Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem is van repcére, meg szotyira a másik "naggyal" aláírva, most minusz 5%levonásnál tartunk mindenféle magyarázkodások mellet. Egyébként a Te partneredre azt hallottam, hogy Ők nem kötötték tovább az árfolyamon így ha mindenkint rendeznek akkor a tavalyi több milliárdos hasznott az ideji pont elvinné. Mi is szoktunk így járni vagy még rosszabbul.
Nekem van szerződésem a kitével 125000ft-on 1t/ha-t kötöttem le.Kiváncsi leszek mivel akarnak majd megszívatni.Egyenlőre ott tartunk,hogy a szerződést mi aláírtuk a kités üzletkötő elvitte,állítólag aláírták ők is,csak én még nem kaptam belőle.Na ebből mi sül ki,kiváncsi leszek.
addig nincs is olyan nagy gond mig van nyereség de egy bizonyos szint után már minuszba játszunk az meg elég fájó dolog pláne ha tele van valaki hitelekkel mert azt hitte hogy mostmár 60 alatt nem lessz kuki meg 120 alatt napra és úgy vett fel hitelt és most vakarja a fejét hogy miböl fizeti vissza
Heló Géza!
Legalább te maradj csendesen!El tudod képzelni hogy valakinek kifizetik a februári 125 ruggós szerzödési árat,mástól pedig féláron veszik a naprát!Az első részt nem teljesítik,mert tönkre mennek! A szabad részt pedig piacra kell dobni ,de mekünk kell diktálni!
Román 34 % biges tegnap csak 75000/tonna.
Magyar 34% talán még van 80000 ért de szeptemberre a kereskedők IKR KITE 90-100000 tippel.
A MAP 200-250000/tonna a káli 60% 130-150000!
technikailag nem megoldott
és még küzdök az aratással
meg a jövő héten kezdjük csinálni a tárolót
meg már tele is van a tököm az egész földmüvelésre idénre
hát azért vmennyire befolyásolja tavaly 33 lett nekünk egy volt akinek 35 lett a környéken , attól szerintem most több lesz vannak olyan szárak mint egy nő csuklója, csak ez a sok esőtől a gomba nehogy bántsa
5408 hozzászólás
Válasz #57. hozzászólásra
Repülj csak repülj naprácska
Válasz #49. hozzászólásra
ha jól néztem,700-al ment följebb.legfrissebb adat.
Válasz #55. hozzászólásra
Minek ilyen az új is
Válasz #53. hozzászólásra
Adaptert nem vettél újat?
Válasz #49. hozzászólásra
Nem tudom miért nem jó.A bét.hu -n nézd az árupiacot
Nálunk is a betonplacunk meg van teritve a nas adapterek alkatrészekel lipityra szedtük !!!! 1000ha naprát kell aratnunk,de hová teszük????
Nálunk is a betonplacunk meg van teritve a nas adapterek alkatrészekel lipityra szedtük !!!! 1000ha naprát kell aratnunk,de hová teszük????
Válasz #50. hozzászólásra
Ha be tudjuk takarítani.Felénk akkora fejek vannak,ha felázik a talaj ki fog dőlni.Aug 25-én reglonozzuk,ma beszéltuk meg a hidaspermetezővel.
Válasz #46. hozzászólásra
rekord lesz 30 fölött
Válasz #47. hozzászólásra
http://www.bet.hu/topmenu/kereskedesi_adatok/arupiac/hataridos_gabonatermek
Válasz #44. hozzászólásra
melyik táblát nézik?E82-es?gumósfejű termésátlagát?ad vagy 15 mázsát.
Válasz #41. hozzászólásra
hol nézted?én lefele látom.
Géza,felétek milyenek a naprák?
Ez egy hülyeség! Egyáltalán nem számít nekik, hogy éhendöglesz-e vagy sem.
Válasz #43. hozzászólásra
ki van számolva, hogy mennyibe van egy ha és megbecsülik a termésátlagot és kiszámolják, hogy annyi maradjon a zsebedben, hogy éhen ne dögöljél
Válasz #42. hozzászólásra
miből gondolod?
Válasz #39. hozzászólásra
60-ig
Nem tévedés?
Mert a tőzsdén 500ft-ot fölment.
Ma , 2008. 08.07. a kite 7100-ért köt !
Válasz #38. hozzászólásra
meddig megy lefele szerintetek?
Válasz #37. hozzászólásra
Kötöttem megint a Kitével 81 000ft/t -án.Lefele megy keményen.
Válasz #36. hozzászólásra
Nekem is van repcére, meg szotyira a másik "naggyal" aláírva, most minusz 5%levonásnál tartunk mindenféle magyarázkodások mellet. Egyébként a Te partneredre azt hallottam, hogy Ők nem kötötték tovább az árfolyamon így ha mindenkint rendeznek akkor a tavalyi több milliárdos hasznott az ideji pont elvinné. Mi is szoktunk így járni vagy még rosszabbul.
