Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz preczol #2408. hozzászólásáraSzia!Ha az idő elveri ki fizet kinek?Ez milyen szerződés ?Nagyon csábító.De ha véletlen nem jön össze mennyire verik el rajtam a nótát?
Válasz agrogal #2406. hozzászólásáraNem! 2020-as termelésű, szeptemberi szállítás.
A most még raktáron lévő tavalyi termésért ennél is többet adnak most, mint ahogy azt írták is előttem.
Válasz zscsizmadia1 #2392. hozzászólásáraAz év végén még jóval többről is hallottam simára.. Egyensúlyozni kell, vagy bejön a várás, vagynem Ki meddig bírja cérnával
Válasz Berkó_ #2385. hozzászólásárajövő évit mennyivel kötik lesz 17 hektár naprám tudom nem sok a többiekhez képest de nekem ez nem kevés, ha ilyen áron van kötnék le ha persze a környékemen lesz aki elrakja...
Válasz Berkó_ #2379. hozzászólásáraNincs gond sem az elképzeléseimmel, sem a valósággal! A gond az idő, és a bizonytalanság! Lehet e majd időben és jól vetni, kikel e egyáltalán...amíg nem látom az állományt én nem szerződök...jövő őszig sok minden megtörténhet
Válasz Bigyófelügyelő #2378. hozzászólásáraMitől van messze? Az elképzelésedtől vagy a valóságtól? Azért azt nem tudhatjuk mit hoz a jövő. Hogy örült itt (környékbeli gazdák) mindenki hogy 95+boniért szerződtünk, és jó olajtartalommal 98ért adtuk el átlagban. Múlt héten vitték el, akkor már láttuk hogy 100, erre most a héten kerestek, hogy 110ért megvennék a maradékot (ha lenne). Ismerős 1800 tonnát kötött le 95be, mert előző évbe kivárt, és még lentebb ment, meg is szívta. Most meg ugye azért, mert egy frankó 2 nagy új kombit is megvehetett volna, ha most köti le. De ezt ők sem tudták előre....
Válasz pityesz2014 #2373. hozzászólására105 ért akarta ma velem leszerződni egy illető a jövő évi sima naprát....mondtam neki h nagyon jól hangzik de az még nagyon messze van...
Válasz bubu13 #2370. hozzászólásáraDe mért van az ha én vétek magas savas naptár itt sz-sz-b úgy veszik mint a normál naptár tiszta bolondnak néznek minket.Mondjatok már tisztítás szárítás díjakat hogy hol mennyi itt tisztítás 150ft száritás 70-80 ft/fok vagy ez is mifelénk a legtöbb?
5370 hozzászólás
Válasz Dinnyés Laci #2419. hozzászólásáraKi kínál ennyit érte és melyik régió?
Válasz lala #2418. hozzászólására52-56 ig mozognak nem nagy különbség van a takarmány és javító között
Válasz Dinnyés Laci #2417. hozzászólásáraÉs búza árakról tud valaki valamit?
Milyen árakkal volt kint az ikr?
Válasz Szabi. #2416. hozzászólásárami az hogy tele van?
Válasz pamko #2415. hozzászólásáraÍgy igaz, pontosabban NT tele van....egyenlőre.
Válasz joc #2414. hozzászólásáraHelyi Ikr azt mondja kötési stop van náluk naprára ,búzára,várják az új árakat
Tudtok új kötési árakat?
Válasz ME109G14 #2412. hozzászólásárasima lo
Válasz Dinnyés Laci #2405. hozzászólására SIMA vagy a HO??
Válasz preczol #2410. hozzászólásáraNos ez elfogadható!
Szia!
Ez Kite ajánlat, de az Ikr is kb ugyanezt ajánlja. Biztosítás van kötve, így ha az idő lerendezné, akkor is védve vagyok.
Válasz preczol #2408. hozzászólásáraSzia!Ha az idő elveri ki fizet kinek?Ez milyen szerződés ?Nagyon csábító.De ha véletlen nem jön össze mennyire verik el rajtam a nótát?
Csongrád megyében is 120-ért köti a HO-s napraforgót, meg a repcét is. Pedig de messze van még az aratás.
Válasz agrogal #2406. hozzászólásáraNem! 2020-as termelésű, szeptemberi szállítás.
A most még raktáron lévő tavalyi termésért ennél is többet adnak most, mint ahogy azt írták is előttem.
Válasz alair #2404. hozzászólásáraEz tavalyi ugye?
Válasz gcastle #2398. hozzászólásáranekem ma már 119+-bonit ajánlottak a 2019 szotyára
Válasz Bécó #2403. hozzászólásáraKöszönöm az infót, 110+bonival kiszálltam az LO nf-ból!
Válasz alair #2401. hozzászólásáraÍgy van új napra kötés 110!
( szeptemberi szállítással! )
Válasz alair #2401. hozzászólásáraÍgy van új napra kötés 110!
( szeptemberi szállítással! )
Válasz Bécó #2400. hozzászólásáraKöszönöm! (remélem úgy értetted, hogy idei termésű napraforgó szeptemberi szállításra) reggel körbecsörgök...
