Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz detti1 #3669. hozzászólásáraKifárasztás megy, minek ígérjenek magukra, a kapzsi paraszt meg hadd főjön a saját levében. Elfáradtam, sok volt ez az utóbbi két hét.
Válasz hadadi.andrew #3667. hozzászólásáraA Nemzetközi Gabonatanács oldalán van egy árindex, amit a gabona és az olajosmagvak áraiból képeznek. És ez március 16-án csökkent, majd 17-én elindult felfelé. A mai még nincs fenn. De a gabona is lejtmenetben, és az húzza le inkább.
Válasz ME109G14 #3661. hozzászólásáraTegnap megkínált egy kupec fix 400e-rel. Mondtam hogy nem sürgős, ha eddig bírtam ideggel, akkor már körbekérdezem a szokásos licittevőket is, aki kapja, marja alapon
Válasz detti1 #3652. hozzászólásáraGondolom te nem Magyarországon élsz mert akkor tudnád hogy itt 4 napig a fű se nő!
Majd szerdán leghamarabb lehet lessz aki erre reagál!
Válasz mtz1221 #3648. hozzászólásáraNa látod ezért van nálunk, hogy az asszony össze matekolja amit gondol, aztán hazajövök és ha nem kerek, előkapok 1 25-30 dekán rib-eyet vagy T-bont 10 p alatt kiolvasztom addig készül hozzá grill zöldség párolva fagyasztott zacsis anyagból, aztán mehet a húsi az öntvény serpenyőbe, mellé 2 tükörtojás kis foghagymaszós.
Igaz ilyenkor jön három nap ducorgás, meg kanapén alvás, de megéri megkockáztatni.
Válasz TeljesenMindegy #3647. hozzászólásáraÉn leélném az életem ha mindig rostélyos lenne, hozzáadott zsiradék nélkül. Az a gond többségben van az asszony itthon egymaga a 3 fütyis ellen, és nincs szavazási jogunk e téren.
Válasz hadadi.andrew #3640. hozzászólására Hát jól meg kell az idén gondolni mit vet el az ember fia mert nem biztos hogy a felhőből kapjuk a jégverést most lehet az író asztalnál dől el hogy lesz jég vagy sem
Válasz hadadi.andrew #3640. hozzászólásáraRiogatnak az 1000ft napraforgó olaj árral most voltam a SPAR ban az ársapkás VÉNUSZ 919 FLORIOL989 a legolcsóbb 890ft a kiskun éden ezt a 200000ft magból sajtolták a 400000ft os árbol minimum 1600-2000 ft olaj lesz a boltban!!!!!
Válasz ME109G14 #3639. hozzászólásáraLehet, de ezt nem mi, parasztok döntjük el, ahogy eddig sem ránk volt bízva. Ami jól látszik, hogy amire van valós kereslet, annak elszabadul az ára. A forgó árat simán továbbhárítják az iparosok, mi viszont mihez kezdünk az 1e HUF/l gázolajjal? Nyeljük a nyálunkat, oszt' majd lesz valahogy.
Válasz hadadi.andrew #3634. hozzászólására A műtrágyás hozzászólásnál a linzi 27% kapott 400000ft os nettó árajánlathoz 500000ft os
napraforgó ár se elfogadható már !!!!!
Nagyon fogy Európában a napraforgó. Vannak olyan hírek, hogy április végére elfogyhat, és nem tudnak olajat gyártani Nyugat-Európában. Ami pedig egy csomó élelmiszeripari cég átmeneti bezárását is maga után vonja, ahol a gyártáshoz elengedhetetlen a napraforgóolaj. Senki nem tudja megjósolni az árát. És ha tart a háború, nem tudnak vetni Ukrajnában, más vetésterületeken pedig a műtrágya hiánya miatt a termés is kevesebb lesz, akkor pedig tartós lesz a magas ár.
5370 hozzászólás
Válasz detti1 #3669. hozzászólásáraKifárasztás megy, minek ígérjenek magukra, a kapzsi paraszt meg hadd főjön a saját levében. Elfáradtam, sok volt ez az utóbbi két hét.
