Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR407.83 FtUSD391.39 FtCHF431.41 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Gandhy #13862. hozzászólásáraRepcére, napraforgóra csak a ma megrendeltet kéneset teszem. Napraforgóra még fog menni NPK vetéskor.
Pétit meghagyom a búzákra. Ha "ideális" lessz az időjárás, nitroszolt is kap.
Válasz mihaszna #13858. hozzászólásáraNem a szlovákokat viselik a lelkükön a németek, hanem az ukránokat. Csak Sk le ne állítsa a villamosenergiát Ukrajna felé.....
Válasz Sk Laci #13851. hozzászólásáraItt egy időbe sok pizzéria bezàrt mert nem lakossàgi fogyasztó kategóriàba kerültek régen csak köbméter volt. De még ez is itt le van bontva hónapokra mennyi a keret. Nem làthatunk bele én tippelek, hogy van még egy köztes àtjàtszó cég az értékesítésben.
Válasz Gyula., #13850. hozzászólásáraCsehek és a németek is kínáltak Szlovákiának gázt tranzitdíj elengedésével. De az orosz gáz ukránokat megkerülve tranzitdíjjal együtt még mindig olcsóbb.
Válasz R Sándor #13848. hozzászólásáraHa talàlnak olcsóbbat màs honnét mert erről a vezetékes oroszról is leszették a sâpot ipari felhasznàló
így meg úgy..
Válasz R Sándor #13848. hozzászólásáraA gáz ára megindult fölfelé, úgyhogy erre ráfogva már csak fölfelé megy tavaszig. Valamint lassan mindenkit sürget az idő...
Válasz Erdőjaro #13840. hozzászólásáraOlcsóbb. Az. Ami most raktáron van, gondolom már az is a 2honap múlva drágábban legyártottal emelt árat kapja. Kovidkor is,ami fèl ève itt volt,követte az árat. Így kell ez,így megy ez,meg így is lesz.
Válasz Gandhy #13839. hozzászólásárategnap fejtegették,lehet még olcsóbb is lesz,mert az ukrán emelte meg a tranzitdijat még 22ben drasztikusan,a kapacitás is jelentősen növelhető,azt nyilatkozták a Bulgárok
Válasz Erdőjaro #13838. hozzászólására2 hete vettem 120 ezerért(kamion), de ha hinni lehet a megmondó embereknek, akkor nagyot fog drágulni a gáz Európában azzal, hogy az ukránok elzárták a csapot.
Válasz kiskertész #13832. hozzászólásáraIgazábol veteményes kerbe kell kb 500 négyzetméterre.
Az IKR szaktanácsadoja ajánlotta ezt a műtrágyát csak gondoltam megkérdezem itt is hátha valaki tud jobbat olcsobban . És a marcali ikr telephején van is raktáron . És adnak is ha kell akár 1 zsákkal is Gazdaboltokban ijent nem láttam
Válasz Koczka József #13829. hozzászólásáraIgazábol veteményes kerbe kell kb 500 négyzetméterre.
Az IKR szaktanácsadoja ajánlotta ezt a műtrágyát csak gondoltam megkérdezem itt is hátha valaki tud jobbat olcsobban . És a marcali ikr telephején van is raktáron . És adnak is ha kell akár 1 zsákkal is Gazdaboltokban ijent nem láttam
Válasz kiskertész #13832. hozzászólásáraCsak nyugodtan menj el a kitéhez fog adni 2 zsákkal, pont úgy mint ha 2db 16 os csavar kell. És ha lenne velük szerződésed házhoz is vinné.
Válasz Koczka József #13829. hozzászólásáraCsak a Kite vagy az Ikr nem fog adni 2 db 25-kg-os zsákkal..
A gazdaboltos meg nem ad el kamionszámra, igy neki meg vastagon kell fogni a ceruzanak..
