Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #221. hozzászólásra
Ha lesz egy ilyen húzásuk akkor felénk se nagyon kapnak terményt pedig a a kft amiben benne vagyunk (11 gazdaság) 1200 Ha-val rendelkezik
Válasz #217. hozzászólásra
Persze nézőpont kérdése a jó ár de neki 60000 alatt éri meg . Már keresi a kisebb termelőket csak naprát kevesen tárolnak be mivel kevés a tároló kapacitás a kisgazdaságoknak . Egyszere 5-10 tonna elég neki egy hónapra mert még a gép sincs meg , meg hát ha meglessz akkor is csak 50 kg/h a teljesítménye
Sok? attol függ honnan nézzük, most alkudozunk rá egy kereskedővel, pillanatnyilag ez az irányárunk, de nyilván még módosulhat. szerintem a haverodnak érdemes kicsit körbekérdezgelődni a környéken a kisebb termelőket, gondolom amúgy sem kell neki egyszerre több 10 tonna a nyakára.
Sziasztok! Nekem a szomszédok azt mondták, hogy a kite a szerződött mennyiséget nem hajlandó elvinni, de az a fölöttire 55+afas ajánlatot tett. Ami engem illet nem volt sdzerződésem, amiazt illeti már egyáltalán nem idegesít látva a helyzetet, gyakorlatilag tök mindegy, hogy volt-e vagy sem. úgy számolom, hogy a 37 q nettóval még a mostani árak mellett is jobban jártam, mint ha kukoricát vetettem volna.
Hali
Minket is szívat a kite.Most a duna alacsony vízállására hivatkoznak,már ha valakit el lehet érni tőlük.A területi képpviselőjük nem veszi már fel a telefont...
Tegnap felhívtam az igazgatót áll nov 31-ig elviszik.
Ebből lehetséges,hogy per lesz sajna
Nekünk 110000-es szerződésünk van a KITE-vel,de a fülük botját se mozgatják.A területi képviselő,azt mondta semmit nem tud.Azt hallottam,hogy egy 70%-ot akarnak majd kifizetni,vagy attól tartok,hogy a most elhozott vetőmag,és műtrágya árába beleszámolják(holott azt jövőre kellenne csak kifizetn) és egy fillért se látok. De akkor befejeztem a KITE-vel!!!!!!!!!!!!!!!
Mi újság a KITÉS napraszerződésekkel?Ma kaptam a levelet,szerintük nem felel meg a napra paraméterei,ezért megtagadják a felvásárlást.Valaki kapott ijen levelet?
Van pénz, de nem azoknál, akik éheznek. A nagypénzű kínaiakat meg ez kb. annyira izgatja, hogy legalább a gépsor mellet ne essenek össze az éhségtől, mert akkor romlik a termelés. De ettől függetlenül biztos befolyásolja majd az árát ez is!
semmi érdekes a későn vetett búza szövetei még lágyabbak könnyebben tud hámozni a kis genyó bogár az időben vetett búzának már rágós a levele nem szeretnek vele birkózni beletörik a foguk
vedd pl. kínát ott is ez a helyzet és nehogy azt mond hogy ott nincs pénz, ha valahol van ott biztos. Ne direktben gondolkodj, a kereskedők nem fogják házhoz vinni :D
9523 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve.
2008-10-31 18:56:01
Válasz #221. hozzászólásra
Ha lesz egy ilyen húzásuk akkor felénk se nagyon kapnak terményt pedig a a kft amiben benne vagyunk (11 gazdaság) 1200 Ha-val rendelkezik
2008-10-31 18:56:10
2008-10-31 18:56:22
Válasz #217. hozzászólásra
Persze nézőpont kérdése a jó ár de neki 60000 alatt éri meg . Már keresi a kisebb termelőket csak naprát kevesen tárolnak be mivel kevés a tároló kapacitás a kisgazdaságoknak . Egyszere 5-10 tonna elég neki egy hónapra mert még a gép sincs meg , meg hát ha meglessz akkor is csak 50 kg/h a teljesítménye
Válasz #216. hozzászólásra
Igazad van ne hagyd magad . Mi még nem tudunk semit csak a szerődésen felüli mennyiséget kifizették egy hét alatt 60000-be
Válasz #215. hozzászólásra
Sok? attol függ honnan nézzük, most alkudozunk rá egy kereskedővel, pillanatnyilag ez az irányárunk, de nyilván még módosulhat. szerintem a haverodnak érdemes kicsit körbekérdezgelődni a környéken a kisebb termelőket, gondolom amúgy sem kell neki egyszerre több 10 tonna a nyakára.
Válasz #214. hozzászólásra
nekem 57,70,meg 78 ba van lekötve,ennek az átlagára.Holnap hivom a kitét,és kinyitom a csipám,nehogy azt higgyék,hogy megijedtem.
Válasz #213. hozzászólásra
Az sok de majd mondom neki és eldönti . Múltkor mondta hogy kiszémolta és 60000 alatt érdemes csinélni de majd eldönti
Válasz #212. hozzászólásra
Mennyi az ára ? Bár ekkora tétel az nagy de majd ő a megmondhatója .
Válasz #211. hozzászólásra
Az ár az nagy kérdés, erről most senki sem nyilatkozik szivesen, szerintem 65+ afaért odaadnánk.
Válasz #211. hozzászólásra
ezek után én is eladnám,60 tonna.
