Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz MrPoke #4366. hozzászólásáraMikor en vagtam mar boven 22 sem volt az ara. Sajna beugrottam abba, hogy egy csomo cikk jelent meg a haboru bizonyos szakaszaban, hogy mehet a hajon a termeny, es feljebb megy a termenyara, majd megint leesett az ara. Igy jartunk, annyira nem kell a penz. Mutragyara amugy se akarok kolteni.
Válasz Attikaa #4368. hozzászólásáraPont ezert mondom, hogy manipulalt. Kukaccsosz betett egy cikket, melyben a panikvasarlast okoljak az arak emelkedese miatt. Az arakat mozgatjak fel le a nagy kereskedok kenye kedve szerint. Mivel sokan taroltak, igy most lefele megy, de lesz meg magas, csak mennyi es mikor. Ez van.
Válasz MrPoke #4366. hozzászólásáraAz ember azt gondolná hogy azért mert minden más 2x-3x vagy többször annyiba kerül pl. műtrágya, vegyszer, gázolaj, termelőeszközök ára, föld ára, földbérlet ára és még lehetne sorolni
Válasz MTZ1221.3 #4365. hozzászólásáraÉn is és itt a környéken elég sokan ebben a cipőben járunk, bátoroltuk azt a keveset is ami termett most meg olyan szinten esett az ára, hogy nem tudjuk mi lenne a jó döntés. Itt sokan még a búzát, árpát is betárolták bízva a jobb árakban.
Azon kellene gondolkodni mitől lettek 3-4* es termény árak. És ha ezt végiggondoljuk, teljesen jogos ha visszaesik mondjuk felére.
Tovább fog zuhanni a termény ára ...
Válasz Attikaa #4364. hozzászólásáraMivel sok embernek van betárolva (Magyarországon, bízva a jobb árban) tavalyról napraforgó valószínű úgy lesz manipulálva az egész (újságokon, kiadványokon keresztül), hogy a kereskedők jól járjanak. Sajnos ebben okosat nem tud mondani senki neked. Ráérzés kell hozzá és vagy bejön vagy nem.
Válasz Mötözö #4363. hozzászólásáraAz még azért nagyon messze van, nekem tavaly csak napraforgó volt és nem adtam el ősszel, most aztán lehet gondolkozni hogy mi legyen, várjunk április, májusig vagy inkább most még eladni? Mennyire igaz a cikk? Attól hogy levágták az ukránok már jön is befelé folyamatosan az EU-ba vagy már bejött és később lehet hiány? Ha lemegy az ára a tengeren túlról sem fogják már idehozni, ki tudja mi lenne a jó
Válasz bendix #4352. hozzászólásáraÚgy gondolom most jobb helyen van áruban az érték, mint bankszámlán forintban... Amúgy 12 év alatt egyszer buktam a tároláson, az aszály mellé lehet kihasználom teljesen a 2022-es év adottságait...
Válasz pamko #4344. hozzászólására23200 Ft, mai ár, szerintem május, júniusig nem adom el, ha csak nem lesz hamarabb tetszetős ár (27-28 ezer ft legalább).
Nekem meg van 130 t, de nem tudok friss arat, tartanam tavaszig csak felek h nem all el.
Soha nem taroltam meg tavaszig, nem melegszik be ha tarolva van 2, 3 m magasan. Vagy mas baja nem lesz?
Válasz kulakman #4331. hozzászólásáraHa tárolni akarod, akkor tároltatod nála, mondja meg, hogy mennyi a kitárolás, aztán majd ha eladod, kifizeted neki, vannak olyan cégek, akik rendszeresen vásárolnak így, pl. Agroforte.
Válasz Dvili #4327. hozzászólásáraVan ám olyan amikor nem a várt lépést teszi meg pl az akinél van a terményem , kb egy hónapja eladtam , 2 nap múlva a cég azt mondta bizonytalan ideig nem vesz terményt , csak tárol , na akkor mit lépsz ha kell a lóvé, nem köteles átvenni amikor én akarom , régen volt olyan mondás ,hogy kettőn áll a vásár , és igaz!
