Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak622 FtBenzin árak607 FtEUR410.51 FtUSD386.85 FtCHF438.4 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv.mindenkinek!
Kb. 2tonnányi pétire lenne szükségünk de az összes szeged környéki boltból kifogyott. Tudja valaki hogy mi ennek az oka, vagy van e valahol elfekvő készlet?
Zoli
Nem a gyártási idővel van baj, és nincs összeállva sem. Egyszerű oka van az akciónak: akkora készletük van, amekkorát nem tárolhatnak, mert a katasztrófavédelem megejnyebejnyézi őket. És mivel nem fogod te sem felhasználni tavaszig, így ha megveszed, és te tárolod nem az előírásoknak megfelelően, akkor Téged is!
Nem elfelejteni ám, hogy az Ammónium-Nitrát veszélyes anyag, a tárolása, szállítása, felhasználása külön engedélyekhez kötött!!!
Fitohormos keserűsót találtam, 16% MgO + 13% S. Ára:
156 Ft/kg + Áfa.
Az Epso Microtop 15% MgO + 12% S + 1% B + 1% Mn.
Komárom vagy Győr-sopron megyében keresem, ha valaki tudja hol kapni, kérem írjon: bodza.com@freemail.hu
Válasz #2991. hozzászólásra
Szia! Tudnál elérhetőséget adni EPSO TOP ügyben? Megköszönném, sajnos az ászári cég nem elérhető, illetve faxra kapcsol. A könyvben 5%-os töménységű kijuttatást javasolnak. Az nálunk 25 kg/ha volna. Igaz, Epso microtop néven van. Bodzára szeretnék tenni, majd ha elvirágzott.
Mi is Linzi sót vettünk jobb árban volt akkor is mint a Pétisó.Mi vetéssel egy menetben starter mellé raktuk,illetve búzára.Az állaga alapján jobbnak tűnik a Pétinél,nagyobb a szemcsemérete a többit majd ősszel betakarítás után megmondom...
Most mennyiért adnák?
13787 hozzászólás
Válasz #3032. hozzászólásra
3x15-ös 104000ft-tól 8-24-24+9s 137000ft-tól és még kb 40 féle műtrágya rendelhető kp-s fizetés,akár azonnali szállítással vagy 90 napos ingyenes tárolással! Info: +36-30-903-58-97
Repce alá mit kéne most tenni ?
Üdv.mindenkinek!
Kb. 2tonnányi pétire lenne szükségünk de az összes szeged környéki boltból kifogyott. Tudja valaki hogy mi ennek az oka, vagy van e valahol elfekvő készlet?
Zoli
Üdv!
Fertilia 10-20-10 119000, kamion tételnél -3%! (zsákos)
Válasz #3031. hozzászólásra
mutatom
Válasz #3029. hozzászólásra
Válasz #3028. hozzászólásra
mutassad
mutassad
Válasz #3025. hozzászólásra
van frissem 23.ától érvényes
78eft/t
meg repce alá, de itt felénk qrva árakat hallani,le sem írom, mert annyi hogy akkor inkább nem teszek alá semmit......
aktuális pétisó árat tud valaki?
vagy valami őszit búza alá?
Válasz #3022. hozzászólásra
Előre kell fizetni azt mondták, úgy hogy alá sem írtam a megállapodást pedig 25 tonna meg volt dumálva!!! Nagy f...t nekik előre nem pénzt!!!!!
MAP-ot mikor szokták kiszórni, hogy hasson?
Vagy úgy is kérdezhetném, hogy hány hónap mire kifejti a hatását elszórás után?
Válasz #3010. hozzászólásra
Csütörtök 0 óráig volt az akció!
Remélem hogy rosszul hallottam, de tegnap állítólag lejárt az akció!
Válasz #3017. hozzászólásra
engem is érdekelne...
Válasz #3018. hozzászólásra
Így igaz
Válasz #3013. hozzászólásra
Nem a gyártási idővel van baj, és nincs összeállva sem. Egyszerű oka van az akciónak: akkora készletük van, amekkorát nem tárolhatnak, mert a katasztrófavédelem megejnyebejnyézi őket. És mivel nem fogod te sem felhasználni tavaszig, így ha megveszed, és te tárolod nem az előírásoknak megfelelően, akkor Téged is!
Nem elfelejteni ám, hogy az Ammónium-Nitrát veszélyes anyag, a tárolása, szállítása, felhasználása külön engedélyekhez kötött!!!
Hali!
MAP, kálisó árat tud valaki? Esetleg ajánlat?
