Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
tudom, ebbe nem értünk egyet, de minden ember az...
ez egy ilyen világ. a holdon túl biztos másmilyen, de ez ilyen...
mondjuk nem tudom mi lenne a jobb, ha összeszakadna a piac, és lenne 28 ezres kukorica 55 ezeres nitrogénnel, vagy legyen 45 ezres a kukorica 85 ezres nitrogénnel.
ha a kukorica ára esik tovább, és összeszakad a gabonapiac, akkor most az az érzésem, hogy tavasszal olcsóbb lesz, legalábbis a 100 ezernél biztosan. mondjuk ehhez nem kell sok ész azt mondani, hogy 100nál olcsóbb legyen, ennél drágább nem lehet
nekem kéne egy kamionnyi nitrogén itt a nyugati részbe, nincs valaki, aki szintén keres, aztán keressünk együtt?
két kamion csak nagyobb tétel, mint egy...
komolyan kérdem...
kukorica szárat szántanám le csak kérdés hogy búza alá rakjak 3 x 15 ös et vagy bakériumot szorjak
várok egy kis nyilatkozatot ki mit vett észre a baktérimos dolgokról mert most az érdekel olcsóbb e vagy nem a műtrágyától és jobb is vagy sz..r és drága is !! hektáronként mennyire jön ki??? kukorica szárat hamar elbontja?
Válasz #2415. hozzászólásraannak
A katalógusban vannak nitrogén műtrágyák: pétisó, granulált kénes pétisó, ammóniumnitrát 34%,karbamid 46%, mikramid 45%. A napi árakat az üzletkötő megmondja. Tegnap az OMÉK-on a pétisóra 70-et mondtak.
Apropó valakinek vélemény a Fertiliáról? Nem voltunk még kapcsolatban velük, de elég szimpi volt a külker. igazgató, akivel még bizniszelni is lehet! Bár lehet hogy csak az Omék hatása!
Egy hete 3x15-ös NPK. zsákost 108000+áfa/tonnáért vettem.Az ömlesztettért pedig ugyanakkor, ugyanott 118000+áfa+big-bag csomagolás.kicsit kell vele dolgozni,de a paraszt ezt meg szokta.(Linzi)
Válasz #2403. hozzászólásra
Szerintem sokkal olcsóbban jönnél ki, ha veszel talajmintát és készítel, vagy készíttetel egy tervet.
Ha gondolod neked grátiszba kiszámolom.
Munkabérnek és ötlet gazdásnak elfogadom a megtakarítás 20 %-át. Azzal nagyon elégedett leszek.
Ha többet terem, mint amennyi szokott, azt mind meg hagyom neked.
13837 hozzászólás
2. verzió
Válasz #2435. hozzászólásra
Én a 2 verziót választanám, 45ft kuki 85 ezer/tonna a 34% nitrogén!!
Válasz #2434. hozzászólásra
tudom, ebbe nem értünk egyet, de minden ember az...
ez egy ilyen világ. a holdon túl biztos másmilyen, de ez ilyen...
mondjuk nem tudom mi lenne a jobb, ha összeszakadna a piac, és lenne 28 ezres kukorica 55 ezeres nitrogénnel, vagy legyen 45 ezres a kukorica 85 ezres nitrogénnel.
Válasz #2433. hozzászólásra
Úgy legyen!! De az a gond hogy a másik oldalon nagyon kabzsik az emberek!!
Válasz #2432. hozzászólásra
ha a kukorica ára esik tovább, és összeszakad a gabonapiac, akkor most az az érzésem, hogy tavasszal olcsóbb lesz, legalábbis a 100 ezernél biztosan. mondjuk ehhez nem kell sok ész azt mondani, hogy 100nál olcsóbb legyen, ennél drágább nem lehet
Ma kaptam árlistát, a 34% nitrogén 100 ezer feletti az ár, mit akarnak ????????????
nekem kéne egy kamionnyi nitrogén itt a nyugati részbe, nincs valaki, aki szintén keres, aztán keressünk együtt?
két kamion csak nagyobb tétel, mint egy...
komolyan kérdem...
Válasz #2429. hozzászólásra
HA száraz a talaj, akkor beszárad a baci = nem ér semmit!
kukorica szárat szántanám le csak kérdés hogy búza alá rakjak 3 x 15 ös et vagy bakériumot szorjak
várok egy kis nyilatkozatot ki mit vett észre a baktérimos dolgokról mert most az érdekel olcsóbb e vagy nem a műtrágyától és jobb is vagy sz..r és drága is !! hektáronként mennyire jön ki??? kukorica szárat hamar elbontja?
27% nitrogén 8900ft/q
Válasz #2422. hozzászólásra
nebassz
komolyan kérdezted, komolyan mondta, vagy csak beszélgetettek, hogy mi volna ha?
Válasz #2425. hozzászólásra
A szilárd műtrágyákkal szoktak? Utánnanéztél már valaha?
A folyékonynak a súlyából látszik, ha bibis, a szilárd meg olyan amilyen...
(egyszer megmérettünk egy 15-15-15-ös kazahot... összesen sem volt benne 12 kg hatóanyag...)
