Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekünk meg volt olyan amikor majd térdig érö vizben áldogált heteig azt is ki birta több kevesebb sikerrel mind addig amig a talpas 106 oda csoszogott Tehát NÓ para
Mi van ?? Esik 4 csepp eső és már rohad a szotyi ????
Nekem 2010-ben aratás kezdetekor jött 2 nap szép lassú, komótos, áztató eső azt is bírta............
Hála mi már végeztünk!!!Kukorica jön.
2tonna lett a vége nettoba.Neoma....szép volt, a területi képviselő is 25-30mázsát mondott...nekem is szebbnek tünt..de ennyit adott...amugy a hidasgép kb 1mázsa/ha simán tiport....
A mostani több napos eső tönkre teszi a napraforgó terület egyharmadát,csak a harminc fokos melegben száradhatna visza az eső előtti állapotba...van még remény?
Nem ide tartozik, de csak így tudlak elérni.
Múlt évben említetted, hogy van régi ASZV-as vetőgéped.
Érdekelne, ha megvan még.
Kérlek írj privátban: spymankaq@freemail.hu
Idáig felfele ment az ár meg elég jo eredmények lettek.Sztem lefele fog menni hogy mennyit a fene tudja,a 140 körüli ár már elég jo de ezt nem mi döntjük el.Csak az ideg öli az embert hogy jol dönt e!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert itt semmi nem biztos.A tözsde is ugrál le föl eggyik héten emelkedik a másikon annyit csökken.Ugyhogy a matek lecke fel van adva hogy jol számoltunk e!!!!!!!!!
Vagyis "briód" lesz jővőre is...Ja a gombaölőzés idén teljesen felesleges volt,én sem szórtam...már csak a reglon kihagyás miatt kell izgulni,most 10-es a víz
Válasz #1129. hozzászólásra
Bocsi, nem egészen érthetően írtam.
Rendes fémzárolt mag volt,és az én Nf termés adataimat írtam be,nem pedig a szomszédét.
Felénk is a pár gazdatárs nem költött lofaszt se rá és 30q megállitotta a saját 5-7q-val többet adott,babusgatva is volt jobban tápanyaggal.De a gombaölös kezelés és a bor kimaratt most mindenütt.Saját táblákba is volt szárrodhadás de nem számottevö.
Itt 14000/q egyik cégnél, ahova én viszem 13800/q a napi ára. De ma rákérdeztem hogy menyibe fizetitek, azt mondta a srác hogy mennyi legyen...úgy egyeztünk, hogy az ára emelkedik majd megbeszéljük, a napi ár pedig elvan felejtve.
10-36q-ig vágtunk idáig, terület függő(saját Neoma).
5372 hozzászólás
Válasz #1171. hozzászólásra
Nekünk meg volt olyan amikor majd térdig érö vizben áldogált heteig azt is ki birta több kevesebb sikerrel mind addig amig a talpas 106 oda csoszogott Tehát NÓ para
Válasz #1164. hozzászólásra
Mi van ?? Esik 4 csepp eső és már rohad a szotyi ????
Nekem 2010-ben aratás kezdetekor jött 2 nap szép lassú, komótos, áztató eső azt is bírta............
Szintetikus anyagot nyomatsz, vagy csak fű?
Ez hülyeség hogy elrontotta ahogy az előttem szóló mondja megfújja a szél 2-3 nap és lehet vágni a bors száraz forgóval nem csinál semmit
Úgy csináltok mintha soha nem ázott volna meg érett napraforgótok.Jön a szél egy két nap és lehet aratni.
Hála mi már végeztünk!!!Kukorica jön.
2tonna lett a vége nettoba.Neoma....szép volt, a területi képviselő is 25-30mázsát mondott...nekem is szebbnek tünt..de ennyit adott...amugy a hidasgép kb 1mázsa/ha simán tiport....
Válasz #1165. hozzászólásra
Hát igen a nulla, vagy 5-10 mili mit is tud csinálni??????????????
Mostani több napos esö???? Hol élsz te??
A mostani több napos eső tönkre teszi a napraforgó terület egyharmadát,csak a harminc fokos melegben száradhatna visza az eső előtti állapotba...van még remény?
Válasz #1162. hozzászólásra
Hát valahogy én is gondolom csak mondom lehet van véletlenül vetélytársa
Válasz #1160. hozzászólásra
Felénk minden körülmények közt ver mindent több év átlagában ...
Úgyhogy jaaaaa !
142000 Ft/t + boni
Válasz #1159. hozzászólásra
NK NEOMA!!!
