Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kulakman #4311. hozzászólásáraÈn ma adtam oda. 258000+komp. LO. Bács megye. Felvásárló a Goldkern. Fizetés januárban. Novemberi fizetèsre 255000+komp volt az ajánlat. Egy hete még 5000-el kevesebbet ígértek. Nem nagy tètelről van szó. Erősen gondolkoztam, hogy még várok, de végül kiszálltam.
Válasz Facsar Bálint #4305. hozzászólásáraNem akarlak elszomorítani de az nem + boni lesz hanem egy hatalmas - boni. ( apró betűben az ördög elbújva) Bár ne legyen igazam de felénk csak ez van ebben az évben!
Válasz TeljesenMindegy #4303. hozzászólásáraÉn meg a 15q feletti átlagomnak örülök, mint majom a farkának Igaz még nincs levágva mind, még lehet rosszabb.
És még nem is ez volt a legrosszabb napraforgós évünk. Bár a top2-be benne van.
Válasz barazdabetyar. #4280. hozzászólásáraMondjuk esőben ritkán használjuk a kombájt.... Másrészt pedig aszály ide aszály oda van ahol még mindig zöldes, nyers... De csütörtöktől szedjük lefelé...
Válasz Koczka József #4272. hozzászólásáraPersze hogy tudtam . 13000000ft :250000ft=52x haszon egyik legnagyobb rablók a mezőgazdaságban a vetőmagosok de elég hosszú a sor. te is tudod a folytatást.
Válasz Bigyófelügyelő #4254. hozzászólásáraMax? Talán jövőre vetünk GMO1-et? Ez Kukoricánál? Góréból morzsot vetőmag! Ha gabonánál müködik? amire fizetünk? Napraforgónél miértnemüködhetne?
Válasz ME109G14 #4271. hozzászólásáraDe azt tudnod kell ha te szerződöl termelni és minden kritériumnak meg felelsz akkor sem sokkal többet kapol mint a sima forgóert. Na az a haszon a fajta tulajdonosnak.
5370 hozzászólás
LO napraforgó friss árat tud valaki?
Valaki tud friss árat? Szabolcs megye
Válasz Claasmester #4317. hozzászólásáraKb. 1-2 hete ott mennyi volt?? 350e.?? Mert most ugyebár mélyzuhanásban van minden termény
2022.10.13. Ho Napraforgó ajánlatok.
Ikr:295.000
Kite 302.000
+- boni
255! megy az felfele
Válasz Koczka József #4314. hozzászólásáraEz egy 3-ével ezelőtti ár!Ne vicceljenek már
Válasz kulakman #4311. hozzászólására25500 Ft kite fizetés számlázás után pár napra.
Válasz szgyuri82 #4312. hozzászólásáraÉn azért küzdök ,hogy a 240-et megkapjam , a 250-hez át kellene fuvarozni 20 km-t!
Válasz kulakman #4311. hozzászólásáraÈn ma adtam oda. 258000+komp. LO. Bács megye. Felvásárló a Goldkern. Fizetés januárban. Novemberi fizetèsre 255000+komp volt az ajánlat. Egy hete még 5000-el kevesebbet ígértek. Nem nagy tètelről van szó. Erősen gondolkoztam, hogy még várok, de végül kiszálltam.
Esetleg valami aktivitás, vagy tényleg ennyire tré a helyzet napra fronton , és sajnos ez van a valós piacon is!
Válasz Facsar Bálint #4309. hozzászólására250 bár mely felvásárló akár kite, IKR, Karintia
Válasz Meggybefőtt #4306. hozzászólásáraAzt nem sajna
Válasz tudatlan20 #4307. hozzászólásáraOlajtartalom jó, nem lesz -levonas
Válasz Facsar Bálint #4305. hozzászólásáraNem akarlak elszomorítani de az nem + boni lesz hanem egy hatalmas - boni. ( apró betűben az ördög elbújva) Bár ne legyen igazam de felénk csak ez van ebben az évben!
Válasz Facsar Bálint #4305. hozzászólásáraLO árát esetleg tudod?
HO napra eladva 290+komp +boni kite
Válasz TeljesenMindegy #4303. hozzászólásáraÉn meg a 15q feletti átlagomnak örülök, mint majom a farkának Igaz még nincs levágva mind, még lehet rosszabb.
