Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD389.56 FtCHF429.55 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #13859. hozzászólásáraMostan nézem az aprókat.
Nyíregyházán 102 a 27% péti. Ilyen árban nem nagyon látni. Egy telefont megér, de érdemes lenne elmenni megnézni is.
Válasz Gandhy #13862. hozzászólásáraRepcére, napraforgóra csak a ma megrendeltet kéneset teszem. Napraforgóra még fog menni NPK vetéskor.
Pétit meghagyom a búzákra. Ha "ideális" lessz az időjárás, nitroszolt is kap.
Válasz mihaszna #13858. hozzászólásáraNem a szlovákokat viselik a lelkükön a németek, hanem az ukránokat. Csak Sk le ne állítsa a villamosenergiát Ukrajna felé.....
Válasz Sk Laci #13851. hozzászólásáraItt egy időbe sok pizzéria bezàrt mert nem lakossàgi fogyasztó kategóriàba kerültek régen csak köbméter volt. De még ez is itt le van bontva hónapokra mennyi a keret. Nem làthatunk bele én tippelek, hogy van még egy köztes àtjàtszó cég az értékesítésben.
Válasz Gyula., #13850. hozzászólásáraCsehek és a németek is kínáltak Szlovákiának gázt tranzitdíj elengedésével. De az orosz gáz ukránokat megkerülve tranzitdíjjal együtt még mindig olcsóbb.
Válasz R Sándor #13848. hozzászólásáraHa talàlnak olcsóbbat màs honnét mert erről a vezetékes oroszról is leszették a sâpot ipari felhasznàló
így meg úgy..
Válasz R Sándor #13848. hozzászólásáraA gáz ára megindult fölfelé, úgyhogy erre ráfogva már csak fölfelé megy tavaszig. Valamint lassan mindenkit sürget az idő...
Válasz Erdőjaro #13840. hozzászólásáraOlcsóbb. Az. Ami most raktáron van, gondolom már az is a 2honap múlva drágábban legyártottal emelt árat kapja. Kovidkor is,ami fèl ève itt volt,követte az árat. Így kell ez,így megy ez,meg így is lesz.
Válasz Gandhy #13839. hozzászólásárategnap fejtegették,lehet még olcsóbb is lesz,mert az ukrán emelte meg a tranzitdijat még 22ben drasztikusan,a kapacitás is jelentősen növelhető,azt nyilatkozták a Bulgárok
Válasz Erdőjaro #13838. hozzászólására2 hete vettem 120 ezerért(kamion), de ha hinni lehet a megmondó embereknek, akkor nagyot fog drágulni a gáz Európában azzal, hogy az ukránok elzárták a csapot.
Válasz kiskertész #13832. hozzászólásáraIgazábol veteményes kerbe kell kb 500 négyzetméterre.
Az IKR szaktanácsadoja ajánlotta ezt a műtrágyát csak gondoltam megkérdezem itt is hátha valaki tud jobbat olcsobban . És a marcali ikr telephején van is raktáron . És adnak is ha kell akár 1 zsákkal is Gazdaboltokban ijent nem láttam
Válasz Koczka József #13829. hozzászólásáraIgazábol veteményes kerbe kell kb 500 négyzetméterre.
Az IKR szaktanácsadoja ajánlotta ezt a műtrágyát csak gondoltam megkérdezem itt is hátha valaki tud jobbat olcsobban . És a marcali ikr telephején van is raktáron . És adnak is ha kell akár 1 zsákkal is Gazdaboltokban ijent nem láttam
Válasz kiskertész #13832. hozzászólásáraCsak nyugodtan menj el a kitéhez fog adni 2 zsákkal, pont úgy mint ha 2db 16 os csavar kell. És ha lenne velük szerződésed házhoz is vinné.
Válasz Koczka József #13829. hozzászólásáraCsak a Kite vagy az Ikr nem fog adni 2 db 25-kg-os zsákkal..
A gazdaboltos meg nem ad el kamionszámra, igy neki meg vastagon kell fogni a ceruzanak..
Válasz Tézé #13828. hozzászólásáraSzia, az nem számít hogy dicsérik az a kérdés hogy mit akarsz ültetni tavasszal és annak mik a szükségletek. És még annyit hogy be mész a kitéhez vagy ikrhez és olyat ad ami kell. Ne gazdaboltban akard meg venni. Nem mellesleg még segít kiválasztani is azt ami jó neked.
Válasz Koczka József #13827. hozzászólásáraMifelénk itt (somogyban ) a gazdaboltban a pétisó is 7000 ft körül van 1 zsák . De földi halandonak nem is nagyon akarnak adni . Ahoz képest ez (csak) 2500 ft al drágább . De nagyon dicsérik .
Válasz Tézé #13826. hozzászólásáraSzia add össze a hatóanyagot és oszd el az árát vele ha találsz jobbat azt vedd meg. Szerintem nagyon drága mert ezzel az árral 1q akkor 38000 Ft.
Üdv a fórum tagjainak
A véleményeitekre lennék kiváncsi.
