Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.83 FtUSD390.47 FtCHF430.85 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez most jó szotyola, vagy nem?
Mivel nem értek a földezéshez, így megítélni sem tudom.
Technológia:
A búzatarló egy szakadt MTZ-vel és egy tárcsával március elején felgaluskázva, egy szoftos csikófej méretű "aprómorzsás" magágyra. Ezután bevetve, és egy kis Pulsarral megorganizálva.
Aztán majd learatjuk, és ez lesz a dzsipó első részlete. De nem valami fostalcsika, hanem minimum FORD F450.
A koraiak mért sülnének jobban? A korai vetés szerintem tökéletes idén...De idén mindenki felé vanna 30napos eltéréssel vetettek,ezekt nem ártana majd figyelni aratáskor és összehasonlítani a mázsán...Ami tény ,nincs sehol rossz napra idén
aha persze hogy nem az,ha ott ilyen napraforgó lenne akkor igen örülnék neki!! ez ladbesenyei föld a falutól nem.mesze és jó fekvésű viszonylag jó föld!!! az a lényeg hogy it nálunk rájöttünk ,nem csak a napraforgó alá kel szántani hanem a búza alá is!! igy lesz valami belőle és sok mukaki vagy ganej!!!!!
aha persze hogy nem az,ha ott ilyen napraforgó lenne akkor igen örülnék neki!! ez ladbesenyei föld a falutól nem.mesze és jó fekvésű viszonylag jó föld!!! az a lényeg hogy it nálunk rájöttünk ,nem csak a napraforgó alá kel szántani hanem a búza alá is!! igy lesz valami belőle és sok mukaki vagy ganej!!!!!
Amennyire én látom, aki elkapkodta a napraforgó vetését idén annak nem ez volt a legjobb döntése, persze többen március utolsó napjaiban elvetették. Még a 40Ak-s földeken se néznek ki valami fényesen ezek a koraiak. Persze van kivétel. Főleg a Pulsar-osakkal vannak bajok. Minden év más, de valószínűleg ezentúl ahhoz fogom tartani magamat, hogy amikor megjelenik a gabonában a napraforgó árvakelés, akkor fogom elvetni. Így a legkorábbi csírázási időponttól kb. 2 héttel később lesz a vetés.
van 28 heki expresszesem és volt még 8 hekire való plussz galigánom tavalyról amit expresszesre is szórtam, mert akkor hálisten nem szórtam ki. lehet látni, hogy meddig ért a permetező keret
Ezek vaze akkorák, hogy nem látszom ki belőle! Reggel voltam kint még a sorokban állt a víz, nem tudom mi lesz a vége de már aratnám szívesen, le is szerződtem 125ft-ra!!
9524 hozzászólás
Válasz #1821. hozzászólásra
Jóvan'. +győztél. Legyen akkor ez.
Válasz #1817. hozzászólásra
mázlista akkor nincs gond a víztartással
Válasz #1819. hozzászólásra
A végén majd kiderül,hogy ez csak "álca"...de ilyenek ezek az MF-esek
Válasz #1815. hozzászólásra
Nagyon leadtad a színvonalat F450?
Van itt egy nekedvaló: http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/f_550/ford_f_550_f-650_super_duty-5909830
A szakadt MTZ-t el is adhatod ez mindent elhúz!
Válasz #1818. hozzászólásra
Mintha neked is az lenne,vagy neked sem számít az egészség?
Válasz #1818. hozzászólásra
Mf!
Ugye neked mashio pinocchio-d van???
Ha szakadt mtz-d van,minek a dzsipó?Tönkreteszi az mtz az egézséged,utánna már a dzsipóba be se fogsz ülni.
Válasz #1816. hozzászólásra
Hát igen. Ez egy 6koronás Hajdúsági nehézföld, 60-as kötöttséggel.
na igen van akinek csak megszületni volt nehéz mivel ha nem felejt el vetni akkor arat
Ez most jó szotyola, vagy nem?
Mivel nem értek a földezéshez, így megítélni sem tudom.
Technológia:
A búzatarló egy szakadt MTZ-vel és egy tárcsával március elején felgaluskázva, egy szoftos csikófej méretű "aprómorzsás" magágyra. Ezután bevetve, és egy kis Pulsarral megorganizálva.
Aztán majd learatjuk, és ez lesz a dzsipó első részlete. De nem valami fostalcsika, hanem minimum FORD F450.
Válasz #1812. hozzászólásra
Házi keverés töredék ár.
Válasz #1806. hozzászólásra
aszoszédasszony szoknyája alatt
Válasz #1804. hozzászólásra
2l/ha
2100Ft/l azt hiszem...