És még nem is ez volt a legrosszabb napraforgós évünk. Bár a top2-be benne van.
240 000+komp/tonna áron eladva a kemény húsz mázsa/hektár termés. Ilyen gyenge napraforgóm még sosem volt.
Válasz Koczka József #4300. hozzászólásáraAkkor szétnézek több helyen is. Köszönöm!
Bár én tárolni akartam, de valamennyit csak el kellene adni.
Válasz JDfan90 #4299. hozzászólásáraMég annyit hogy a BUNGÉHEZ beszállitva jóval magasabb.
Válasz JDfan90 #4299. hozzászólásáraSzerintem ez országos mert a kereskedők akivel beszéltem az mind országos.
Válasz Koczka József #4298. hozzászólásáraJó ára van felétek. Felénk már 20ezret beszélnek
Remélem csak riogatás.
Mai ár egységes borsod mindenhol 250000ft/t
Válasz Koczka József #4294. hozzászólásáraNem nekem, azért is írtam utána külön. De megköszönöm, ha átküldöd!
235
Friss árat tud valaki?
Válasz Selvin #4293. hozzászólásáraNeked küldtem emailban.?
Válasz Koczka József #4292. hozzászólásáraEngem is érdekel, el tudod küldeni?
Válasz lala #4290. hozzászólásáraPrivátban írom.
Válasz barazdabetyar. #4288. hozzászólásáraParlagfűnek vagy a napraforgónak ??? Nem tudom kinézni melyiket termeled, és melyik a gyom közülük.
Válasz Koczka József #4289. hozzászólásáraKi ad érte ennyit?
Borsod megye 250 plusz mínusz bonifikáció, plusz kompenzáció.
Válasz Bigyófelügyelő #4281. hozzászólásáraElég égett az a fej.Ez nem volt zöld?13-as volt a vize.
Válasz Traktoros Jani #4285. hozzászólásáraBorsod megye 240Ft/kg
Válasz ...:::Pisti:::... #4284. hozzászólására45 milit írt az előrejelzés. Attól több lett
Friss árat tud valaki?
Válasz #bandi #4283. hozzászólásáraHát aki a jövőbe lát.. .
Válasz Bigyófelügyelő #4281. hozzászólásáraEzért vágtam le vagy 3 hete, 9-11 es vízzel. Zöld volt a levele.
Válasz barazdabetyar. #4280. hozzászólásáraGondolom mert esőben nem lehet vágni
Válasz barazdabetyar. #4280. hozzászólásáraMondjuk esőben ritkán használjuk a kombájt.... Másrészt pedig aszály ide aszály oda van ahol még mindig zöldes, nyers... De csütörtöktől szedjük lefelé...
Válasz Bigyófelügyelő #4279. hozzászólásáraÉs miért kell idáig várni?
Alakulnak a dolgok....
Friss napraforgó árat tud valaki?
Válasz olasz_kapo #4276. hozzászólására23000 Lo , majd a jövő héten talán emelkedik!
Mai árak???
Válasz Koczka József #4272. hozzászólásáraPersze hogy tudtam . 13000000ft :250000ft=52x haszon egyik legnagyobb rablók a mezőgazdaságban a vetőmagosok de elég hosszú a sor. te is tudod a folytatást.
Válasz Bigyófelügyelő #4254. hozzászólásáraMax? Talán jövőre vetünk GMO1-et? Ez Kukoricánál? Góréból morzsot vetőmag! Ha gabonánál müködik? amire fizetünk? Napraforgónél miértnemüködhetne?
Válasz Koczka József #4272. hozzászólásárana ezen kell változtatni fajtatulajdonos nélkülünk semmi
Válasz ME109G14 #4271. hozzászólásáraDe azt tudnod kell ha te szerződöl termelni és minden kritériumnak meg felelsz akkor sem sokkal többet kapol mint a sima forgóert. Na az a haszon a fajta tulajdonosnak.
Válasz :X) #4264. hozzászólására1zsák kb 10kg 1tonnábol 100zsák 100x130000ft=13000000ft tonnája 13000ft kilogrammja VICC...