet kínáltak. Azt hiszen debreceni cég vagy forgalmazó és egy 10-es volt a csomag ami 10 mérésre elegendő.
Nem találom sehol, tudja valaki melyik topicban volt?
Na ez az, most úgy látszik nem a február lesz a legkeményebb téli hónap mint 2012-ben volt!! Ha bejön nekik az előrejelzés akkor nem lesz gond a csapadékkal a ebben az évben!!
A probléma a játékszabályokkal van. Amit az egyik gyártó megtehet az nem biztos hogy a másik is megteheti (törvények szabályok pénzügyek stb...). Így már érdekesebb kérdés ki a versenyképes és miért.
Valahol igazad van, söt... DE emlékezz csak vissza az un. rendszerváltásra, ott volt pl. az a kicsi kis Szlovénia (csak 1 a nem éppen sok közül aki így vélekedett) azt mondta hogy nem kell semmi külföldről ami szlovéniában megterem, termelhető, tehát először a saját gazdaság, a saját vállalkozó érdeke, és csak utána a külföldi és a multi stb... stb... Nem megyek bele most politikába, (a politikai dühöngő rovatba sem írok soha semmit ez nálam elvi kérdés, a magyar politaikai élet és elit még a kritikát sem érdemli meg) De meg lehet nézni azt a kicsi országot, és nézz körül nálunk..... persze lehet hogy a magyar (nagy)vállakozói rétegnek is fel kellene, kellet volna már nőnie ahhoz amiről én most beszélni próbáltam, bocsánat..... Szép estét mindenkinek. Téma részemről lezárva. PONT.
Nemár!!Most komolyan téged ez zavar???? Angem kicsit sem érdekel hogy honam is hozzák elö!! Söt mindegy hogy honnan !!!! Azt kell hogy mondjam ha külföldre kell ahoz menni hogy becsületes gyártót találjon az ember..És ha ezt versenyképes áron le teszik neked a kapuba hol itt a hiba???
nem sajnálom, mért sajnálnám, főképp úgy hogy mi megvettük 72-ért, csak 1 faxság az egész, ebben az országban mindent meg lehet csinálni Hol van most a magyar műxar, lehet megint külföldre dolgozik a bige holding, mi meg vesszük az inportot
Azért írtam mert lehet hogy van olyan cég aki be szeretne törni a piacra és kevesebb haszonnal is elvan indulásra, de én is tudom hogy ilyenkor már csak felfelé megy mint az életszivonal!!!
Sziasztok! Bocs hogy ide írok, de nem találtam rozsos topikot. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy rozsra mit javasolnátok tavaszra: pétisót vagy nitrogént, és hanyast:27% vagy34%-est és mennyit. Előre is köszi a segítséget!!!
13837 hozzászólás
Válasz #3330. hozzászólásra
na ez engem is érdekel.
Válasz #3333. hozzászólásra
Épp most néztem én is. Irtam is nekik árajánlatért! Engem is érdekelne. Ha esetleg elöbb megkapom irok.
Minden szép és jó amit irnak:) Lehet ezekröl, vagy hasonló termékekről valakinek tapasztalata? Az is érdekelne.
Válasz #3334. hozzászólásra
És mit ér?Mondjuk 200 liter nitrosolt bedolgoznék,meg 200 kg ilyen műkakit mellévetnék.
Válasz #3333. hozzászólásra
9-10eFt/q
Ezek árát tudja valaki?
Válasz #3331. hozzászólásra
qrva jól oldja, csak büdös
Ammónium-nitrátot használt már valaki jégoldáshoz?
Válasz #3329. hozzászólásra
Nagynehezen megtaláltam, rosszul emlékeztem nem a topicok között volt.
Ismeri ezt valaki? Vélemény?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3378841/Kalium-Nitrogen-es-Foszfor-szint-meres-a-talajban.html
Válasz #3328. hozzászólásra
Nem erre gondoltam. Az a hírdetés itt volt valamelyik topic-ban. Azok egyszer használatosak voltak, tíz darab/csomag.
Válasz #3326. hozzászólásra
EZ esetlegEZ
Válasz #3322. hozzászólásra
köszi
Tisztelt Kollegák,
Láttam itt valahol egy hírdetést amiben talajvizsgálati szettet kínáltak. Azt hiszen debreceni cég vagy forgalmazó és egy 10-es volt a csomag ami 10 mérésre elegendő.
Nem találom sehol, tudja valaki melyik topicban volt?
Válasz #3323. hozzászólásra
Na ez az, most úgy látszik nem a február lesz a legkeményebb téli hónap mint 2012-ben volt!! Ha bejön nekik az előrejelzés akkor nem lesz gond a csapadékkal a ebben az évben!!
Válasz #3323. hozzászólásra
Az nincs odaírva hogy 10 az rendben van csak az előjelet tekintve nagy a bizonytalanság...
Lehet sietni kell a műtrágyabeszerzéssel?
Február elejére az időkép már +10fokokat mond!!!