Válasz #1810. hozzászólásra
Ez pont 0.5 ha, de ilyen, majd látjuk, akkor majd megírom,
Válasz #1809. hozzászólásra
Az nem akkora darab, de sajna nem lesz 10g rajta!!
Válasz #1808. hozzászólásra
10g jósoltam, az idős gazda társ többet mondott, hiszek neki, de majd látjuk, ez egy 0.5 ha darab.
Válasz #1807. hozzászólásra
Ebből még az sem jön össze, ha igazán kiszámolod!!
A nyúl ette, meg az újra vetett, kultivátorozáskor még a sorját is alig láttuk.De legalább az önköltség.
Válasz #1802. hozzászólásra
Szomszédé? szomszédasszonyé!Ahol a legszebbet láttam.
Válasz #1803. hozzászólásra
Igen, de egyenlőek, ráadásul a nyúl ette is talán hozza az önköltséget.
Válasz #1800. hozzászólásra
Dózis?Ára?
Válasz #1801. hozzászólásra
Kicsik a fejek!!
Válasz #1801. hozzászólásra
melyik szomszédé
Ezzel a lomtrágyával fujtam a naprákat:
Válasz #1798. hozzászólásra
Hát érdekesen néz ki!!!!!!!
Itt van az LC09-es amit lefujtam expressel!
Válasz #1796. hozzászólásra
Bár így lenne
Válasz #1795. hozzászólásra
Ma voltak szemlézni a naprám,és az üzletkötő szerint is a késeiek jobban jártak.
Válasz #1790. hozzászólásra
A koraiak mért sülnének jobban? A korai vetés szerintem tökéletes idén...De idén mindenki felé vanna 30napos eltéréssel vetettek,ezekt nem ártana majd figyelni aratáskor és összehasonlítani a mázsán...Ami tény ,nincs sehol rossz napra idén
Válasz #1789. hozzászólásra
Válasz #1789. hozzászólásra
Válasz #1782. hozzászólásra
Amennyire én látom, aki elkapkodta a napraforgó vetését idén annak nem ez volt a legjobb döntése, persze többen március utolsó napjaiban elvetették. Még a 40Ak-s földeken se néznek ki valami fényesen ezek a koraiak. Persze van kivétel. Főleg a Pulsar-osakkal vannak bajok. Minden év más, de valószínűleg ezentúl ahhoz fogom tartani magamat, hogy amikor megjelenik a gabonában a napraforgó árvakelés, akkor fogom elvetni. Így a legkorábbi csírázási időponttól kb. 2 héttel később lesz a vetés.
Válasz #1788. hozzászólásra
Olyan fejek lesznek mint egy pótkocsikerék.
Én nem vetem korán,most is az a véleményem.A koraiak,már sülnek rendesen felfelé.Az enyém szép zöld.A nemesítők se ajálják 15.-e előtt elvetni.
Válasz #1788. hozzászólásra
Jól néz ki ez sokat emlegetett veresnyirokos föld?
na ki.mit szól a forgóra??vélemények??
na ki.mit szól a forgóra??
Válasz #1785. hozzászólásra
Válasz #1784. hozzászólásra
van 28 heki expresszesem és volt még 8 hekire való plussz galigánom tavalyról amit expresszesre is szórtam, mert akkor hálisten nem szórtam ki. lehet látni, hogy meddig ért a permetező keret
Válasz #1783. hozzászólásra
Mármint az expresszes,gondolom
27,28,29,30
29-30-án az expresszes lett vetve és ami nem lett galigánozva az már nyakig ér
Válasz #1775. hozzászólásra
Miért,tiéd is találn ápr25 körül.volt vetve?...Egy biztos jővőre április5-ig akkor is el lesz vetve mind, ha utána mégegyszer kell vetni
Válasz #1779. hozzászólásra
Még működik... ja hogy nem a lég..
Válasz #1779. hozzászólásra
picit talán
nagyobb mint a neoma
Válasz #1778. hozzászólásra
a kondi mit mutat nálad?
Válasz #1777. hozzászólásra
nem vagy egyedül...
Válasz #1776. hozzászólásra
itt meg lassan kisül. már az összes lógatja a levelét lassan egy hete. szotyim ilyen rosszul még nem nézett ki.
Válasz #1775. hozzászólásra
Ezek vaze akkorák, hogy nem látszom ki belőle! Reggel voltam kint még a sorokban állt a víz, nem tudom mi lesz a vége de már aratnám szívesen, le is szerződtem 125ft-ra!!
Válasz #1772. hozzászólásra
nálam is alakul már
térdmagasságot meghaladta