Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD403.39 FtCHF443.66 FtGBP501.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na erre aztán kibb tul vigyázni kell!! A panterra az nem tür magamellet semmi mást.. Nekem tavaly úgy fujták hogy elöször az egyik tételt utánna gép mosás és mehetet rá másik nem egyszerü 2 szer fujni ugyan azt a területet de ha már igy van akkor legyen igy a végeredmény számit és semmi más!!
A muharféléket gyökérváltás előtt , kb 3-4 leveles állapotában . Az Acat se legyen nagyon nagy , max 5-6 levél . A Parlagfű is mehet már ha akkora mint mondod .
Lehet célszerű lenne az 1 literes dózist választani , mert olcsóbb és elég lehet , és ha a parlagfű miatt megint csinálni kéne akkor 2 x 1 liter nem annyira veszélyes a Naprának se...
pulsarosast milyen gyomfejeltségnél szoktátok csinálni? kapot egy gool proponit koktélt vetés után de egy kicsit megkésett a bemosó hozzá és van egy kevés parlagfű olyan 5 cm magas
Erre szokták azt mondani,hogy "nagy STOP hatása" van...DE mint a STOP táblánál is egy ideig állnak az autók és elöbb-útóbb elindulnak...A Pantera elhuzzásával késöbbre az a gond ,hogy a nagy levelk ebbenn a jő időben pillanatok alatt betakarják a földet és a vegysezrezővel nem érsz el az egysziküek nagy részéhez
Na had súgja ... A nagyok"(termelők) 8600 Ft-ért veszik a Pulsar literjét és van akinek 10500ért is eladják úgyan azok a kerskedők...A kicsikkel elentéttbe a nagyoknak váltó sem kell és még fedezett sem (persze mert már rég "fedezik" egymást
Válasz #881. hozzászólásra
Elöbb mindig Pulsárral egyrészt mert a parlagfűvet időben kell "megfogni" másrész leht,hogy az egysziküeket pl kakasláb stb is megfogja ami több mint valószinű és ezért nem kell panterázni(de az agil sookal jóbb)...Van most olyan műtrágya amit úgy hívnak hogy NITROPOROS(elöször azt olvastam NITROSOLOS) valószínű azért találták ki,hogy anitrosol helyett a gyomirtásban könnyebben lehesen beoldani iil bekeverni a vagyszerezőbe,nem rosz ötlet
Ti raktok bele nedvesítőt? A Bán Zsoltnak a 10 literje elég nagy adag a 8 hektárra..Én is mindig ettől félek ,hogy egyszer lefújom és azt látom hogy nem hat semmit,de ne igy legyen...Pallost érdemes lenne Pulzár mellé rakni vagy csak elég a trend??A látványosabb hatás miatt kérdezzem..
Nálatok nem eszik a kikelt szotyát a nyulak, meg később az őzek?
Felénk sajnos van egy kb tízfős őzbanda, na azok akár hektárokat lerágnak. Ajánlottak nekem egy szert biosol káliszappan a neve, elvileg keverhető az pulsárral is.Valaki használt már ilyet?
Felénk viszont erős a reggeli harmat, tehát, én a bemosó miatt annyira soha nem idegeskedek, jó persze azért ez nem úgyan az mintha 10-15 mili beáztatná, de azért mégis ad annyi biztonságot, hogy nem hiába fujom ki a vegyszert.
2008ban volt nekem is dualgold+racer de akkor nem volt rá elég bemosó így esélye sem volt.
ezért lett volna jobb az express mert ha azzal kétszer kell lefújni még mindig barátibb mint esetleg pulsarral
duplázni.
nincs más bízom a kulti kicsapja rendesen.
Nekem + tavaly volt a legtisztább a szotyi és olcsón, csak épp ahol a humusz kicsi volt ment a levesbe a szotyi idén duracert fújtam elág durván elmunkált enyhén gyomos vetésre ami gyom kintvolt azt kipucolta a többit + látjuk, igaz nem volt olcsó a dolog.
Ha a pulsar fogja akkor nem tudja felvenni az 1szikűirtót, én egyébbként inkább alapgyomírtok és van olyan tábla ahol nemkell pulsarozni csak panterázni.
8-10 centi
korábban azért nem fújattam mert a többi kétszikű nehezen bújt a szárasság miatt.
viszont a kint lévő egyszikűeket kicsit megfogta megsárgította ha hétfőn megkapja a leopardot remélem kidöglik mind.
