Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Okés akkor egy próbát megér, lehez nagyon hülyeséget kérdezek de ennek a bige-nek nincs valami köze a kite-hez mintha valahol együtt hallottam volna a nevüket...
Ez kis 50 kilós zsákokba van annyi különbséggel h más a zsák szine mint amit egy hónappal ezelőtt hoztunk de rendes le van zárva meg minden. Mennyibe fáj egy adag bevizsgálása??
Ilyen defektes anyagot nagy ívben el kell kerülni!Ezek általában a végén a legtöbbe szoktak kerülni...
Megfizettem már én is a tanulópénzt,igaz az teljes árú anyag volt.
Vigyél egy mintát a laborba és mindjárt többet tudsz.
Egyszer rám akartak sózni 8-21-21-et. Gyanús volt és vittem mintát laborba. 6-13-16 volt a hatóanyag szerint.
Válasz #3506. hozzászólásra
egy 30 hekis darabot kétszer kellet átjárni mire ki ment az anyag. A pótkocsiról úgy kellet lefejteni. Minden fordulónál...kiszállni és piszkálni, mivel nem folyt rendesen..... volt már nekem is szerencsém kotroc anyaghoz. Ráadásul a tulaj szerezte a motyót.Bérmeló volt. Ilyenkor mit számoljon az ember a megrendelőnek. Kapásból 60 heki szórás plussz rá megy a fél nap mert úgy kell ki imátkozni az anyagot.
ez mondom friss csomoagolás kb 1-2 napos raktárból mind egy ez már megvan visszacsinálni nemlehet de még az is biztos hogy nem poros vagy maximum annyira mint amit normál áron adnak mert az is porolt egy kicsit
több kereskedőnél is van belőle,napsütötte részeken van elporladva benne a műtrágya,rémálom a szórása,szerintem hatóanyag is hiányozhat belőle,én nem vennék belőle és jövőre meg tuti nem spájzolnám el
Értékcsökkentként árulják de a raktárba meg mondták hogy a teljes árut is ebből a kupacból zsákolják és ki is bontottunk egy zsákot és semmi nem látszik rajta talán egy csöppet több "görcs" van benne
Volt már hogy beragadt műtrágyát olcsóbban úgy adtak el hogy kiöntötték. Majd megtaposva újra betolták a big-be. Amúgy lehet kamu is. De volt már ajánlat, mint kiderült a cégbiroságon építőipari cég ként volt be jegyezve. Nem volt kamu csak mivel az döglödik ezért a pénzüket másba forgatták bele. Azért infózni...mivel volt már hogy a dap-ot Map-nak akarták eladni. ez akkor derült ki mikor kérve lett minta hogy jó (bevizsgáltatjuk) kapásból ment az hogy jaj rosszul mondták !
Hasznalt mar valaki SULFAMMO kukorica ala.N30%cao7%so3-16%mgo3%.Biostimulator NPRO. ajanlott dozis 2-3q.Folyamatos lebomlast ir.Huzataskor javasolja. Čn vetčs elött gondolta 3-4q belöle Mifele anyag Sarga big bag ban van 600kg.Mennyi az ara. Most tervezek venni 10-12Tonat.De lehet marad a pčtiso,vagy ammonium nitrat. Itt ammoniun nitrat roman big 500kg Brutto55000ft azaz 11000/q ami qvasok!!!
Válasz #3485. hozzászólásra
MAS,vagy CAN vetéssel egy menetben és meg voltam elégedve vele. Arra kell figyelni hogy friss legyen az anyag ne pedig több éve elfeküdt cucc.
Azt azért tudni kell,hogy a starter csak indít,de valami csuda módon.Egy cimborám használta és ahol indult a vetőgép ott még egy kicsi force volt a rendszerben.Na ez volt neki a kontroll!Látványos a különbség,úgy mint a prosikban!
Válasz #3462. hozzászólásra
Veszélyes ilyen kijelentést tenni! Ezt nevezik hitelrontásnak.
MI is forgalmazzuk a litván Arvi fertis termékeit
többféle NPK. összetételben,valamennyi összetevő
hiánytalanul meg van benne.Aki egyszer vásárolt
belőle, azóta is folyamatosan használja. Kiváló
minőség!!!
én eddíg jara mílat 8 24 24 nyomtam a tövéhez de íjen év után gondolkodok máson ajáloták a könyen bomló panon startert de lehet ígazad van 27 pétível ha nem lesz eső a nyáron akkor míndegy ugy ís megfö mínt a mínden
Én pl tök egyszerűen 27-est szoktam neki adni 200kilót. Soha semmi baj nem volt. Idén lehet, hogy kevesebbet teszek és mellé valami mikro startert ha kapok valami jó ajánlatot.
