Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Juhtenyésztés új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Poénok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Claas traktorok új
- Claas Lexion vélemények új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
197 hozzászólás
Válasz #96. hozzászólásra
Nincs egy kombifülkéből készült képed a 35q neomárol? Csak viszonyításképpen.
Amúgy grat hozzá!
Válasz #95. hozzászólásra
Neoma marad.Idáig 35q/ha a saját átlag.Megvagyok elégedve vele már csak jo piac kell hozzá.Még fele lábon van azis jot mutat.
Válasz #94. hozzászólásra
Na és jővőre?a
Válasz #93. hozzászólásra
Nem most Neoma van.
De ez most nem brio...ugye?
Válasz #90. hozzászólásra
Ezen a csucs gépen nincs vissza jelzés, szemre.A gabona állitásnál kevesebb.60 ezerrel lett vetve.Tavaly ugyanigy volt 40-43q-át adott a brio.
Válasz #90. hozzászólásra
volt egy próba(fogyóban volt a mag és visszavettük) 50ezres neomám,na az qrva szar lett éppen 2tonna a szél meg 1050,a megán gabona 1400 viszonyítás képpen
Ki mekkora széllel megy?Röfik meg megy mint a szél...ez minimum 60ezres tőszámmal volt vetve
Válasz #79. hozzászólásra
várakozáson felül,persze "csak"2-essel kezdődik
kb
Válasz #86. hozzászólásra
Tizedikén?
Mi sem deszikálunk, a neoma így is beérik, igaz a kuki előtt vetünk egy héttel
Mi sem deszikálunk semmit.Majd várunk
Szerintem jó így vágni. Az 5.6-os asztallal 8 sort kényelmesen vágsz, és átállásnál csak az asztalt kell áttenni
Válasz #79. hozzászólásra
Sásdon nem is deszikált a helyi cég.
Válasz #78. hozzászólásra
Mi elvetettük ezt a témát.Átvan kukira szerelve és csak az oros4011-et kell babrálni.Most lessz egy kis leállás mert még a többi tábla még zöldes meg 8 feletti a vize.Lehet hogy kuki vágás is lessz közbe igy egy 2 órás szerelés és mehet a csapatás.
Válasz #77. hozzászólásra
Öröm nézni ahogy vágjátok a 14-essel! 12-est felkészítem az utolsó vágására remélem, jövőre már nekünk is ilyen gépünk lesz Tank pucolással kell indítanom, utolsó hekiket már kannából vágtuk olyan koszos a tank, tápszivattyú nem szereti
Válasz #78. hozzászólásra
Nálam is van fent,remélem nem toroklik a résekben...Magasan van a motolla?
Válasz #70. hozzászólásra
Bax... én még el sem kezdtem,még mimden zöld...Mennyi?
Én a gabona asztal tálcázásásával vágom a naprát szinte veszteség mentesen.
Válasz #76. hozzászólásra
Az drága lessz szabadalommal védett
Válasz #73. hozzászólásra
Néztem épp azt a rácsot, nekünk is vissza kell álmodni rá a rácsokat, mert leszedtük szereléshez, aztán nem raktuk vissza, de így meg sok kipotyog oldalt. Lehet hogy ennek a műanyag terelőnek elkérem a licencét
Azzal meg lehet elégedni
Válasz #72. hozzászólásra
130-135 netto
Válasz #69. hozzászólásra
Nekem is bejönne egy négysoros a géphez de nincs a hirdetésekbe meg drága is.Tavaly volt egy itt az informon 2,4 millka csokiért montam hagyjukBakker duplája a kombájn árának Szerintem nem vészes a szorás mindig nézem. A magositás meg a münyag csö terelö nagyon tuti lett egyszer sem akadt fenn inkább a letört fejek amik lelognak meg a szárrodhatt ami elmarad
Én hetfőn kezdem vágni a naprát, kiváncsi leszek mennyit ad. Felétek mennyi a fevásárlási ár.
