Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mf-es? #1817. hozzászólásáraVetve tényleg van..Na és mi a véleményed hogyan is néznek ki?? Szerintem gyengébbek és tő hiányosabbak sokkal mint előző években! Söööt ennyi újra vetett területet se láttam mint most...
Válasz ravaszparaszt #1818. hozzászólására Ezt csak döntheted el, a 10eFt/mázsa már nem alacsony ár
-akkor kössél, ha azzal is együtt tudsz élni ha feljebb megy az ára-
- csak annyit, amennyit teljesíteni is tudsz, a kereskedők 10-15 mázsa/ha-t szoktak még csak ilyenkor leszerződni, talán nem véletlenül
Sziasztok!
Felénk 10 000 Ft+ komp./mázsa áron lehet most lekötni a napra árát.Nem vagyok benne jártas, mit tanácsoltok,lekössem vagy ne? Mi a véleményetek?
Válasz lacika.28 #1810. hozzászólásáraHelló!
Ma adtam el zsákolva, 11600ft/q áron püspökladányi vevőknek nagyrábéról. Decemberben még 12200ft-ot adtak volna érte. :-(
Válasz Viktor 12045 #1808. hozzászólásáraNekem van vagy egy pár zsákkal azt mondták szép fehércsikos,évek óta termelünk ,jó lenne ,jó áron eladni 200 felett!
Volt amikor 100ft adtak 200 az már jó ha felette van az mégjobb!
Mert kell a vetőmagra és vegyszerre a pénz gázolaj,hogy tudjunk tavasszal vetni és munkát elvégezni Kösz
Válasz Szem Howkinsz #1806. hozzászólásáranem tudok csak saccolni árat de az is lehet hogy hülyeség most hívtam egy termelőt azt mondta 200-tól felfele nagyon minőségfüggő. város se mindegy. itt pirítósonként változik nemhogy városonként!
Válasz Viktor 12045 #1805. hozzászólásáraÉs a fehércsíkos étkezési csépelős magot nem tudod Szabolcs megyében?
Mert tavaly Decemberben 230volt!
Most meg azt mondták 250-300 közt veszik
Válasz dzozi #1790. hozzászólására117-118+komp? :) Mert nekem 105 öt mondtak most a kicsit késői vetésű nem rég aratott naprára! Igaz keveseltem is mert hallottam hogy ment fel az aratás kezdése óta!
Válasz Zsolesz100 #1786. hozzászólásáraAz igen, akkor téged még jobban megvámoltak, mint engem. Micsoda különbségek vannak az országban: Attikaa lentebbi költsége 116 forintra/q-ra jön ki, ahová én vittem, ott T:180, Sz:70 Ft., Debrecen mellett 140 ill. 70 Ft. + nyárfa természetesen...
Már sokadjára erősített meg, hogy ez a terményüzemesdi nem kis biznisz.
Válasz Myrrdin #1777. hozzászólásáraBonifikáció(például olajra és víz százalékra adnak plusz pénzt ha jó az olaja a napraforgónak vagy repcének,a vízre meg ha kevesebb a vize mint amit előírnak átvételre) ,van amelyik cég szokta adni van amelyik nem,de volt már rá példa hogy vissza kérték
Válasz Attikaa #1702. hozzászólásáraÜdv!
Milyen tőszámmal van vetve ill mennyivel kelt ki? Idén volt tőszám gondunk na meeeg parlagfű is így napra kihúzva és csak búza,zöldtrágya ,búza ami lesz vetve a következőkben
Válasz ermike #1774. hozzászólásáraés ugyan mennyi a boni?
mert én az 52-es olajra meg 7.5-ös vízre semmit nem kaptam igaz tavaly a 38-as olajnál sem vontak le
Egesz orszagban vevö vagyok napraforgora es egyeb termenyekre is. Privatban kerj ajanlatot pontos települessel es mennyiseggel valamint szallitasi idövel.