Válasz Tézé #13828. hozzászólásáraSzia, az nem számít hogy dicsérik az a kérdés hogy mit akarsz ültetni tavasszal és annak mik a szükségletek. És még annyit hogy be mész a kitéhez vagy ikrhez és olyat ad ami kell. Ne gazdaboltban akard meg venni. Nem mellesleg még segít kiválasztani is azt ami jó neked.
Válasz Koczka József #13827. hozzászólásáraMifelénk itt (somogyban ) a gazdaboltban a pétisó is 7000 ft körül van 1 zsák . De földi halandonak nem is nagyon akarnak adni . Ahoz képest ez (csak) 2500 ft al drágább . De nagyon dicsérik .
Válasz Tézé #13826. hozzászólásáraSzia add össze a hatóanyagot és oszd el az árát vele ha találsz jobbat azt vedd meg. Szerintem nagyon drága mert ezzel az árral 1q akkor 38000 Ft.
Üdv a fórum tagjainak
A véleményeitekre lennék kiváncsi.
Mi a véleményetek az
ICL Agromaster 6-13-24 műtrágyárol
Az érdekelne hogy ár érték arányban van e nála jobb és kedvezöbb áru ?
Igazábol nem nagy tételröl beszélünk csak veteményes kertre kell.kb 500 négyzetméterre max 2 ×25 kg zsák. Az ikr nél 9500 ft /1 zsák . Csak azért kérdezem hogy hàtha tud valaki jobbat.
Elöre is Köszönöm a segittö szándéku válaszokat.
Válasz hashtag #13821. hozzászólásáraIgen meg utánna43 magasságában már olcsóbb nemlessz és tavasszal 18-19lett.
Sokan akkor termeltek 43as pétivel 5000es kukoricát!
Válasz Sk Laci #13818. hozzászólásáraIgaz nem 3 hete, hanem 5 de lehet 6 is, 95-ért is lehetett venni szállítás után 30 napra fizetéssel.
De látom te sem érted…..
Válasz rtamas1976 #13815. hozzászólásáraÉn mintha olyanra is emlékeznék, hogy hirdették országosan, hogy vegyen mindenki, mert drágulni fog. Akkor 20 volt. Volt aki vett, volt aki nem. Utána 40 lett.
Persze pár hónap múlva csökkent.
A kapott tájékoztatás alapján november végén 128 volt a lista ár, amelyből vlsz volt mennyiségi kedvezmény.
Most akciósan 122, de nincs senkinek kedvezmény.
Januártól emelkedik 132-re.
A promóciós email szerint 4-5-6 a black friday, az üzletkötő csak a mai napról tud.
Na legyen okos az ember.
14017 hozzászólás
Válasz Gandhy #13862. hozzászólásáraSzia
Megkérdezhetem milyen gipszet szóltál és mennyibe került?
Én is merengek rajta.
Köszi
Sziasztok!
NPK árakról mit hallani?? Van vmi infótok??
Válasz Sk Laci #13864. hozzászólásáraNem tudom, most szórom először. Eddig granulált meszet szórtam.
Válasz Gandhy #13862. hozzászólásáraEttől a gipsztől nem lessz nehezebb müvelésü a talaj?
Válasz Gandhy #13862. hozzászólásáraRepcére, napraforgóra csak a ma megrendeltet kéneset teszem. Napraforgóra még fog menni NPK vetéskor.
Pétit meghagyom a búzákra. Ha "ideális" lessz az időjárás, nitroszolt is kap.
Válasz Sk Laci #13861. hozzászólásáraIdén nem szórok kénes műtrágyát. Kiszórtam ősszel 1 tonna/hektár gipszet, aminek közel fele kén(SO3).
Válasz Gandhy #13859. hozzászólásáraPont ennyiért vettem ma kénes mütrágyát Uniko 25,5 N/ 45% SO3
Válasz mihaszna #13858. hozzászólásáraNem a szlovákokat viselik a lelkükön a németek, hanem az ukránokat. Csak Sk le ne állítsa a villamosenergiát Ukrajna felé.....