Válasz #3321. hozzászólásra
Ezerszem 97 Agrárkereskedelmi és Szolgáltató Kft 8052 Fehérvárcsurgó Dózsa Gy.út.180 Stejner Mihály tel:06-30-927-96-83
Válasz #3320. hozzászólásra
persze
Válasz #3319. hozzászólásra
Csak számlára tudnak adni mindent van náluk vetőmag is meg vegyszer is a műtrágya meg csak március elején lesz valamikor így is érdekel
Válasz #3318. hozzászólásra
Az nincs is olyan messze.
Üzlet nevét, címét megtudod adni?
Válasz #3317. hozzászólásra
fejér megye Székesfehérvártól kb 20km Fehérvárcsurgó
Válasz #3316. hozzászólásra
Honnét?
Engem is érdekelne, bár nem sok kéne,
Ma rendeltem NPK 8-21-21 150000/t nettó ért
Ma ismét nagyon gyenge a forint.. Be is zavarta a mütrágya árakat!!
Üdv!
Karbamid big-bag árat tud valaki?
(kis tételben)
Válasz #3305. hozzászólásra
Ott a pont!
Válasz #3304. hozzászólásra
A probléma a játékszabályokkal van. Amit az egyik gyártó megtehet az nem biztos hogy a másik is megteheti (törvények szabályok pénzügyek stb...). Így már érdekesebb kérdés ki a versenyképes és miért.
Válasz #3288. hozzászólásra
Válasz #3307. hozzászólásra
Román amm.n., Fertília, 8200+áfa kiszállítva
Válasz #3305. hozzászólásra
Nagyon egyetértek veled!
Persze telephelyre kiszállítva.
Sziasztok!
Nekem ma 88.500+áfát mondtak a 34% AN-ra (50kg palettás).
én ma vettem 73ért szlovákot
Válasz #3304. hozzászólásra
Valahol igazad van, söt... DE emlékezz csak vissza az un. rendszerváltásra, ott volt pl. az a kicsi kis Szlovénia (csak 1 a nem éppen sok közül aki így vélekedett) azt mondta hogy nem kell semmi külföldről ami szlovéniában megterem, termelhető, tehát először a saját gazdaság, a saját vállalkozó érdeke, és csak utána a külföldi és a multi stb... stb... Nem megyek bele most politikába, (a politikai dühöngő rovatba sem írok soha semmit ez nálam elvi kérdés, a magyar politaikai élet és elit még a kritikát sem érdemli meg) De meg lehet nézni azt a kicsi országot, és nézz körül nálunk..... persze lehet hogy a magyar (nagy)vállakozói rétegnek is fel kellene, kellet volna már nőnie ahhoz amiről én most beszélni próbáltam, bocsánat..... Szép estét mindenkinek. Téma részemről lezárva. PONT.
Válasz #3303. hozzászólásra
Nemár!!Most komolyan téged ez zavar???? Angem kicsit sem érdekel hogy honam is hozzák elö!! Söt mindegy hogy honnan !!!! Azt kell hogy mondjam ha külföldre kell ahoz menni hogy becsületes gyártót találjon az ember..És ha ezt versenyképes áron le teszik neked a kapuba hol itt a hiba???
Válasz #3302. hozzászólásra
nem sajnálom, mért sajnálnám, főképp úgy hogy mi megvettük 72-ért, csak 1 faxság az egész, ebben az országban mindent meg lehet csinálni Hol van most a magyar műxar, lehet megint külföldre dolgozik a bige holding, mi meg vesszük az inportot
Válasz #3301. hozzászólásra
Ne sajnáld te annyira azt a pétisót..
Válasz #3297. hozzászólásra
De jó hogy megvettükbár ez valami politika, árfelhajtásigaz az EURO is száguldHol van most Bige úr a jó magyar olcsó mütrágyával????
Én ezt igencsak sokallom!! Vagy a január ár emelést hozott??
Válasz #3298. hozzászólásra
Igen
ezek 27%
Válasz #3295. hozzászólásra
Békésben kiszállítva kamiontételben:
Péti, Horvát, Linzi mind 79.000+fa
Pétire azt mondják, hogy csak csepegteti a gyár. Árfelhajtás?
Köszönöm Zsolt!!!!!
Tud e valaki fris Mas arat mondani.
Válasz #3290. hozzászólásra
Azért írtam mert lehet hogy van olyan cég aki be szeretne törni a piacra és kevesebb haszonnal is elvan indulásra, de én is tudom hogy ilyenkor már csak felfelé megy mint az életszivonal!!!
Válasz #3291. hozzászólásra
pétisó a dolomit tartalma miatt nem savanyítja a földet így mindenképpen ezt. mennyiség meg mennyi pénzt szánsz a rozsra. de 2q minimum
Válasz #3291. hozzászólásra
a pétisó is nitrogén!
Sziasztok! Bocs hogy ide írok, de nem találtam rozsos topikot. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy rozsra mit javasolnátok tavaszra: pétisót vagy nitrogént, és hanyast:27% vagy34%-est és mennyit. Előre is köszi a segítséget!!!
Válasz #3289. hozzászólásra
milyen olcsóbb? ittál? ilyenkor nem lefele mennek az árak
Válasz #3287. hozzászólásra
Ennél már nem lesz olcsóbb sokkal, szerintem 70-72 lesz a legalja!!
Illetve kit hogy tudnak be csapni..