Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz rezeda054 #4618. hozzászólásáraEzt milyen régóta mondogatom, hogy így lesz aki tárol bérbe és gazdálkodik maga is , az ezt fogja tenni és joggal!
Válasz rongyos #4616. hozzászólásáraMindegy meddig tart, az árak így is, úgy is lent maradnak, mert már bevásárolt a nemzeti tőkés osztályunk a kiváló ukrán portékákból. A magyar 22-es termés meg ott van a raktárakban, es mindjárt jön a 23-as betakarítás. Ilyet se nagyon láttam még, hogy az ó napraforgó kevesebbet ér, mint amennyiért az újat kötik.
Válasz ME109G14 #4613. hozzászólásáraSajnos a nagy dirrel-durral beharangozott Ukrán behozatali tilalom is csak június 3o ig tart...nesze semmi fogd meg jól!
Válasz ME109G14 #4613. hozzászólásáraSajnos a nagy dirrel-durral beharangozott Ukrán behozatali tilalom is csak június 3o ig tart...nesze semmi fogd meg jól!
Válasz papszi06 #4601. hozzászólásáraaz ukrán foszforeszkáló napraforgó jól leverte az árat, az biztos, gázmester haverom azt mondta ilyen raktárba nem óhajt bemenni..
ismeri ezeket az anyagokat, ami mindent visznek...
fűtőérték arányosítással mennyire jön ki a napraforgó egy konyhakész száraz tűzifával hasonlítva? van erre valami számítási mód?
a kókuszolajat találtam az 29-30mj/kg, a gabonamagvak 16,75 mj/kg, kukorica 18,5 mj/kg, szalma 14,5mj/kg
Válasz papszi06 #4595. hozzászólására 100 % biztosra veszem hogy a vetómag vegyszer alkatrész mütrágya traktor kombájn munkagép stb ára is ilyen gyorsan és ilyen meredeken fog CSÓKKKENNI !!!!!!
Válasz papszi06 #4595. hozzászólásáraJól lement az ára....... , lényeg, hogy az EU elrendelte Ukrajna támogatását. Nem baj ha közben tönkremegyünk. Legalább lesz mit megvennie apró pénzért a "nyugati" nagytőkésnek.
Válasz drenthe evo #4588. hozzászólásáraHat nem tudom, egy nálunk betarolt tételt adott el a gazdája nettó 185-ért múlt héten a Bunge-nak, tegnap óta viszik kifelé…
Válasz gesztenye #4579. hozzászólásáraElvileg marcius 31.-ig a karenyhitest kifizetik a gazdaknak. 50mrd Ft-rol beszelnek, de itt csak az a biztos, ami elmult…
Válasz ..,-:) #4578. hozzászólására..ez bizonyították az aszály kárnál, ... kárenyhítés 0!!!
Arról nem szoltak semmit, ha kaptunk volna az eu-tól gabonatámogatást MI Lett volna a sorsa???
Válasz uff #4574. hozzászólására"Az ukrajnai háború rendkívüli helyzetet teremtett az európai és a magyar élelmiszergazdaságban, hiszen Ukrajna az Európai Unió negyedik legnagyobb élelmiszer-beszállítója. Ezért a magyar kormány felelős döntést hozott a hazai ellátás biztonságának fenntartása érdekében – jelentette ki Nagy István agrárminiszter."
Válasz Meggybefőtt #4569. hozzászólásárakiváncsi lennék, ki találta ki ez az exportstoppot? /talán a multik kérvényezték nemde?/, lehet legközelebb, nem kell rá hallgatni!!
5370 hozzászólás
Válasz rezeda054 #4618. hozzászólásáraÉn is ma kaptam.Te hova tároltattad, Bakonszeg be?
Válasz rezeda054 #4618. hozzászólásáraEzt milyen régóta mondogatom, hogy így lesz aki tárol bérbe és gazdálkodik maga is , az ezt fogja tenni és joggal!
Ma kaptam egy levelet, ahova betároltam a napraforgót, hogy június 15-ig gondoskodnjak az értékesítésről. vagy az elszállításról
Válasz rongyos #4616. hozzászólásáraMindegy meddig tart, az árak így is, úgy is lent maradnak, mert már bevásárolt a nemzeti tőkés osztályunk a kiváló ukrán portékákból. A magyar 22-es termés meg ott van a raktárakban, es mindjárt jön a 23-as betakarítás. Ilyet se nagyon láttam még, hogy az ó napraforgó kevesebbet ér, mint amennyiért az újat kötik.
Válasz rongyos #4614. hozzászólásáraIgazabol már semmi értelme.. aki akart bevásárolt ukrán naprából amennyit csak akart….
Válasz turi.tomi911 #4610. hozzászólásáraTRIGÓ mai ár LÓ 126000ft nettó beszállitva hol lesz ennek a vége?????
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-04-21 09:17:42
Válasz turi.tomi911 #4610. hozzászólására130-140ezer/tonna között
Valakinek van infója friss árról ?
Válasz papszi06 #4601. hozzászólásáraaz ukrán foszforeszkáló napraforgó jól leverte az árat, az biztos, gázmester haverom azt mondta ilyen raktárba nem óhajt bemenni..
ismeri ezeket az anyagokat, ami mindent visznek...
