Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.63 FtUSD399.84 FtCHF440.72 FtGBP501.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #793. hozzászólásra
én meg úgy tudom hogy a hormonnak van némi kevés talajhatása, meg ugye az csak 2 szikűt viszi.
Ez a bemosódás csak akkor van ha nincs földdel befedve a mag.
Válasz #790. hozzászólásra
mi aránylag korán csinálunk magágyat és ez vetésre elkezd rendesen gazosodni, egy hetére lefújom 2-4 liter glifóval gyomtípusoktól függően. Ha tutira mond jelentősebb csapadékot akkor a glifó mellé megy racer és acetoklór is.
Ha csak a glifó megy akkor később biztos fújni kell a pulsart de így csak töredéke gyom lesz benne meg nem lesznek túlfejlett egyedek.
Meg azért a sorközművelést sem kell elfelejteni.
a pulszart kezd el fújni amint kezd szőrösödni a föld. ne várj vele, mert megfogja a naprát a gaz. néhány éve mikor bejött ez a pulszaros dolog, akkor volt szopi mert sokáig vártunk
ki mikor fújja a pulsart?
nagyon egyenetlenül kelnek a gyomok van ahol a napra ki sem látszik máshol meg semmi jele.
azt írja a gyomok 2-4 leveles korában. de ha megugrik valahol akkor azt nem fogja kivinni a Pulsar max visszafogja?
a napra hála Istennek szépen kijött
Érdeklődni szeretnék hogy a vetés után kelés előtti szer kiszórását mennyire lehet eltolni a vetéstől,mi az a maximális időintervallum amíg ki lehet szórni anélkül hogy károsítaná a naprát?
Üdv. Neoma napraforgot szeretnék gyomirtani mit ajánlotok leginkább egy és kétsziküre egyaránt lenyomnám,mert higtrágyát kapott vetés elött nyomja a gazat is...
Válasz #772. hozzászólásra
idén nem lesz naprám, csak gondoltam jövőre betervezek, hogy elfogyjon a sok Granstar, aminek ua a hatóanyaga mint az Expresnek.
milyen csomagban adják? +Trend?
Válasz #766. hozzászólásra
köszi, én is igy számoltam. ezexerint 30q Granstar mehetne a E82-es naprára Express helyett. (csak azért kérdeztem, mert Granstarom van bőven)
amilyen ellátás szokott lenni az ilyen fejtágítókon.
míg a Hilton el nem készül addig addig a legfáintosabb kecsói szállodának számít ahol meg fog szállni.
remélem nem néznek majd ki ha gyakorlóba megjelenek.
most beszéltem a forgalmazóval holnap pont Kecskeméten száll meg így este találkozunk.
tavaly voltak az első kísérletek így gyengébb talajokon még nem tesztelték.
azt mondta még hogy annyit tud mint a Neoma de több kísérletben meg is verte.
Válasz #750. hozzászólásra
igazad van, dettó uaz mint a Stomp 330, csak 500-600 ft-al drágabb literje. a Stomrol is hallottam a bedolgozhatóságról, és valóban csak a felületkezelést reklámozzák.
Válasz #741. hozzászólásra
Én egyszer használtam Racert bedolgozva, de semmi jót nem tudok mondani róla, igaz ez 2008-ban volt és akkor nem volt eső a bedolgozás-vetés után és jött is a parlagfű mintha semmivel sem lett volna kezelve a terület, nekem ebből az jön le hogy hiába van bedolgozva, ha nincs bemosó csapadék úgy sem jó!
na azóta fordult a kocka
egyik haver nem tudott 10 hekit elvetni és átadja a napra vetőmagot meg a pulsart. elég jó árat mondott így már megéri imi-s vetnem.
Imeria vkinek volt?
5095 hozzászólás
Válasz #793. hozzászólásra
én meg úgy tudom hogy a hormonnak van némi kevés talajhatása, meg ugye az csak 2 szikűt viszi.
Ez a bemosódás csak akkor van ha nincs földdel befedve a mag.
Válasz #791. hozzászólásra
neked mekkora furat van naprára az accordhoz?