Válasz hadadi.andrew #3667. hozzászólásáraA Nemzetközi Gabonatanács oldalán van egy árindex, amit a gabona és az olajosmagvak áraiból képeznek. És ez március 16-án csökkent, majd 17-én elindult felfelé. A mai még nincs fenn. De a gabona is lejtmenetben, és az húzza le inkább.
Válasz hadadi.andrew #3667. hozzászólásáraAz tényleg sok.
Válasz detti1 #3666. hozzászólásáraCsak egy kicsit? 390-ről 330-ra. Sebaj, meglátjuk.
Meglepő az árcsökkenés, mert a kikötői árak felfelé mennek. Mindenhol emelkedik, csak nálunk csökkent. Igaz, csak egy kicsit.
Válasz Cserjési Dávid #3664. hozzászólásáraKamu volt. Ebből is tanultam. Kifárasztás megy, én várok.
Válasz hadadi.andrew #3662. hozzászólásáraÜdv. Szabad tudni ki es hol kínál ennyit érte?
Válasz hadadi.andrew #3662. hozzászólásáraErrefelé most kevesebbet mondtak, mint tegnap. Nagyon hektikus a piac most.
Válasz ME109G14 #3661. hozzászólásáraTegnap megkínált egy kupec fix 400e-rel. Mondtam hogy nem sürgős, ha eddig bírtam ideggel, akkor már körbekérdezem a szokásos licittevőket is, aki kapja, marja alapon
Válasz hadadi.andrew #3659. hozzászólásáraSzerintem próbálkoznak a repceár a MATIFON majdnem csúcs közelében 900 euró a napraforgó árat sehol nem találom!!!
370-380 ezer itt is. Az exportőr a forint visszaerősödésére hivatkozik. A hazai vevő pedig türelmet kért az árra.
Válasz ME109G14 #3658. hozzászólására370e és csökken. Hogy mitől? Titok!
Aktuális ár ???
Tud valaki mai árat Lo.ra?
Válasz hadadi.andrew #3655. hozzászólásáraKöszi. Errefelé is kb. így van.
Válasz detti1 #3652. hozzászólásáraTegnap 380e-t kínált egy kupec. Ettől már volt jobb LO-ra pénteken.
Válasz III.Gyula #3653. hozzászólásáraDe itt élek. Az exportőrök mozgolódnak most is. Csak kíváncsi voltam, máshol mi a helyzet.
Válasz detti1 #3652. hozzászólásáraGondolom te nem Magyarországon élsz mert akkor tudnád hogy itt 4 napig a fű se nő!
Majd szerdán leghamarabb lehet lessz aki erre reagál!
Tud valaki valamit a mostani árakról?
Válasz JD 4630 #3649. hozzászólásáraVolt itt is ilyen, aztán 1 hétig pukkadozott hogy nem eszik meg a fiúk az ő kajáját, meg ellene nevelem őket.
Válasz JD 4630 #3649. hozzászólására Jó habos sőrrel még tovább is ...
Válasz mtz1221 #3648. hozzászólásáraNa látod ezért van nálunk, hogy az asszony össze matekolja amit gondol, aztán hazajövök és ha nem kerek, előkapok 1 25-30 dekán rib-eyet vagy T-bont 10 p alatt kiolvasztom addig készül hozzá grill zöldség párolva fagyasztott zacsis anyagból, aztán mehet a húsi az öntvény serpenyőbe, mellé 2 tükörtojás kis foghagymaszós.
Igaz ilyenkor jön három nap ducorgás, meg kanapén alvás, de megéri megkockáztatni.
Válasz TeljesenMindegy #3647. hozzászólásáraÉn leélném az életem ha mindig rostélyos lenne, hozzáadott zsiradék nélkül. Az a gond többségben van az asszony itthon egymaga a 3 fütyis ellen, és nincs szavazási jogunk e téren.
Válasz mtz1221 #3644. hozzászólásáraJófajta, ez tetszik.
