Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR410.17 FtUSD376.93 FtCHF436.3 FtGBP487.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én is ma már 78000 res árat hallotam de állitólag a szerbeknél meg 70000 alatt van az ára! Mi lesz itt?? Én meg még azt hittem hogy ilyen 90000 körülig vissza csúszik az ára azzal még ki is lehetne egyezni!!
Mondja,a helyi tsz délbe a nagy vállalkozo 4 orakor indult ki még most is dübörögnek idehallik a tanyába.Ha esik megint várunk nem tudunk mit tenni közbe javitunk,trágyát szorunk és szántogatunk 1-2mm-töl lehet.
hát jelenleg itt 8000 ft a napra
szerbektől-románoktól még ide is kell szállítani / üzemanyag, útdíj, szállító jármű amortizáció / ezeket beszámítva még mindig olcsóbb ott ?
akkor ott mennyiért adhatják a termelők ?
az ottani termelőknek megéri ilyen bagóért eladni ??
erre nem kérdezett rá senki az előadáson?
vagy csak a rendezvényen ezzel a dumával akarták etetni a jónépet, hogy jobb lesz ha nem agyalnak, tárolgatnak és odaadják rögtön annyiért amit kínálnak érte
Ma itt egy glencore-os rendezvényen elmondták,hogy az új foktői üzemükbe már hozzák be a szerb és román naprát és jó időre azzal le is van kötve a kapacitásuk. És gyakorlatilag kimondták, hogy ez tartja ennyire alacsonyan a napra árát, persze amúgy sem lenne magas ,de néhány ezerrel több lenne. Onnan vesznek ahol olcsóbb.
Az átlagot ennyiből nem lehet tudni tudod decsi hogy nem bántásból irom, de nem mindegy hogy egy 150méteres földön vagy egy 2km-es földön fordulsz egyet! ezek persze csak példák
Minden reggelre leesik 1 milli. Vizesek a növények. Ahová röfikék hordják, oda meg csak szárazat lehet vinni, mert az ottaniak a közelébe sem akarnak menni a szárítónak, nem hogy beindítani. Mindenki azt várja a környéken, hogy száradjon az anyag.
Aki mŕr a buzŕn kapott egy fülest,s črezte is, nemcsak hallotta milyen a szar ĺr,azt mŕr nem črinti lelkileg sem a tengeri sem a napra. Én felkčszültem minek ad 7 e t ha adhat 4et is. Baxxxxa meg az anyjŕt az összes kupec. Megy a tŕrolňba minden!
Sziasztok, Reglonozni, szeretném a napraforgómat ami Lg 56.58 fajta, de ez középérésű fajta ,nem akarom elsietni mert még elég zöld , de az időből sem akarok kicsúszni,kérlek adjatok tanácsot hogyan lehet az ideális időpontot megtalálni.. Termel -e valaki ilyen fajtát? , az hogy néz ki ? A vetés április 26 án volt .
Mennyi ennek a fajtának a tenyészideje mert sehol se találtam meg.
3622 hozzászólás
Válasz #2065. hozzászólásra
Mivel a Duna mellett van ezek nem szempontok!
Elhiheted ,hogy eszem most a kefét mikor 30 ha napra még kint vigyorog naponta kétszer varjúhajtás , meg az ár még romolhat mire vágható lesz!
Válasz #2071. hozzászólásra
esik még pár hétig és rendbe lesz az ár
Én is ma már 78000 res árat hallotam de állitólag a szerbeknél meg 70000 alatt van az ára! Mi lesz itt?? Én meg még azt hittem hogy ilyen 90000 körülig vissza csúszik az ára azzal még ki is lehetne egyezni!!
Válasz #2061. hozzászólásra
Majd csak fogom.. de csak nekem új az FKA után.
Válasz #2067. hozzászólásra
Mondja,a helyi tsz délbe a nagy vállalkozo 4 orakor indult ki még most is dübörögnek idehallik a tanyába.Ha esik megint várunk nem tudunk mit tenni közbe javitunk,trágyát szorunk és szántogatunk 1-2mm-töl lehet.
Válasz #2066. hozzászólásra
Agrimpex:
Napra78000/t
Kuki 37000/t
Köszönjük Emese
Válasz #2064. hozzászólásra
Holnap esik az eső.
Válasz #2065. hozzászólásra
Itt meg megvárják a jövöhetet friss árral,sztem 7-el fog kezdödni.
Válasz #2062. hozzászólásra
hát jelenleg itt 8000 ft a napra
szerbektől-románoktól még ide is kell szállítani / üzemanyag, útdíj, szállító jármű amortizáció / ezeket beszámítva még mindig olcsóbb ott ?
akkor ott mennyiért adhatják a termelők ?
az ottani termelőknek megéri ilyen bagóért eladni ??
erre nem kérdezett rá senki az előadáson?
vagy csak a rendezvényen ezzel a dumával akarták etetni a jónépet, hogy jobb lesz ha nem agyalnak, tárolgatnak és odaadják rögtön annyiért amit kínálnak érte
hát nem tudom ..
Válasz #2063. hozzászólásra
Holnap neki lodulunk de ha nem jo a vize stop.
Válasz #2059. hozzászólásra
Ma itt egy glencore-os rendezvényen elmondták,hogy az új foktői üzemükbe már hozzák be a szerb és román naprát és jó időre azzal le is van kötve a kapacitásuk. És gyakorlatilag kimondták, hogy ez tartja ennyire alacsonyan a napra árát, persze amúgy sem lenne magas ,de néhány ezerrel több lenne. Onnan vesznek ahol olcsóbb.
