Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR411.35 FtUSD395.26 FtCHF437.64 FtGBP496.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az Agil helyett van a Paladin nem???...A targa "szuper"(?) nem nagyon vált be felénk,nagyon nagy adag kell belöle és az ár akkor már nagyon nem kedvező,de büdösnek büdös mint a rossebb...
Azért kell a Pulsart előbb . Mert ez viszi a kétszikűeket is , amivel így már később nem lesz gond .
Legalább arról így nem késel le . Plusz viszi és fogja az egyszikűeket is . Ha mégsem akkor még később tudsz variálni az egyszikű irtó dózisával , még a Pulsar-al nem.
Két hét az az idő amig minden növény lebontja a növszert kívéve ha "megszívta"...De miért kellene várni az egysziküvel ,miért nem lehetne ezt elöbb szorni még a Pulsár előtt...Ennek csak akkor lenne jelentősége ha nagyobbak a "fűvek" mint amit a Pulsár elbír...
Pulsar leállítja sz élettevékenységéet az 1.szikűeknek, de nem mindet nyiffantja ki, namost ha erre sprickálod, nem tudja felvenni a pantera hatóanyagát és semmit nem értél el, ha kivárod a 2 hetet elmegy a pulsar hatása újraindulnak az 1szikűek és akkor elvileg van rá esélyed, hogy kicsináld.
panterát és ha jól tudom semmilyen speciális egyszikű irtót nem lehet keverni mert visz mindent.
tapasztaltak tanácsára én két hetet várok a panterával.
már értekeztünk rolla megy az 1 liter késöbb meg a második 1 liter csak az a kurva gool proponit megint felverődött a naprrára jövöre megy a wing. Ezért is húztam idáig elég stressz volt neki az előző gyomírtó na de most kap egy másodikat kiváncsi leszek rá lassan úgyis kapja az első sorközművelést is majd kap egy kis kakaót is egymenetben
Értem ma fujtam le az ilyen füfélék már 3-levelesek a kétsziküek most jönnének ki de lefujtam inkább hogí ne is probáljanak.. Kezdem lassan kukit szorni ordax-al... Csak azért kérdezösködtem mert állományban még nem kezeltem naprát ,csak kelés elött ///racerDualgold/ koktéllal... Köszi az infokat
Azt mondja itt egy növényvédös Man,hogy nem jo a pulsar40 a neomának . Igaz ez?? Neked ez milyen fajta,a képen és hány leveles korában dobtad rá ki 2 ??
5095 hozzászólás
Válasz #944. hozzászólásra
Négy szemmel sem tudtam kinézni.
Válasz #943. hozzászólásra
feketeüröm
Válasz #942. hozzászólásra
Az első képen, jobb oldalon, azok nyulak, vagy gaz?
Mai meló,mennyire látványos a Pulsar hatása?
Valaki használt már "vadóc" vadriasztót, mennyire hatásos, megvédi a nyulaktól a napraforgót?
Igen ,így helyes...Csak az Agil helyet ajánlják a Paladint erre gondoltam
Válasz #938. hozzászólásra
Ja , igaz...
Válasz #936. hozzászólásra
perenal helyett van a paladin
Válasz #936. hozzászólásra
Szerintem nem . Az AGIL az a Makteshim Agan-é . A Paladin meg a Dow Agro-é... A hatóanyaguk ugyan az...
Az Agil helyett van a Paladin nem???...A targa "szuper"(?) nem nagyon vált be felénk,nagyon nagy adag kell belöle és az ár akkor már nagyon nem kedvező,de büdösnek büdös mint a rossebb...
Válasz #933. hozzászólásra
Állítólag az AGIL és a PALADIN a legszelektívebbek .
De a Pantera meg tuti jó .
Annyit tudok segiteni,hogy minden évben használjuk a targa szupert repcében márciusban...eddig mindig használt!
A speciális egyszikű irtók (Agil, Leopard, Pantera, Targa Super) között van-e számottevő különbség az árukon kívül?
Válasz #931. hozzászólásra
Gazmentes MÉÉÉG(lehet hogy kellnek(i))
volt benne gaz,főleg kamilla..csak olyan részt fotoztam ami pont nagyjábol gazmentes..
Válasz #925. hozzászólásra
De ebben még nics is gaz nem korai egy kicsit és akkor minden kijön...
Válasz #927. hozzászólásra
Azért kell a Pulsart előbb . Mert ez viszi a kétszikűeket is , amivel így már később nem lesz gond .
Legalább arról így nem késel le . Plusz viszi és fogja az egyszikűeket is . Ha mégsem akkor még később tudsz variálni az egyszikű irtó dózisával , még a Pulsar-al nem.
pulsarral.
Válasz #909. hozzászólásra
Két hét az az idő amig minden növény lebontja a növszert kívéve ha "megszívta"...De miért kellene várni az egysziküvel ,miért nem lehetne ezt elöbb szorni még a Pulsár előtt...Ennek csak akkor lenne jelentősége ha nagyobbak a "fűvek" mint amit a Pulsár elbír...
Válasz #925. hozzászólásra
Mivel?
Válasz #923. hozzászólásra
Feltöltés után nyomj egy beszúrást is...
ménem rakja be a képeket??
uj kép választás..feltöltés..mehet...??