Nekem van szerződésem a kitével 125000ft-on 1t/ha-t kötöttem le.Kiváncsi leszek mivel akarnak majd megszívatni.Egyenlőre ott tartunk,hogy a szerződést mi aláírtuk a kités üzletkötő elvitte,állítólag aláírták ők is,csak én még nem kaptam belőle.Na ebből mi sül ki,kiváncsi leszek.
Válasz #34. hozzászólásra
addig nincs is olyan nagy gond mig van nyereség de egy bizonyos szint után már minuszba játszunk az meg elég fájó dolog pláne ha tele van valaki hitelekkel mert azt hitte hogy mostmár 60 alatt nem lessz kuki meg 120 alatt napra és úgy vett fel hitelt és most vakarja a fejét hogy miböl fizeti vissza
Válasz #33. hozzászólásra
ez így van szerintem is a hektáronkénti nyereség nem nő csak több pénz magy a számlánkon keresztül a bank jól jár
Válasz #32. hozzászólásra
az a baj hogy mindenki (kereskedők) ki tudja számolni mennyibe van egy ha. kuki vagy napra és hogy meddig lehet lemenni az árakkal ha nagy a termés
Válasz #30. hozzászólásra
A nekünk kell diktálni..... szerintem túl sokan vagyunk és nincs összefogás ezt kihasználják maximálisan!!!!!!!
Válasz #30. hozzászólásra
és, hogy tudjuk érvényt szerezni az akaratunkkal?
szerintem meg a 60000-el kompenzálják a tavaszi drága kötéseket
Válasz #29. hozzászólásra
Heló Géza!
Legalább te maradj csendesen!El tudod képzelni hogy valakinek kifizetik a februári 125 ruggós szerzödési árat,mástól pedig féláron veszik a naprát!Az első részt nem teljesítik,mert tönkre mennek! A szabad részt pedig piacra kell dobni ,de mekünk kell diktálni!
Válasz #20. hozzászólásra
azt hallottam 60000-ig meg se áll!
pánik van a piacon
Válasz #25. hozzászólásra
Olyan mint a valutánk: csak erősödik,erősödik erősödik..............
Válasz #25. hozzászólásra
Román 34 % biges tegnap csak 75000/tonna.
Magyar 34% talán még van 80000 ért de szeptemberre a kereskedők IKR KITE 90-100000 tippel.
A MAP 200-250000/tonna a káli 60% 130-150000!
Válasz #21. hozzászólásra
A gabona ára zuhan mert erős a nemzeti valutánk! A műtrágya ára amit kintről hozunk be valutáért miért emelkedik?
Válasz #24. hozzászólásra
nem!! lefele vagy felfele tolják ?
A műtrágya árakat figyelitek?
Válasz #22. hozzászólásra
A kukilufi is enged rendesen lefele Csikágóba.
Jók a kilátásaink őszre az árak tekintetében
ez egy lufi most engedik le ahogy a brentet és a w texast is együtt mozognak
Ezek a rohadék jude-ok nyomják már lefele a napra árát is a tőszdén ma 3000-et esett . Betakaritásra meddig viszik le vajon ????
ennek sem lesz jó vége októberi ár 92500/t
Válasz #18. hozzászólásra
Biztos nem is csuklót akartál írni:D
Válasz #16. hozzászólásra
mikor leírtam akkor gondoltam h ez fog lejönni belőle legelősször:)
Válasz #15. hozzászólásra
technikailag nem megoldott
és még küzdök az aratással
meg a jövő héten kezdjük csinálni a tárolót
meg már tele is van a tököm az egész földmüvelésre idénre
Válasz #13. hozzászólásra
Még jó, hogy nem csiklója:D az kicsi volna bár nője válogatja:D
Válasz #14. hozzászólásra
nincs is szándékodban? én a mult héten repültem
Válasz #12. hozzászólásra
nem
Válasz #9. hozzászólásra
hát azért vmennyire befolyásolja tavaly 33 lett nekünk egy volt akinek 35 lett a környéken , attól szerintem most több lesz vannak olyan szárak mint egy nő csuklója, csak ez a sok esőtől a gomba nehogy bántsa
Gombáztatok másodszorra?
Válasz #9. hozzászólásra
Ja! esetleg a gombát növeli.
Válasz #8. hozzászólásra
Sokan ráálltak ,de bizzunk benne hogy a tizes meglesz mázsánként ,én 11700ra kötöttem le 15 mzsát ,de ugy néz ki sokkal több lesz
Válasz #8. hozzászólásra
a napraforgó termésmennyiségét ez a sok eső nem sokkal növeli meg, az ár nem ettől függ