Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nála,m az első vetések amit márc.25-26.-án volt vetve mint a képen a tábla kezdenek a sziromlevelek lankadni leszáradni mert kész a napra!!! Ha jönne 1 kicsi eső akkor még a későbbi vetések is tutik lennének!!
Nálunk neoma van 50ha körül, több terület változo szármagasság 120-200cm,A jobban tápanyagozott táblákon szép nagy tányérok vannak tele kaszattall.Tavaly sem volt jobb ilyenkor 35-43q közt adta,idenis birnám ha jol adná egy 110-120-as árral.
Elkell , h mondjam, h múltévbe itt 1esek már az 5 t-ás termés elérték Neoma/Kondi fajtákkal , de akkora fejek voltak , mint a palacsintasütő (kb)he-he
De a magasságra nem emléxem pfffffffff
Én nem bánom ha csak fél méteres is,csak adja az anyagot.2007-ben volt pio a 82-m.A szára 2 méter feletti volt és adott 18q.2009 neoma 130-140cm adott 38 q.
Grat mindegyikhez...80gr volt a dózis vagy több?Mindkettő fajta volt "alapozva"?Gondolom ezek április 8 vagy elötti vetések...(q nagy tányérok ill inkább tömöttek,55 000-es vetés?
sima 1.2 lett volna ha a permetező nem vacakol így olyan 1.1 lett kakaslábfű maradt meg az erősebbje de az nemsok vizet szavar, nem vészes. Az alapkezelés egy hónapig jó volt addig fogott mindent szépen utána meg elenegedett mindent...
Felénk is van aki ápr.közepén végén vagy netán máj elsö hetébe nyomta el a napráját.Az még méter körüli és most kezd csillag bimbosodni.Nekem a neoma ápr legeleji vetés,gyönyörü szinte már elvirágzott elég szép nagy tányérok.Ott ahol volt kelés és vadkár vannak kemping bicikli kerék méretü tányérok.Idáig jol birja a forroságot.Kiváncsi leszek aratásnál a vetés idö jelenségre melyik lessz a jobb.
Üdv!
Török mag van vetve de nem volt vele semmi probléma, kapott racer+guardiant alapkezelésnek, majd pulsart, de ahol kimaradt a pulsar ott a napraforgó 50 centivel kisebb és a gaz a napra felső leveléig ér...
Első kép: június 7
Második kép: június 12
Harmadik kép: július 1
Nekem se volt még ilyen magas a neoma valahol a 2 métert is veri,ez is április 20 utáni vetés még most kezd majd virágozni,kíváncsi vagyok hogy a korai vetés vagy a későbbi vetés bírja jobban a jövő heti forróságot.
Üdv!
Kinek mekkora a neoma? Nekünk 180 centi magas, megvan a levélzet meg a szár hozzá, ápr 20 a vetésidő és még imitt-amott virágzik csak.Szép nagyon, csak ez a magasság a furcsa...
Azé' egy kis haccázas kotlókergetővel nem kell még a kisjányoknak menőzni.
Ha komolyan gondoljuk, a hintába rakást, akkor ezres moci kell. Íme egy remek példa:
Zongora R1 versus Bele Minden Wackot
A Kolozsvár - Nagyvárad útszakaszon egy gyenge másfél órát simán ráverek a szaggatósra is motorral, mert nincs benne elég kraft. Ezenfelül olyan kicsi a bele, hogy egy 140centis kínai törpe is szorong benne. Szóval felejtős.
9524 hozzászólás
Válasz #1870. hozzászólásra
Hát a kanális az 30-as csatogna!!! Nedvesedik BUGYIN keresztül a kiskunsági főcsatiba!!
