Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #660. hozzászólásra
Köszi AGROYAL ez korekt volt Ezek szerint ti nem árultok zsákba macskát... Ez öszinte dolog én ezt szeretem !! Enyi az ára és kész!!És mindenki döntse el hogy tetszik vagy sem..Nem a mellé beszélés meg a süket duma meg a közgasági halandzsa!! Igy mostmár tudom az árakat viszonyitani valamihez tudod sokan megse szolalnak hogy huzzák az idöt majd ha sürgös akkor meg nem az ár a fontos hanem hogy legyen... Köszi még egyszer!!!
Válasz #618. hozzászólásra
Csak ajánlani tudom a NEOMÁT!! Ez a fajta nagyon nagy lehetőség! Ajánlom mindazoknak aki még nem használt -álományban fujható fajtát és azoknak akik idáig más cégek fajtáit veteték és csalódniuk kellet.. it kizárt a könyü fajsúj probléma.. mivel ez nehéz mint a kavics.. talán egy kicsit nehezebben érik mint a brió de anyi baj legyen.. aki komojan vetni akar az szereze be minél hamarabb mert elfogy! Hajrá SYNGENTA..
9523 hozzászólás
Válasz #671. hozzászólásra
Üdv. agroyal !
Ma voltam a fiúknál, (próbavásárlás), sajnos Te nem voltál ott. Az első hozzáállás a dolgokhoz=pozitív.
Válasz #671. hozzászólásra
---4000FT ÉS AZ ÁR MÁR JÓ IS
NK NEOMA 46.000 ft/zsák www.agroyal.hu
köszönöm tomi.telitalálat volt.
Pioneer D82-őt, A 04-et vetett már valaki ,mi a tapasztalat?Esetleg Brióhoz képest?
már van.nézz be a lapon az árlistákba és a legutolsó a syngenta.nem rangsor:))csak az abc szerint
Válasz #666. hozzászólásra
van már lumax ár?
tomi. holnap délig fax.vagy a hétvégén a www.agroyal.hu
Válasz #663. hozzászólásra
Válasz #662. hozzászólásra
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-03-17 21:34:11
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-03-17 21:34:21
Válasz #660. hozzászólásra
Köszi AGROYAL ez korekt volt Ezek szerint ti nem árultok zsákba macskát... Ez öszinte dolog én ezt szeretem !! Enyi az ára és kész!!És mindenki döntse el hogy tetszik vagy sem..Nem a mellé beszélés meg a süket duma meg a közgasági halandzsa!! Igy mostmár tudom az árakat viszonyitani valamihez tudod sokan megse szolalnak hogy huzzák az idöt majd ha sürgös akkor meg nem az ár a fontos hanem hogy legyen... Köszi még egyszer!!!
2009-es növszerárak : www.agroyal.hu
Válasz #658. hozzászólásra
Ha megkérdezhetem mi volt a bajotok a horvát műkakival ?
Válasz #657. hozzászólásra
br.3300
Válasz #643. hozzászólásra
árat tudnál írni???????
jó lenne 2800ft alatt
dvili@freemail.hu
Válasz #654. hozzászólásra
Nem édesanyáméra mert ő a családi gazdálkodó .
fenn lesznek az árak.már nem kell majd kérdezni semmit csak megnézed és tudod mi a helyzet.
Válasz #653. hozzászólásra
ennek örülök.a te nevedre írjuk a számlákat?
Válasz #652. hozzászólásra
Pár éve nálad vásárolunk a Lacin keresztül .
Válasz #651. hozzászólásra
vettél már nálunk?én már csak az árút hordom szét a számlákra rá sem nézek!bármelyik jó!
Válasz #650. hozzászólásra
Akkor várható valami ? Nálad érdeklődjek vagy jó lessz ha Miskolci Lacinál érdeklődöm
Válasz #649. hozzászólásra
héten,jövő héten kimennek a nitrogének aztán rámozdulok
Válasz #648. hozzászólásra
Valami hasonló komplex gyorsan oldódó műtrágya érdekelne minél olcsóbban lehetőleg .
Válasz #647. hozzászólásra
a vége nagyon szar volt leálltunk vele mig nincs normális árú a piacon
Válasz #644. hozzászólásra
Horvát 3*15-ös műtrágyátok van ?
Válasz #645. hozzászólásra
at a két pont helyére
ezt nem ismerem,holnap hívlak
inkább majd telefonba vagy emailon itt még a fülnek is fala van!:)
Válasz #642. hozzászólásra
..ranex 90 wg
Válasz #641. hozzászólásra
atrazinotok is van még?
Válasz #640. hozzászólásra
nekünk van ennyiért csak ha rákérünk újra akkor durvul a téma.
Válasz #639. hozzászólásra
akkor meg majd nemkell,és visszaáll a normális üzletmenet
Válasz #638. hozzászólásra
de már csak ennyiért.havi 200-al emelik.és ha sok kell még drágább!megfordult a világ!:)
Válasz #636. hozzászólásra
regisztrálj!akkor emailban kapod autómatikusan.még tudok venni ha sok kell.
Válasz #636. hozzászólásra
akkor csak munkaidőben.drága.bruttó 2700 ft
Válasz #635. hozzászólásra
pest megye északi része
Válasz #634. hozzászólásra
hanem?
Válasz #633. hozzászólásra
nem
Válasz #630. hozzászólásra
lac* kalocsa?
Válasz #631. hozzászólásra
az ugyanaz, felhívlak
Válasz #630. hozzászólásra
ipifluor
Válasz #629. hozzászólásra
van olitreffed is?
szerintetek lehet még kapni gesagardot?
Válasz #625. hozzászólásra
A neoma nem tavaly jelent meg először köztermesztésben?
Válasz #624. hozzászólásra
Köszi,rendi vagy!
Még van 150 zsákkal készleten.
Válasz #618. hozzászólásra
Csak ajánlani tudom a NEOMÁT!! Ez a fajta nagyon nagy lehetőség! Ajánlom mindazoknak aki még nem használt -álományban fujható fajtát és azoknak akik idáig más cégek fajtáit veteték és csalódniuk kellet.. it kizárt a könyü fajsúj probléma.. mivel ez nehéz mint a kavics.. talán egy kicsit nehezebben érik mint a brió de anyi baj legyen.. aki komojan vetni akar az szereze be minél hamarabb mert elfogy! Hajrá SYNGENTA..
neked mindent feri!