14022 hozzászólás
Válasz #3521. hozzászólásra
Mi 50 kilósba hoztuk nemtudom bigbe van e
Válasz #3520. hozzászólásra
Köszi! Biges vagy zsákos ?
Válasz #3518. hozzászólásra
Biztosan mert rengeteg volt raklap számra de adnak kis tételben is
Válasz #3516. hozzászólásra
Okés akkor egy próbát megér, lehez nagyon hülyeséget kérdezek de ennek a bige-nek nincs valami köze a kite-hez mintha valahol együtt hallottam volna a nevüket...
Válasz #3515. hozzászólásra
Norbert! Szerinted még holnap lehetne venni belőle ?
Válasz #3516. hozzászólásra
Zsolt ! Kecson hol lehet venni?27%.os vagy 34%-os?
Válasz #3515. hozzászólásra
van Kecsón is
Válasz #3514. hozzászólásra
megnéztem kecskeméten 7-8000 ft-ért vizsgálják be annyit meg nem ér az egész bige meg legközelebb szolnokon van legközelebb
Válasz #3513. hozzászólásra
Beszélj a helyi bige üzletkötővel,nekem felajánlották,hogy ingyen bevizsgálják a konkurencia műtrágyáját.
Válasz #3510. hozzászólásra
Ez kis 50 kilós zsákokba van annyi különbséggel h más a zsák szine mint amit egy hónappal ezelőtt hoztunk de rendes le van zárva meg minden. Mennyibe fáj egy adag bevizsgálása??
Válasz #3505. hozzászólásra
Ilyen defektes anyagot nagy ívben el kell kerülni!Ezek általában a végén a legtöbbe szoktak kerülni...
Megfizettem már én is a tanulópénzt,igaz az teljes árú anyag volt.
Válasz #3509. hozzászólásra
Vigyél egy mintát a laborba és mindjárt többet tudsz.
Egyszer rám akartak sózni 8-21-21-et. Gyanús volt és vittem mintát laborba. 6-13-16 volt a hatóanyag szerint.
Válasz #3507. hozzászólásra
persze,mert most zsákolták újra,láttam a technológiát köszönöm szépen.....
le van sütve a bélészsák szája?
Válasz #3508. hozzászólásra
Mi megnéztük az anyagot és semmi bajt nem látunk de mindjárt kimegyek és megnézem mégegyszer
egy 30 hekis darabot kétszer kellet átjárni mire ki ment az anyag. A pótkocsiról úgy kellet lefejteni. Minden fordulónál...kiszállni és piszkálni, mivel nem folyt rendesen..... volt már nekem is szerencsém kotroc anyaghoz. Ráadásul a tulaj szerezte a motyót.Bérmeló volt. Ilyenkor mit számoljon az ember a megrendelőnek. Kapásból 60 heki szórás plussz rá megy a fél nap mert úgy kell ki imátkozni az anyagot.
ez mondom friss csomoagolás kb 1-2 napos raktárból mind egy ez már megvan visszacsinálni nemlehet de még az is biztos hogy nem poros vagy maximum annyira mint amit normál áron adnak mert az is porolt egy kicsit
Válasz #3504. hozzászólásra
több kereskedőnél is van belőle,napsütötte részeken van elporladva benne a műtrágya,rémálom a szórása,szerintem hatóanyag is hiányozhat belőle,én nem vennék belőle és jövőre meg tuti nem spájzolnám el
Válasz #3498. hozzászólásra
Értékcsökkentként árulják de a raktárba meg mondták hogy a teljes árut is ebből a kupacból zsákolják és ki is bontottunk egy zsákot és semmi nem látszik rajta talán egy csöppet több "görcs" van benne
Válasz #3500. hozzászólásra
7q itt van belőle már jövő évre betárolva nem kell elhinni de ha kell beszkennelem a számlát
npk 8-20-20-3s valaki használta már kukorica alá
Válasz #3496. hozzászólásra
Volt már hogy beragadt műtrágyát olcsóbban úgy adtak el hogy kiöntötték. Majd megtaposva újra betolták a big-be. Amúgy lehet kamu is. De volt már ajánlat, mint kiderült a cégbiroságon építőipari cég ként volt be jegyezve. Nem volt kamu csak mivel az döglödik ezért a pénzüket másba forgatták bele. Azért infózni...mivel volt már hogy a dap-ot Map-nak akarták eladni. ez akkor derült ki mikor kérve lett minta hogy jó (bevizsgáltatjuk) kapásból ment az hogy jaj rosszul mondták !