Válasz #3008. hozzászólásra
én meg tőletek akarok venni netto-ba. apeh velem nem fog baxakodni
Válasz #3014. hozzászólásra
gondolom tavalyi. ezek nagy szélhámosok
Válasz #3013. hozzászólásra
Ki tudja mikori gyártás lehet
Válasz #3012. hozzászólásra
Ennyiért venni kell ha nincs összeállva!! Na mi lett hogy tudják adni ennyiért is te mit gondolsz????????????
Ma hívtak Bige akció 67000 amnitrát!
Válasz #3010. hozzászólásra
Ez komoly? is Mészárost!
JNKSZ megyei ÚjNéplap újságban volt.
Itt a kép
Válasz #3007. hozzászólásra
Kínunkba nevetünk.
Válasz #3006. hozzászólásra
.......és nettóba, külföldre is???
Válasz #3005. hozzászólásra
hááááhááá...úgy sem lesz pénze senkinek műszart venni...:DDD Nekem is van zsolnay étkészletem eladó...óóócccsóó pénzért..:D
Szivesen adom én majd annyiért ha annyi lesz az akkori ár
Válasz #3004. hozzászólásra
oda adod majd ősszel ill. tavasszal feléért is!!!
34%-os Ammonium Nitrát bigbages 85000 Ft+áfa/tonna, 27%-os MAS bigbages 76000 Ft+áfa/tonna, 3x15-ös NPK horvát bigbages 116000 Ft+áfa/tonna, DAP 16:48 NP bigbages 159000 Ft+áfa/tonna, Kálisó bigbages 115000 Ft+áfa/tonna. Az ár tartalmazza a szállítás költségét is bárhová az országban. Rendelés minimum kamionos tételben. Tel: 06309907947
Válasz #3001. hozzászólásra
Azumures másfajta műtrágyákat is árulsz és esetleg jövőre is ? És leis szállítod?
dusloi 3x15-ös 119.900 ft-ért Győr-Sopron megyében
npk 5-10-25 ös 109.900 ft, szintén itt
30-331-5347
Válasz #3000. hozzászólásra
Szia igen, 88000+Áfa Román azonnali szállítással.
+36-30-903-58-97
A.N. Árat tudtok?
Válasz #2997. hozzászólásra
Szerintem akkor a Patent káli jobb árban van meg hatóanyag terén is jobb.
Válasz #2993. hozzászólásra
27% Magyar most 50kg, 8250+fa leszállítva!!
Fitohormos keserűsót találtam, 16% MgO + 13% S. Ára:
156 Ft/kg + Áfa.
Az Epso Microtop 15% MgO + 12% S + 1% B + 1% Mn.
Komárom vagy Győr-sopron megyében keresem, ha valaki tudja hol kapni, kérem írjon: bodza.com@freemail.hu
Válasz #2995. hozzászólásra
Komárom.
Válasz #2994. hozzászólásra
Merre vagy helyileg?NT kft. Kiskunfélegyháza 94 ft/kg halasztott kamatos ár.
Válasz #2991. hozzászólásra
Szia! Tudnál elérhetőséget adni EPSO TOP ügyben? Megköszönném, sajnos az ászári cég nem elérhető, illetve faxra kapcsol. A könyvben 5%-os töménységű kijuttatást javasolnak. Az nálunk 25 kg/ha volna. Igaz, Epso microtop néven van. Bodzára szeretnék tenni, majd ha elvirágzott.
Válasz #2992. hozzászólásra
És az 50kg árát nem tudod kamionos tételben?
Én azt vettem 79500+Áfáért tavasszal.
Válasz #2990. hozzászólásra
77eFt/tonna a bigbag-es
Válasz #2979. hozzászólásra
Ez sokkalta jobb mint a sima keserűsó, mert az olajosoknak feltétlenül kell a kén, plusz ez könnyen felvehető mert szulfát.
EPSO TOP 16 % MgO+13S kristályos 11049.-Ft/100 kg.
25 kg zsákban.
Válasz #2982. hozzászólásra
Mi is Linzi sót vettünk jobb árban volt akkor is mint a Pétisó.Mi vetéssel egy menetben starter mellé raktuk,illetve búzára.Az állaga alapján jobbnak tűnik a Pétinél,nagyobb a szemcsemérete a többit majd ősszel betakarítás után megmondom...
Most mennyiért adnák?
Napraforgónak most mit kéne adni? vetéskor kapott npk-t?
Válasz #2979. hozzászólásra
Keserűsó 8600+fa.
Ha érdekel hívj.
309035897