Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
drente álltok kapcsolatban a fertilaval? Valami infód van rolla? műtrágya ügyben kellene mert keresni kell valakit a KITE rohadtul elszállt na meg a finanszírozásban sem tudja milyen kamatot tegyen rá?
mert úgyis nemsokára bedől a forint és akkor lehet szabadon felhasználható pénzmagod, csak nem mész vele semmire. jobb most, ha a lóvé terményben van vagy éppen műtrágyára költi az ember. esetleg valuta.
arról nem is beszélve, hogy jóval olcsóbb most a műganaj.
Minek költitek el a szabad pénzeszközeiteket amikor ezeket finansziroztatni is lehet...A műtrágya tíz százalékos növekedése is max egy százalékkkal csökenti az összbevételedet...
Minek költitek el a szabad pénzeszközeiteket amikor ezeket finansziroztatni is lehet...A műtrágya tíz százalékos növekedése is max egy százalékkkal csökenti az összbevételedet...
SKandihonban pillanatnyilag 250 Eur a 27 es N tonnája januári fizetéssel, de a kereskedő azért hozza a sablonszövégét, hogz februárban majd elindulnak az árak
bármerre járok azt látom hallom, hogy már szintre mindenki beszerezte a jövó évi műtrágyaszükségletét, mert ugye hozzá lettünk szoktatva,hogy tavaszra mindig hiány meg áremelés volt, szerintem tavasszal nem lesz nagy kereslet és emiatt az árak se fognak emelkedni
jobbat én sem találtam a környéken, úgyhogy lefoglaltam ma ennyiért jan 3-i szállításraremélem nem baxunk rá az árral,a cég megbízható, többször vásároltunk náluk, múltjuk van ebben a megyében
Van hogy megcsapolják a big bag-et! Vékony csövet alulról feldugnak és néhány vedérrel kiengednek belőle.
Küld mérlegre a szerelvényt rakodás előtt és után, az a biztos.
Hello, ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Van 2 ha tritikálénk és azon gondolkoztunk hogy lehet hogy most kellene megvenni a műtrágyát tavaszra mert most lehet hogy olcsóbb lenne. Alapműtrágyát nem kapott. Tavasszal mit és mennyit kell kiszórni rá? Érdemes-e például fagyok után rögtön egy kissebb dózis majd később permetezővel szárerősítő + műtrágya?
Sajnos nincs tapasztalatom, még kezdő vagyok de jövőre nagyobb területen szeretném csinálni ez olyan kisérleti jellegű épp ezért mindent a legjobban szeretnék csinálni.
13837 hozzászólás
Válasz #2686. hozzászólásra
listaár vagy vég ár minőség milyen 27 es vagy 34 es big bag árat megosztanád velem?
Válasz #2685. hozzászólásra
nekem van friss árlistám tőlük, minap vásároltunk be
Válasz #2681. hozzászólásra
drente álltok kapcsolatban a fertilaval? Valami infód van rolla? műtrágya ügyben kellene mert keresni kell valakit a KITE rohadtul elszállt na meg a finanszírozásban sem tudja milyen kamatot tegyen rá?
Válasz #2679. hozzászólásra
mert úgyis nemsokára bedől a forint és akkor lehet szabadon felhasználható pénzmagod, csak nem mész vele semmire. jobb most, ha a lóvé terményben van vagy éppen műtrágyára költi az ember. esetleg valuta.
arról nem is beszélve, hogy jóval olcsóbb most a műganaj.
Válasz #2676. hozzászólásra
fölfelé se fog menni
nagyok megvették, lekötötték
nincs kereslet
34-es 88000+Áfa big-bag kiszerelésben, 50kg-os raklap nélkül 88000+Áfa, 50kg-os raklapon+fólia +2500.
27-es 76000+Áfa big-bag, 50kg-os raklap nélkül 76000,
raklapon+fólia +2500. Kamionos tételben, Hajdú és Békés megyékbe, más helyre is megoldható.
+36-30-903-58-97
a finanszírozás se ingyen van....
"százados úr köszönöm a jóságát"
Válasz #2676. hozzászólásra
Lefelé memigen fog menni ez nyilvánvaló.
Kinek mi a tippje és a megérzése a műtrágya árakat iletöen??
leszállítva, betartgoncázva, tető alatt a műgyanyé
Azt hallottam múltkor egy nagykereskedőnél, hogy 310 E/HUF- ig kiszolgálnak, aztán fölfüggesztik a kereskedést.