Hoppá azok már mennyiségek . Mi az ára mert haver most akar belevágni azn étolaj sajtolásba . Kisebb mennyiségeket akar venni de rendszeresen
Válasz #208. hozzászólásra
Nálunk 500 tonna.
Válasz #208. hozzászólásra
Nekem van 1200t
Érdeklődnék hogy van-e valakinek betárolva napra és esetleg mennyi az ára mert az egyik haver venni akar
Sziasztok! Nekem a szomszédok azt mondták, hogy a kite a szerződött mennyiséget nem hajlandó elvinni, de az a fölöttire 55+afas ajánlatot tett. Ami engem illet nem volt sdzerződésem, amiazt illeti már egyáltalán nem idegesít látva a helyzetet, gyakorlatilag tök mindegy, hogy volt-e vagy sem. úgy számolom, hogy a 37 q nettóval még a mostani árak mellett is jobban jártam, mint ha kukoricát vetettem volna.
Ma rezzenéstelen arcal kifizették a 9800Ft+kompis szerződött napraforgómat....
Hali
Minket is szívat a kite.Most a duna alacsony vízállására hivatkoznak,már ha valakit el lehet érni tőlük.A területi képpviselőjük nem veszi már fel a telefont...
Tegnap felhívtam az igazgatót áll nov 31-ig elviszik.
Ebből lehetséges,hogy per lesz sajna
Válasz #203. hozzászólásra
Közel 4 tonnát adott így nem fáj a fejem miatta.
Válasz #202. hozzászólásra
gazdaságos
Válasz #199. hozzászólásra
Mi volt tesco-s?
Nekünk 110000-es szerződésünk van a KITE-vel,de a fülük botját se mozgatják.A területi képviselő,azt mondta semmit nem tud.Azt hallottam,hogy egy 70%-ot akarnak majd kifizetni,vagy attól tartok,hogy a most elhozott vetőmag,és műtrágya árába beleszámolják(holott azt jövőre kellenne csak kifizetn) és egy fillért se látok. De akkor befejeztem a KITE-vel!!!!!!!!!!!!!!!
2008-10-31 18:56:59
Válasz #198. hozzászólásra
akkor az tescos volt
Válasz #194. hozzászólásra
Mit csináltam volna: egy hónapja, mikor a tőzsdén 63-64ezer volt az ára gyorsan eladtam 60-ért.
Válasz #196. hozzászólásra
Szia Géza!
Holnap vége!
Válasz #195. hozzászólásra
szeva Feri!
kész a vetés?
Válasz #192. hozzászólásra
Milyen paraméterekre hivatkoztak!
Válasz #193. hozzászólásra
mit csináltál vele?
Válasz #192. hozzászólásra
Ma ugyanezt az IKR-nél is hallottam.
Egyébként én nyugodt vagyok, mert egy szemet sem szerződtem.
Mi újság a KITÉS napraszerződésekkel?Ma kaptam a levelet,szerintük nem felel meg a napra paraméterei,ezért megtagadják a felvásárlást.Valaki kapott ijen levelet?
idén viszont a kukorica áremelés elmaradt. talán őket kéne kérdezni mi az oka.
a kezükben tartanak lassan már mindent. elég szomorú.
Válasz #188. hozzászólásra
ez az árcsökkentés aratáskor csak nálunk van
érdekes utána 30%-t is megy fel az ára néhány hónap alatt
a maszek haverjai a zs... felelősek mindenért
reméljük, de attól még elképzelhető, hogy lehúzzák az áraka. így is pofátlanul sokat húznak rajta.
Válasz #185. hozzászólásra
én is azt láttam hogy a gyengék már erőssen érnek de azok egész tavasszal a zöd és sárga minden szinében játszottak
Válasz #179. hozzászólásra
Van pénz, de nem azoknál, akik éheznek. A nagypénzű kínaiakat meg ez kb. annyira izgatja, hogy legalább a gépsor mellet ne essenek össze az éhségtől, mert akkor romlik a termelés. De ettől függetlenül biztos befolyásolja majd az árát ez is!
az ősszi árpa viszont nálunk nem igazán jók már kezd aranysárga lenni !!
Válasz #180. hozzászólásra
semmi érdekes a későn vetett búza szövetei még lágyabbak könnyebben tud hámozni a kis genyó bogár az időben vetett búzának már rágós a levele nem szeretnek vele birkózni beletörik a foguk
Válasz #181. hozzászólásra
nov. ill. dec
én pl. a búzát okt. 1-én vetettem
Válasz #176. hozzászólásra
Ilyen volt nálunk is egy pár éve. Néztünk is nagyot, mivel ez eddig csak a tavszi gabonát ette.
késői vetés novemberi decemberi?
nálunk csak a tavaszit és érdekes módon a későn vetők búzáját
vedd pl. kínát ott is ez a helyzet és nehogy azt mond hogy ott nincs pénz, ha valahol van ott biztos. Ne direktben gondolkodj, a kereskedők nem fogják házhoz vinni :D
Válasz #175. hozzászólásra
nálunk 32000-et kinálnak az árpáért, mondtam annyiért vihetik, amennyit a malom ad a búzáért
Válasz #175. hozzászólásra
A disznosoknak (hétfö este konkrét választ adok)
Nálunk az összes buzát megtámadta a fehéritő!!!
Válasz #172. hozzászólásra
kinek kell az árpa?
Válasz #171. hozzászólásra
Csak az a baj, hogy az éhezők nem épp a legjobban fizető vevők.