5370 hozzászólás
Válasz Mf-es? #1817. hozzászólásáraVetve tényleg van..Na és mi a véleményed hogyan is néznek ki?? Szerintem gyengébbek és tő hiányosabbak sokkal mint előző években! Söööt ennyi újra vetett területet se láttam mint most...
Válasz ravaszparaszt #1818. hozzászólására Ezt csak döntheted el, a 10eFt/mázsa már nem alacsony ár
-akkor kössél, ha azzal is együtt tudsz élni ha feljebb megy az ára-
- csak annyit, amennyit teljesíteni is tudsz, a kereskedők 10-15 mázsa/ha-t szoktak még csak ilyenkor leszerződni, talán nem véletlenül
Sziasztok!
Felénk 10 000 Ft+ komp./mázsa áron lehet most lekötni a napra árát.Nem vagyok benne jártas, mit tanácsoltok,lekössem vagy ne? Mi a véleményetek?
Válasz gubuca #1814. hozzászólására110-be lehetett volna kötni,1 tonnát.Felénk rengeteg a napraforgó vetés.
Válasz fazekastamas24 #1815. hozzászólásáraemail-ben válaszoltam...:)
Válasz gubuca #1814. hozzászólásáraés tavaly mennyi volt az átlagtermés kb?
bocsi hogy sokat kérdezek de első év...
Válasz fazekastamas24 #1813. hozzászólására109.500 + boni
Olajnapraforgónak hol mozog az ára?:)
Válasz lacika.28 #1810. hozzászólásáraHelló!
Ma adtam el zsákolva, 11600ft/q áron püspökladányi vevőknek nagyrábéról. Decemberben még 12200ft-ot adtak volna érte. :-(
Válasz lacika.28 #1810. hozzászólásáraHali Ma kaptam ajánlott 11200 ft/q Szabolcs megye Kállósemjén.
Üdv!
Tudna valak napraforgó árat mondani hajdú biharban vagy környékén?
Köszönöm!
Válasz Viktor 12045 #1808. hozzászólásáraNekem van vagy egy pár zsákkal azt mondták szép fehércsikos,évek óta termelünk ,jó lenne ,jó áron eladni 200 felett!
Volt amikor 100ft adtak 200 az már jó ha felette van az mégjobb!
Mert kell a vetőmagra és vegyszerre a pénz gázolaj,hogy tudjunk tavasszal vetni és munkát elvégezni Kösz
Válasz Szem Howkinsz #1806. hozzászólásáranem tudok csak saccolni árat de az is lehet hogy hülyeség most hívtam egy termelőt azt mondta 200-tól felfele nagyon minőségfüggő. város se mindegy. itt pirítósonként változik nemhogy városonként!
Válasz Viktor 12045 #1805. hozzászólásáraAz 11250ha jól számolom. Itt is ott köröl mozog sajna.
Válasz Viktor 12045 #1805. hozzászólásáraÉs a fehércsíkos étkezési csépelős magot nem tudod Szabolcs megyében?
Mert tavaly Decemberben 230volt!
Most meg azt mondták 250-300 közt veszik
Üdv. most érdeklődtem 12.600 felárral! (szabolcs megye)
Én decemberbe adtam el Fehércsíkos étkezési csépelős magot 230ft/kg
Válasz F-A-R-M-E-R \ #1802. hozzászólásáraJNSZ megyében ezt még hírből sem ismerik. :(, vagy legalább is én nem hallottam. Majd most kíváncsi vagyok mit mondanak.
Köszi
Válasz Zsolesz100 #1801. hozzászólásáraNettó!!
Válasz Dinnyés Laci #1800. hozzászólásáraEz bruttó, vagy nettó?
Válasz Zsolesz100 #1799. hozzászólására12530-ért adtamdecemberbe
Helló!
Tud valaki aktuális árakat? Nagy a csend, a tőzsdei ár meg szépen megy lefele. :(
Válasz opticum #1797. hozzászólásáraha publikus : cég , régió , mennyiség ?????
