Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Matyi50 #10689. hozzászólásáraA gépeknél mi van? Nem tudnak, csak napi árat mondani némi túlzással, hol van már az éves árlista? A legjobb az volt, hogy januárban érdeklődtem egy gép iránt, augusztusra talán összejöhet, de az ár majd akkor derül ki, nem tudnak mit mondani. Kell vagy nem?
Válasz Gumóka #10686. hozzászólásáraNálunk már nem az X6 a státusz szimbólum hanem a kazal pétisó az udvarban.
Állítólag már az aranyásó pláza cicák is erre buknak
Válasz #bandi #10688. hozzászólásáraKabaré az egész.Még maga a gyártó sem tudja két hónap mulva milyen árak lesznek.Épp emiatt nem érdemes egymás vérét szívni meg kárörvendeni.
Válasz Matyi50 #10687. hozzászólásáraSzerintem aki vett a 207-esből tavaly, annak ha azt mondtad volna, hogy 4 hónap múlva megleget hogy 199-ért is lehet venni, tuti nem várt volna rá. Az már ottvan, nem kér enni, még azévi számlával.
Szivatás vagy árbezuhanás a 19ezres ár,ugyanmindegy.
Aki azt állítja most,hogy az őszi hisztériában el tudott igazodni,az nem profi,hanem szerencsés.????
Válasz Gandhy #10668. hozzászólásáraA 700-as bb-vel jött ki a tonnánkénti ára ennyire, de mivel ez nem tonnás bb, de egyébként kaptam olyat is már, meg 650-est, sőt, 750-est is, így ennyi. 4,2 tonnát vettem egyébként, szóval tegnap szívenütött, lecsórosodtam, Ti meg még b@sztattok... Na jólvan, majd figyelek ám én is...!
Válasz .Richard. #10666. hozzászólásárano para, értettem azt a részét elsőre is, viszont arra lettem volna kíváncsi, hogy ha Gumóka egy tonna pétisó áráért kap 700 kiló bigbagzsákot, vajon mit kezd majd annyi zsákkal?
Uraim, ami felmegy az le is fog jönni, legyen az repülő, kavics, műtrágyaár, gabonaár, tök mindegy, meg ugye ez igaz vissza fele is. Miért kell most ezen kattogni ?
Mennyi most a gáz ára ????? Kb fele, mint volt pár hónappal ezelőtt. Nem értem a felháborodást !
Ha valakit vigasztal, Löli is legdrágábban vette……mondjuk az már egy másik mise, hogy miből…….
13837 hozzászólás
Válasz Háromágú villa #10691. hozzászólásáraAz ősszel 5-8% emelést jövendöltek idénre, de szerintem csak vicceltek
Válasz Matyi50 #10689. hozzászólásáraA gépeknél mi van? Nem tudnak, csak napi árat mondani némi túlzással, hol van már az éves árlista? A legjobb az volt, hogy januárban érdeklődtem egy gép iránt, augusztusra talán összejöhet, de az ár majd akkor derül ki, nem tudnak mit mondani. Kell vagy nem?
Válasz Gumóka #10686. hozzászólásáraNálunk már nem az X6 a státusz szimbólum hanem a kazal pétisó az udvarban.
Állítólag már az aranyásó pláza cicák is erre buknak
Válasz #bandi #10688. hozzászólásáraKabaré az egész.Még maga a gyártó sem tudja két hónap mulva milyen árak lesznek.Épp emiatt nem érdemes egymás vérét szívni meg kárörvendeni.
Válasz Matyi50 #10687. hozzászólásáraSzerintem aki vett a 207-esből tavaly, annak ha azt mondtad volna, hogy 4 hónap múlva megleget hogy 199-ért is lehet venni, tuti nem várt volna rá. Az már ottvan, nem kér enni, még azévi számlával.
Szivatás vagy árbezuhanás a 19ezres ár,ugyanmindegy.
Aki azt állítja most,hogy az őszi hisztériában el tudott igazodni,az nem profi,hanem szerencsés.????
Válasz Gandhy #10685. hozzászólásáraPedig nem akarok, de van pickupom is
Válasz Gumóka #10684. hozzászólásáraLátod, tudsz te nagylábon élni
Válasz Gandhy #10683. hozzászólásáraAz.
Válasz Gumóka #10680. hozzászólásáraazért annyira még nem esett be az ár ez Genezis?
Ammóniumnitrát 249.000/t nettó.
Válasz Gumóka #10680. hozzászólására
Válasz Ares 826 #10679. hozzászólására
Válasz Gumóka #10661. hozzászólására'9100 mondta az üzletkötő pénteken, az hogy lehet 295910??? de még a 19900 sem jön ki annyira.
Menjetek témázni inkább a 1221-es topikba, Gandhy Te meg gyúrjál bal lábra közben....
Válasz Gandhy #10676. hozzászólásáraAmit a 700 kiló big/bag zsákból vart össze.
Válasz Gumóka #10675. hozzászólásáraátállítottad az MTZ-t szélvitorlásra, nem is rossz
Válasz mtz1221 #10674. hozzászólásáraNem írok ide többet...
