Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tud valaki szabolcsban olyan helyet ahol lehet kapni Pictor-t? Az én 2,7 ha-omra a kiszerelés miatt csak ez jöhetne szóba, viszont eddig sehol nem találtam és sürget az idő. Vagy valakinek esetleg valami tanács?
Válasz *** HM *** #3620. hozzászólásárapersze tudom még lehet belőle vmi tavaly ilyenkor sem volt sokkal jobb csak arra utaltam hogy a cimbi a sok sok ezer ha napra között sem látott ilyet
Válasz Bán Zsolt #3619. hozzászólásáraAkkor nem oszt nem szoroz mit mond a csávó........ majd ha a 47 éves szakmás vet rá keresztet.....még van remény !!! képződnek a piros fótok hajrá Medárd még van 1 óra B+!!!
tegnap volt egy növényvédős barátom nálam és mondta 7 éve van a szakmában de ilyen naprát még nem látott.
ekkor jutott eszembe Clastra mikor Feconak írta hogy 30-40 aranykoronás földeken csak tankönyvekből ismerik az aszályt.
Válasz *** HM *** #3615. hozzászólására25 mázsába azonnal beleegyeznék most pedig megkapja amit meg kell neki, de itt is a keléssel volt probléma, aztán mikor jött a nagy eső jól megtúrták a disznók, enni is a miénket eszik mert a szomszédba nincs mit a tavaszi szántáson... Elszőször van napránk de nem nagyon kedvezett neki eddig az év, kuki viszont szép, még , de lesz pár éjszakánk a lesen ha meg akarjuk őrizni .
Válasz Bán Zsolt #3609. hozzászólásárahát ez szar helyzet
ilyen Q idő ami van veres a fejünk csak pont életben tart a öntözés is....
őzek is zabálják a közepét meg szarul is kelt....
Válasz Bán Zsolt #3609. hozzászólásáraNálunk pont egy éve nézett így ki az állomány!
Ha marad ez a 32-33 fok akkor egy-két hét múlva megint hasonló lesz a helyzet.
Jó estét valami gond van a naprával kérem aki tud segítsen,ma fedeztem fel az alsó leveleken kezdenek ilyen pegyek jelentkezni van amely levél teljesen el szárad.Fajta Brió és neoma az útobiba csak egy egy kezd lenni
Válasz decsi #3598. hozzászólásáraLe a kalappal előttük akkor nagyon korrektek voltak mi is beleszaladtunk ezzel a poros dologgal de nem náluk, mi a 27-essel jártunk így de nem is bosszantana ha nem mondanám előlre a kereskedőnek meg még pofátlanul azt is mondta hogy erre ő a garancia hogy ez nem poros, na ami por volt benne az felszivatnám vele... Garancia ...
Válasz ZT Anti #3597. hozzászólására2q20:24ns bedolgozva,1q timac eurofertil top 45 vetőgéppel
kijutattva.pulsaral egymenetben 2,5l fertiactyl starter.
Hozzá kell tegyem hogy a timac egy nagyon korrekt cég!
Először használom a terméküket és a vetőgépbe szánt műtrágya
poros volt.Nehézkes volt igy pontosan beállitani a dózist.
Szóltam hogy nem ok! Másnap ott voltak jegyzökönyvezték és kérdezték mivel tudnak kárpótolni a kellemetlenségért.A műtrágya
50% árát kértem vissza amit szó nélkül elfogadtak.De nem pénzt
kértem, a termékükből vállasztottam a fertiactyl startert.ami pár
napon belől ott volt a telephyelyen.(ritka az ilyen)
Kisszálláson és környékén napraforgóra lepakolóhelyet keresek méheknek. Természetesen nem ingyen gondoltam. Aki tud, kérem segítsen. nata89@citromail.hu
Válasz Tobszi #3575. hozzászólásáraÉn nem tennék rá semmit. Ha akar , helyre jön magától is. Ha nem akkor meg at Amalgerol se ér semmit, csak pénz kidobás . Ha kifizet , akkor minek költessz már rá ? Láttam már ilyet, a végén alig volt rosszabb a termés méréskor... Fényképezd le és írjátok egy papírt már most, hogy elismeri a kárt !
Válasz erizoli #3584. hozzászólásáraAz időjárástól függ minden,felénk volt olyan aki zöldborsó után elvetette kipróbálás céljából és novemberben bő 30 mázsát leszedett róla hektáronként.
Válasz .Feco. #3581. hozzászólásáraNeoma a forgó, Pulsar-ra nem is akartam költeni mert láttam hogy nem viszi a lucernát. 3 évig volt előtte, tehát nem magrólt kelt. Akkor marad a sorközművelés minél hamarabb.
