Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz MtzMakai #1965. hozzászólásáraSejtettem hogy 90 körül lesz, remélem most már nem megy lejjebb, de akkor Martfűre se érdemes átvinnem a Bungehez ha csak ennyit adnak érte :/
Válasz Gatti #1961. hozzászólásáramenjenek a sunnyogóba a 90-el! Nagyon erős a forint... húúúú 305 ft... azt felejti el mindenki 8-10 évvel ezelőtt 260 volt és akkor sem volt rosszabb az ár SŐT!!!
Azt lehet tudni hogy a tőzsdei árak miért esnek ennyire? Már hetek óta esik a búza , kukorica, napraforgó ára, esetleg az ukrán piac miatt? Mert így aratásra nagyon alacsony árak jöhetnek ki megint, pedig itt a környékünkön kukoricából nem lesz nagy mennyiség.
Válasz Kisvuk #1955. hozzászólásáravalahogy én is lemaradtam a repce és naprakötésről,a környéken sok repcét és naprát elvitt a jég és vihar,talán valakinek marad fölös kvótája
Válasz Claastra. #1954. hozzászólásáraEnnyiért én se nagyon ugrálnék,(bár lehet rosszul gondolom)de neked legyen igazad majd kötünk ha 100 felé megy vagy benyaljuk és aratáskor odaadjuk 90-be
Válasz Claastra. #1951. hozzászólásáraCsepp a tengerben,ha az összterültet nagy részét szét kalapálná a jég akkor se nagyon mozdulna felfelé.Mindíg meghalgatjuk a felvásárlóknál hogy ezért ilyen kevés mert a tőzsde diktál,és mint tudjuk a tőzsde magasról leszarja hogy Magyarországon odalett pár száz hektár.
Válasz lala #1932. hozzászólásáraNekem hétfőn 104et ajánlottak, kedden le akartam kötni, de akkor már nem lehetett mert letiltották őket. Ma 96-ot mondtak
5370 hozzászólás
Válasz 2266 #1966. hozzászólásáraHol vagjatok?
Válasz Mf-es? #1968. hozzászólására
Válasz 2266 #1966. hozzászólásáraItt vágjuk,vágják,12-15 mázsa.
Válasz MtzMakai #1965. hozzászólásáraSejtettem hogy 90 körül lesz, remélem most már nem megy lejjebb, de akkor Martfűre se érdemes átvinnem a Bungehez ha csak ennyit adnak érte :/
Talán nem túlzás ha azt írom hogy a keleti végeken a napraforgók minusz-1 Tonnával kevesebbek lesznek mint tavaly...
91eFt mai Bunge.
91 mai anthera
Válasz borda77 (Joe) #1962. hozzászólásáraén bizakodó vagyok, aztán majd meglátjuk
Válasz Gatti #1961. hozzászólásáramenjenek a sunnyogóba a 90-el! Nagyon erős a forint... húúúú 305 ft... azt felejti el mindenki 8-10 évvel ezelőtt 260 volt és akkor sem volt rosszabb az ár SŐT!!!
Tud valaki friss árakat? kb mennyi körül várható idén a napra? Remélem a 90 et azért eléri.
Válasz Gatti #1959. hozzászólásáraállítólag a forinterősödés miatt
Azt lehet tudni hogy a tőzsdei árak miért esnek ennyire? Már hetek óta esik a búza , kukorica, napraforgó ára, esetleg az ukrán piac miatt? Mert így aratásra nagyon alacsony árak jöhetnek ki megint, pedig itt a környékünkön kukoricából nem lesz nagy mennyiség.
Üdv. Aktuális árakat tud valaki ? ? ?
sziasztok
vas és győr sopron megyében valaki tudja hol és mennyiért lehet szerződni napraforgóra?
soci
Válasz Kisvuk #1955. hozzászólásáravalahogy én is lemaradtam a repce és naprakötésről,a környéken sok repcét és naprát elvitt a jég és vihar,talán valakinek marad fölös kvótája
Válasz Claastra. #1954. hozzászólásáraEnnyiért én se nagyon ugrálnék,(bár lehet rosszul gondolom)de neked legyen igazad majd kötünk ha 100 felé megy vagy benyaljuk és aratáskor odaadjuk 90-be
Válasz Kisvuk #1953. hozzászólásáramost még bepróbálkoznak,(én most nem kötnék)az aszálynak és sok tényezőnek felfelé kell vinni pár héten belül
Válasz Claastra. #1951. hozzászólásáraCsepp a tengerben,ha az összterültet nagy részét szét kalapálná a jég akkor se nagyon mozdulna felfelé.Mindíg meghalgatjuk a felvásárlóknál hogy ezért ilyen kevés mert a tőzsde diktál,és mint tudjuk a tőzsde magasról leszarja hogy Magyarországon odalett pár száz hektár.
Akkor inkább eltárom tíz évig is és akkor sem adom...
Válasz laikus87 #1949. hozzászólásáraennyiért hülyeség,100hektárszám borított ki és vert el a jég táblákat országszerte
Valaki hallott Hajdú-Biharban új kötést magas olajsavasra?
Válasz Vadmalac #1948. hozzászólásáraÉn is ennyibe kötök holnap
Válasz rezeda054 #1947. hozzászólására95.000 volt 2 napja.
A sima érdekelne,kötött e valaki?
Válasz lala #1945. hozzászólásárakite(magas olajsavas)
Válasz decsi #1944. hozzászólásáraHol?
Válasz rezeda054 #1943. hozzászólására103000
Nem kötött senki?
Tud-e valaki új kötést Hajdu-ban és mennyiért?
Akit tud píritóst vagy magfelvásárlót
Nekem lenne 40 mázsa Étkezési Kisvárdai Fehétcsíkos mag!
Akit érdekel hívjon
06-70-882-15-25 !
180-200ft adom
Tengeri is van 4500ft/mázsa
ha tíz mázsát elvisznek akkor 4000ft/mázsa !
Szabolcs Megye Fábiánháza
ma 96-ot kínáltak
Elég jó ajánlataitok vannak nálatok. Napraforgót 93000-ért lekötöttem, de kukoricát eddig nálunk nem kötnek.
Köszi az infókat!
Válasz preczol #1935. hozzászólásáraNapraforgó 98000/T Kukorica 40000/T
Válasz preczol #1935. hozzászólására97000 volt tegnap
Tud valaki friss kötési árat?
friss kötési árakat hallott valaki?
Válasz lala #1932. hozzászólásáraNekem hétfőn 104et ajánlottak, kedden le akartam kötni, de akkor már nem lehetett mert letiltották őket. Ma 96-ot mondtak
friss kötési árakat nem hallott valaki Borsod Szabolcs megyéből?
Válasz GREVEN #1929. hozzászólásáraMerre,vagy melyik cég?
Válasz GREVEN #1929. hozzászólásáraKösz
Válasz Mf-es? #1926. hozzászólásáraIgen normál. Mi nem csinálunk HO-sat. Nem tudják külön kezelni felénk stb.
Válasz GREVEN #1925. hozzászólásáraÉrdeklődnék sima vagy magas olajsavas
40 mázsa fehér csíkos étkezési mag van eladó aki tud küldheti a vevőt !
Szabolcs Megye Fábiánháza
Válasz GREVEN #1925. hozzászólásáraNormál?
Válasz Mf-es? #1924. hozzászólására104-ért sikerült kötni kedden.
98 az új kötés.Ki,hogy látja?
Engem is érdekelne az ikr a magas olajsavast mennyiért köti.
Hol merre mennyiért lehet kötni most? 102-őt tudok Pest megyében.
Új kötést hallott valaki?