Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mi is ma beszéltünk a kités üzletkötőnkkel ős is azt mondta hogy természetesen megveszik a korábbi kötéseket is. Mi 105-re kötöttünk 15q most pedik még 15-öt 57-re fikszáltuk
Épp ma volt nálunk a kite üzletkötő.Átvesznek minden szerződött mennyiséget.De sajna le kell tisztítanom,mert a tisztaság az SGS szerint 97.56%.Minden más paraméter jó.Minden más híresztelés ,hogy felbontja a kite a 100 fölötti szerződéseket, nem igaz.
Hello. Azt azért nem igazán értem hogyan van a románnak nyeresége az 5500 Ft os naprán. Na mindegy megy letárolásra az is a búza mellé. Csak az a baj hogy eddig csak a repce ment el a többi mind áll a raktárba a pénz meg igazán kellene.
Az egyik komám benne van valami szotyolás érdekvédelmi csapatban, és a legutolsó megbeszélésen azt rebesgették, hogy a Bunge zRt bevásárolt egy pártízezer tonna olajnapraforgót a románoktól 5500Ft-os áron. Ezért nem kell a szotyola 5500-nál több pénzért mifelénk...
Válasz #364. hozzászólásra
Én nem hiszem. El kell olvasni a szerződést.
Ahogy korábban Laci is írta akkor ki kell fizetnie az alacsonyabb ár és a szerződéses ár különbségét plusz 20% kötbér!!
Kedden beszéltem velük akkor azt mondták, hogy ez csak mendemonda.
Kcsit izgató jelleggel elolvastam a tőzsdét. Árak októberi kötésre:
EU búza: 3480.-
Árpa: 2850.-
Napraforgó: 5950.-
Kukorica: 2550.-
Nálunk aszonták a görbeorrúak, hogy a piaci ár rendszerint a tőzsdei ár - 10%. Ez azt jelenti, hogy a n.forgó olyan 5300.- jelenleg. Mire mindenki lerágja a szotyolát, addigra lehet, hogy 4-essel fog kezdődni az ár. Kukoricánál mire a kombájnok felsorakoznak a rágáshoz, addigra lehet, hogy 1800-1900Ft között lessz a pénz....:-(((
5408 hozzászólás
Válasz #407. hozzászólásra
ki?
Válasz #403. hozzászólásra
6300
Válasz #404. hozzászólásra
még 200!!!
télleg de sztem megáll
Válasz #402. hozzászólásra
Micsoda? Benned a pumpa? :-)))))
Vágjátok még a cuccot?
Válasz #402. hozzászólásra
mennyire?
Megindult felfelé !!!!
Válasz #400. hozzászólásra
Nálunk a szerződöttön felül nem vesz pillanatnyilag a kite.Nekem szerencsére már nincs is.
Mi is ma beszéltünk a kités üzletkötőnkkel ős is azt mondta hogy természetesen megveszik a korábbi kötéseket is. Mi 105-re kötöttünk 15q most pedik még 15-öt 57-re fikszáltuk
Válasz #396. hozzászólásra
Épp ma volt nálunk a kite üzletkötő.Átvesznek minden szerződött mennyiséget.De sajna le kell tisztítanom,mert a tisztaság az SGS szerint 97.56%.Minden más paraméter jó.Minden más híresztelés ,hogy felbontja a kite a 100 fölötti szerződéseket, nem igaz.
Válasz #397. hozzászólásra
miért esne?
nem hallottad, hogy a kenyér árát is emelik 15%-al, pedig a púza ára fele, mint tavaly
Kíváncsi leszek a boltokban a napraforgó étolaj ára le fog ,enni a felére!
Van valaki kai lekötötte 100 fölött. Nyilatkozzon már, hogy átvették-e? Fizettek?
Válasz #394. hozzászólásra
csak?
Válasz #393. hozzászólásra
nem lehet betárolni 3 milla adósság van rajta.
Válasz #392. hozzászólásra
Elég szomorú!Tároljátok le!
Trigo fix 5400ft,KITE egyenlőre nem vesz.
Válasz #390. hozzászólásra
Akkor lefölözte a briót nekem tavaly 3t az idén4.1t de csak 110kg nitrogént kapott és semmi mást
Válasz #389. hozzászólásra
Tavaly volt 4t is de átlag 3,5t.idén meg volt 5t is átlag kb 4,3t
Válasz #388. hozzászólásra
Jó években mennyit tud?