Jövőre Nitrosol-t ki akarom próbálni,a folyékony műtrágyákkal nem szokták átverni az embereket hatóanyagban ?
Válasz #2423. hozzászólásra
Válasz #2422. hozzászólásra
Csomag feladva!
Ma ismét elszabadult a pokol.......80 fölött a 27%-os
Válasz #2416. hozzászólásra
Én idén tavasszal rendeltem tőlük először (AN 34), most pedig október végére várom a 8-20-30 NPK-t.
Nekem eddig jók a tapasztalataim, remélem ez így is marad
Válasz #2417. hozzászólásra
Jó reggelt !!!!
Válasz #2415. hozzászólásraannak
A katalógusban vannak nitrogén műtrágyák: pétisó, granulált kénes pétisó, ammóniumnitrát 34%,karbamid 46%, mikramid 45%. A napi árakat az üzletkötő megmondja. Tegnap az OMÉK-on a pétisóra 70-et mondtak.
Válasz #2417. hozzászólásra
Ja azt nem mondtam h. ez zsákos!
Válasz #2415. hozzászólásra
ez kva sok érte
fél éve 70 alatt volt. mér lenne most 84???
Apropó valakinek vélemény a Fertiliáról? Nem voltunk még kapcsolatban velük, de elég szimpi volt a külker. igazgató, akivel még bizniszelni is lehet! Bár lehet hogy csak az Omék hatása!
Az Omék-on a Fertilia 84000 körül mondta a magyart, 75000 az orosz. Genezisnél nincs nitrogén!
Engem 34% magyar érdekelne, tud valaki árat????
Mennyibe kerül most sulfammo 30 npro műtrágya?
Egy hete 3x15-ös NPK. zsákost 108000+áfa/tonnáért vettem.Az ömlesztettért pedig ugyanakkor, ugyanott 118000+áfa+big-bag csomagolás.kicsit kell vele dolgozni,de a paraszt ezt meg szokta.(Linzi)
Én nemrég rendeltem NPK 8-20-30-ast a jövő évi kukorica alá őszi alapnak. 142e + Áfa kiszállítással.
Sok.De akkor is ennyi volt.
Válasz #2404. hozzászólásra
Az qrva sok ...
Válasz #2407. hozzászólásra
Mindig nettóban beszélek
Válasz #2406. hozzászólásra
Gondolom bruttóban,te meg nettot írsz,Én is vettem 3*15 öst 113+áfáért most
Válasz #2404. hozzászólásra
Az quwa jó..................kb 1,5 hete 10400-ért kínálták............
Válasz #2403. hozzászólásra
Szerintem sokkal olcsóbban jönnél ki, ha veszel talajmintát és készítel, vagy készíttetel egy tervet.
Ha gondolod neked grátiszba kiszámolom.
Munkabérnek és ötlet gazdásnak elfogadom a megtakarítás 20 %-át. Azzal nagyon elégedett leszek.
Ha többet terem, mint amennyi szokott, azt mind meg hagyom neked.
Hidd el érdemes megpróbálnod "tudományosabban".
Ma vettem 15x15x15.ötöset.16ezerért.
Válasz #2401. hozzászólásra
búza alá olyan 4-5 mázsát szoktam saját földre hadd töltödjön
jó van hogy 3 évente is vissza forgók simán ilyen dózissal de mikor hogy ....
Válasz #2393. hozzászólásra
gyönyörű ára van "megint"
Ennél olcsóbbra számítottam...
Pedig jó lenne kuki alá.
Mennyit szoktatok ősszel alá? 1-1 q map-káli nagyon kevés?
Válasz #2399. hozzászólásra
Nagyon országfüggőek az árak. Bizonyos régiókban valami olcsóbb de ugyan akkor valami drágább........
Válasz #2398. hozzászólásra
nem jól alkudtatok
Kálisót, granuláltat ömlesztve kaptunk 108ezerért augusztusban.
Válasz #2396. hozzászólásra
Az még "nagyon" jó.........nekem a 136-os ajánlatot hétfőn 157-re módosították...........nem szórok inkább..........
Map-ot nem nagyon lehet kapni. Én most Dap-ot(10-46) vettem 14000-ért.
Válasz #2394. hozzászólásra
Hol sikerült ennyiért hozzájutni
Válasz #2393. hozzászólásra
A MAP ára robban de még kálit úgy 3-4 hete sikerült 10 alatt.......
Válasz #2392. hozzászólásra
MAP úgy nettó 15-16 ezer
Káli meg gondolom 13-14 ezer
Nem tud valaki map, és káli árat?
Köszi
Válasz #2390. hozzászólásra
Sajnos mindennap kicsit emelkedik + nagyon sokan vagyunk akik csak 1-2-3-4 zsákot vesznek.
NPK 10-20-10 CARGILL(GENEZIS) BIG BAG kb 11500nettó 100tonnás tételnél , leszállítva...
Válasz #2385. hozzászólásra
Nem volt készletük, most kezd gyártani pét!
Válasz #2387. hozzászólásra
Mondom nagy gatya van, nálunk a kertészetben is! De majd meglátjuk!!