Válasz #1871. hozzászólásra
tegnap nizegettem mienket e
mondom lekéne rekeszteni fölfognám a nedvet kukk alá
most is csak kerestem a vizet
mint 2007be
Válasz #1871. hozzászólásra
attul szoktam fosni h. a 1kmes kanálisos végü födön elszovelok szántáskor oszt belecsőrölök a pont ilyen kinézetübe decemberbe ------------
Válasz #1870. hozzászólásra
Nálunk a 4 méter mély kanális tavaly augusztus óta száraz
Volt egy kis vízesés a falu végén az is kiszáradt
Válasz #1866. hozzászólásra
a szerv is tud termelni ilyen kanálisok mellett
Válasz #1868. hozzászólásra
Nála,m az első vetések amit márc.25-26.-án volt vetve mint a képen a tábla kezdenek a sziromlevelek lankadni leszáradni mert kész a napra!!! Ha jönne 1 kicsi eső akkor még a későbbi vetések is tutik lennének!!
Válasz #1866. hozzászólásra
nekem még nem virágzik
Nálunk neoma van 50ha körül, több terület változo szármagasság 120-200cm,A jobban tápanyagozott táblákon szép nagy tányérok vannak tele kaszattall.Tavaly sem volt jobb ilyenkor 35-43q közt adta,idenis birnám ha jol adná egy 110-120-as árral.
Válasz #1860. hozzászólásra
Na ehhez mit szólsz????
Mikor jössz naprát nézi, de létrát hozzál ha atányért is meg szeretnéd közelről nézni!!
Ja 8 hektáron!!!
Elkell , h mondjam, h múltévbe itt 1esek már az 5 t-ás termés elérték Neoma/Kondi fajtákkal , de akkora fejek voltak , mint a palacsintasütő (kb)he-he
De a magasságra nem emléxem pfffffffff
Válasz #1850. hozzászólásra
Szntem a bór hatását a magokban kell keresni!
nagyon szépek a napraforgók ahogy láttam
Válasz #1858. hozzászólásra
nekem a kondi nincs 1méter, akkor lehet lesz 50q
Válasz #1858. hozzászólásra
így igaz
Válasz #1856. hozzászólásra
Én nem bánom ha csak fél méteres is,csak adja az anyagot.2007-ben volt pio a 82-m.A szára 2 méter feletti volt és adott 18q.2009 neoma 130-140cm adott 38 q.
Válasz #1856. hozzászólásra
Igen énis igy gondolom tényleg elég alacsony a többihez képest. Sateen union paraiso 102 cl amugy.
Válasz #1851. hozzászólásra
hát nem 1 magas napra, a tányérok azok elég jók!
Szerintetek mien?
Válasz #1853. hozzászólásra
A pledge 80 g,az express 1x22,5g,pulsar 1 x 1,2lit.Pantera 1x2lit.Árp.12-én volt vetve.
Válasz #1851. hozzászólásra
Grat mindegyikhez...80gr volt a dózis vagy több?Mindkettő fajta volt "alapozva"?Gondolom ezek április 8 vagy elötti vetések...(q nagy tányérok ill inkább tömöttek,55 000-es vetés?
Válasz #1850. hozzászólásra
Nincs.
Az elsö neoma,2-ik e 82,a 3-ik a pledge+pulsar hatása.És ami a legfontosabb a fiam
Aki lombtrágyázott bórral naprát van valami szemmel látható különbség?
Válasz #1845. hozzászólásra
Én sem alap kezeltem, de azután meg a gyomosodás nagyon beindult, lehet nem ártott volna neki egy kis wing.
Válasz #1845. hozzászólásra
sima 1.2 lett volna ha a permetező nem vacakol így olyan 1.1 lett kakaslábfű maradt meg az erősebbje de az nemsok vizet szavar, nem vészes. Az alapkezelés egy hónapig jó volt addig fogott mindent szépen utána meg elenegedett mindent...
Válasz #1846. hozzászólásra
Összehasonlitjuk majd...ápr30
Felénk is van aki ápr.közepén végén vagy netán máj elsö hetébe nyomta el a napráját.Az még méter körüli és most kezd csillag bimbosodni.Nekem a neoma ápr legeleji vetés,gyönyörü szinte már elvirágzott elég szép nagy tányérok.Ott ahol volt kelés és vadkár vannak kemping bicikli kerék méretü tányérok.Idáig jol birja a forroságot.Kiváncsi leszek aratásnál a vetés idö jelenségre melyik lessz a jobb.
