Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fitohormos keserűsót találtam, 16% MgO + 13% S. Ára:
156 Ft/kg + Áfa.
Az Epso Microtop 15% MgO + 12% S + 1% B + 1% Mn.
Komárom vagy Győr-sopron megyében keresem, ha valaki tudja hol kapni, kérem írjon: bodza.com@freemail.hu
Válasz #2991. hozzászólásra
Szia! Tudnál elérhetőséget adni EPSO TOP ügyben? Megköszönném, sajnos az ászári cég nem elérhető, illetve faxra kapcsol. A könyvben 5%-os töménységű kijuttatást javasolnak. Az nálunk 25 kg/ha volna. Igaz, Epso microtop néven van. Bodzára szeretnék tenni, majd ha elvirágzott.
Mi is Linzi sót vettünk jobb árban volt akkor is mint a Pétisó.Mi vetéssel egy menetben starter mellé raktuk,illetve búzára.Az állaga alapján jobbnak tűnik a Pétinél,nagyobb a szemcsemérete a többit majd ősszel betakarítás után megmondom...
Most mennyiért adnák?
Tisztelt Uraim!Mint azt gondolom Önök is tudják egy igazi nagy gyártó (nem magyar) egy kamionyi áruval nem szolgál ki egy nagykereskedőt, ha valamiért mégis akkor nem olyan áron amiért érdemes importálni. Igyekszünk az őszi szezonra kisebb tételeket is kiszállítani, ám ehhez nagyobb készletre volna szükség. Mivel Nitrogén szezon éppen nincs, így készletünk sincs belőle. Akármikor megrendelhetjük de vagonos tételben. A készleten lévő árukból minimálisan vásárolható mennyiség 25 tonna(1 kamion). Ekkora tételekre érvényes a lent említett áraink. Köszönettel: Erlauerfertil Kft.
Arról van szó,hogy csak 64to.nát tudnak rendelni de nincs rá pénzük mert nem tudják hogy mikor tudják a fentmaradó 40to.nát eladni.Mert nekem csak egy kamion mennyiségű kell.
MAS 27 72.000 ft/t + ÁFA, kizárólag kamionos tételben. Kiváló minőségű orosz MAP 12:52 készleten maradt 340 t eladó jutányos áron! www.erlauerfertil.hu
13763 hozzászólás
Válasz #3012. hozzászólásra
Ennyiért venni kell ha nincs összeállva!! Na mi lett hogy tudják adni ennyiért is te mit gondolsz????????????
Ma hívtak Bige akció 67000 amnitrát!
Válasz #3010. hozzászólásra
Ez komoly? is Mészárost!
JNKSZ megyei ÚjNéplap újságban volt.
Itt a kép
Válasz #3007. hozzászólásra
Kínunkba nevetünk.
Válasz #3006. hozzászólásra
.......és nettóba, külföldre is???
Válasz #3005. hozzászólásra
hááááhááá...úgy sem lesz pénze senkinek műszart venni...:DDD Nekem is van zsolnay étkészletem eladó...óóócccsóó pénzért..:D
Szivesen adom én majd annyiért ha annyi lesz az akkori ár
Válasz #3004. hozzászólásra
oda adod majd ősszel ill. tavasszal feléért is!!!
34%-os Ammonium Nitrát bigbages 85000 Ft+áfa/tonna, 27%-os MAS bigbages 76000 Ft+áfa/tonna, 3x15-ös NPK horvát bigbages 116000 Ft+áfa/tonna, DAP 16:48 NP bigbages 159000 Ft+áfa/tonna, Kálisó bigbages 115000 Ft+áfa/tonna. Az ár tartalmazza a szállítás költségét is bárhová az országban. Rendelés minimum kamionos tételben. Tel: 06309907947
Válasz #3001. hozzászólásra
Azumures másfajta műtrágyákat is árulsz és esetleg jövőre is ? És leis szállítod?
dusloi 3x15-ös 119.900 ft-ért Győr-Sopron megyében
npk 5-10-25 ös 109.900 ft, szintén itt
30-331-5347
Válasz #3000. hozzászólásra
Szia igen, 88000+Áfa Román azonnali szállítással.
+36-30-903-58-97
A.N. Árat tudtok?
Válasz #2997. hozzászólásra
Szerintem akkor a Patent káli jobb árban van meg hatóanyag terén is jobb.
Válasz #2993. hozzászólásra
27% Magyar most 50kg, 8250+fa leszállítva!!
Fitohormos keserűsót találtam, 16% MgO + 13% S. Ára:
156 Ft/kg + Áfa.
Az Epso Microtop 15% MgO + 12% S + 1% B + 1% Mn.
Komárom vagy Győr-sopron megyében keresem, ha valaki tudja hol kapni, kérem írjon: bodza.com@freemail.hu
Válasz #2995. hozzászólásra
Komárom.
Válasz #2994. hozzászólásra
Merre vagy helyileg?NT kft. Kiskunfélegyháza 94 ft/kg halasztott kamatos ár.