Válasz Csabenn #13856. hozzászólásáraBigétől, de már a decemberi 120 helyett most 140 az ára
Válasz Sk Laci #13851. hozzászólásáraHát már a németeknél olyan sok gáz van hogy a szlovákoknak is adnának belőle?
Válasz Géza bácsi #13855. hozzászólásáraMég kellet ezért ma vettem 30%-os. 14900 nettó. 10%al emelkedni fog,nem biztos hogy ez a vége lesz.
Válasz Gandhy #13839. hozzászólásáraSzabad tudni, hogy melyik cégtől vetted??
nitrosol ár?
Válasz SILA #13853. hozzászólásáraCsak egész kamion? Pakson átvehető, vagy csak kiszállítva?
NS 21/24 granulált még elérhető 107.000,-Ft/t Pakson! Január végi kiszállítással!
Válasz Sk Laci #13851. hozzászólásáraItt egy időbe sok pizzéria bezàrt mert nem lakossàgi fogyasztó kategóriàba kerültek régen csak köbméter volt. De még ez is itt le van bontva hónapokra mennyi a keret. Nem làthatunk bele én tippelek, hogy van még egy köztes àtjàtszó cég az értékesítésben.
Válasz Gyula., #13850. hozzászólásáraCsehek és a németek is kínáltak Szlovákiának gázt tranzitdíj elengedésével. De az orosz gáz ukránokat megkerülve tranzitdíjjal együtt még mindig olcsóbb.
Válasz R Sándor #13848. hozzászólásáraHa talàlnak olcsóbbat màs honnét mert erről a vezetékes oroszról is leszették a sâpot ipari felhasznàló
így meg úgy..
Válasz R Sándor #13848. hozzászólásáraA gáz ára megindult fölfelé, úgyhogy erre ráfogva már csak fölfelé megy tavaszig. Valamint lassan mindenkit sürget az idő...
Válasz Gyula., #13847. hozzászólásáraHátha még tavaszig változik, már hogy lefele.
Válasz R Sándor #13846. hozzászólásáraIgen..
Válasz Gyula., #13845. hozzászólására+ Fa???
Pétisó biges kamionos 14000 mai àr
Na ja, szépen "épülget" az ár, de 240 alatt nem érdemes venni, az a legjobb az szemlátomást nagyon bejött.
Válasz Erdőjaro #13840. hozzászólásáraOlcsóbb. Az. Ami most raktáron van, gondolom már az is a 2honap múlva drágábban legyártottal emelt árat kapja. Kovidkor is,ami fèl ève itt volt,követte az árat. Így kell ez,így megy ez,meg így is lesz.
Válasz Sk Laci #13841. hozzászólásáraIgen
Válasz Gandhy #13839. hozzászólására27 % N ???
Válasz Gandhy #13839. hozzászólásárategnap fejtegették,lehet még olcsóbb is lesz,mert az ukrán emelte meg a tranzitdijat még 22ben drasztikusan,a kapacitás is jelentősen növelhető,azt nyilatkozták a Bulgárok
Válasz Erdőjaro #13838. hozzászólására2 hete vettem 120 ezerért(kamion), de ha hinni lehet a megmondó embereknek, akkor nagyot fog drágulni a gáz Európában azzal, hogy az ukránok elzárták a csapot.
Tud valaki nitrogén árakat Januárra?
Válasz Tézé #13826. hozzászólásáraHa minőséget akarsz,akkor Yarát vegyél.
Válasz Tézé #13826. hozzászólásáraHa fával tüzelsz gyűjtsd a hamut, az kb. helyettesíti, nitrogént kell venned tavaszra 10-20 kg karbamid/mikramid.
Válasz kiskertész #13832. hozzászólásáraIgazábol veteményes kerbe kell kb 500 négyzetméterre.
Válasz Koczka József #13829. hozzászólásáraIgazábol veteményes kerbe kell kb 500 négyzetméterre.
Válasz kiskertész #13832. hozzászólásáraCsak nyugodtan menj el a kitéhez fog adni 2 zsákkal, pont úgy mint ha 2db 16 os csavar kell. És ha lenne velük szerződésed házhoz is vinné.
