Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mi kötöttünk le 88-ért. Meg tölük vesszük vetőmagot, mütrágyát, növ szert és ki szoktuk kompenzálni terményeladáskor így nincs annyi oda vissza utalgatás. Utalási díjak maradnak a szebbe.
Volt már hogy mi is vittünk nekik tritikálét vagy napraforgót leadni. De általában a Don agro hoz adjuk mert az itt helybe törökszentmiklóson is veszi nem is messzi a földjeinktől :)
Válasz VMisi #2169. hozzászólására2% még jó. Nekem 6 % vontak le, és az árajánlat se kecsegtet. A 6 % anyit jelent 13 tonnás rakománynál, mint 2 db nagy kockabála 780 kg öszsúlyal, ami préselve van. Piszokul érdekelne, hol volt a pótan 2 db kockabálának megfelelő szabadon levő szalma, és a búza. Erre magyarázatot nem tudtak adni....
Itt a búza-árpánál még jobban bajba lennének, mert 2%-ot vonnak le szemétre és ez ráadásul takarmány! Tört szemmel együtt sincs ennyi benne amikor a vetőmagot tisztítjuk.
Arra en is kivancsi lennek hogy erdemes lenne e eltarolni 1-2 honapot a napraforgot? Ki mit szol hozza? Par eve erdemes volt, naprol napra nott az ara.
Uraim! Idén szeméttel kicsit vigyáznikell! Ugyanis! Mérnek! Minősitenek! Oké! Jön a viz! Tisztasor! Jön a szemét!? Elméletben meg gyakorlatban? miénk? Nemfiztetnekérte? Kocsit leboritottam? Visszárunál a levont szemetet vihetem! Télen kazánban van tüzelő!!
Valahol meg lehet tekinteni, hogy milyen napraforgó árakra lehet majd később számítani? Betárolás miatt kérdezném(érdemes-e vagy most eladni 8-ezer valamennyiért), valami diagram, előrejelzés, tőzsde oldal?
Válasz 5465 #2153. hozzászólásáraItt is kivesznek kocsinként 1 kilót.De a szemétszázalékot,nem abból állapítsák meg.Majd,ha lemegy 10-20 gazda 1000 tonnája,és minden valós szemét,ocsú visszamérve,abból számolnak.
Hlt ja durva
De ha ugy nezzuk 100mazsa
1050000
Ahol 99veszik ott 990000 no levonas
Ahol 10%levonnak kijon akkor 950000ra ha jol matekolok
100mazsanal 40ezer bukta
Válasz csoppika #2155. hozzászólásáraNem
Kombajn alol viszem be magasolajsavas 10500 ft lejon 10%
Masik hely 9900ft semmi levonas
10%az kicsit sok 100mazsanal az 10mazsa ami 100db ezres
Válasz Mf-es? #2150. hozzászólásáraNem igazán értem az észjárásod.
Az én 60 tonnámnak és az abban levő szemétnek mi köze 1000 tonnához?
Amikor én vittem be, minden kocsinál 1 kilót kivettek, kirostálták, megmérték a szemetet.
Volt 6 fuvar, ennek az átlaga a 4 % szemét.
5402 hozzászólás
Válasz Mf-es? #2194. hozzászólásáraJenőbánál ár:86, szárítás:95+áfa, tisztítás:150+áfa...
Mire van ez a fajsúlytalanság...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2198. hozzászólásáraKöszi!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #2198. hozzászólásáraAz jó
Válasz apuci #2197. hozzászólására7000ft
Átlagban mennyi szokott lenni a bonifikáció?
Válasz TM-es #2193. hozzászólására
Igen Jenő bácsi az!
Levágtuk tegnap a dyamantist, 37q lett hektáronként, az ár itt 83 ezer, Hajdu.
Válasz Bécó #2192. hozzászólásáraMibe kerül felétek,tisztítás ,szárítás,ki-be tárolás?
Meg másfelé az országba?
Válasz Bécó #2192. hozzászólásáraJenő bácsi?
88.000.- Borsodba 48.000 a kukorica
itt is maradt az ár
magas olajsavas 104-106 körül
Válasz molnarimy #2189. hozzászólására86
Semmi valtozas? Nem emelkedik az ara?:)
Válasz Praetor #2187. hozzászólásáraEz előszerződés igen. Heti áruk van most, 85.000.
Ma is vittem egy kocsival azért tudom.
Mi kötöttünk le 88-ért. Meg tölük vesszük vetőmagot, mütrágyát, növ szert és ki szoktuk kompenzálni terményeladáskor így nincs annyi oda vissza utalgatás. Utalási díjak maradnak a szebbe.
Kukorica 43500 érdekesség képen.
Válasz Praetor #2186. hozzászólásáraHja, bocs, ez lehet, hogy szerződött partnereknek szól.
Válasz GREVEN #2182. hozzászólásáraHolnaptól 88e+fa: link
Válasz GREVEN #2184. hozzászólásáraKöszi az infót :)
Volt már hogy mi is vittünk nekik tritikálét vagy napraforgót leadni. De általában a Don agro hoz adjuk mert az itt helybe törökszentmiklóson is veszi nem is messzi a földjeinktől :)
Válasz Gatti #2183. hozzászólásáraIgen. Meg Tápiószentmárton.
Dolgoztam náluk egy szezont. Ha kérdésed lenne a céggel kapcsolatosan.
Válasz GREVEN #2182. hozzászólásáraez ugyanaz a cég ami Kuncsorbán is van?