Válasz #792. hozzászólásra
nekem azt mondta a növényvédősöm, hogy a glifo bemosódhat valamennyire és kárt tu okozni. hormont javasolt és az még olcsóbb is
Válasz #790. hozzászólásra
mi aránylag korán csinálunk magágyat és ez vetésre elkezd rendesen gazosodni, egy hetére lefújom 2-4 liter glifóval gyomtípusoktól függően. Ha tutira mond jelentősebb csapadékot akkor a glifó mellé megy racer és acetoklór is.
Ha csak a glifó megy akkor később biztos fújni kell a pulsart de így csak töredéke gyom lesz benne meg nem lesznek túlfejlett egyedek.
Meg azért a sorközművelést sem kell elfelejteni.
A parlagfűre figyeljetek oda az ne legyen 5 centinél nagyobb a többivel nem lessz gond
Válasz #789. hozzászólásra
akkor már hívom is az illetékeseket!
köszi!
Válasz #788. hozzászólásra
a pulszart kezd el fújni amint kezd szőrösödni a föld. ne várj vele, mert megfogja a naprát a gaz. néhány éve mikor bejött ez a pulszaros dolog, akkor volt szopi mert sokáig vártunk
ki mikor fújja a pulsart?
nagyon egyenetlenül kelnek a gyomok van ahol a napra ki sem látszik máshol meg semmi jele.
azt írja a gyomok 2-4 leveles korában. de ha megugrik valahol akkor azt nem fogja kivinni a Pulsar max visszafogja?
a napra hála Istennek szépen kijött
Válasz #784. hozzászólásra
ne izgulj 15 napra kifog kelni
Válasz #784. hozzászólásra
És mi a baj ezzel ?
Gondolom azért ha kapargatod és nedvesben van már azért csírának lennie kell már...
Válasz #781. hozzászólásra
Ja . Mivel aszályos ge..i év van és mivel a Wing volna csak jó , csak az is drága , így nem lesznek alap gyomirtva.
Kap majd korán egy liter Pulsart . Ahol nem elég vagy újrahajt a parlagfű ott kap még egy litert később.
2.5 liter Racer+4l Win,erre 8 mm eső, még nem kelt ki, 12 napja vetve!!!!!
Válasz #780. hozzászólásra
nekünk azzal lett, bemosó csapadéka is lett... majd kiderül...
Válasz #780. hozzászólásra
Nálunk tavaly ez a kombináció volt, nálunk bevált
Válasz #779. hozzászólásra
Állományba terveztek pulzárt? Nekem a Wing tavaly elég rendesen elengedte a parlagfüvet, mondjuk mást nem.
racer proponit vlk?
Válasz #778. hozzászólásra
Mi most egy hete elvetettre nyomtunk Wing-et
. Szerintem csak az a lényeg hogy ne legyen még kibujkálva. De majd meg látjuk...
Érdeklődni szeretnék hogy a vetés után kelés előtti szer kiszórását mennyire lehet eltolni a vetéstől,mi az a maximális időintervallum amíg ki lehet szórni anélkül hogy károsítaná a naprát?
Válasz #776. hozzászólásra
a technológia szerint vetés után 3.5 Wing majd állományban Pulsar utána ha szükséges vmi szelektív egyszikű irtó.
Üdv. Neoma napraforgot szeretnék gyomirtani mit ajánlotok leginkább egy és kétsziküre egyaránt lenyomnám,mert higtrágyát kapott vetés elött nyomja a gazat is...
Válasz #774. hozzászólásra
köszi szépen. akkor annyira nem erőltetem.
megtartom az állomány szárításhoz
már ha szükséges lesz.
Válasz #764. hozzászólásra
Elvileg semmi !!! De a BASF egy cikkben ha nagyon szükséges talán enged 0,5 DASH-t...
De kérdezd a BASF-t !
Válasz #772. hozzászólásra
idén nem lesz naprám, csak gondoltam jövőre betervezek, hogy elfogyjon a sok Granstar, aminek ua a hatóanyaga mint az Expresnek.
milyen csomagban adják? +Trend?
Válasz #771. hozzászólásra
Miért akarsz az expresszről váltani-van aki , azt mondja , h nem véletlen adja a forgalmazó 1ütt a csomagba?