Ilyen aszályos évben melyik napraforgót látjátok jónak és hány q/ha?
Üdv.: VKi vmi jo szerelöt bácskiskunban nem tudna kukiasztal töröhengert kellene szerelni ? Axialos emberke privibe vagy vmi
Az nagyon jó a 30 feletti milyen talajon homok vagy kicsit kötötteb?
NK neoma:3.1t/Ha
Válasz #1154. hozzászólásra
köszi, sajnálom:-(
Válasz #1152. hozzászólásra
eladtam már a gépet
röfik
Hány aranykoronás területen volt neked az nk neoma?
Válasz #1142. hozzászólásra
Szia Mézga!
Nem ide tartozik, de csak így tudlak elérni.
Múlt évben említetted, hogy van régi ASZV-as vetőgéped.
Érdekelne, ha megvan még.
Kérlek írj privátban: spymankaq@freemail.hu
Üdv, Árpi
Válasz #1150. hozzászólásra
na ja,de megint bebuktatták a forintot,még mehet feljebb
Idáig felfele ment az ár meg elég jo eredmények lettek.Sztem lefele fog menni hogy mennyit a fene tudja,a 140 körüli ár már elég jo de ezt nem mi döntjük el.Csak az ideg öli az embert hogy jol dönt e!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert itt semmi nem biztos.A tözsde is ugrál le föl eggyik héten emelkedik a másikon annyit csökken.Ugyhogy a matek lecke fel van adva hogy jol számoltunk e!!!!!!!!!
Válasz #1148. hozzászólásra
Kösz, sok választásom nemvolt, ezt tudtam kialkudni.
Válasz #1147. hozzászólásra
Jól
Mivel nincs tárolóm, 14500+ ér eladtam.Nem tudom jól csináltam-e vagy nem de ez már ennyi.
Békésbe is 138-140
Válasz #1141. hozzászólásra
sütemény...
Alakul...
Válasz #1142. hozzászólásra
pedig annyi van plusszba
Válasz #1141. hozzászólásra
ez érdekes lenne számomra
Napra nálunk elérte a 150-et
Válasz #1139. hozzászólásra
a 4 ezret ilyen kisebb nagyobb tételekből rakták össze az enyém 38 volt
Válasz #1138. hozzászólásraÉn 137-138 ajánlatokat hallottam idáig legtöbbet 100t-ás tételre.
Válasz #1137. hozzászólásra
hétfőn vágtuk ma telefonáltak ennyiért vásárolnak 4000 tonnát mondtam neki menjen
Válasz #1136. hozzászólásra
Trigo itt ajánl 140000 tonnánként + komp??????????
Válasz #1135. hozzászólásra
én
Békésbe ki tud friss árat?????????
ma telefonáltak a trigótól 140000/to oda adtam
Vagyis "briód" lesz jővőre is...Ja a gombaölőzés idén teljesen felesleges volt,én sem szórtam...már csak a reglon kihagyás miatt kell izgulni,most 10-es a víz
Válasz #1131. hozzászólásra
persze gondoltam én csak viccelődtem
Bocsi, nem egészen érthetően írtam.
Rendes fémzárolt mag volt,és az én Nf termés adataimat írtam be,nem pedig a szomszédét.
Válasz #1128. hozzászólásra
Felénk is a pár gazdatárs nem költött lofaszt se rá és 30q megállitotta a saját 5-7q-val többet adott,babusgatva is volt jobban tápanyaggal.De a gombaölös kezelés és a bor kimaratt most mindenütt.Saját táblákba is volt szárrodhadás de nem számottevö.
brio-ba nekem is volt saját nemesítés jó volt de mióta jó ára van a szotyinak nem vezettem be uj fajtákat
Válasz #1126. hozzászólásra
az én szotyim
Válasz #1126. hozzászólásra
Hát van az NK Neoma és a SAJÁT Neoma!
Válasz #1124. hozzászólásra
mi az,hogy "saját"
tegnap vágtuk a naprát e-82 es 29 Q fizető átlaggal nem nézett ki belőle aránylag kicsik voltak a tányérok
Itt 14000/q egyik cégnél, ahova én viszem 13800/q a napi ára. De ma rákérdeztem hogy menyibe fizetitek, azt mondta a srác hogy mennyi legyen...úgy egyeztünk, hogy az ára emelkedik majd megbeszéljük, a napi ár pedig elvan felejtve.
10-36q-ig vágtunk idáig, terület függő(saját Neoma).
Válasz #1122. hozzászólásra
Igen...