5095 hozzászólás
Válasz #888. hozzászólásra
Ez nem csak a pulsar-ral van így.
csak,hogy megnyugtassalak
egy héttel a pulsar után
Válasz #874. hozzászólásra
Bakker neked már ekkora a naprád??? Nálunk úgy kell még ki imádkozni a földböl!! De kicsit sem irigyellek a VAD kár miatt!!
Na erre aztán kibb tul vigyázni kell!! A panterra az nem tür magamellet semmi mást.. Nekem tavaly úgy fujták hogy elöször az egyik tételt utánna gép mosás és mehetet rá másik nem egyszerü 2 szer fujni ugyan azt a területet de ha már igy van akkor legyen igy a végeredmény számit és semmi más!!
Válasz #890. hozzászólásra
A muharféléket gyökérváltás előtt , kb 3-4 leveles állapotában . Az Acat se legyen nagyon nagy , max 5-6 levél . A Parlagfű is mehet már ha akkora mint mondod .
Lehet célszerű lenne az 1 literes dózist választani , mert olcsóbb és elég lehet , és ha a parlagfű miatt megint csinálni kéne akkor 2 x 1 liter nem annyira veszélyes a Naprának se...
pulsarosast milyen gyomfejeltségnél szoktátok csinálni? kapot egy gool proponit koktélt vetés után de egy kicsit megkésett a bemosó hozzá és van egy kevés parlagfű olyan 5 cm magas
Válasz #887. hozzászólásra
Erre szokták azt mondani,hogy "nagy STOP hatása" van...DE mint a STOP táblánál is egy ideig állnak az autók és elöbb-útóbb elindulnak...A Pantera elhuzzásával késöbbre az a gond ,hogy a nagy levelk ebbenn a jő időben pillanatok alatt betakarják a földet és a vegysezrezővel nem érsz el az egysziküek nagy részéhez
Na had súgja ... A nagyok"(termelők) 8600 Ft-ért veszik a Pulsar literjét és van akinek 10500ért is eladják úgyan azok a kerskedők...A kicsikkel elentéttbe a nagyoknak váltó sem kell és még fedezett sem (persze mert már rég "fedezik" egymást
Válasz #886. hozzászólásra
megfogja az még a tarackot is legalább annyi időre ammeddig rá nem lehet menni a panterával
Elöbb mindig Pulsárral egyrészt mert a parlagfűvet időben kell "megfogni" másrész leht,hogy az egysziküeket pl kakasláb stb is megfogja ami több mint valószinű és ezért nem kell panterázni(de az agil sookal jóbb)...Van most olyan műtrágya amit úgy hívnak hogy NITROPOROS(elöször azt olvastam NITROSOLOS) valószínű azért találták ki,hogy anitrosol helyett a gyomirtásban könnyebben lehesen beoldani iil bekeverni a vagyszerezőbe,nem rosz ötlet
Válasz #884. hozzászólásra
még egyenlőre nem akarok átkeresztelkedni
Válasz #859. hozzászólásra
én inkább a dinnyecsőszt javaslom
KUKKACCCCSŐSZ
Válasz #875. hozzászólásra
1.4 et is elbir a szotya
kb két hét különbséggel
Válasz #880. hozzászólásra
Már hogy nem egymentebe? Ne keverjem a kettöt? ELöbb a pulsart utána a panterát vagy
Válasz #879. hozzászólásra
csak nem egymenetben
Üdv. NEOMA-naprára a Pulsar+pantera kombinácio megfelelö szerintetek? Milyen áron lehet ezeket beszerezni?? Köszi elöre is a vszt
A szakértő 0.3lit/ha dash-t ajánlott a pulsar mellé,én így nyomtam
megnéztem mégegzszer irja nap
rára is a nedvesitőtén még soha nem raktam mellé de majd kipróbálom....jövőre
most nézem,a használatin azt irja , hogy Dasht lehet tenni mellé rizsben
Válasz #863. hozzászólásra
Ti raktok bele nedvesítőt? A Bán Zsoltnak a 10 literje elég nagy adag a 8 hektárra..Én is mindig ettől félek ,hogy egyszer lefújom és azt látom hogy nem hat semmit,de ne igy legyen...Pallost érdemes lenne Pulzár mellé rakni vagy csak elég a trend??A látványosabb hatás miatt kérdezzem..
a nyulak befejezték kezdik az őzek is
Válasz #872. hozzászólásra
Hát ha csak húszat rágna le akkor én nem bánkódnék...
Nem drága ez a szer?