5370 hozzászólás
Válasz MrPoke #4366. hozzászólásáraMikor en vagtam mar boven 22 sem volt az ara. Sajna beugrottam abba, hogy egy csomo cikk jelent meg a haboru bizonyos szakaszaban, hogy mehet a hajon a termeny, es feljebb megy a termenyara, majd megint leesett az ara. Igy jartunk, annyira nem kell a penz. Mutragyara amugy se akarok kolteni.
Válasz Attikaa #4368. hozzászólásáraPont ezert mondom, hogy manipulalt. Kukaccsosz betett egy cikket, melyben a panikvasarlast okoljak az arak emelkedese miatt. Az arakat mozgatjak fel le a nagy kereskedok kenye kedve szerint. Mivel sokan taroltak, igy most lefele megy, de lesz meg magas, csak mennyi es mikor. Ez van.
Válasz MrPoke #4366. hozzászólásáraAz ember azt gondolná hogy azért mert minden más 2x-3x vagy többször annyiba kerül pl. műtrágya, vegyszer, gázolaj, termelőeszközök ára, föld ára, földbérlet ára és még lehetne sorolni
Válasz MTZ1221.3 #4365. hozzászólásáraÉn is és itt a környéken elég sokan ebben a cipőben járunk, bátoroltuk azt a keveset is ami termett most meg olyan szinten esett az ára, hogy nem tudjuk mi lenne a jó döntés. Itt sokan még a búzát, árpát is betárolták bízva a jobb árakban.
Válasz MTZ1221.3 #4365. hozzászólásáraEz nem így van. Sokan fordítva ülnek a lovon.
Azon kellene gondolkodni mitől lettek 3-4* es termény árak. És ha ezt végiggondoljuk, teljesen jogos ha visszaesik mondjuk felére.
Tovább fog zuhanni a termény ára ...
Válasz Attikaa #4364. hozzászólásáraMivel sok embernek van betárolva (Magyarországon, bízva a jobb árban) tavalyról napraforgó valószínű úgy lesz manipulálva az egész (újságokon, kiadványokon keresztül), hogy a kereskedők jól járjanak. Sajnos ebben okosat nem tud mondani senki neked. Ráérzés kell hozzá és vagy bejön vagy nem.
Válasz Mötözö #4363. hozzászólásáraAz még azért nagyon messze van, nekem tavaly csak napraforgó volt és nem adtam el ősszel, most aztán lehet gondolkozni hogy mi legyen, várjunk április, májusig vagy inkább most még eladni? Mennyire igaz a cikk? Attól hogy levágták az ukránok már jön is befelé folyamatosan az EU-ba vagy már bejött és később lehet hiány? Ha lemegy az ára a tengeren túlról sem fogják már idehozni, ki tudja mi lenne a jó
Válasz Attikaa #4362. hozzászólásáraaz uj termés jó ha lesz 120-150ft/kg..
Válasz kukaccsosz #4361. hozzászólására
Az árrobbanás és a pánikvásárlások után most a kutyának sem kell az étolaj
Válasz Mtz1wi #4359. hozzászólásáraMásik topicból másolva:
Dél-Békés:
Napra LO: 19.000 Ft/q + komp
Napra HO: 19.600 Ft/q
Udv . Tud valaki friss arakat Lo napraforgora?
Válasz gesztenye #4357. hozzászólásáraEz engem is érdekel! Bár ebben az uborkaszezonban sok jóra nem számítok.
Friss árat tud valaki Békésben? Köszönöm
Hajdú-Bihar megye, LO 210.000 Ft; HO 222.000 Ft - KITE ajánlat
Válasz GEORGOSZ #4353. hozzászólásáraVicces, hipermarketekben 2500 ft egy 9 kg-os napraforgóhéjbrikett csomag :)
Válasz GEORGOSZ #4353. hozzászólásáraReméljük a legjobbakat
Válasz bendix #4352. hozzászólásáraÚgy gondolom most jobb helyen van áruban az érték, mint bankszámlán forintban... Amúgy 12 év alatt egyszer buktam a tároláson, az aszály mellé lehet kihasználom teljesen a 2022-es év adottságait...
