Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát ez az, 115-nél mondtam azt hogy majd lesz ez még több is, dehogy lesz,sanyargatják csak az embereket, akik igen is akarnak dolgozni, de minek........
Igen egy picit megkapáltam a dülőt,de azért ilyen mert szűk a forduló és a traktorral megtapostam!!!!Nem akarok hülyeséget mondani de amit látsz a leveleken az nem betegség, hanem pollen!!!!!
Válasz #1354. hozzászólásra
Ezekből is sok kicsi lex , ha leszárad ,itt is azt a 35-40 q-át illő vna hozni.Kíváncsi vagyok , h a haver Lg 56.55 most is jóval 40 q felett ad-e?
Mert ha igen , akkor az már nem véletlen , ugyanis múltévbe is 42-44q lett Neki.
Jó 1 hónap van hátra és +fogjuk tudni.
Lehet félreértem amit írtál, de:
Kár hogy ezt ilyen lekezelően kérdezed, de elárulom nem annyit kapott, hanem 5ször annyit, sok volt a kimosódás tavaly!Szerintem sem a tányérok mérete a fontos, csatlakozom sok kicsi sokra megy és felénk ez tudni fogja a 35-40 q/ha!!!!
Alkalmanként annyit,gonolom...Drifteré szebb olyan festői,mármint a fotóra gondoltam(gondolhatjátok...Afterén az alsó levelek kezdenek száradni akkora aszály van ott is vagy ez általános mindenkinél???
Egy szakvélemény szerint jég, de lesz még 2. Majd este meg írom. Az öreg nagy napraforgós, de ilyent még nem látott, meg nem ideges, akkor az jó lehet.
Azt asért tudni kell hogy a gombaölős kezeléseket megelőző jelleggel kell végezni, ha már benne a betegség nagy csodát ne várjanak, persze a még egészséges állomány megmenthető nagy %-ban.
9523 hozzászólás
Én kötöttem 2 tonnát de nem hiszek benne
Válasz #1353. hozzászólásra
egy ismerősöm azt mondta az ilyenre hogyxxxxxxxxx FEJEK VANNAK RAJTA
Moderálta: (575) 2011-07-12 18:49:32
Hát ez az, 115-nél mondtam azt hogy majd lesz ez még több is, dehogy lesz,sanyargatják csak az embereket, akik igen is akarnak dolgozni, de minek........
Válasz #1369. hozzászólásra
a héten már csak 102-re kötöttek
Még nem, vagy sajnos nem?
Válasz #1367. hozzászólásra
lekötötted valakinél?
Köszönöm!!!!!!!!!!
No problémo! Szép a naprád!
Válasz #1363. hozzászólásra
Akkor még egyszer ne haragudj!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #1362. hozzászólásra
Nem nem ezt én is tudom , nem is neked írtam hanem aki írta hogy betegség De ő is tudta biztos hogy az ,és csak viccből mondta hogy betegség
Ne haragudj, de nem mondtam hülyeséget, ugyanis a virágpor idegen elnevezése pollen!!!!!!
Virágpor
Igen egy picit megkapáltam a dülőt,de azért ilyen mert szűk a forduló és a traktorral megtapostam!!!!Nem akarok hülyeséget mondani de amit látsz a leveleken az nem betegség, hanem pollen!!!!!
Ez már igen ez is van annyi ,centi nélkül is...De,mik ezek a lyúkak,ki kapáltad a dülöt???...Meg van benne egy kis levél betegség is???
Itt van még egy-két kép Neomáról!!!!
Válasz #1356. hozzászólásra
Persze , 1 zsák =2.5 heki (150.000 kaszat)
Válasz #1355. hozzászólásra
Már csak az a kérdés nálad is annyi e tőszám mint a havernál meg az Atter "havernál"???
Válasz #1354. hozzászólásra
Ezekből is sok kicsi lex , ha leszárad ,itt is azt a 35-40 q-át illő vna hozni.Kíváncsi vagyok , h a haver Lg 56.55 most is jóval 40 q felett ad-e?