Újfajta orossal vágta mán vlk?
Válasz #2050. hozzászólásra
Az átlagot ennyiből nem lehet tudni tudod decsi hogy nem bántásból irom, de nem mindegy hogy egy 150méteres földön vagy egy 2km-es földön fordulsz egyet! ezek persze csak példák
Válasz #2058. hozzászólásra
Minden reggelre leesik 1 milli. Vizesek a növények. Ahová röfikék hordják, oda meg csak szárazat lehet vinni, mert az ottaniak a közelébe sem akarnak menni a szárítónak, nem hogy beindítani. Mindenki azt várja a környéken, hogy száradjon az anyag.
Válasz #2045. hozzászólásra
Röfik mért vártok az aratással ? Vizes még ? Vagy most vizezte vissza az eső?
Válasz #2056. hozzászólásra
Az átlagodra én is kíváncsi vagyok??????
Válasz #2055. hozzászólásra
még nem vágtam. talán vasárnap vagy hétfőn kezdünk
Válasz #2054. hozzászólásra
Vágtál már? Hogy ad?
Válasz #2041. hozzászólásra
kukit mennyiért veszik?
Válasz #2044. hozzászólásra
Ez teljesen igy van!! a Z - nél az is elöfordúl hogy száraz napraforgóban koszosabra vágja a magot mint nyersben
Válasz #2051. hozzászólásra
De ő azt a gumifüggönyt variálta ,azt hiszem emelte, de vagy kétszer is nekifutottak mire jó lett.Azt mondta így lényegesen jobb.
Válasz #2048. hozzászólásra
Igen.Van gumi függöny a hasába.Takaro lemez nélkül probáljuk majd ha tudunk ujra indulni
Válasz #2049. hozzászólásra
Akkor az már 4T-ás
Válasz #2046. hozzászólásra
7-8 km/h olyan jó tábla,hogy 1 kerülés 1 csurig tartály.
Válasz #2047. hozzászólásra
Ö=O
Válasz #2045. hozzászólásra
Ölvastad a 2011-es hsz.-t?
Válasz #2044. hozzászólásra
Az nem semmi ,. Mennyivel mész te naprába?Amúgy tényleg szép tiszta, még a végin kiderül hogy a JD a napra királya
Neoma aratásra várva.
Délután 4-kor beleálltam 26 tonnát sikerült leszedni.Így eső után szépen
dolgozott a kombájn igaz 9%-os a vize.
Válasz #2040. hozzászólásra
Reméljük nem megy tovább lefele
Alakul a helyzet,aratni se lehet nincs jo idö ma is esett egy kicsi.
Válasz #2040. hozzászólásra
Darázs hétfőn 8100, ma 8000 ez is jó
itt a trigo ára 79000 ...egyre "jobb"
Válasz #2038. hozzászólásra
Nem jött semmi emil?????????
Válasz #2022. hozzászólásra
Majd ha erre jársz... Írtam neked e-mailt napra témával kapcsolatban...
Válasz #2036. hozzászólásra
De 170 ha szerződtem 2x6q az kb 200 tonna 93000e ft-ba.
Válasz #2035. hozzászólásra
De ugy volt hogy csak területhez mérten 0,6t/HA lehetett lekötni egyes áraknál nem?
Válasz #2033. hozzászólásra
Szerződtem 100-ba 86-ba és az átlag lett 93
Válasz #2033. hozzászólásra
Szerződtem 100-ba 86-ba és az átlag lett 93
Válasz #2032. hozzászólásra
Milyen árat adott a KITE ha nem titok?
Válasz #2031. hozzászólásra
Nem!Ma is csepergett,amit levágtunk 100 tonnát reggel viszi a kite,pont
4 kamion.
decsi a 63 hektáros azóta be tudtad fejezni?
Aki mŕr a buzŕn kapott egy fülest,s črezte is, nemcsak hallotta milyen a szar ĺr,azt mŕr nem črinti lelkileg sem a tengeri sem a napra. Én felkčszültem minek ad 7 e t ha adhat 4et is. Baxxxxa meg az anyjŕt az összes kupec. Megy a tŕrolňba minden!
Válasz #2027. hozzászólásra
Az LG zöld száron érö..Reglon 2 liter 6 nap múlva száraz..
Válasz #2027. hozzászólásra
5-6 pontról szedjél 1-2 tányért morzsold le és mérd meg a nedvességét
Sziasztok, Reglonozni, szeretném a napraforgómat ami Lg 56.58 fajta, de ez középérésű fajta ,nem akarom elsietni mert még elég zöld , de az időből sem akarok kicsúszni,kérlek adjatok tanácsot hogyan lehet az ideális időpontot megtalálni.. Termel -e valaki ilyen fajtát? , az hogy néz ki ? A vetés április 26 án volt .
Mennyi ennek a fajtának a tenyészideje mert sehol se találtam meg.
Válasz #2025. hozzászólásra
Az is nagy szar!!
Válasz #2023. hozzászólásra
Az se sok!
Válasz #2019. hozzászólásra
Ugye gondoltál az anyjával a szexre, aki ezt kínálta neked???????? Ez b@szki 8 évvel ezelőtti ár!