Mi a véleményetek az
ICL Agromaster 6-13-24 műtrágyárol
Az érdekelne hogy ár érték arányban van e nála jobb és kedvezöbb áru ?
Igazábol nem nagy tételröl beszélünk csak veteményes kertre kell.kb 500 négyzetméterre max 2 ×25 kg zsák. Az ikr nél 9500 ft /1 zsák . Csak azért kérdezem hogy hàtha tud valaki jobbat.
Elöre is Köszönöm a segittö szándéku válaszokat.
Válasz hashtag #13821. hozzászólásáraIgen meg utánna43 magasságában már olcsóbb nemlessz és tavasszal 18-19lett.
Sokan akkor termeltek 43as pétivel 5000es kukoricát!
Válasz Sk Laci #13818. hozzászólásáraIgaz nem 3 hete, hanem 5 de lehet 6 is, 95-ért is lehetett venni szállítás után 30 napra fizetéssel.
De látom te sem érted…..
14021 hozzászólás
Válasz berenyil2 #13867. hozzászólásáraAgrocal Gypsum és 34 ezer volt /tonna. Szórót is adtak, 1000 Ft/T
Válasz mihaszna #13858. hozzászólásáraSoha nem vettek annyi orosz LNG-t mint idén.
Válasz Sk Laci #13868. hozzászólásáraPer zsák lesz az szerintem.(0,7 tonna)
Válasz Gandhy #13859. hozzászólásáraMostan nézem az aprókat.
Nyíregyházán 102 a 27% péti. Ilyen árban nem nagyon látni. Egy telefont megér, de érdemes lenne elmenni megnézni is.
Válasz Gandhy #13862. hozzászólásáraSzia
Megkérdezhetem milyen gipszet szóltál és mennyibe került?
Én is merengek rajta.
Köszi
Sziasztok!
NPK árakról mit hallani?? Van vmi infótok??
Válasz Sk Laci #13864. hozzászólásáraNem tudom, most szórom először. Eddig granulált meszet szórtam.
Válasz Gandhy #13862. hozzászólásáraEttől a gipsztől nem lessz nehezebb müvelésü a talaj?
Válasz Gandhy #13862. hozzászólásáraRepcére, napraforgóra csak a ma megrendeltet kéneset teszem. Napraforgóra még fog menni NPK vetéskor.
Pétit meghagyom a búzákra. Ha "ideális" lessz az időjárás, nitroszolt is kap.
Válasz Sk Laci #13861. hozzászólásáraIdén nem szórok kénes műtrágyát. Kiszórtam ősszel 1 tonna/hektár gipszet, aminek közel fele kén(SO3).
Válasz Gandhy #13859. hozzászólásáraPont ennyiért vettem ma kénes mütrágyát Uniko 25,5 N/ 45% SO3
Válasz mihaszna #13858. hozzászólásáraNem a szlovákokat viselik a lelkükön a németek, hanem az ukránokat. Csak Sk le ne állítsa a villamosenergiát Ukrajna felé.....
Válasz Csabenn #13856. hozzászólásáraBigétől, de már a decemberi 120 helyett most 140 az ára
Válasz Sk Laci #13851. hozzászólásáraHát már a németeknél olyan sok gáz van hogy a szlovákoknak is adnának belőle?
Válasz Géza bácsi #13855. hozzászólásáraMég kellet ezért ma vettem 30%-os. 14900 nettó. 10%al emelkedni fog,nem biztos hogy ez a vége lesz.
Válasz Gandhy #13839. hozzászólásáraSzabad tudni, hogy melyik cégtől vetted??
nitrosol ár?
Válasz SILA #13853. hozzászólásáraCsak egész kamion? Pakson átvehető, vagy csak kiszállítva?
NS 21/24 granulált még elérhető 107.000,-Ft/t Pakson! Január végi kiszállítással!
Válasz Sk Laci #13851. hozzászólásáraItt egy időbe sok pizzéria bezàrt mert nem lakossàgi fogyasztó kategóriàba kerültek régen csak köbméter volt. De még ez is itt le van bontva hónapokra mennyi a keret. Nem làthatunk bele én tippelek, hogy van még egy köztes àtjàtszó cég az értékesítésben.
Válasz Gyula., #13850. hozzászólásáraCsehek és a németek is kínáltak Szlovákiának gázt tranzitdíj elengedésével. De az orosz gáz ukránokat megkerülve tranzitdíjjal együtt még mindig olcsóbb.
Válasz R Sándor #13848. hozzászólásáraHa talàlnak olcsóbbat màs honnét mert erről a vezetékes oroszról is leszették a sâpot ipari felhasznàló
így meg úgy..
Válasz R Sándor #13848. hozzászólásáraA gáz ára megindult fölfelé, úgyhogy erre ráfogva már csak fölfelé megy tavaszig. Valamint lassan mindenkit sürget az idő...
Válasz Gyula., #13847. hozzászólásáraHátha még tavaszig változik, már hogy lefele.
Válasz R Sándor #13846. hozzászólásáraIgen..