Válasz Koczka József #13829. hozzászólásáraCsak a Kite vagy az Ikr nem fog adni 2 db 25-kg-os zsákkal..
A gazdaboltos meg nem ad el kamionszámra, igy neki meg vastagon kell fogni a ceruzanak..
Válasz kajszi_71823 #13830. hozzászólásáraNekem nemkell az olcsó műtràgya!
Szart jó drágán!
Na az igen!
Válasz rtamas1976 #13817. hozzászólásáraJah, tavaly január első hetében érdeklődtem, 750 €, de már vegyek is mert drágább lesz. Rá 1 hónapra 450. Kivártam.
Válasz Tézé #13828. hozzászólásáraSzia, az nem számít hogy dicsérik az a kérdés hogy mit akarsz ültetni tavasszal és annak mik a szükségletek. És még annyit hogy be mész a kitéhez vagy ikrhez és olyat ad ami kell. Ne gazdaboltban akard meg venni. Nem mellesleg még segít kiválasztani is azt ami jó neked.
Válasz Koczka József #13827. hozzászólásáraMifelénk itt (somogyban ) a gazdaboltban a pétisó is 7000 ft körül van 1 zsák . De földi halandonak nem is nagyon akarnak adni . Ahoz képest ez (csak) 2500 ft al drágább . De nagyon dicsérik .
Válasz Tézé #13826. hozzászólásáraSzia add össze a hatóanyagot és oszd el az árát vele ha találsz jobbat azt vedd meg. Szerintem nagyon drága mert ezzel az árral 1q akkor 38000 Ft.
Üdv a fórum tagjainak
A véleményeitekre lennék kiváncsi.
Mi a véleményetek az
ICL Agromaster 6-13-24 műtrágyárol
Az érdekelne hogy ár érték arányban van e nála jobb és kedvezöbb áru ?
Igazábol nem nagy tételröl beszélünk csak veteményes kertre kell.kb 500 négyzetméterre max 2 ×25 kg zsák. Az ikr nél 9500 ft /1 zsák . Csak azért kérdezem hogy hàtha tud valaki jobbat.
Elöre is Köszönöm a segittö szándéku válaszokat.
Válasz Gandhy #13824. hozzászólásáraA 42es 43as sokkal jobblett volna!
Válasz rtamas1976 #13823. hozzászólásáraVettem 31- és 18 ezerért is.
Volt kontrol a kukoricában és ki merem jelenteni, hogy termésben nem volt különbség.
Válasz hashtag #13821. hozzászólásáraIgen meg utánna43 magasságában már olcsóbb nemlessz és tavasszal 18-19lett.
Sokan akkor termeltek 43as pétivel 5000es kukoricát!
Válasz Sk Laci #13818. hozzászólásáraIgaz nem 3 hete, hanem 5 de lehet 6 is, 95-ért is lehetett venni szállítás után 30 napra fizetéssel.
De látom te sem érted…..
Válasz rtamas1976 #13815. hozzászólásáraÉn mintha olyanra is emlékeznék, hogy hirdették országosan, hogy vegyen mindenki, mert drágulni fog. Akkor 20 volt. Volt aki vett, volt aki nem. Utána 40 lett.
Persze pár hónap múlva csökkent.
A kapott tájékoztatás alapján november végén 128 volt a lista ár, amelyből vlsz volt mennyiségi kedvezmény.
Most akciósan 122, de nincs senkinek kedvezmény.
Januártól emelkedik 132-re.
A promóciós email szerint 4-5-6 a black friday, az üzletkötő csak a mai napról tud.
Na legyen okos az ember.
Válasz Sk Laci #13818. hozzászólásáraAz akciónak egy új modern változata.
Válasz ..,-:) #13811. hozzászólásáraLátom, nem érted.
3 hete akció nélkül olcsóbb volt, mint jelenleg akciósan.
Áremelkedés az akció???