Válasz #1844. hozzászólásra
Akko ezek szerint a récer nem ért semmit...Miért kell egy neomát alapkezelni???Viszont jól kiheverte a pulsárt,sima egykettő volt?
Válasz #1839. hozzászólásra
Üdv!
Török mag van vetve de nem volt vele semmi probléma, kapott racer+guardiant alapkezelésnek, majd pulsart, de ahol kimaradt a pulsar ott a napraforgó 50 centivel kisebb és a gaz a napra felső leveléig ér...
Első kép: június 7
Második kép: június 12
Harmadik kép: július 1
Válasz #1841. hozzászólásra
Nekünk is van olyan tábla, ahol a 2m-t is elérte/elhagyta a neoma
Válasz #1838. hozzászólásra
Nekem se volt még ilyen magas a neoma valahol a 2 métert is veri,ez is április 20 utáni vetés még most kezd majd virágozni,kíváncsi vagyok hogy a korai vetés vagy a későbbi vetés bírja jobban a jövő heti forróságot.
Hali
Kb 180 centi vagyok, de van, ahol ki sem látszom belőle!!!
Nekem is van az egyik táblában talán még magasabb is, ebbe a parcellában még nem volt soha napraforgó 35 Ak föld.
gyomirtással nem volt gondod?
nem volt hibás magod?
Üdv!
Kinek mekkora a neoma? Nekünk 180 centi magas, megvan a levélzet meg a szár hozzá, ápr 20 a vetésidő és még imitt-amott virágzik csak.Szép nagyon, csak ez a magasság a furcsa...
Válasz #1836. hozzászólásra
()
Válasz #1835. hozzászólásra
biztos a nyugat miatt írta
Válasz #1833. hozzászólásra
Miért győrbe?
Válasz #1830. hozzászólásra
Azé' egy kis haccázas kotlókergetővel nem kell még a kisjányoknak menőzni.
Ha komolyan gondoljuk, a hintába rakást, akkor ezres moci kell. Íme egy remek példa:
Zongora R1 versus Bele Minden Wackot
http://www.youtube.com/watch?v=mHXjjvfGg0c
Bocsika az offért, de szerintem már mind1.
Válasz #1832. hozzászólásra
Akkor vegyél Győrben egy MTZ-ét
Válasz #1820. hozzászólásra
Van az is,de én nem dzsipón álmodom.Egy nyugati trakin.
Válasz #1819. hozzászólásra
Igen.
Válasz #1829. hozzászólásra
cöh cöh egy Astrát nem tud lenyomni a vesedonor
Válasz #1828. hozzászólásra
A Kolozsvár - Nagyvárad útszakaszon egy gyenge másfél órát simán ráverek a szaggatósra is motorral, mert nincs benne elég kraft. Ezenfelül olyan kicsi a bele, hogy egy 140centis kínai törpe is szorong benne. Szóval felejtős.
Válasz #1827. hozzászólásra
egyik alkatrészes srácnak BMW 330 van háát eléggé szaggatja az a betont
Válasz #1826. hozzászólásra
Egy hurkatöltő kis fostaliga hármas Bele Minden Wacakkal nem égetem magam. Ha egyszer karaj, akkor legyen karaj.
Válasz #1825. hozzászólásra
A 18as kislyányok megilyednek egy dzsippótól azokhoz egy kis 3-as bmw tökéletesen megteszi!
Dzsipó a 30-as nehézanyagokhoz kell, megjegyzem én ez utóbbit szeretem, mármint nem a dzsipót hehe
Válasz #1818. hozzászólásra
A dzsipóba pihenném ki az mtz-t úgy, hogy a 18 éves kisjányok vérvörös körmökkel zongoráznak a brén.