Válasz apuci #3580. hozzászólásáramég egyszer fuss ennek neki. Tehát a az irtandó növény lucerna napraforgóból. Ha clearfiled-es akkor Pulsar lehetne, de sajnos a pulsar engedélyezett lucernában is, így az nem bántja egyáltalán. Ha Express-rezisztens akkor lehetne esély, ha magról kelnek a lucernák, de gondolom néhány évig álló lucerna volt, így olyan gyökértörzse van, hogy garantáltan viszi... A pledge még engedélyezett, de az alapból elég limonádé. Az egyszíkűirtóknak nincs hatása kétszikű növényekre, úgyhogy körbe is értünk...
Válasz Attikaa #3579. hozzászólásáraHa nem Expresses vagy IMI-s akkor csak a kultivátor a lucerna ellen az egyszikű ellen tudsz állományba is Targa, meg még lejjebb sorolnak egy pár fajtát
9523 hozzászólás
Tud valaki szabolcsban olyan helyet ahol lehet kapni Pictor-t? Az én 2,7 ha-omra a kiszerelés miatt csak ez jöhetne szóba, viszont eddig sehol nem találtam és sürget az idő. Vagy valakinek esetleg valami tanács?
Napraforgót MYSTIC Pro-val fújt már valaki? Jóval olcsóbb lenne, a hatóanyag meg ugyanaz! TAnácsok?
Válasz kukaccsosz #3626. hozzászólásárade nem napközbe hanem este 8 óra fele fújtam akkor már elég hűvös volt....
Válasz drifter #3623. hozzászólásáraZamir+polybor+meleg
Vszínű perzselést okozott.
Válasz drifter #3623. hozzászólásáraperonoszpóra?
Válasz drifter #3623. hozzászólásáraperonoszpóra?
Üdv. Ennek mi baja lehet??? LE25 zamirral es polyborral kezelve....
Válasz *** HM *** #3620. hozzászólásárapersze tudom még lehet belőle vmi tavaly ilyenkor sem volt sokkal jobb csak arra utaltam hogy a cimbi a sok sok ezer ha napra között sem látott ilyet
Válasz Bán Zsolt #3619. hozzászólásárajó fekvésű helyen a tök is elvicsorogna e
Válasz Bán Zsolt #3619. hozzászólásáraAkkor nem oszt nem szoroz mit mond a csávó........ majd ha a 47 éves szakmás vet rá keresztet.....még van remény !!! képződnek a piros fótok hajrá Medárd még van 1 óra B+!!!
Válasz *** HM *** #3615. hozzászólásáraeléggé szar.
tegnap volt egy növényvédős barátom nálam és mondta 7 éve van a szakmában de ilyen naprát még nem látott.
ekkor jutott eszembe Clastra mikor Feconak írta hogy 30-40 aranykoronás földeken csak tankönyvekből ismerik az aszályt.
Válasz .Norbert #3614. hozzászólásáraláttam elég cudar felhők voltak arra
Válasz *** HM *** #3615. hozzászólására25 mázsába azonnal beleegyeznék most pedig megkapja amit meg kell neki, de itt is a keléssel volt probléma, aztán mikor jött a nagy eső jól megtúrták a disznók, enni is a miénket eszik mert a szomszédba nincs mit a tavaszi szántáson... Elszőször van napránk de nem nagyon kedvezett neki eddig az év, kuki viszont szép, még , de lesz pár éjszakánk a lesen ha meg akarjuk őrizni .
Nálunk 1 tonna már elment a naprából.
2012-ben ilyenkor még jobban nézett ki az állomány.
Válasz Bán Zsolt #3609. hozzászólásárahát ez szar helyzet
ilyen Q idő ami van veres a fejünk csak pont életben tart a öntözés is....
őzek is zabálják a közepét meg szarul is kelt....
Válasz Bán Zsolt #3613. hozzászólásáraNem volt semmi Itt a faluba 9 mm-t mértem Még 1-2 szem jég is volt benne
Válasz apuci #3612. hozzászólásárafelhő meg dörgés
mondjuk 2010 és 14 kivételével mindig ez volt
Válasz Bán Zsolt #3611. hozzászólásáraDe a radar mutat most arra fele valamit!
Válasz kukaccsosz #3610. hozzászólásáraigen tavaly is hasonló volt de ilyen tájban bejött a csapadék és elég faszentos lett most erre nem látok esélyt
Válasz Bán Zsolt #3609. hozzászólásáraNálunk pont egy éve nézett így ki az állomány!
Ha marad ez a 32-33 fok akkor egy-két hét múlva megint hasonló lesz a helyzet.
kéne az eső
Válasz ermike #3603. hozzászólásáraMilyen fajta?
Válasz kukaccsosz #3606 hozzás köszönöm
Válasz Anonimus82 #3605. hozzászólásáraAcanto Plus, AmistarXtra, Pictor.
Válasz kukaccsosz #3602. hozzászólásáraMivel lehet kezelni?
jövőhéten gombaölőzni kell mert nem fogunk beférni!