Válasz GEORGOSZ #4351. hozzászólásáraÈs nem tartasz attól hogy tavasszal sem lesz magasabb ára az ukrán napraforgó miatt?
Válasz bendix #4350. hozzászólásáraVan a sarokban 140 tonna...
Válasz GEORGOSZ #4349. hozzászólásáraÜdv.! Most is tároltál be naprát?
Válasz Mtz1wi #4345. hozzászólásáraMilyen víztartalommal tároltad be? 8-assal nem szokott gond lenni, hetente nézz rá!
Válasz DDT #4347. hozzászólásáraHO 254 péntek GYMS
Friss árakat tudtok? Itt már azt rebegesgetik, hogy 20 ezer alá is benézünk lassan.
Válasz pamko #4344. hozzászólására23200 Ft, mai ár, szerintem május, júniusig nem adom el, ha csak nem lesz hamarabb tetszetős ár (27-28 ezer ft legalább).
Nekem meg van 130 t, de nem tudok friss arat, tartanam tavaszig csak felek h nem all el.
Soha nem taroltam meg tavaszig, nem melegszik be ha tarolva van 2, 3 m magasan. Vagy mas baja nem lesz?
Napraforgó árat tud valaki frisset?
Akinek megvan még ,az tartja tavaszig,vagy mi az elgondolás?
Válasz Traktoros007 #4342. hozzászólásáraÉn is oda hordtam Encsre!
Válasz Bécó #4341. hozzászólásáraEncs
Válasz Traktoros007 #4340. hozzászólásáraMelyik telephellyen?
Válasz rxrally #4339. hozzászólásáraBódi cég Borsod 235 mai ár.
Friss árat tud valaki?
Válasz pate #4337. hozzászólásáraAki betárolta, ennyiért nem fogja odaadni, szóval ez kb. érdektelen.
Válasz 5465 #4335. hozzászólásáraKite mai ár LO 254000ft/t
Válasz kulakman #4331. hozzászólásáraHa tárolni akarod, akkor tároltatod nála, mondja meg, hogy mennyi a kitárolás, aztán majd ha eladod, kifizeted neki, vannak olyan cégek, akik rendszeresen vásárolnak így, pl. Agroforte.
Válasz Dvili #4332. hozzászólásáraValami konkrétumot, légyszi…
Válasz Dvili #4332. hozzászólásáraTudsz is esetleg valami friss árat?
Válasz Dvili #4332. hozzászólásáraÜdv. Tudsz friss árat? LO napra, Hajdú-Bihar? Köszönöm.
Válasz kulakman #4331. hozzászólásáraSzépen megindultunk felfelé
Válasz Dvili #4327. hozzászólásáraVan ám olyan amikor nem a várt lépést teszi meg pl az akinél van a terményem , kb egy hónapja eladtam , 2 nap múlva a cég azt mondta bizonytalan ideig nem vesz terményt , csak tárol , na akkor mit lépsz ha kell a lóvé, nem köteles átvenni amikor én akarom , régen volt olyan mondás ,hogy kettőn áll a vásár , és igaz!
Lo Napraforgò ÁR????
Válasz Dvili #4327. hozzászólásáraMire számítasz?
Válasz Dvili #4327. hozzászólásáraReméljük!!
Válasz pate #4325. hozzászólásáraMajd most lesz ára mindennek
Válasz pate #4325. hozzászólásáraMeg vennék egyáltalán?
Sziasztok,LO napraforgó árat tud valaki mondani ?
Válasz Traktoros Jani #4323. hozzászólásáraLO
Válasz CirokMan #4322. hozzászólásáraLO vagy Hó?
KITE, Fejer megye, mai ajanlat:
255+boni
Válasz Torres86 #4319. hozzászólásáraEngem is érdekelne....