Válasz #766. hozzászólásra
köszi, én is igy számoltam. ezexerint 30q Granstar mehetne a E82-es naprára Express helyett. (csak azért kérdeztem, mert Granstarom van bőven)
Válasz #769. hozzászólásra
naon szívesen
Válasz #768. hozzászólásra
köszi
Válasz #767. hozzászólásra
98804 nettó
Válasz #765. hozzászólásra
az
Válasz #758. hozzászólásra
Méregkeverő
1g Granstar 75 DF-ben annyi tribenuron-metil van mint 1,5g Express-ben.
Válasz #763. hozzászólásra
ez lenne?
pronik casper 2.5kg+ milagro 6 OD 6l + fixpro 1L
szerintetek Pulsar mellé kell Trend vagy vmi más segítség?
Válasz #757. hozzászólásra
érdekelne még a pronik 8 hekis csomag is
Válasz #761. hozzászólásra
amilyen ellátás szokott lenni az ilyen fejtágítókon.
míg a Hilton el nem készül addig addig a legfáintosabb kecsói szállodának számít ahol meg fog szállni.
remélem nem néznek majd ki ha gyakorlóba megjelenek.
Válasz #760. hozzászólásra
nyugi, minden forgalmazó ezt mondja. ezek olyan agymosást kapnak a tréningjeiken, hogy még el is hiszik
Válasz #752. hozzászólásra
most beszéltem a forgalmazóval holnap pont Kecskeméten száll meg így este találkozunk.
tavaly voltak az első kísérletek így gyengébb talajokon még nem tesztelték.
azt mondta még hogy annyit tud mint a Neoma de több kísérletben meg is verte.
Válasz #757. hozzászólásra
köszönöm. valahogy még mindig nem tudom megnyitni nála a dolgokat. érdekes, hogy máshol még nem fordult elő, hogy valamit ne tudjak megnyitni
kukaccsosz, meg tudnád mondani 1q Granstar mennyi Express-nek felel meg (tribenuron metil)? vagy forditva.
Válasz #755. hozzászólásra
Megérdemled ?
Nettó árak...
Racer:4858
Leopard:4302
Pulsar :9743
Monsoon:4892
Adengo:26331
Válasz #747. hozzászólásra
Pulsart ne hagyd magára.Alapgyomírtás mindenképpen csinálj!
nem tudnád nekem megnézni agroyalnaál a következő vegyszereket? racer, monsoon, adengo, pulsar, leopard
Válasz #750. hozzászólásra
igazad van, dettó uaz mint a Stomp 330, csak 500-600 ft-al drágabb literje. a Stomrol is hallottam a bedolgozhatóságról, és valóban csak a felületkezelést reklámozzák.
ha esetleg email-ben kapok vmi anyagot azt felteszem.
nálam 25q fölött tudna már elégedett lennék.
Válasz #751. hozzászólásra
Hát nem tudja milyen lesz mert nem volt még neki. De egy haverja szerint ütte a Neoma-t...
Kerestem én is a neten róla infót , de semmi...
Válasz #749. hozzászólásra
Ő meg gondolom gagyit nem vet.
holnap felhívom a forgalmazót van-e tapasztalat gyenge homok földekről!
A PENDIGAN nem új szer .
-Pedimetalin : Stopm , Wing p(fele)...
De ez már rég bedolgozós , csak nem nagyon hirdették ezt , hanem inkább a felülkezelést...
Válasz #747. hozzászólásra
Imeria ? Most lesz GRÜN-nek...
Válasz #741. hozzászólásra
Én egyszer használtam Racert bedolgozva, de semmi jót nem tudok mondani róla, igaz ez 2008-ban volt és akkor nem volt eső a bedolgozás-vetés után és jött is a parlagfű mintha semmivel sem lett volna kezelve a terület, nekem ebből az jön le hogy hiába van bedolgozva, ha nincs bemosó csapadék úgy sem jó!
Válasz #746. hozzászólásra
na azóta fordult a kocka
egyik haver nem tudott 10 hekit elvetni és átadja a napra vetőmagot meg a pulsart. elég jó árat mondott így már megéri imi-s vetnem.
Imeria vkinek volt?
Válasz #745. hozzászólásra
bátor vagy