Válasz #868. hozzászólásra
Én is szortam már de a rohadék lerágta kiköpte egymás melet vagy 20 tövet!!
üdv. én használtam a forgókat fújtuk körbe vele,elvileg keserű lesz tőle és nem fogják szeretni. hogy szakadna meg az összes nyul
de
szakadnának meg.
Őz ellen az ólom a leghatásossab, c*gányok hurkolják is, de az c*gány munka.
Nálatok nem eszik a kikelt szotyát a nyulak, meg később az őzek?
Felénk sajnos van egy kb tízfős őzbanda, na azok akár hektárokat lerágnak. Ajánlottak nekem egy szert biosol káliszappan a neve, elvileg keverhető az pulsárral is.Valaki használt már ilyet?
Válasz #866. hozzászólásra
A felét már lefújtam fél adaggal basszus.........
Válasz #857. hozzászólásra
Naná !
Úgyhogy ne osztogasd a két szikűzést mert akkor egy hónapig gyomirtózol .
Ezért mondtam neked , hogy az Imi-s leveri az express technológiát!
Mi egyszer kimegyünk , nem kell osztogatni és viszi a muhart is, ennyi .
A Napra meg Neoma meg klasszisokkal jobb .
Válasz #863. hozzászólásra
így van
Válasz #861. hozzászólásra
Válasz #842. hozzászólásra
A Pulsar mehet rá már szikleveles korban is . 1,3 literrel csináltuk már és nem sárgította meg jobban mint az alap 1 literrel...
Viszont ha lefújod vele és a hőmérséklet bemegy mondjuk esténként 10 fok alá , akkor elégé megsárgítja , de kinövi termésveszteség nélkül.
Válasz #856. hozzászólásra
Felénk viszont erős a reggeli harmat, tehát, én a bemosó miatt annyira soha nem idegeskedek, jó persze azért ez nem úgyan az mintha 10-15 mili beáztatná, de azért mégis ad annyi biztonságot, hogy nem hiába fujom ki a vegyszert.
Válasz #859. hozzászólásra
Kukaccsoszt nem ????
piosok 5-6 napot mondtak az express és egyszikű közötti időre.
csak sajnos nem jutott mag
Kukoricacsőszt kérdezd majd meg ő tudni fogja.
Nem tudom, azt nem használom.
De a pulsáros része az 100.
Válasz #851. hozzászólásra
Ez igaz az expressnél is ?????????
Mert az osztott expressezés közt is kell, hogy legyen 10-14 nap és még utána egyszikűzni ???
Válasz #855. hozzászólásra
2008ban volt nekem is dualgold+racer de akkor nem volt rá elég bemosó így esélye sem volt.
ezért lett volna jobb az express mert ha azzal kétszer kell lefújni még mindig barátibb mint esetleg pulsarral
duplázni.
nincs más bízom a kulti kicsapja rendesen.
Válasz #854. hozzászólásra
Nekem + tavaly volt a legtisztább a szotyi és olcsón, csak épp ahol a humusz kicsi volt ment a levesbe a szotyi idén duracert fújtam elág durván elmunkált enyhén gyomos vetésre ami gyom kintvolt azt kipucolta a többit + látjuk, igaz nem volt olcsó a dolog.
Válasz #853. hozzászólásra
posza homokon vagyok itt semmi értelme (sajna) az alap gyomirtásnak. tavaly bőven megvolt a bemosó mégis felette a gyom a naprát.
Válasz #852. hozzászólásra
Ha a pulsar fogja akkor nem tudja felvenni az 1szikűirtót, én egyébbként inkább alapgyomírtok és van olyan tábla ahol nemkell pulsarozni csak panterázni.
Válasz #851. hozzászólásra
igen?
akkor várok!
Válasz #846. hozzászólásra
Nem biztos hogy hétfőn kell leopárdozni 2 hét kell a 2 kezelés között!
Válasz #848. hozzászólásra
mindenképpen mert a műkakit is akkor kapja
Válasz #847. hozzászólásra
mikor beszéltük szóltam nekik de majd egy hétre jöttek.
Veheted elő a kultivátort, mert azt már nem fogja elvinni, Pulsar is Express is a pici parlagfüvet viszi jól
látom nem fogadtad meg a tanácsot
Válasz #843. hozzászólásra
8-10 centi
korábban azért nem fújattam mert a többi kétszikű nehezen bújt a szárasság miatt.
viszont a kint lévő egyszikűeket kicsit megfogta megsárgította ha hétfőn megkapja a leopardot remélem kidöglik mind.