Válasz #2991. hozzászólásra
Szia! Tudnál elérhetőséget adni EPSO TOP ügyben? Megköszönném, sajnos az ászári cég nem elérhető, illetve faxra kapcsol. A könyvben 5%-os töménységű kijuttatást javasolnak. Az nálunk 25 kg/ha volna. Igaz, Epso microtop néven van. Bodzára szeretnék tenni, majd ha elvirágzott.
Válasz #2992. hozzászólásra
És az 50kg árát nem tudod kamionos tételben?
Én azt vettem 79500+Áfáért tavasszal.
Válasz #2990. hozzászólásra
77eFt/tonna a bigbag-es
Válasz #2979. hozzászólásra
Ez sokkalta jobb mint a sima keserűsó, mert az olajosoknak feltétlenül kell a kén, plusz ez könnyen felvehető mert szulfát.
EPSO TOP 16 % MgO+13S kristályos 11049.-Ft/100 kg.
25 kg zsákban.
Válasz #2982. hozzászólásra
Mi is Linzi sót vettünk jobb árban volt akkor is mint a Pétisó.Mi vetéssel egy menetben starter mellé raktuk,illetve búzára.Az állaga alapján jobbnak tűnik a Pétinél,nagyobb a szemcsemérete a többit majd ősszel betakarítás után megmondom...
Most mennyiért adnák?
Napraforgónak most mit kéne adni? vetéskor kapott npk-t?
Keserűsó 8600+fa.
Ha érdekel hívj.
309035897
Válasz #2985. hozzászólásra
ha jobb árban akkor én csak azt venném, a kukorica úgy is csak a virágzás után igényli a legtöbb nitrogént.
Válasz #2985. hozzászólásra
8000+fa áron vettem a múlt héten bigest!!
Válasz #2983. hozzászólásra
fejtrágyának kellene most kukoricára de ha lassabb mint a péti akkor nemtom, árban valamivel jobb most a linzi
Válasz #2983. hozzászólásra
Én is ezt tapasztaltam, nagyon jó cucc, tavaly hoztak 50kg zsákban szürke színűt, tolta mint állat a naprát meg a kukit!!
Válasz #2982. hozzászólásra
lassabb a hatáskifejtése mint a pétisónak, nagyobbak a szemcsék. Kukorica alá szerintem jobb.
Valakinek tapasztalata a Linzisóval kapcsolatban, van e különbség a magyar 27-es között a kálcium tartalomon kívül?
Válasz #2980. hozzászólásra
Az nem vészes. Köszi!
90 Ft+áfa/kg
Mázsája milyen árban lehet most a keserűsónak?
Válasz #2977. hozzászólásra
Burgonyára csak lombtrágyában teszed, milyen dózisban?
Válasz #2976. hozzászólásra
én keserűsót nyomok mindenre,és minden permetezéskor teszem bele.+nitrosol is megy mellé 1 kevés.
Válasz #2975. hozzászólásra
Zöldség, burgonya.
Válasz #2974. hozzászólásra
Azt nem tom,de a keserűsóó occso...Mg és kén.Milyen növényre kell?
Melyik a legmagasabb Magnézium tartalmú műtrágya?
Tisztelt Uraim!Mint azt gondolom Önök is tudják egy igazi nagy gyártó (nem magyar) egy kamionyi áruval nem szolgál ki egy nagykereskedőt, ha valamiért mégis akkor nem olyan áron amiért érdemes importálni. Igyekszünk az őszi szezonra kisebb tételeket is kiszállítani, ám ehhez nagyobb készletre volna szükség. Mivel Nitrogén szezon éppen nincs, így készletünk sincs belőle. Akármikor megrendelhetjük de vagonos tételben. A készleten lévő árukból minimálisan vásárolható mennyiség 25 tonna(1 kamion). Ekkora tételekre érvényes a lent említett áraink. Köszönettel: Erlauerfertil Kft.
Válasz #2971. hozzászólásra
jah, akkor ez a fsz nélkül bszni menni tipikus esete
Válasz #2969. hozzászólásra
Arról van szó,hogy csak 64to.nát tudnak rendelni de nincs rá pénzük mert nem tudják hogy mikor tudják a fentmaradó 40to.nát eladni.Mert nekem csak egy kamion mennyiségű kell.
Válasz #2950. hozzászólásra
Üdv. Ammoni 34%os milyen árban lenne magyar.. ?
Válasz #2968. hozzászólásra
és vasúton szállítják, abból kell kirakodni?
Válasz #2959. hozzászólásra
Felhívtam a céget egy Kedves hölgy azt mondta csak vagonos tételről lehet szó ami 64to szóval úgy kellene ide írni ha alapja is van!!/MAS ról van szó/
MASból kellene 20to.lehet?
Válasz #2965. hozzászólásra
ország nyugati felébe elhozzátok, vagy ez messze van?
MAS 27 72.000 ft/t + ÁFA, kizárólag kamionos tételben. Kiváló minőségű orosz MAP 12:52 készleten maradt 340 t eladó jutányos áron! www.erlauerfertil.hu
Nekem kellene MAS 27% 10 tonna, hol olcsó mit tudtok?????????????