Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.74 FtCHF441.31 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez van... Szebbet és mutatósabbat lehet vetni a syngentánál De bövebb termésüt igencsak keresni kell!! Sajnos vannak akik csak és kizárolag a saját kárukbol képesek tanulni.. Tisztába vagyok azzal is hogy sok probléma volt minden fele a neomával de ezek elenére megaták a részüket tiszteségel! És az ennek az évnek a hibája hogy ez most valahol 18-24 körül volt mifelénk!!
Felénk egyik csávó pioD25-ös forgót vetett. Nagyon jó földbe tette, vízkár minimális volt. A környék legszebb naprája volt egész évben, irigykedtünk is, mert 40q kinézett neki. Jött az aratás és ugyan terjedelem volt, meghökkentő 15q jött ki neki. Hát mondtuk is hogy pio egy darabig nem kell
Sikllos hibridet vetettem idén 5 ha próbára a neoma mellé,a neomához képest jobb kezdeti fejlődése volt az egész tenyészidőszakban sokkal szebb volt a többi forgónál.Aratáskor jön a meglepi 20q/ha a gyengébbnek tűnő neoma 27q/ha átlagra jött ki.Nálam leszerepelt
Nálunk a LG bukot meg csunyán a fajsujjal!! Álományra kibb nagyot mutatot de levágva elszálitva már semi volt az egész!! Én maradok továbra is syngentás!!
Én ma voltam kinn... Ha minden öszejön akor 20 ára ki is fog virágozni... Valami hasonló történhetet mint nálatok..Vagyis alap gyomirtó nagyon bemosódhatot bert volt esö böven a mag sem volt tuti mert gyengéb magal probálkoztunk mert látuk már elöre a bajt...Ja és a belviz!!!Volt ahol 20 cm viz ált rajta!!Mi juni 17 én ujra vetetük..Csak ugy direkt -be !!eZ idáig szépen is fejlödöt de néhány napja kapot egy kevéske jeget...De enek elenére azt látjuk rajta sokal jobb mint ami végig szenvedte azt az iszonyatos kora tavaszi idöt!!
na meg is tanultam. . .
mivel van kimaradva a tarlókezelésből totálisom és bőven elég is a naprára ha jön erre valakihez hidas lefújatom.
jövőre meg visszatérek a Racer-hez.
jövőre rakok naprát
eddig nem napráztunk mert óvtuk a földeket mert az zsigerelni, de mostmár nem érdekel mert a 2500 ft-os árpával sem jártam jól idén
A wing P szart sem ér, főleg a parlagfű ellen, csak a pulsarral együtt lehet alkalmazni, ha nincs felülkezelés nem lehet a racert kihagyni, igaz megvan az ára, de van hatás is utána. A goalnak meg sok volt az eső, egyszerűen elmosta a filmréteget, amit képez a talajon.
az idén kapott esőt azt mégis gazos. nem kicsit.
két éve Racer+DualGold volt szinte 0 bemosó mégsem ért aratáskor feléig a gyom.
idén WingP+Goal bemosó bőven a napra magasabb vagy 30 centivel mint 2008-ban de a gyom még nála is.
Ne haragudj, ppi=Pre Plant Incorporated vetés előtt bedolgozva. Magyarán a magágykészítő talajművelőgép előtt van kipermetezve és az bedolgozza a földbe.
9523 hozzászólás
Válasz #1020. hozzászólásra
Ez van... Szebbet és mutatósabbat lehet vetni a syngentánál De bövebb termésüt igencsak keresni kell!! Sajnos vannak akik csak és kizárolag a saját kárukbol képesek tanulni.. Tisztába vagyok azzal is hogy sok probléma volt minden fele a neomával de ezek elenére megaták a részüket tiszteségel! És az ennek az évnek a hibája hogy ez most valahol 18-24 körül volt mifelénk!!
Válasz #1021. hozzászólásra
Ja az az
Válasz #1020. hozzászólásra
D25 az kukorica , talán D82 lehetett
Felénk egyik csávó pioD25-ös forgót vetett. Nagyon jó földbe tette, vízkár minimális volt. A környék legszebb naprája volt egész évben, irigykedtünk is, mert 40q kinézett neki. Jött az aratás és ugyan terjedelem volt, meghökkentő 15q jött ki neki. Hát mondtuk is hogy pio egy darabig nem kell
Válasz #1018. hozzászólásra
OK, köszi. Szóval akor a csíkos.
Mennyi lehet az olajnapra ára mostanában?
Válasz #1017. hozzászólásra
étkezési napraforgó!!
Nem ipari.
Válasz #1014. hozzászólásra
Jól értettem az árat?
14.200 ft/ q + ÁFA????
Válasz #1008. hozzászólásra
Sikllos hibridet vetettem idén 5 ha próbára a neoma mellé,a neomához képest jobb kezdeti fejlődése volt az egész tenyészidőszakban sokkal szebb volt a többi forgónál.Aratáskor jön a meglepi 20q/ha a gyengébbnek tűnő neoma 27q/ha átlagra jött ki.Nálam leszerepelt
Válasz #1014. hozzászólásra
Hol és mikor lehetne megnézni az árut?
Válasz #1013. hozzászólásra
142+áfa az elképzelés, szállítás nélkül
Válasz #1012. hozzászólásra
Elképzelésetek az árról???