Tegnap ment el 125+komp-ért
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-12-12 16:04:21
Válasz DinnyésZoli #1793. hozzászólásárane feszítsd a húrt mert elpattan ha ez tiszta nettó ár hadd vigyék.
Válasz DinnyésZoli #1793. hozzászólásáraVárjál még.
120-at kínáltak ma,adjam vagy várjak még?!
egy jó árral mi is kiszállnánk a naprából,
Válasz dzozi #1790. hozzászólására117-118+komp? :) Mert nekem 105 öt mondtak most a kicsit késői vetésű nem rég aratott naprára! Igaz keveseltem is mert hallottam hogy ment fel az aratás kezdése óta!
Válasz Dinnyés Laci #1789. hozzászólásáraSzia!
Megkérdezhetem mi az a jó ajánlat?
117-118 körül hallottam.
hogy állnak az árak?
kaptam egy elég jó ajánlatot
Válasz Papa951 #1787. hozzászólásáraAz tuti.
Ez van, sok választás nincs :(
Válasz Zsolesz100 #1786. hozzászólásáraAz igen, akkor téged még jobban megvámoltak, mint engem. Micsoda különbségek vannak az országban: Attikaa lentebbi költsége 116 forintra/q-ra jön ki, ahová én vittem, ott T:180, Sz:70 Ft., Debrecen mellett 140 ill. 70 Ft. + nyárfa természetesen...
Már sokadjára erősített meg, hogy ez a terményüzemesdi nem kis biznisz.
Válasz Papa951 #1782. hozzászólásáraSzárítás 90ft/víz%/q
Tisztítás 200ft/q
JNSZ megye.
Válasz DinnyésZoli #1783. hozzászólásáraÜDV! Folyamatosan emelkedik, én még tartom....
Válasz Papa951 #1782. hozzászólásáranekem szárítani nem kellett, 115q rostálása 17ezer vol
115ezres ajánlatot kaptam,várjak,adjam,várjak?!
Érdeklődnék, hogy kinél hogyan alakulnak a napraforgóhoz kapcsolódó szolgáltatási díjak (tisztítás-szárítás)?
Válasz Myrrdin #1777. hozzászólásáraBonifikáció(például olajra és víz százalékra adnak plusz pénzt ha jó az olaja a napraforgónak vagy repcének,a vízre meg ha kevesebb a vize mint amit előírnak átvételre) ,van amelyik cég szokta adni van amelyik nem,de volt már rá példa hogy vissza kérték
Válasz Pilátus #1779. hozzászólásáranem tudom pontosan, 52 vagy 55ezerrel, kb.50ezer biztos megmaradt, nem volt tőszámhiánygond
Válasz Attikaa #1702. hozzászólásáraÜdv!
Milyen tőszámmal van vetve ill mennyivel kelt ki? Idén volt tőszám gondunk na meeeg parlagfű is így napra kihúzva és csak búza,zöldtrágya ,búza ami lesz vetve a következőkben
Válasz Szem Howkinsz #1776. hozzászólásáraTe milyen fajtát vetsz? Mindig visszavetett vagy valami fémzároltat? Mennyit lehet egy ha-ról betakarítani?
Válasz ermike #1774. hozzászólásárabocs a kérdésért de mi az a 'boni'
Fehércsikos mag ami étkezési az nem tudjátok milyen árba van?
Én ugy hallottam 230ft/kg
Válasz ermike #1774. hozzászólásáraés ugyan mennyi a boni?
mert én az 52-es olajra meg 7.5-ös vízre semmit nem kaptam igaz tavaly a 38-as olajnál sem vontak le
110 e ft ert + olaj + viz bonival eladva
Válasz laszlo.szalai.e #1772. hozzászólásáralábon mennyit adsz érte?
Egesz orszagban vevö vagyok napraforgora es egyeb termenyekre is. Privatban kerj ajanlatot pontos települessel es mennyiseggel valamint szallitasi idövel.
Infonak: Szfehervar es környeken 112+boni.
Eladva 112+komp+boni fejér-megye Szfvár