Válasz Gatti #2181. hozzászólásáraTörtel, Praktika kft 85.000 Ft/t
Válasz k-roy90 #2179. hozzászólásáraMennyire keletre?
Szolnok környékén tud valaki árakat?
Válasz szanberg #2178. hozzászólásáraSzia! Encsen Bódi müvek! Telephelyre szállítva!
Kelet Mo. 83500-84000+boni
Válasz Bécó #2176. hozzászólásáraKi és hol? Milyen kondíciók? Te viszed be valahová vagy telephelyi ár?
Genezis
10600 magasolajsavasra
Borsodba ma 88.000- at mondtak.
Ma nekem 8100+komp. árat mondtak.
Válasz Megmondó #2173. hozzászólásáranagyon fárasztó a stílusod
Válasz VMisi #2169. hozzászólásáraSzerinted? Felvásárló? Ha Papirtnemvesz? Eltudszámolni szeméttel?
Válasz Sk Laci #2171. hozzászólásáraOk Hogy homokoznak! Mármint buziskodnak felvásrlók! Szemét Tiéd! Levonta! Kirostálta? Mehetsz érte!! Kazánban elégeted? Kirostált Tőled ennyit! Kérdvissza!
Válasz VMisi #2169. hozzászólására2% még jó. Nekem 6 % vontak le, és az árajánlat se kecsegtet. A 6 % anyit jelent 13 tonnás rakománynál, mint 2 db nagy kockabála 780 kg öszsúlyal, ami préselve van. Piszokul érdekelne, hol volt a pótan 2 db kockabálának megfelelő szabadon levő szalma, és a búza. Erre magyarázatot nem tudtak adni....
Válasz molnarimy #2168. hozzászólásáraFelénk szerződött ár alatt indult el a felvásárlás.
És ráadásul nem is nagyon indult még be az aratás, szinte csak én hordom a felvásárlóhoz. Ha beindul szerintem nagyot fog zuttyanni az ára nálunk.
Tavaly is 104 szerződés után épp hogy 90 körül elment a vége.
Válasz Megmondó #2167. hozzászólásáraHa mindenki visszakérné bajba lenne a felvásárló, hogy honnan szedjen össze ennyi szemetet!
Itt a búza-árpánál még jobban bajba lennének, mert 2%-ot vonnak le szemétre és ez ráadásul takarmány! Tört szemmel együtt sincs ennyi benne amikor a vetőmagot tisztítjuk.
Arra en is kivancsi lennek hogy erdemes lenne e eltarolni 1-2 honapot a napraforgot? Ki mit szol hozza? Par eve erdemes volt, naprol napra nott az ara.
Uraim! Idén szeméttel kicsit vigyáznikell! Ugyanis! Mérnek! Minősitenek! Oké! Jön a viz! Tisztasor! Jön a szemét!? Elméletben meg gyakorlatban? miénk? Nemfiztetnekérte? Kocsit leboritottam? Visszárunál a levont szemetet vihetem! Télen kazánban van tüzelő!!
Valahol meg lehet tekinteni, hogy milyen napraforgó árakra lehet majd később számítani? Betárolás miatt kérdezném(érdemes-e vagy most eladni 8-ezer valamennyiért), valami diagram, előrejelzés, tőzsde oldal?
Válasz GREVEN #2152. hozzászólására32q/ha lett a fizető termésátlag.
Ma megkezdtük az LE25-öt. Jot igér az is.
Válasz nagyzoli5 #2161. hozzászólására
Válasz kis Zombi #2160. hozzászólásáraGabonánál minimum 3 a szemét,a napraforgót rostálják,az 1-2 szokott lenni...
Válasz nagyzoli5 #2161. hozzászólásáraszemetesen
Válasz kis Zombi #2160. hozzászólásáraDe mit csináljon akinek nincs ott földje?
Válasz jozef19 #2151. hozzászólásáraSzentesen kell kell vágni, legrosszabb esetben 1-2% szemétr is van szállítási költséged
Válasz 5465 #2153. hozzászólásáraItt is kivesznek kocsinként 1 kilót.De a szemétszázalékot,nem abból állapítsák meg.Majd,ha lemegy 10-20 gazda 1000 tonnája,és minden valós szemét,ocsú visszamérve,abból számolnak.
Hlt ja durva
De ha ugy nezzuk 100mazsa
1050000
Ahol 99veszik ott 990000 no levonas
Ahol 10%levonnak kijon akkor 950000ra ha jol matekolok
100mazsanal 40ezer bukta
Válasz krokodil007 #2156. hozzászólásáraaz elég durva levonás
Válasz csoppika #2155. hozzászólásáraNem
Kombajn alol viszem be magasolajsavas 10500 ft lejon 10%
Masik hely 9900ft semmi levonas
10%az kicsit sok 100mazsanal az 10mazsa ami 100db ezres
Válasz krokodil007 #2154. hozzászólásáraHa elhozhatod???
Itt olyat mondtak hogy 10500ft es 10%szemet na ez meg viccnek is rossz
Masik helyeb 9900ft semmi rostalas semmi levonas
Válasz Mf-es? #2150. hozzászólásáraNem igazán értem az észjárásod.
Az én 60 tonnámnak és az abban levő szemétnek mi köze 1000 tonnához?
Amikor én vittem be, minden kocsinál 1 kilót kivettek, kirostálták, megmérték a szemetet.
Volt 6 fuvar, ennek az átlaga a 4 % szemét.