Fertília
27es 76+fa nagy zsákban, 50kg-ban 80,5+fa
ömlesztve valamivel még kevesebb. plusz (vagy inkább mínusz) amit még ki tud harcolni az ember
Válasz #2671. hozzászólásra
SKandihonban pillanatnyilag 250 Eur a 27 es N tonnája januári fizetéssel, de a kereskedő azért hozza a sablonszövégét, hogz februárban majd elindulnak az árak
Válasz #2670. hozzászólásra
ugyan ezt hallom én is, csökkenés lesz mindenhol
bármerre járok azt látom hallom, hogy már szintre mindenki beszerezte a jövó évi műtrágyaszükségletét, mert ugye hozzá lettünk szoktatva,hogy tavaszra mindig hiány meg áremelés volt, szerintem tavasszal nem lesz nagy kereslet és emiatt az árak se fognak emelkedni
Válasz #2666. hozzászólásra
27-esre pedig 74 alatti számot hallok...
ömlesztve szállíttatok?
Válasz #2666. hozzászólásra
Ja és van 50kg-os kiszerelésben is. Hívj. Megegyezünk, és minden kérést megoldunk.
Válasz #2663. hozzászólásra
Mi ebben az akció ??? 2 hete kálit 11340, MAP 15270-ért vettem nettó+ÁFA !!!
Román 34-es 88000 27-es 78000 lista áron kamionos tételben leszállítva Hajdú és Békés megyébe (egyéb helyre száll ktg megbeszélés)06-30-903-58-97
Válasz #2664. hozzászólásra
eddig még nem csalódtunk, remélem most sem fogunk, kedden szálítunk
Válasz #2663. hozzászólásra
Korrekt cégnek ismerem én is.
Válasz #2662. hozzászólásra
ITT válogathatsz, ezen kívül van még neki 3-9-19 (NPK)+ 20%S+3%MG+?%Ca+ micro sor 120/t
Kálisó árat tudtok? Vagy más káli tartalmú, amivel jobban jönnék ki?
Válasz #2660. hozzászólásra
jobbat én sem találtam a környéken, úgyhogy lefoglaltam ma ennyiért jan 3-i szállításraremélem nem baxunk rá az árral,a cég megbízható, többször vásároltunk náluk, múltjuk van ebben a megyében
szerintem az jó!
pétisó 79-ért az jó????
Válasz #2653. hozzászólásra
Van hogy megcsapolják a big bag-et! Vékony csövet alulról feldugnak és néhány vedérrel kiengednek belőle.
Küld mérlegre a szerelvényt rakodás előtt és után, az a biztos.
Válasz #2655. hozzászólásra
konkrét műtrágyának nem láttam még a csomagolását de krumpli németből - románba az csak bálamadzaggal van bekötve!
Válasz #2655. hozzászólásra
Én meg nitrosolra akarok áttérni,a folyékonyat meg lehet h higitják ?
Válasz #2654. hozzászólásra
ugye-ugye
Válasz #2653. hozzászólásra
Mi hordunk ezt-azt nem egy bonyolult nyugi!
Big bag-es műtrágyát mért már meg vki?Mert találkoztam már többféle csomagolási formával /gyorkötöző, forrasztás/ állitolag könnyű megcsapolni.
Válasz #2650. hozzászólásra
Igen Hajdúba és Békésbe, Nettó ár, kiszállítva.
Városföl AN: 91000 Ft.
Azumures az általad említett árak hajdúba +áfás? Melyik cég ez?
Hali!
Hajdúba 27-es 78000, 34-es 88000 leszállítva!
30-903-58-97
Válasz #2646. hozzászólásra
Okés köszi
Válasz #2645. hozzászólásra
más faxával könnyű verni a csalánt
Válasz #2644. hozzászólásra
hát úgy, de kérheted pétisó néven is
Válasz #2642. hozzászólásra
Jahhh
Válasz #2643. hozzászólásra
Városföldről gondoltunk hozni. Én csak az AN-t ismerem. Ezt a 27-est hogy kérjem?
Válasz #2640. hozzászólásra
szerintem trikire nem kell szálerősítő. korán kellene rányomni valami nitrogént pl. 2 q 27-est és néhány hét múlva még ugyanannyit
Válasz #2641. hozzászólásra
Pár éve ő kapott támogatást az államtól?
Válasz #2639. hozzászólásra
remélem egyszer rá fog szorulni ő is olyanra
Válasz #2627. hozzászólásra
Hello, ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Van 2 ha tritikálénk és azon gondolkoztunk hogy lehet hogy most kellene megvenni a műtrágyát tavaszra mert most lehet hogy olcsóbb lenne. Alapműtrágyát nem kapott. Tavasszal mit és mennyit kell kiszórni rá? Érdemes-e például fagyok után rögtön egy kissebb dózis majd később permetezővel szárerősítő + műtrágya?
Sajnos nincs tapasztalatom, még kezdő vagyok de jövőre nagyobb területen szeretném csinálni ez olyan kisérleti jellegű épp ezért mindent a legjobban szeretnék csinálni.
Bige ÚR ingyen ebédet oszt Nyiregyházán,húú de rendes.
Válasz #2635. hozzászólásra
akkor még örülhetek is szerintem félrespekuláltak és nem adták oda, később meg rajtuk ragadt. hozzám már nem jön pétiről semmi. mi lesz ebből tavaszra