Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Te jobban jártál !
Az enyém meg akkor gyártódott mikor nem győzték a termelést és hiánycikk volt csak akkor tudnám ez még mit keres itt a bigben............
Ápr. vége, Máj. eleje
vettem 3 kamionnal. októberben kifizettem a keredkedőnek. meg volt beszélve, hogy novemberben jön egyenesen a gyárból. múlt héten jött az első kamion lúl 28 gyártású, kedden jött a második kamion, az júl 25 gyártású ponyvázatlan kamionnal csurom vizesen. viassza akartam küldeni. felhívtam a kereskedőt ésal, akkor kicseréli linzire tavasszal. ma jött a kamion június 06!!!!! gyártású. mondanom se kell, hogy a gyárban azóta az udvaron volt tárolva
Nekem 1,5 éves 50kg-os Bosnyák 27-esem volt kimaradva 10zsák,és most ősszel kiszórtam a kuki tarlóra,kicsit kellett földhözvágni lapjára-oldalára,de kézzel szétmorzsolható volt a darabosa is ,függesztettel szétpőrgettem vékonyan 120kg/h,nem volt poros .
tavaly én is vettem városföldit aztán tele volt kaviccsal naprával meg szeméttel. kultivátorozásra Linzi 27est vettem az teljesen tiszta egyenlő szemcseméretű volt.
Van 2 ha tritikálénk és azon gondolkoztunk hogy lehet hogy most kellene megvenni a műtrágyát tavaszra mert most lehet hogy olcsóbb lenne. Alapműtrágyát nem kapott. Tavasszal mit és mennyit kell kiszórni rá? Érdemes-e például fagyok után rögtön egy kissebb dózis majd később permetezővel szárerősítő + műtrágya? Előre is köszi a segítséget!
phylazonit bakteruim tragyat ki hasznalta mik a tapasztalatok erool?menyi mu tagyi kel meg ehez hogy biztonsagosan fejlodjon , teremjen a kultur noveny?
13837 hozzászólás
Válasz #2636. hozzászólásra
Hülyeség.........
a mutragya akor porosodik mikor a tul nedves es tobszor meg fagy !!!
Válasz #2634. hozzászólásra
Te jobban jártál !
Az enyém meg akkor gyártódott mikor nem győzték a termelést és hiánycikk volt csak akkor tudnám ez még mit keres itt a bigben............
Ápr. vége, Máj. eleje
Válasz #2629. hozzászólásra
vettem 3 kamionnal. októberben kifizettem a keredkedőnek. meg volt beszélve, hogy novemberben jön egyenesen a gyárból. múlt héten jött az első kamion lúl 28 gyártású, kedden jött a második kamion, az júl 25 gyártású ponyvázatlan kamionnal csurom vizesen. viassza akartam küldeni. felhívtam a kereskedőt ésal, akkor kicseréli linzire tavasszal. ma jött a kamion június 06!!!!! gyártású. mondanom se kell, hogy a gyárban azóta az udvaron volt tárolva
Válasz #2628. hozzászólásra
Nekem 1,5 éves 50kg-os Bosnyák 27-esem volt kimaradva 10zsák,és most ősszel kiszórtam a kuki tarlóra,kicsit kellett földhözvágni lapjára-oldalára,de kézzel szétmorzsolható volt a darabosa is ,függesztettel szétpőrgettem vékonyan 120kg/h,nem volt poros .
Válasz #2631. hozzászólásra
Mert elkotyogtad h épitkezel,ahhoz adták a kavicsot !
Válasz #2629. hozzászólásra
tavaly én is vettem városföldit aztán tele volt kaviccsal naprával meg szeméttel. kultivátorozásra Linzi 27est vettem az teljesen tiszta egyenlő szemcseméretű volt.
34 % -os műtráya árat tud-e valaki frisset és hol, Hajdu-ban? köszönöm
Válasz #2628. hozzászólásra
Mi volt a probléma?
Válasz #2620. hozzászólásra
az csak a kereskedő. imádkozz, hogy ne a gyárból jöjjön közvetlen. én bexoptam a pétivel. hozzám az életben nem jön péti árú. hogy rohadjanak meg!
