Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mi is Neoma-t vetettünk, nem szortuk rá a Trophy-t mert nem lett volna rá kellő csapadék. A pulsar-ral még várni kell, hagy jöjjön ki a gyom ami ki akar, a Pulsar ki takarítja
Előzö években briot termeltünk alap gyomirtva mindig gazos maradt de jol termett.Több gazda mondta hogy csak álományba fujnak és ekéznek vagy töltik és jo.Itt is ez a terv.
Jelent, ha mást nem visszaveri a forgó levelére és a forgót fogja majd,de viccet félretéve az elmúlt pár év tapasztalata alapján ezek a preemergens szerek árát inkább el kellet volna inni annak legalább lett volna látszata,a mostani permetezés utána 3 napra beígért közel 25mm esőből az egyik nap lett 3mm a másik nap 2mm
Nekünk kapott 6mm esőt 2 napra a permetézés után és most már gyomosodik a föld, először fogta, de új keléseket nem fogja se a Wing se a Racer+Guardian max.....jöhet a pulsar...... esetleg még ha most megázna pár napon belül még benne lenne a két hétbe...
Válasz #1266. hozzászólásra
Tavaly hátra sem néztem mérgemben úgy fújt a szél,de szerencsére sikerült,holnapra futó záport jósolnak utánna pedig még több csapadékot.
Én jártam már úgy, hogy szórás közben utolsó száz méternél elkezdett esni az eső.Lett belőle egy jó kis zápor(elverte a port), de megfogta a gyomot a pulsár.
5095 hozzászólás
Válasz #1293. hozzászólásra
Ez a szer annyit ér az acat ellen mint egy vízi pisztoly egy T72-es tank ellen...
Válasz #1290. hozzászólásra
ez meg sem érzi nem egy ütős anyag inkább ha baj van akkor goal de ezt az sem viszi
Válasz #1291. hozzászólásra
Mi olyan vicces?!Talán nem jól írta?
Válasz #1287. hozzászólásra
Fújd le és ne menj arra 2 hétig
Válasz #1290. hozzászólásra
Felejtsd el...
Válasz #1289. hozzászólásra
cirsium arvense
Válasz #1287. hozzászólásra
mit akarsz vele irtani?
Válasz #1285. hozzászólásra
Nem azokat csak megfogja pár hétre de annyi előny elég a napraforgónak
Vélemény tapasztalat?...
Válasz #1278. hozzászólásra
1,2 liter a ... lehet 2x is de...
Válasz #1284. hozzászólásra Az évelő egyszikűeket és kétszikűeket is ?
Válasz #1279. hozzászólásra
Mi is Neoma-t vetettünk, nem szortuk rá a Trophy-t mert nem lett volna rá kellő csapadék. A pulsar-ral még várni kell, hagy jöjjön ki a gyom ami ki akar, a Pulsar ki takarítja
Válasz #1280. hozzászólásra
Nagy napra sokat árnyékol.
Válasz #1278. hozzászólásra
Lehet kétszer is csak az 1.2 ne lépd túl.
Válasz #1280. hozzászólásra
Előzö években briot termeltünk alap gyomirtva mindig gazos maradt de jol termett.Több gazda mondta hogy csak álományba fujnak és ekéznek vagy töltik és jo.Itt is ez a terv.
Válasz #1279. hozzászólásra
ami kijött, de szerintem még korai volt
Nk neomát vetettünk az alap gyomirtás kimaradt,ma fujtuk rá a pulsart elég gyomos volt a terület.Vajon ki takaritja a gazt???
Pulsalt milyen dózisban használjátok? Egy évben csak egyszer lehet vagy kétszer is netán?
Válasz #1276. hozzászólásra
Második képen látszik hol ment a traktor el ott tiszta mellette meg..
Vetés előtt három héttel elmunkálva a talaj, a pár nappal elmunkált vetés előtt meg arany tiszta
Válasz #1274. hozzászólásra
Jelent, ha mást nem visszaveri a forgó levelére és a forgót fogja majd,de viccet félretéve az elmúlt pár év tapasztalata alapján ezek a preemergens szerek árát inkább el kellet volna inni annak legalább lett volna látszata,a mostani permetezés utána 3 napra beígért közel 25mm esőből az egyik nap lett 3mm a másik nap 2mm
2 hete szórtukki trohpy+goalduplot kapot 8-10mm esöt de nem az igazi, szerintetek ha 1-2 napon belül kap 10-15mm-it jelent még neki valamit?