Válasz #386. hozzászólásra
én 2éve E82-est vetek
Válasz #385. hozzászólásra
én se veszek
Milyen fajta naprát vettek? Én a brio-hoz ragaszkodom
Válasz #382. hozzászólásra
Az sajna nem érdekel senkit.Engem meg a műtrágya önköltsége nemérdekel,tavaszig nem is veszek semmit.
Válasz #383. hozzászólásra
beke=beka
Válasz #381. hozzászólásra
mar ez is a beke segge allatt van.....
es a te.co-s napraolaj 350 ft/l
Válasz #381. hozzászólásra
azért az már nagyon az önköltség alatt van
Válasz #380. hozzászólásra
Nemtudom,egy hónapja a 65000 volt rossz ár.Ki tudja hol az alja.
Válasz #379. hozzászólásra
van pofája mi?
Válasz #378. hozzászólásra
Aha,48000-ért.Ilyen egy jóbarát.
van itt az apróknál egy ember aki naprát és kukoricát vásárol baráti áron
Válasz #375. hozzászólásra
akkor az gazdaságos
idén sok embernek elveszik a kedvét a szotyitermesztéstől
Válasz #375. hozzászólásra
Akkor te a Mitnyikéknek adod a cuccot! Sopron környékén nincs is más felvásárló?
Sopron környékén nettó 6500ft-ról indult a felvásárlás a hét elején 5000ft a hét végén kiirták ,hogy ár később, de mennyi, azt senki sem tudja.
És hogyan bontották fel a szerzödést? Tudsz valami konkrétat,vagy csak hollottál valakitől valamit?
Válasz #371. hozzászólásra
Hát az mindig kellene!
Te is vennél már vlm.t?
Hello itt Vp megyébe még 5500ft sem adnak érte mert a kite és az ikr is felbontota szerződéseket és ide horgyák.
Válasz #370. hozzászólásra
Hello. Azt azért nem igazán értem hogyan van a románnak nyeresége az 5500 Ft os naprán. Na mindegy megy letárolásra az is a búza mellé. Csak az a baj hogy eddig csak a repce ment el a többi mind áll a raktárba a pénz meg igazán kellene.
Az egyik komám benne van valami szotyolás érdekvédelmi csapatban, és a legutolsó megbeszélésen azt rebesgették, hogy a Bunge zRt bevásárolt egy pártízezer tonna olajnapraforgót a románoktól 5500Ft-os áron. Ezért nem kell a szotyola 5500-nál több pénzért mifelénk...
Válasz #368. hozzászólásra
Én azt hallottam,hogy először a drágábban szerződöttet viszik el,az enyémet a jövő héten viszik.
Nem mondja fel ,csak töle is elöször az olcsobbat viszik és a végén a legdrágábbat
Válasz #366. hozzászólásra
mármint a tel számot,amit írtam
Válasz #365. hozzászólásra
Hali
Hívtad őket?
Én nem hiszem. El kell olvasni a szerződést.
Ahogy korábban Laci is írta akkor ki kell fizetnie az alacsonyabb ár és a szerződéses ár különbségét plusz 20% kötbér!!
Kedden beszéltem velük akkor azt mondták, hogy ez csak mendemonda.
Az ahír járja a KITE felmondja az összes 100 Ft fölött kötött szerződést!
Kcsit izgató jelleggel elolvastam a tőzsdét. Árak októberi kötésre:
EU búza: 3480.-
Árpa: 2850.-
Napraforgó: 5950.-
Kukorica: 2550.-
Nálunk aszonták a görbeorrúak, hogy a piaci ár rendszerint a tőzsdei ár - 10%. Ez azt jelenti, hogy a n.forgó olyan 5300.- jelenleg. Mire mindenki lerágja a szotyolát, addigra lehet, hogy 4-essel fog kezdődni az ár. Kukoricánál mire a kombájnok felsorakoznak a rágáshoz, addigra lehet, hogy 1800-1900Ft között lessz a pénz....:-(((
Válasz #361. hozzászólásra
Hívjátok fel ezt a számot:06-309147015
Ceglédbercelre kell vinni az anyagot
Válasz #360. hozzászólásra
Merre van az az ide?
Válasz #359. hozzászólásra
Akkor hozzátok ide,itt még 60 körül van.
Mai szabadpiaci ár 53000 Hajdú-B keleti része