Ezt permeteztük tegnap.
Válasz #920. hozzászólásra
A déli és keleti szomszédunknál,szürkeimport
Válasz #917. hozzászólásra
hunn kapni még ilyent? jövőre nekem is kéne!
Válasz #917. hozzászólásra
Válasz #914. hozzászólásra
az szép!
Válasz #915. hozzászólásra
olitref
Válasz #911. hozzászólásra
Viszi faxául ha még nem nagy és virágzik...
Válasz #912. hozzászólásra
semmit se nyomtál rá waze?
Válasz #913. hozzászólásra
6 leveles de azóta nem is néztem!!
Válasz #912. hozzászólásra
mekkora már az a napra?
Én megkultiztam 1 7-te lehet nem is kel gyomirtózni !!
Tegnap és ma fujtuk a naprát,szépen kikelt..pulsar 40el ,az lenne a kérdésem,hogy a kamillát viszi e mert elég sok van a területen?
ok . Akkor várok és utána fujom ki rá... köszi a segitséget,és az infokat.
Válasz #907. hozzászólásra
Pulsar leállítja sz élettevékenységéet az 1.szikűeknek, de nem mindet nyiffantja ki, namost ha erre sprickálod, nem tudja felvenni a pantera hatóanyagát és semmit nem értél el, ha kivárod a 2 hetet elmegy a pulsar hatása újraindulnak az 1szikűek és akkor elvileg van rá esélyed, hogy kicsináld.
Válasz #907. hozzászólásra
panterát és ha jól tudom semmilyen speciális egyszikű irtót nem lehet keverni mert visz mindent.
tapasztaltak tanácsára én két hetet várok a panterával.
Tegnap leszortam Pulsarral a neomákat! A panterával várni kell egy hetet legalább az igaz de miért? Nem jo egy nap ráadni vagy egybekeverni a kettöt??
Válasz #905. hozzászólásra
javarészt fekete jó földekben magas humusztartalmúba menne jövőre de már elég volt hogy mindig nagyon keményen megfogja a naprát talán a wing kevésbé
Válasz #904. hozzászólásra
Az oxifluorfen is fogja ha felverődik, és a Wingnek is vannak buktatói, főleg ahol alacsony a humuszt.
Válasz #903. hozzászólásra
már értekeztünk rolla megy az 1 liter késöbb meg a második 1 liter csak az a kurva gool proponit megint felverődött a naprrára jövöre megy a wing. Ezért is húztam idáig elég stressz volt neki az előző gyomírtó na de most kap egy másodikat kiváncsi leszek rá lassan úgyis kapja az első sorközművelést is majd kap egy kis kakaót is egymenetben
Válasz #896. hozzászólásra
Az a helyzet hogy ha 5 centis a Parlagfű , akkor annak valószínű csak a hajtáscsúcsát fogja elvinni akár alsó , akár felső dózissal szerintem...
Ezért lehet kell még egy ismétlés , ami mondjuk megint csak egy literrel már elég lehet , és a Naprát is kevésbé stresszeli mint a max dózis.
De nyugodtan felhívhatod a BASF-es Hangyel Ati-t és nagyon szívesen elmagyaráz mindent . Ingyen van ...
Válasz #890. hozzászólásra
Én lenyomnám most egyszer egy nagyobb dózissal
Értem ma fujtam le az ilyen füfélék már 3-levelesek a kétsziküek most jönnének ki de lefujtam inkább hogí ne is probáljanak.. Kezdem lassan kukit szorni ordax-al... Csak azért kérdezösködtem mert állományban még nem kezeltem naprát ,csak kelés elött ///racerDualgold/ koktéllal... Köszi az infokat
Válasz #899. hozzászólásra
talán így jobb lesz
http://www.agro.basf.hu/hu/common/tiles/static.jsp?page=m_crop_protection/technologiak/inv_technologia/inv_clearfield_napraforgo/CLEARFIELD-technologia_napraforgoban.html
http://www.agro.basf.hu/hu/deploy/media/hu/productfiles/labels/2009/TK09PULSAR.pdf
Válasz #898. hozzászólásra
neomara nyugodtan mehet a pulsar
a gyomok fejlettsége a lényeg. nekem a parlagfű vmiért hamarabb kijött mint a többi sok 2 szikű csak most csírázik de a parlagfű már kinőtte a pulsart.
két link a pulsarrol
http://www.agro.basf.hu/hu/deploy/media/hu/publicrelations/term_k_le_r_sok/pdf/2011/herb/TK11PULSAR40.pdfhttp://www.agro.basf.hu/hu/common/tiles/static.jsp?page=m_crop_protection/technologiak/inv_technologia/inv_clearfield_napraforgo/CLEARFIELD-technologia_napraforgoban.html
Válasz #894. hozzászólásra
Azt mondja itt egy növényvédös Man,hogy nem jo a pulsar40 a neomának . Igaz ez?? Neked ez milyen fajta,a képen és hány leveles korában dobtad rá ki 2 ??
Valaki nem tud 4 liter Pulsart nekem sűrgösen bács-megyében??
Válasz #891. hozzászólásra
akkor holnap lefújjuk azt mondod hogy elég az 1 liter na majd kitaláljuk