Válasz #68. hozzászólásra
Most a napra kuki meccs 1-0 Kis tarlo vágáshoz csusztatni kell a földön a csöröket az sa-nál is figyelem mindig,nekemis a középsö volt már egyengetve az elözö tulaj bele állitotta a födbeVettem 10 lapátos ventillátort az enginéhez ugy fuj mint állat.Sztem még a csutát is átszivja a hütön
Válasz #69. hozzászólásra
végeztünk mi is
Válasz #67. hozzászólásra
Nassal 36 mázsa lenne
Válasz #67. hozzászólásra
Akkor tényleg jól adja, ezzel most a legtöbben megfogják az isten lábát az tuti. A legtöbbet néztem olyanok mintha reglonozva lennének pedig nem is
Én ma jöttem haza nyaralásból, apám közben vágott kukoricát, a legroszabb terület, mondjuk csak fél hektár, ez égett meg leghamarabb, erről lejött 10q... frankó lesz Ráadásul összegyűrődött az egyik csőr, feljebb kell őket emelni, mert a zúzót le kell ereszteni jobban, de az is dolgozik mint a kis angyal.
Válasz #66. hozzászólásra
Idáig elég jo 3t körül jönnek lefele,sajátunk 32-34q/ha
Válasz #65. hozzászólásra
Kösz hogy átlökted a vidit.
Válasz #64. hozzászólásra
Már jön is Mondta fater, hogy vágtátok, meg hogy nem lett rossz így messziről nézve
Napraforgo aratás E-514-el video a yutyubon
Sajnos ARES-826-nak volt igaza ez a megoldás úgy sz@r ahogy van,az a gond vele hogy ha egyetlen napra előre dől el elvágáskor azonnal bedugul az egész.
Válasz #61. hozzászólásra Kicsit bővebben.
Válasz #49. hozzászólásra
Ha veszel egy NAS-t megtudod...
Válasz #57. hozzászólásra Erre én is gondoltam max viszek egy seprűt és majd sepregetek a tálcáról a csigába.A naprám kb 180 cm magas valószínű teljesen felemelt asztallal tudok majd menni,akkor elég jól lejt az asztal befelé.
Válasz #58. hozzászólásra Igen őszintét, kösz. A napra betét mellett azért nem vagyok mert a koporsóra hulló szemek mennek a picsába,Én mindkét törőhengert leszedtem igy nem fogja belehúzni a napratányért a tálcákba, a két törőléc végéhez hegesztettem 1 kaszapengét keresztbe remélem ott fog bedőlni a konzolcsigába a napra.körbe a rácsozás is meglesz.Csak 9 hekti naprám van, ha teljesen szar lesz abbahagyom és levágatom bérbe.Azzal meg az a gond hogy az itteni nagygazdák hektárra fizetik a kombájnost, 2010-ben volt naprám olyan gyorsan ment benne az ürge hogy a tányérok még a kombájn tetején is voltak pedig a class mega nem kis kombájn.
Válasz #50. hozzászólásra
Őszinte választ akarsz, akkor mondom szar lesz, miért nem veszel bele betéteket amik szépen levágják a szárat és beviszi az asztalba a tányérokat??????
Válasz #49. hozzászólásra
Én azt mondom neked kb fél sikerel fogsz járni.. A tünet a következö lesz kb mint a régi NAS- adapternél ahol volt hogy az el használódás és meghibásodás miatt nem mozgot a tálca vagy kicsit vagy egyáltalán...Na az a sor egy le menet alatt szinte púposra is meg tudott telni szemmel és kalap maradványokal..Nem tudtál mást tenni minthogy tökre fel emelted az asztalt a fogásod végén és vagy be folyt a csigához az anyag vagy nem..Akkor a gép ide oda mozgatása még tudott segiteni..Tehát már elöre lépés a tárca de ha nem mozog pláne nem ahogyan kellene akkor nem lesz tökéletes!!!
NEM KIZÁRT
Válasz #54. hozzászólásra Akkor tőled vettem?
a csikokbol gondolom mert Én festettem reá...
aha az.. Mert ezzel Én vágtam tavaly...
Válasz #51. hozzászólásra Ez jó kérdés. ha nem is kiskőrösről de nagyon közel van hozzá a város vagy falu ahonnan vettem még a télen.Ismerős?
üdv. Kukivágoasztal az nem kiskőrösi ???
Bocs a képek lemaradtak
Feltálcáztam a kuki asztalt napra vágáshoz. Mondjatok már véleményt,hogy jó lesz vagy nem ha nem miért nem.Kösz.
Válasz #47. hozzászólásra Köszönöm még egyszer.jo éjt.