Válasz #1271. hozzászólásra
Nekünk kapott 6mm esőt 2 napra a permetézés után és most már gyomosodik a föld, először fogta, de új keléseket nem fogja se a Wing se a Racer+Guardian max.....jöhet a pulsar...... esetleg még ha most megázna pár napon belül még benne lenne a két hétbe...
Válasz #1261. hozzászólásra
acetoklór-osak , Wing , Goal , Pledge...
Válasz #1262. hozzászólásra
A Wing ilyen szempontból nagyon jó . Nekünk egyszer 1 hónap múlva kapott és még úgy is jó volt.
Inkább az lehet még a gond hogy elég e az amit kapott ....
Azért inkább 10-20mm volna az igazi...
Válasz #1268. hozzászólásra
Még nem de őrizgetem a képeket.
Válasz #1262. hozzászólásra
Hát ha 6-7 napon belül kap egy 10 milis esőt akkor jó. Mi Trophy-t akartunk szorni, de végül nem szortuk ki mert bizonytalan volt hogy jön-e rá eső
Válasz #1267. hozzászólásra
Permetező keretet átalakítottad, a képek alapján amit küldtem?
Válasz #1266. hozzászólásra
Tavaly hátra sem néztem mérgemben úgy fújt a szél,de szerencsére sikerült,holnapra futó záport jósolnak utánna pedig még több csapadékot.
Válasz #1263. hozzászólásra
Én jártam már úgy, hogy szórás közben utolsó száz méternél elkezdett esni az eső.Lett belőle egy jó kis zápor(elverte a port), de megfogta a gyomot a pulsár.
Válasz #1264. hozzászólásra
Köszi,holnap akarom fújni.
Válasz #1263. hozzászólásra
szerintem 2 óra elég
A pulsarnak mennyi idő kell a felszívódásra?
Szerintetek, ha a Wing a 6. napján kapott 5mm-t akkor az érhet még valamit?
melyikek szerek fingatják meg ha már csírás állapotban jól bemosódik rá az esővel?
jó pörzsölten kel a fickóé a tanyán ......
Ez a "magágyam"
Válasz #1258. hozzászólásra
Konkrétan ?
Én is láttam olyan területet idén is ami után sokkal kevesebb az egyszikű , pedig ezt nem kellene tudnia...
Válasz #1256. hozzászólásra
nekem maradandóan kivitte a pantera a nádat, igaz nagy dózisban.
Válasz #1256. hozzászólásra
2,5-3,5litrrel , de ez ugye nem totális tehát nem viszi ki örökre...
Annyit kell várni utána , amíg észbe kapnak a gyomok a Pulsar sokk-tól...
Tehát ami kiheverte a Pulsar kezelést az újra hajlandó fölvenni a gyomirtót . Addig még a Pulsar hatásától szenvedget , addig várni kell...
Ez változó , de gondolom minimum 7-10 nap.
Válasz #1252. hozzászólásra
a nádat mekkora dózissal viszi ki maradandóan a panthera?
Pulsaros fújás után minimum mennyit kell várni vele?
Huhh ma végre megkaptam a februárban rendelt pulsarom.
12500Ft/l +áfa
Benefex-et használt már valaki?
Válasz #1252. hozzászólásra
Nekem tavaly jó volt a LEOPARD is, szépen takarított
Válasz #1250. hozzászólásra
A Leopard csak egy geci , attól a Panthera fényévekkel jobb !
Válasz #1246. hozzászólásra
http://www.dowagro.com/hungary/eu/hun/hu/prod/herbicides/goalduplo.htm
ára
Válasz #1249. hozzászólásra
mondjuk ezt
Nálam már bujkál a napraforgó, de a fű már nagyobb! Mit toljak rá? Expresszes!
Köszi
Válasz #1247. hozzászólásra
Ő arra gondol,hogy már most odavágna nekik,nem később...fotózd le aztán okoskodunk" valamit
Válasz #1245. hozzászólásra
Bírja, homozigóta, nálam volt egy év amikor marhára szétkelt, a sziklevelestől 4 levélig volt benne minden, nem volt vele semmi gond.
sziasztok tudna valaki arat mondani a goal napra gyomirtorol mennyi kell hektaronkent belole es mi az ara koszonom