Mert ha igen , akkor az már nem véletlen , ugyanis múltévbe is 42-44q lett Neki.
Jó 1 hónap van hátra és +fogjuk tudni.
Válasz #1350. hozzászólásra
Lehet félreértem amit írtál, de:
Kár hogy ezt ilyen lekezelően kérdezed, de elárulom nem annyit kapott, hanem 5ször annyit, sok volt a kimosódás tavaly!Szerintem sem a tányérok mérete a fontos, csatlakozom sok kicsi sokra megy és felénk ez tudni fogja a 35-40 q/ha!!!!
Aztán majd kiderül!!!!
Válasz #1352. hozzászólásra
Nem tudom de én ugy vagyok vel,sok kicsi sokra megy,a neoma ha leszárad nincs öklömnyi afej ,de adja a 3 tonnát ami nálunk jó
1 kis ízelítő Drifter módra!:)
amugy ha kopott a centi , akkor 26 cm-t mutat.
Alkalmanként annyit,gonolom...Drifteré szebb olyan festői,mármint a fotóra gondoltam(gondolhatjátok...Afterén az alsó levelek kezdenek száradni akkora aszály van ott is vagy ez általános mindenkinél???
Válasz #1349. hozzászólásra
Ez kapott legalább 60-70kg Nitrogén hatóanyagot mi ?
NK Neoma - vetés:2011.04.10
Válasz #1347. hozzászólásra
aha
Válasz #1342. hozzászólásra
Ez a Vécsi kutya ?
Válasz #1345. hozzászólásra
igen török
török?
Válasz #1343. hozzászólásra
neoma
ez milyen fajta, ? szép
első vetések!
Válasz #1338. hozzászólásra
Olyan mint a Tied, nem volt még a gazdatárs, nem tudom mit mondtak Neki az "ambulancián".
Válasz #1339. hozzászólásra
vagy csak frisseb a kárkép
Válasz #1326. hozzászólásra
de jobban megnézve a te képden más van
Válasz #1337. hozzászólásra
nálunk tavaly táblaszélekben poloska csinált hasonló tüneteket
de nem kell vele foglakozni beparásodik a seb és nincs vele gond, termésben sem volt elmaradva.
Válasz #1334. hozzászólásra
Egy szakvélemény szerint jég, de lesz még 2. Majd este meg írom. Az öreg nagy napraforgós, de ilyent még nem látott, meg nem ideges, akkor az jó lehet.
Válasz #1335. hozzászólásra
Azt asért tudni kell hogy a gombaölős kezeléseket megelőző jelleggel kell végezni, ha már benne a betegség nagy csodát ne várjanak, persze a még egészséges állomány megmenthető nagy %-ban.
Válasz #1334. hozzászólásra
Rosszul írtam, csak a tányér.
Válasz #1333. hozzászólásra
Levelek ?
Én csak a tányér alját látom a képeken
Válasz #1332. hozzászólásra
De csak azon a leveleken látszik, nem terjed, meg begyógyult, érdekes.
Válasz #1331. hozzászólásra
Azt nem tom , de hasznot biztos nem hoz plusszba...
Ha a gombaölővel kezelt egészséges napraforgó mondjuk ad 2,5 tonnát.
Akkor egy megbetegedett , kezeletlen max 1,7-2 tonna szokott lenni felénk.
Válasz #1330. hozzászólásra
Kösz Te vagy a 2. aki ezt mondja reggel mondom a gazdának keressen növényvédőst. Mekkora kárt okozhat?
Ez gombicsek...
Válasz #1327. hozzászólásra
Olyan mintha seb/var/ lenne?
Válasz #1327. hozzászólásra
Nem az enyém, nem kezdőé, de eddig nem tudták megmondani.
Szerintem gomba.
Mi lehet a napraforgótányérján ...jég, vagy gomba, de nem láttam még ilyent?
Válasz #1323. hozzászólásra
Van erre is napraforgó, csak gyengék.
Válasz #1323. hozzászólásra
Nem én voltam, de javítottam.