Válasz #3498. hozzászólásra
zsákja
Válasz #3497. hozzászólásra
Az kamu ár szerintem.
sde
Válasz #3497. hozzászólásra
ez túl szép,hogy igaz legyen
Akit érdekel városföldön pétisó 5000 nettóba
Hello,
szerintetek ha 1 évig fedett helyen lenne tárolva a műtrágya lenne baja?? értékcsökkent pétisót tudnék szerezni
petiso 7800/q YARA BELLA 27% N 7700/q +afa. čppen nincs 10E.Ez 5t felett črvenyes big bag. A sulfammon komplex 18e/q sok
3x15-öst hol lehet kapni Hajdúba kamionos tételben, jó árban?
Hasznalt mar valaki SULFAMMO kukorica ala.N30%cao7%so3-16%mgo3%.Biostimulator NPRO. ajanlott dozis 2-3q.Folyamatos lebomlast ir.Huzataskor javasolja. Čn vetčs elött gondolta 3-4q belöle Mifele anyag Sarga big bag ban van 600kg.Mennyi az ara. Most tervezek venni 10-12Tonat.De lehet marad a pčtiso,vagy ammonium nitrat. Itt ammoniun nitrat roman big 500kg Brutto55000ft azaz 11000/q ami qvasok!!!
Válasz #3491. hozzászólásra
Az összetételek és egyéb tudnivalók az Agroinform
apróhírdetés rovatában megtekinthetők.
Válasz #3490. hozzászólásra
összetétele? hol lehet beszerezni?
Válasz #3489. hozzászólásra
Litván Arvi fertis NPK. 110-115 000 + ÁFA
ezek menyí körűl mozognak anyagílag kb de gondolom nítrogént ís szorsz nekí egy kícsít
MAS,vagy CAN vetéssel egy menetben és meg voltam elégedve vele. Arra kell figyelni hogy friss legyen az anyag ne pedig több éve elfeküdt cucc.
litván Arvi fertis,de a bosnyák Global Ispat Koksna Industrija d.o.o. sem rossz de útobiban több a por.
180-200 kg/ha
Válasz #3484. hozzászólásra
helo kukoríca allá szortad a lítvánt míjet es menyít ha lehet kerdezní meg voltál vele elégedve
Válasz #3480. hozzászólásra
Nekem is rendbe volt minden a nevezett litván anyaggal.
milyen fajta foszfor és kálium műtrágyát érdemes venni.?
valamint kukorica alá milyen fajta komplexet érdemes venni ami nem olyan drága:)
Válasz #3478. hozzászólásra
Üdv.40,vagy 50 kg-os zsákban érdekel,nem nagy tételben,növényvédő szerekhez keverném hozzá.
Válasz #3477. hozzászólásra
Azt azért tudni kell,hogy a starter csak indít,de valami csuda módon.Egy cimborám használta és ahol indult a vetőgép ott még egy kicsi force volt a rendszerben.Na ez volt neki a kontroll!Látványos a különbség,úgy mint a prosikban!
Válasz #3462. hozzászólásra
Veszélyes ilyen kijelentést tenni! Ezt nevezik hitelrontásnak.
MI is forgalmazzuk a litván Arvi fertis termékeit
többféle NPK. összetételben,valamennyi összetevő
hiánytalanul meg van benne.Aki egyszer vásárolt
belőle, azóta is folyamatosan használja. Kiváló
minőség!!!
Üdv!
Frissített műtrágya áraink az alábbi linken elérhetőek:http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3064004/NPK-0-10-24-Petiso-komplex-mono-mutragya-akcio.html
Weboldalunkon megtalálhatóak a kukorica, napraforgó kínálatunk. Megrendelés előtt a rendelhetőségről egyeztetés szükséges.
Agro-Store Mg. Szaküzlet
Válasz #3476. hozzászólásra
Milyen kiszerelésű Mikramid kellene?
Agro-Store Mg. Szaküzlet
Válasz #3475. hozzászólásra
én eddíg jara mílat 8 24 24 nyomtam a tövéhez de íjen év után gondolkodok máson ajáloták a könyen bomló panon startert de lehet ígazad van 27 pétível ha nem lesz eső a nyáron akkor míndegy ugy ís megfö mínt a mínden
Hali.Tud vki Mikramid árat mondani,már kérdezősködtem,de nem tudtak árakat.
Válasz #3474. hozzászólásra
Én pl tök egyszerűen 27-est szoktam neki adni 200kilót. Soha semmi baj nem volt. Idén lehet, hogy kevesebbet teszek és mellé valami mikro startert ha kapok valami jó ajánlatot.
valakí modjon már valamí olcsó de jó műtrágyát a tövéhez vetéskor
Válasz #3472. hozzászólásra
Szabolcs-szatmárba kamionostétel mennyi?