Válasz Anonimus82 #3600. hozzászólásáraValószínű korai alternaria fertőzés!
Utoljára ezzel:3kg/Hek és kaiso Rovarölő szerel volt fújva
Jó estét valami gond van a naprával kérem aki tud segítsen,ma fedeztem fel az alsó leveleken kezdenek ilyen pegyek jelentkezni van amely levél teljesen el szárad.Fajta Brió és neoma az útobiba csak egy egy kezd lenni
Válasz decsi #3598. hozzászólásáraLe a kalappal előttük akkor nagyon korrektek voltak mi is beleszaladtunk ezzel a poros dologgal de nem náluk, mi a 27-essel jártunk így de nem is bosszantana ha nem mondanám előlre a kereskedőnek meg még pofátlanul azt is mondta hogy erre ő a garancia hogy ez nem poros, na ami por volt benne az felszivatnám vele... Garancia ...
Válasz ZT Anti #3597. hozzászólására2q20:24ns bedolgozva,1q timac eurofertil top 45 vetőgéppel
kijutattva.pulsaral egymenetben 2,5l fertiactyl starter.
Hozzá kell tegyem hogy a timac egy nagyon korrekt cég!
Először használom a terméküket és a vetőgépbe szánt műtrágya
poros volt.Nehézkes volt igy pontosan beállitani a dózist.
Szóltam hogy nem ok! Másnap ott voltak jegyzökönyvezték és kérdezték mivel tudnak kárpótolni a kellemetlenségért.A műtrágya
50% árát kértem vissza amit szó nélkül elfogadtak.De nem pénzt
kértem, a termékükből vállasztottam a fertiactyl startert.ami pár
napon belől ott volt a telephyelyen.(ritka az ilyen)
Válasz decsi #3589. hozzászólásáraTényleg szép! Kapott valami csodaszert?
Kisszálláson és környékén napraforgóra lepakolóhelyet keresek méheknek. Természetesen nem ingyen gondoltam. Aki tud, kérem segítsen. nata89@citromail.hu
Válasz decsi #3589. hozzászólásáraFelénk a 40Ak-s földeken is erősen keresgélni kell, ha hasonlót akarunk látni!
Válasz decsi #3589. hozzászólásáraVagány :-))
OFF
Az a szerencséd, hogy sárgára van festve a traktor kereke, mert egyébként nem találnád meg :-)))
Válasz decsi #3589. hozzászólásáraSzép nagyon
Pictorozni szoktatok e bőszen?
algafixet próbáltatok e már-és mi a vélemény róla...
Válasz ural #3567. hozzászólásáraÁllítólag a Tripsz miatt
Alakul
Válasz Tobszi #3575. hozzászólásáraÉn nem tennék rá semmit. Ha akar , helyre jön magától is. Ha nem akkor meg at Amalgerol se ér semmit, csak pénz kidobás . Ha kifizet , akkor minek költessz már rá ? Láttam már ilyet, a végén alig volt rosszabb a termés méréskor... Fényképezd le és írjátok egy papírt már most, hogy elismeri a kárt !
Nk kondi
Válasz erizoli #3584. hozzászólásáraAz időjárástól függ minden,felénk volt olyan aki zöldborsó után elvetette kipróbálás céljából és novemberben bő 30 mázsát leszedett róla hektáronként.
Válasz erizoli #3584. hozzászólásáraLesz há valami biztos.....csak a kutya nem fog veled szarozni se aratni se fogadni
Nem kelt ki a napraforgóm/ bizonyos okok miatt. Hétvégén ujra vetem. Szerintetek lesz belőle még valami , ha megcsinálom.
Válasz .Feco. #3581. hozzászólásáraNeoma a forgó, Pulsar-ra nem is akartam költeni mert láttam hogy nem viszi a lucernát. 3 évig volt előtte, tehát nem magrólt kelt. Akkor marad a sorközművelés minél hamarabb.
Válasz .Feco. #3581. hozzászólásáraÓ bocsánat elfelejtettem a pulsár lucerna kapcsolatát
Válasz apuci #3580. hozzászólásáramég egyszer fuss ennek neki. Tehát a az irtandó növény lucerna napraforgóból. Ha clearfiled-es akkor Pulsar lehetne, de sajnos a pulsar engedélyezett lucernában is, így az nem bántja egyáltalán. Ha Express-rezisztens akkor lehetne esély, ha magról kelnek a lucernák, de gondolom néhány évig álló lucerna volt, így olyan gyökértörzse van, hogy garantáltan viszi... A pledge még engedélyezett, de az alapból elég limonádé. Az egyszíkűirtóknak nincs hatása kétszikű növényekre, úgyhogy körbe is értünk...
Válasz Attikaa #3579. hozzászólásáraHa nem Expresses vagy IMI-s akkor csak a kultivátor a lucerna ellen az egyszikű ellen tudsz állományba is Targa, meg még lejjebb sorolnak egy pár fajtát