Van 2 ha tritikálénk és azon gondolkoztunk hogy lehet hogy most kellene megvenni a műtrágyát tavaszra mert most lehet hogy olcsóbb lenne. Alapműtrágyát nem kapott. Tavasszal mit és mennyit kell kiszórni rá? Érdemes-e például fagyok után rögtön egy kissebb dózis majd később permetezővel szárerősítő + műtrágya? Előre is köszi a segítséget!
Válasz #2625. hozzászólásra
Akkor 65-ért a péti okosba az jó.
Válasz #2623. hozzászólásra
Mindíg nettóba beszélünk !!!!
Válasz #2621. hozzászólásra
nettó vagy bruttó?
Válasz #2618. hozzászólásra
Ha jól gondolom akkor az AN savasítja a földet a Péti pedig bázikus tehát nem változtat a talaj Ph értékén.
Válasz #2620. hozzászólásra
Anthera városföld:
Válasz #2617. hozzászólásra
Hol lehet ennyiért?
Helló.
Sandokan hol lehet annyiért műtrágyát kapni?
hely,
tel-szám.
Péti,hatóanyagra vetítve drágább,mint az ammónium nitrát.Kérdés,jobb is??
Üdv:
Pétisó biges 74-ért jó??
Tud valaki magyar 34% amm-nitrát és 27% pétisó árakat?
És ha igen, hol? Előre is köszönöm!
Válasz #2614. hozzászólásra
elérhetőség adj légyszi mert érdekelne hogy van-e 3*15-ösöd meg N-33,5 ?
Válasz #2613. hozzászólásra
Perpillanat nincs, de lesz.
Válasz #2612. hozzászólásra
NP 27-13.5-est nem árúlsz?
Válasz #2609. hozzászólásra
Tavasszal érdemes lesz kiszórni. Fele mennyiségű műtrágya kell mellé 1-2q max. amalgerollal vegyitve még jobb a hatás.
Válasz #2609. hozzászólásra
Ugyanannyi, mintha nem szórsz bacit!
Válasz #2607. hozzászólásra
azomures@gmail.hu
phylazonit bakteruim tragyat ki hasznalta mik a tapasztalatok erool?menyi mu tagyi kel meg ehez hogy biztonsagosan fejlodjon , teremjen a kultur noveny?
ananasz1976@citromail.hu , elore is koszi
Válasz #2605. hozzászólásra
Tudsz adni egy elérhetőséget ?
szia AZOMURES engem is erdekelne a mutragya , adnal egy elerhetoseget?
Válasz #2590 hozzászólás
34-es 86-88000 dec 31-ig
Válasz #2582. hozzászólásra
Ezek januári árak bakker
Válasz #2602. hozzászólásra
hát ha ez kamatostul van akkor nagyon jó ár szerintem, ha az nincs benne akkor viszont nem.
Kiténél rendeltem finanszírozásra. Magyar. Majd jövő héten jönnek a részleteket megbeszélni.
8-20-30 komplex műtrágyám, 2 kamion összesen eladó. 138000+áfa/tonna, magyar, ha valakit érdekel: gbexpresskft@gmail.com, vagy 0630/9907947
Válasz #2594. hozzászólásra
szia, lehet tudni hogy honnan rendeltél 27est?
vajkob@freemail.hu
köszi
Válasz #2588. hozzászólásra
Akkor szemetek,mert úgy küldték az árakat hogy friss.
YARA árakat tud valaki?
mondjuk 7-12-25, 8-24-24
Válasz #2594. hozzászólásra
milyen tételt adtak ilyen drágán??? tárolt, szállított, fajta?
Válasz #2589. hozzászólásra
Linzi most aranyárban van. Linz próbálja a nyugati árakat ide erőltetni. Állítólag 300 euró felett van már osztrákban.
Azt nem írtam, hogy ez 34%-os Amnitrát és magyar.
én ma rendeltem 27-est 80e+áfáért/t.
Válasz #2590. hozzászólásra
Szia!
Én 87.500+áfáért vettem a Kitétől.
Válasz #2583. hozzászólásra
Kizárt hogy friss lenne a lista.
Válasz #2589. hozzászólásra
8500 nettó volt 2 hete Lőrincibe ...
Valamiért direkt kitartják az árát ...
Mert a Pétivel egy áron szokott lenni.
Sziasztok
KeletMagyarországon műtrágya árat nem tudtok ????
Linzi árait nem tudja valaki ?
Válasz #2582. hozzászólásra
A Barát kft vel beszéltem ma de már nem foglalkoznak nitrogénnel..