Válasz #995. hozzászólásra
Épp ekkora mennyiségünk van, SZOTYI fajta.
Válasz #1010. hozzászólásra
LG 5655-ös nettó 28g, erősen víznyomásos területen + még jeget is kapott ott nettó 22- 23.
Válasz #1009. hozzászólásra
Nálunk a LG bukot meg csunyán a fajsujjal!! Álományra kibb nagyot mutatot de levágva elszálitva már semi volt az egész!! Én maradok továbra is syngentás!!
Válasz #1008. hozzászólásra
Nálunk az egyik gazdának az idén volt Ollimi CL, kb 5-6 másával kevesebbet tudott, mint az NK Ferti.
Valakinek volt már RAGT-s sikllos,ollimi,mooglli mert a neoma helyett keresek más cl-es naprát.
Válasz #1006. hozzászólásra
KÖSZÖNET, 8 KÖRÜL HIVOM
Válasz #995. hozzászólásra
Az ismerősömnek van 45t
Tel:+36306062752
Válasz #1003. hozzászólásra
Ludányi
Válasz #1001. hozzászólásra
Passz...
Válasz #1002. hozzászólásra
Melyik ?
Válasz #1000. hozzászólásra
Azt mondja Zoli megveszi a szántóföldi permetezőtöket.
Válasz #998. hozzászólásra
Hogy papirozta?
1000
999
Válasz #997. hozzászólásra
Ja , és néha csak tárcsázásba.
Azt mondták minden évbe egy kicsit gyengébb volt , de tűrhető... Asszem Brio.
Válasz #996. hozzászólásra
minden évben?
Válasz #985. hozzászólásra
Én meg olyat is aki 7 évig tett Naprát...
Srácok, 4-5 tonna étkezési napraforgót keresek, tud vlki?
Válasz #990. hozzászólásra
Egyszer már beszéltünk róla,az enyém is ugyanígy nézett ki (kb 10%),de szépen kiheverte.
Én évek óta igy csinálom.0,5l/ha goal duplo,4l/ha wing-P 1l/ha guardian. Nagy részét nem is kellett pulsározni.
Én ma voltam kinn... Ha minden öszejön akor 20 ára ki is fog virágozni... Valami hasonló történhetet mint nálatok..Vagyis alap gyomirtó nagyon bemosódhatot bert volt esö böven a mag sem volt tuti mert gyengéb magal probálkoztunk mert látuk már elöre a bajt...Ja és a belviz!!!Volt ahol 20 cm viz ált rajta!!Mi juni 17 én ujra vetetük..Csak ugy direkt -be !!eZ idáig szépen is fejlödöt de néhány napja kapot egy kevéske jeget...De enek elenére azt látjuk rajta sokal jobb mint ami végig szenvedte azt az iszonyatos kora tavaszi idöt!!
Én is wing-pulzár kombinációt hassználtam Neomába és semmi gond nem volt vele
Válasz #987. hozzászólásra
Ilyet én is tudok mutatni, a wing önmagában is képes volt rá:
Válasz #983. hozzászólásra
Nekem a pulsar tönretette a naprát,jó ha fél termés lesz.Nemtudta feldolgozni a hideg esőt.A szakik szerint.
Válasz #987. hozzászólásra
a Wing + Galigan is hasonloan gyötörte a naprát
Idei tapasztalat Racer+Wing
na meg is tanultam. . .
mivel van kimaradva a tarlókezelésből totálisom és bőven elég is a naprára ha jön erre valakihez hidas lefújatom.
jövőre meg visszatérek a Racer-hez.
itt van olyan emberke aki idén is naprát rakott oda ahol 2008 is napra volt
jövőre rakok naprát
eddig nem napráztunk mert óvtuk a földeket mert az zsigerelni, de mostmár nem érdekel mert a 2500 ft-os árpával sem jártam jól idén
Válasz #981. hozzászólásra
A wing P szart sem ér, főleg a parlagfű ellen, csak a pulsarral együtt lehet alkalmazni, ha nincs felülkezelés nem lehet a racert kihagyni, igaz megvan az ára, de van hatás is utána. A goalnak meg sok volt az eső, egyszerűen elmosta a filmréteget, amit képez a talajon.
na hát igen ettől félek én is
gazosak a földek tiszta fenyércirok
Válasz #978. hozzászólásra
az idén kapott esőt azt mégis gazos. nem kicsit.
két éve Racer+DualGold volt szinte 0 bemosó mégsem ért aratáskor feléig a gyom.
idén WingP+Goal bemosó bőven a napra magasabb vagy 30 centivel mint 2008-ban de a gyom még nála is.
Válasz #979. hozzászólásra
Általában 5000 Ft/q az olajsavas javára és sokkal biztosabb a piaca.
átvétel ár különbség?
Válasz #972. hozzászólásra
Hát igen de ha azt számolod hogy 3 ból egy évben nem kap esőt akkor már megéri többet szórni és előtte...
hát az ilyen bedolgozás és csapadék függő vegyszerknek soha nem voltam híve. vagy bejön vagy nem, többnyire nem
és átvételi árba mennyi a különbség a sima napra és a magas olajsavas napra között?
Válasz #974. hozzászólásra
Ne haragudj, ppi=Pre Plant Incorporated vetés előtt bedolgozva. Magyarán a magágykészítő talajművelőgép előtt van kipermetezve és az bedolgozza a földbe.
ppi?