Válasz ME109G14 #3636. hozzászólására igen sajnos rosszul írtam
Válasz hadadi.andrew #3640. hozzászólására Hát jól meg kell az idén gondolni mit vet el az ember fia mert nem biztos hogy a felhőből kapjuk a jégverést most lehet az író asztalnál dől el hogy lesz jég vagy sem
Válasz TeljesenMindegy #3642. hozzászólására
https://youtu.be/HaidxZl8XfE
Válasz TeljesenMindegy #3642. hozzászólásáraLegalább lesz kereslet a zsírra. Újra kell a zsírdisznó mint régen.
Válasz ME109G14 #3641. hozzászólásáraAkkor drágább lesz az olaj, mint a disznóhús, amit sütnek benne.
Válasz hadadi.andrew #3640. hozzászólásáraRiogatnak az 1000ft napraforgó olaj árral most voltam a SPAR ban az ársapkás VÉNUSZ 919 FLORIOL989 a legolcsóbb 890ft a kiskun éden ezt a 200000ft magból sajtolták a 400000ft os árbol minimum 1600-2000 ft olaj lesz a boltban!!!!!
Válasz ME109G14 #3639. hozzászólásáraLehet, de ezt nem mi, parasztok döntjük el, ahogy eddig sem ránk volt bízva. Ami jól látszik, hogy amire van valós kereslet, annak elszabadul az ára. A forgó árat simán továbbhárítják az iparosok, mi viszont mihez kezdünk az 1e HUF/l gázolajjal? Nyeljük a nyálunkat, oszt' majd lesz valahogy.
Válasz hadadi.andrew #3634. hozzászólására A műtrágyás hozzászólásnál a linzi 27% kapott 400000ft os nettó árajánlathoz 500000ft os
napraforgó ár se elfogadható már !!!!!
Válasz ME109G14 #3636. hozzászólásáraSzerintem a HUF/€ árfolyamra gondolt, hogy lehet lesz 420-430-450 HUF/€.
Nagyon fogy Európában a napraforgó. Vannak olyan hírek, hogy április végére elfogyhat, és nem tudnak olajat gyártani Nyugat-Európában. Ami pedig egy csomó élelmiszeripari cég átmeneti bezárását is maga után vonja, ahol a gyártáshoz elengedhetetlen a napraforgóolaj. Senki nem tudja megjósolni az árát. És ha tart a háború, nem tudnak vetni Ukrajnában, más vetésterületeken pedig a műtrágya hiánya miatt a termés is kevesebb lesz, akkor pedig tartós lesz a magas ár.
Válasz Mihály #3635. hozzászólásáraNem 1000 euró akart az inkább lenni mert az a mostani árral 380000ft az már a héten megvolt ???
Válasz hadadi.andrew #3634. hozzászólására valamit biztos tudnak végül is az lehet még 100 euró sem lesz ha így haladunk
410e-re nem hőköltek meg külföldi érdeklődők. Alakul a szitu kifele.
Sziasztok tudtok e segíteni Bunge területi képviselő telefon számában Baranya köszönöm szépen
Válasz detti1 #3629. hozzászólásáraKoszi
Válasz hadadi.andrew #3630. hozzászólásáraKöszi. Jól hangzik.
Válasz detti1 #3629. hozzászólására375e-t hallottam ma, fix.
Válasz jeges.dvk #3628. hozzászólására360.000 ma, tegnap 350.000 volt
Sziasztok! Tud valaki mai arat?
Válasz lala #3626. hozzászólásáraMai hunyai ár: nettó 24.000.
Ez évi kötési árakról tud valaki valamit?
BUNGE mai ajánlat 380000ft nettó BÁCS kiskun márciusi kifizetés Szerintetek???? ezek már tudnak valamit!!!!
Üdv!
Ez a Napraforgó árak topic nem pedig az Off topic kérlek benneteket ne romboljátok politikával ezt a topicot folytassátok az Off topicba.
Köszi.
Modi
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-08 10:54:27
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-08 10:59:42
Moderálási elveink miatt törölve: 2022-03-08 10:59:20