Válasz uff #4607. hozzászólásáraA mag 24, a héj 19-20.
fűtőérték arányosítással mennyire jön ki a napraforgó egy konyhakész száraz tűzifával hasonlítva? van erre valami számítási mód?
a kókuszolajat találtam az 29-30mj/kg, a gabonamagvak 16,75 mj/kg, kukorica 18,5 mj/kg, szalma 14,5mj/kg
Válasz MrPoke #4605. hozzászólásáraEbben kivételesen egyet értünk
Válasz f115 fiat #4602. hozzászólásáraNem azért lesz eladó mert helyette, új lesz véve... Hanem mert nem fog kelleni....
Válasz f115 fiat #4602. hozzászólására
Válasz ME109G14 #4598. hozzászólására
Válasz MrPoke #4600. hozzászólásáraAzt nagymértékben befolyásolja az uj gép ára is
Tavaly 275 re volt kötve 1 kamionért 6.6 Millió járt,egyszer volt Budán kutyavásár olyan se lesz többet
Válasz ME109G14 #4598. hozzászólásáraHasznált traktor, munkagép ára ilyen meredeken fog csökenni, mert lesz eladó dögivel.
Válasz ME109G14 #4598. hozzászólásáraÚgy érzem szarkasztikus kedvedben vagy!
Válasz papszi06 #4595. hozzászólására 100 % biztosra veszem hogy a vetómag vegyszer alkatrész mütrágya traktor kombájn munkagép stb ára is ilyen gyorsan és ilyen meredeken fog CSÓKKKENNI !!!!!!
Válasz papszi06 #4595. hozzászólásáraAz elég karcsú, lesz itt még ára aratásra várni kell
Válasz papszi06 #4595. hozzászólásáraJól lement az ára....... , lényeg, hogy az EU elrendelte Ukrajna támogatását. Nem baj ha közben tönkremegyünk. Legalább lesz mit megvennie apró pénzért a "nyugati" nagytőkésnek.
Válasz kukaccsosz #4594. hozzászólásáraTegnap kötöttem 145 ideire
Válasz drenthe evo #4593. hozzászólásáraEgy hét alatt esett az ár 30%-ot!
Válasz .Feco. #4589. hozzászólásáraAkkor a X-akta
Válasz .Feco. #4589. hozzászólásáraA március 15.-ei héten én is 185-ot tudok Bunge HB megye.
Válasz .Feco. #4589. hozzászólásáraJól járt vele, vagy hazudik. :D Manapság nem csak a q val szokás nagyot mondani hanem az árral is.
Válasz .Feco. #4589. hozzászólásáraHB megyebe is 14 alatt van bőven.
Válasz drenthe evo #4588. hozzászólásáraHat nem tudom, egy nálunk betarolt tételt adott el a gazdája nettó 185-ért múlt héten a Bunge-nak, tegnap óta viszik kifelé…
Válasz papszi06 #4587. hozzászólásáraFriss
Válasz drenthe evo #4586. hozzászólásáraFriss ár vagy kötött ár ?
135 Kite
Válasz Attikaa #4584. hozzászólásáraNemtudni..
Válasz Pubi0308 #4581. hozzászólásáraAz komoly... hol lesz az alja???
Válasz Soma123 #4582. hozzászólásáraTeljesen egyetértek!
Válasz Meggybefőtt #4569. hozzászólására"Tudom, most nagy divat a ti fajtátoknál, hogy mindent valaki másra kell fogni." ??
Felesleges energiát pazarolni a ilyen romlott befőttre, csak az orrod hegyéig látsz homályosan de az uszítás meg a nyüszítés az dívik.
SZ sz B megye szerdai ar 145ft. ????
Válasz gesztenye #4579. hozzászólásáraElvileg marcius 31.-ig a karenyhitest kifizetik a gazdaknak. 50mrd Ft-rol beszelnek, de itt csak az a biztos, ami elmult…
Válasz ..,-:) #4578. hozzászólására..ez bizonyították az aszály kárnál, ... kárenyhítés 0!!!
Arról nem szoltak semmit, ha kaptunk volna az eu-tól gabonatámogatást MI Lett volna a sorsa???
Válasz Joco7211 #4575. hozzászólásáraNem értem mi a baj…..
Válasz 5465 #4576. hozzászólásáraNe is, mert mink is meglettünk egyúttal. Sőt attól félek még az elkövetkező 3 évre is.
Válasz Joco7211 #4575. hozzászólásáraEngem inkább soha többé ne mentsenek meg.
Válasz uff #4574. hozzászólására"Az ukrajnai háború rendkívüli helyzetet teremtett az európai és a magyar élelmiszergazdaságban, hiszen Ukrajna az Európai Unió negyedik legnagyobb élelmiszer-beszállítója. Ezért a magyar kormány felelős döntést hozott a hazai ellátás biztonságának fenntartása érdekében – jelentette ki Nagy István agrárminiszter."
https://www.agroinform.hu/gazdasag/megjelent-rendelet-gabonaexport-tilalom-54830-001
Válasz Meggybefőtt #4569. hozzászólásárakiváncsi lennék, ki találta ki ez az exportstoppot? /talán a multik kérvényezték nemde?/, lehet legközelebb, nem kell rá hallgatni!!
Kite 16500
Az Eur 400 Ft, a napra ára 17 ezer alatt...
Válasz JD 4630 #4566. hozzászólásáraKöszi