Válasz Gumóka #10673. hozzászólásáraAmúgy nagyon drága a hajóvitorla ??? Megéri így bacakodni vele ???
Válasz Gandhy #10668. hozzászólásáraA 700-as bb-vel jött ki a tonnánkénti ára ennyire, de mivel ez nem tonnás bb, de egyébként kaptam olyat is már, meg 650-est, sőt, 750-est is, így ennyi. 4,2 tonnát vettem egyébként, szóval tegnap szívenütött, lecsórosodtam, Ti meg még b@sztattok... Na jólvan, majd figyelek ám én is...!
Válasz Gandhy #10671. hozzászólásáraNem akartam eddig beleszólni, és ha nem asszony esze jutott volna eszembe, akkor fetrengettem volna röhejemben.
Válasz mtz1221 #10670. hozzászólásárana végre valakinek átjött
Válasz Gandhy #10668. hozzászólására
Válasz Gandhy #10668. hozzászólásáraFizet még a maradék 300kiloért. Akkor lesz egy tonna neki.
Válasz .Richard. #10666. hozzászólásárano para, értettem azt a részét elsőre is, viszont arra lettem volna kíváncsi, hogy ha Gumóka egy tonna pétisó áráért kap 700 kiló bigbagzsákot, vajon mit kezd majd annyi zsákkal?
Válasz Gandhy #10665. hozzászólásáraNe csinálj meg, mert még annyit se adok a traktorodért...
Leírtam, összeg br./t szóköz 700kg bb.
Tényleg fáradt voltam na...
Válasz Gandhy #10665. hozzászólásáraNem ezt irta. Tonnaár. 700 kell akkor minek fizetel tonnát?
Válasz .Richard. #10663. hozzászólásáratehát kifizetsz egy tonnát és kapsz érte 700 kg bigbagzsákot
Válasz Gandhy #10662. hozzászólására/T. De 700 kg bb. Mer'abból is van tonnás.
Fáradtan meg nem jó matekotni, igy látom...
Válasz Gandhy #10662. hozzászólásáraTonna annyi. De 700kgban árulják.
Válasz Gumóka #10661. hozzászólásáraez egy tonna bruttó?
mert odaírtad a 700kg is
Válasz Ares 826 #10660. hozzászólásáraÚgy, hogy kétszer is elírtam fejből
Helyesen 295910
Válasz Gumóka #10653. hozzászólásáraEz meg hogy jött ki neked????????,
Válasz burzol71 #10640. hozzászólásáraAkkor áprilisra lesz a kapások alá 15 ezerért.
Válasz medikus #10657. hozzászólásáraSzerintem ott McKárosítjàk a gazdákat.
Görög gazda azt mondja az M1-en hogy tavaly 500, most meg 1800 Euró 1 tonna műtrágya!Akkor onnan nem hoz a miniszterünk?
Nekem még tavalyrol maradt, viszont másod szórásra kellett vennem, Pétit 3db B.B 2.1-t Bruttó 611E Ft volt
Válasz ..,-:) #10651. hozzászólásáraCsak azé kattoghatnak mert ha felmegy azt beledőglik a kkor nem éri meg mire lemegy.
Válasz istvanppp #10649. hozzászólására19900+fa csak egész kamion
Válasz Gumóka #10652. hozzászólására291591 pontosabban.
Ma kereskedőtől a Bige MAS 292591ft br./t. 700kg BB.
Tehát ebbe már mindenki haszna benne van.
Na….kezdődik megint !!!!!
Uraim, ami felmegy az le is fog jönni, legyen az repülő, kavics, műtrágyaár, gabonaár, tök mindegy, meg ugye ez igaz vissza fele is. Miért kell most ezen kattogni ?
Mennyi most a gáz ára ????? Kb fele, mint volt pár hónappal ezelőtt. Nem értem a felháborodást !
Ha valakit vigasztal, Löli is legdrágábban vette……mondjuk az már egy másik mise, hogy miből…….
Válasz burzol71 #10640. hozzászólásáraEz meg mire jó? Hülyítik a népet, majd visszaengedik az árat...
Tudja valaki, hogy a mai Genezises akció mit jelent árban?
Kedden jött az sms,környékbeli legnagyobb input üzlet.
Pétisó br.29000 ft/mázsa.
Orgevit br.11650 ft/mázsa
Jól odaba....k a pelletált kakinak is.
Válasz Gandhy #10643. hozzászólásáraMondjuk novemberben ennél olcsóbb volt a péti, jól kibabráltál vele!!!
Válasz 5465 #10645. hozzászólásáraCsak emlékeztetőnek jegyeztem meg.
Válasz Földönfuto #10644. hozzászólásáraSzerintem ebben a topicban ne kezdjük el újra, hogy ki mekkora f.sz vagy csótány volt ebben a sztoriban…
Válasz Gandhy #10641. hozzászólásáraSokan meg már majdhogynem gyűjteni akartak szegénynek.
Válasz 5465 #10642. hozzászólásáraén is 225-ért Linzi-t, vagy Duslo-t, még nem vittem haza
viszont az NPK-t elvittem, ilyet sem láttam még, 3X15-ösnek adták és van bent pluszban 21% kén