Válasz Gyula., #13845. hozzászólására+ Fa???
Pétisó biges kamionos 14000 mai àr
Na ja, szépen "épülget" az ár, de 240 alatt nem érdemes venni, az a legjobb az szemlátomást nagyon bejött.
Válasz Erdőjaro #13840. hozzászólásáraOlcsóbb. Az. Ami most raktáron van, gondolom már az is a 2honap múlva drágábban legyártottal emelt árat kapja. Kovidkor is,ami fèl ève itt volt,követte az árat. Így kell ez,így megy ez,meg így is lesz.
Válasz Sk Laci #13841. hozzászólásáraIgen
Válasz Gandhy #13839. hozzászólására27 % N ???
Válasz Gandhy #13839. hozzászólásárategnap fejtegették,lehet még olcsóbb is lesz,mert az ukrán emelte meg a tranzitdijat még 22ben drasztikusan,a kapacitás is jelentősen növelhető,azt nyilatkozták a Bulgárok
Válasz Erdőjaro #13838. hozzászólására2 hete vettem 120 ezerért(kamion), de ha hinni lehet a megmondó embereknek, akkor nagyot fog drágulni a gáz Európában azzal, hogy az ukránok elzárták a csapot.
Tud valaki nitrogén árakat Januárra?
Válasz Tézé #13826. hozzászólásáraHa minőséget akarsz,akkor Yarát vegyél.
Válasz Tézé #13826. hozzászólásáraHa fával tüzelsz gyűjtsd a hamut, az kb. helyettesíti, nitrogént kell venned tavaszra 10-20 kg karbamid/mikramid.
Válasz kiskertész #13832. hozzászólásáraIgazábol veteményes kerbe kell kb 500 négyzetméterre.
Válasz Koczka József #13829. hozzászólásáraIgazábol veteményes kerbe kell kb 500 négyzetméterre.
Válasz kiskertész #13832. hozzászólásáraCsak nyugodtan menj el a kitéhez fog adni 2 zsákkal, pont úgy mint ha 2db 16 os csavar kell. És ha lenne velük szerződésed házhoz is vinné.
Válasz Koczka József #13829. hozzászólásáraCsak a Kite vagy az Ikr nem fog adni 2 db 25-kg-os zsákkal..
A gazdaboltos meg nem ad el kamionszámra, igy neki meg vastagon kell fogni a ceruzanak..
Válasz kajszi_71823 #13830. hozzászólásáraNekem nemkell az olcsó műtràgya!
Szart jó drágán!
Na az igen!
Válasz rtamas1976 #13817. hozzászólásáraJah, tavaly január első hetében érdeklődtem, 750 €, de már vegyek is mert drágább lesz. Rá 1 hónapra 450. Kivártam.
Válasz Tézé #13828. hozzászólásáraSzia, az nem számít hogy dicsérik az a kérdés hogy mit akarsz ültetni tavasszal és annak mik a szükségletek. És még annyit hogy be mész a kitéhez vagy ikrhez és olyat ad ami kell. Ne gazdaboltban akard meg venni. Nem mellesleg még segít kiválasztani is azt ami jó neked.
Válasz Koczka József #13827. hozzászólásáraMifelénk itt (somogyban ) a gazdaboltban a pétisó is 7000 ft körül van 1 zsák . De földi halandonak nem is nagyon akarnak adni . Ahoz képest ez (csak) 2500 ft al drágább . De nagyon dicsérik .
Válasz Tézé #13826. hozzászólásáraSzia add össze a hatóanyagot és oszd el az árát vele ha találsz jobbat azt vedd meg. Szerintem nagyon drága mert ezzel az árral 1q akkor 38000 Ft.
Üdv a fórum tagjainak
A véleményeitekre lennék kiváncsi.
Mi a véleményetek az
ICL Agromaster 6-13-24 műtrágyárol
Az érdekelne hogy ár érték arányban van e nála jobb és kedvezöbb áru ?
Igazábol nem nagy tételröl beszélünk csak veteményes kertre kell.kb 500 négyzetméterre max 2 ×25 kg zsák. Az ikr nél 9500 ft /1 zsák . Csak azért kérdezem hogy hàtha tud valaki jobbat.
Elöre is Köszönöm a segittö szándéku válaszokat.
Válasz Gandhy #13824. hozzászólásáraA 42es 43as sokkal jobblett volna!
Válasz rtamas1976 #13823. hozzászólásáraVettem 31- és 18 ezerért is.
Volt kontrol a kukoricában és ki merem jelenteni, hogy termésben nem volt különbség.
Válasz hashtag #13821. hozzászólásáraIgen meg utánna43 magasságában már olcsóbb nemlessz és tavasszal 18-19lett.
Sokan akkor termeltek 43as pétivel 5000es kukoricát!
Válasz Sk Laci #13818. hozzászólásáraIgaz nem 3 hete, hanem 5 de lehet 6 is, 95-ért is lehetett venni szállítás után 30 napra fizetéssel.
De látom te sem érted…..