Válasz alair #2399. hozzászólására2020 as kötés!
Válasz Bécó #2397. hozzászólásáraTavalyi termésű vagy új termésűre vonatkozó ár ez?
Hagyományos 113000/tonna februári szállítással... Ja, bocs, ez 19-es raktárból... HO ma 117000/t 2020 szeptemberre.
Válasz kukaccsosz #2395. hozzászólásáraBAZ megy Agroker, de IKRt is hallom ennyit mondanak!
Válasz Bécó #2394. hozzászólásáraErről jó lenne többet tudni! Megosztanád velünk, hogy ki volt az? Annyiért én valószínűleg kötnék...
Válasz Bécó #2394. hozzászólásáraAz ország melyik részén, ki?
Sziasztok!
Ma 110-es ajánlattal hívtak LO ra!
Mit hallotatok?
Válasz zscsizmadia1 #2392. hozzászólásáraAz év végén még jóval többről is hallottam simára.. Egyensúlyozni kell, vagy bejön a várás, vagynem Ki meddig bírja cérnával
101 100t alatt.Felett 103 IKR agrár érdemes kötni vagy várni?Ilyenkor még nem szoktak üzletelni valamit tudnak.
Válasz szantofold22 #2390. hozzászólására
Csak elküldi tán..,
Én ezzel a jövőévi lekötéssel nagyon vigyáznék!Termelési,vagy termeltetési szerződés??
Mi van ilyenkor?S ez bizony egyre sűrübben van.Ráér azzal kofálkodni az ember ha a magtárban van a termés!!
https://youtu.be/Aei815SUy_8http://
A keleti régióba köt valaki 100 felett sima napraforgóra?
Válasz Berkó_ #2385. hozzászólásárajövő évit mennyivel kötik lesz 17 hektár naprám tudom nem sok a többiekhez képest de nekem ez nem kevés, ha ilyen áron van kötnék le ha persze a környékemen lesz aki elrakja...
Válasz lala #2386. hozzászólásáraEz még az idei termésre vonatkozik. Glencore keresett.
Válasz Berkó_ #2385. hozzászólásáraKi köt ennyiért?
Válasz ME109G14 #2383. hozzászólásáraIgen!
Válasz Bigyófelügyelő #2378. hozzászólásáraÉn is fogok januárban kötni egy 20 mázsát hektáronként.
Válasz Berkó_ #2379. hozzászólására Már 110 000 a hagyományos ára????
Válasz Bigyófelügyelő #2380. hozzászólásáraNa igen, ez nem is kérdés, hiszen minden évkezdet bizonytalan, majd valamikor a kalászosok aratásakor már lehet látni...
Válasz Bigyófelügyelő #2380. hozzászólásáraÓvatosan 15 mázsa/ha
Válasz Berkó_ #2379. hozzászólásáraNincs gond sem az elképzeléseimmel, sem a valósággal! A gond az idő, és a bizonytalanság! Lehet e majd időben és jól vetni, kikel e egyáltalán...amíg nem látom az állományt én nem szerződök...jövő őszig sok minden megtörténhet
Válasz Bigyófelügyelő #2378. hozzászólásáraMitől van messze? Az elképzelésedtől vagy a valóságtól? Azért azt nem tudhatjuk mit hoz a jövő. Hogy örült itt (környékbeli gazdák) mindenki hogy 95+boniért szerződtünk, és jó olajtartalommal 98ért adtuk el átlagban. Múlt héten vitték el, akkor már láttuk hogy 100, erre most a héten kerestek, hogy 110ért megvennék a maradékot (ha lenne). Ismerős 1800 tonnát kötött le 95be, mert előző évbe kivárt, és még lentebb ment, meg is szívta. Most meg ugye azért, mert egy frankó 2 nagy új kombit is megvehetett volna, ha most köti le. De ezt ők sem tudták előre....
Válasz pityesz2014 #2373. hozzászólására105 ért akarta ma velem leszerződni egy illető a jövő évi sima naprát....mondtam neki h nagyon jól hangzik de az még nagyon messze van...
Válasz 5465 #2376. hozzászólásáraHagyományos GySMegye
Válasz pityesz2014 #2373. hozzászólásáraEz magas olaj savas vagy hagyományos ?
Válasz kolbász #2371. hozzászólásáraBaranya
Tisztítás 105
Betárolás 60
Szárítás 70
Válasz kolbász #2371. hozzászólásáraKB itt is ennyi BÁCS KISKUN
Válasz kolbász #2372. hozzászólására10400 nettó +boni szerződés jövőre Bunge
ezek mind nettó árak
Válasz bubu13 #2370. hozzászólásáraDe mért van az ha én vétek magas savas naptár itt sz-sz-b úgy veszik mint a normál naptár tiszta bolondnak néznek minket.Mondjatok már tisztítás szárítás díjakat hogy hol mennyi itt tisztítás 150ft száritás 70-80 ft/fok vagy ez is mifelénk a legtöbb?