Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lassan neki áll a HE 114 is virágozni igen jól érzi magát 65e töszám mellet igaz erős főld és remélem tányér is lesz nem csak szár . 2-2.5m magas szár 2-3cm szélesz .
Válasz Mtz 550E #8067. hozzászólásáraSzárazság miatt nem tudja fölvenni a talajből a tápelemeket. Nekem is vannak enyhe tünetek a leveleken, ezért is gondolkodom a lombtrágyán.
Válasz Mtz 550E #8067. hozzászólásáraEzek a betegség jelei… (Valaki választ adhatna arra, hogy minek köszönhető, hogy ilyen betegek a naprák, legalábbis felénk. Az elmúlt 10-15 évben ezt nem tapasztaltam, max tányér betegségeket, érésben. Pedig volt mindenféle év.)
Áldás az öntöző csatorna a szomszédban! Főleg most nagy az aszály! Én is örülök neki! Főleg így amit a képek mutatnak. KB húsz éve folyik ez! Főleg a szomszéd nagy cég mióta líneárral őntöz! Szerintem egy jó gép árát nekem már elöntözték! ÉN próbáltam először a vízikormányzó úrral normális hangnemet megütni. az nem ment egy rohadék kapzsi köcsög! A kisfőnökkel az is egy ingenélő bólogató János A nagyfőnök Az A Fúll Köcsög! látszik ami levelet írt!!! Nagy fofájuk van Mert a háttérben Helmeczi László van! Na kisparaszt most hova mégy segítségért?
Sziasztok Virágzás ellőtt lévő napraforgó meg perzselődött gabonatűzben kb 20 30 méter szélesen lebarnult a tábla.Mik a tapasztalatok túl élheti,vagy Ko?
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne most szeretném gombászni a napraforgót szerintetek egy tank kombinációba mehet egybe a Pictor (0,5l).Epso top 12,5kg/ha(keserű só) illetve Genezis olajos BS 5l/ha?
Agronómus ismerősöm szerint igen de azért kíváncsi vagyok más véleményekre is.
Válasz Mtz 550E #8048. hozzászólásáraEgy nulla, semmi szer... De bármilyen felszívódót is használsz, tegyél mellé valami taglózót is. Én lehet a Pirimor-al csinálnám már...
Válasz Selvin #8044. hozzászólására"Keverhetőség:
A készítményt önmagában kell kijuttatni, más növényvédő szerrel (insecticid, fungicid, herbicid)
lombtrágyával és nedvesítőszerrel nem keverhető."
A leírásában ott van a funigicid szerek is. Ha ez a gyártói leírás... Én a gombaölőt majd amúgy is a lombtrágyával tervezem együtt kijuttatni.
Üdv a N.forgós kollégáknak! Viballa szerrel kell mennem, parlagfű, és visszaerősödött acat ellen. Kérdésem hogy egy kis lombtrágyát, tehetnék e hozzá? Kettőt 1 csapásra, csak nehogy a napraforgót is kicsapja!?
Válasz Mtz 550E #8017. hozzászólásáraMi Amistar Sunt használunk 1 literes dózisban.
Igen, a bort érdemes bele rakni, főleg ilyenkor van szüksége a növénynek rá!
Üdv
9523 hozzászólás
Kép nem adja vissza de igy talán igen. Most csak a rovarok kellenek a porzáshoz.
Ez igen
Nagyon szép
A mienk sajna nem érzi magát ilyen jól
Lassan neki áll a HE 114 is virágozni igen jól érzi magát 65e töszám mellet igaz erős főld és remélem tányér is lesz nem csak szár . 2-2.5m magas szár 2-3cm szélesz .
elmentem lexionnal egy földem mellett pio le137
Válasz Mtz 550E #8067. hozzászólásáraSzárazság miatt nem tudja fölvenni a talajből a tápelemeket. Nekem is vannak enyhe tünetek a leveleken, ezért is gondolkodom a lombtrágyán.
Válasz Mtz 550E #8067. hozzászólásáraEzek a betegség jelei… (Valaki választ adhatna arra, hogy minek köszönhető, hogy ilyen betegek a naprák, legalábbis felénk. Az elmúlt 10-15 évben ezt nem tapasztaltam, max tányér betegségeket, érésben. Pedig volt mindenféle év.)
Ezek már a szárazság aszály miatti jelek hogy száradnak felfelé az alsó levelek?
Milyen lombtrágyával lehetne segíteni ebben a aszályban a naprának? Vagy csak kidobott pénz lenne?
További képek:
Áldás az öntöző csatorna a szomszédban! Főleg most nagy az aszály! Én is örülök neki! Főleg így amit a képek mutatnak. KB húsz éve folyik ez! Főleg a szomszéd nagy cég mióta líneárral őntöz! Szerintem egy jó gép árát nekem már elöntözték! ÉN próbáltam először a vízikormányzó úrral normális hangnemet megütni. az nem ment egy rohadék kapzsi köcsög! A kisfőnökkel az is egy ingenélő bólogató János A nagyfőnök Az A Fúll Köcsög! látszik ami levelet írt!!! Nagy fofájuk van Mert a háttérben Helmeczi László van! Na kisparaszt most hova mégy segítségért?
Válasz kukaccsosz #8062. hozzászólására0,5 - 1 ha égett le az árpából
Válasz kukaccsosz #8062. hozzászólásáraA Pisti búzâja,Petinek a tarlója
Válasz agrogal #8061. hozzászólásáraA Peti árpája is leégett?
Sziasztok Virágzás ellőtt lévő napraforgó meg perzselődött gabonatűzben kb 20 30 méter szélesen lebarnult a tábla.Mik a tapasztalatok túl élheti,vagy Ko?
https://youtu.be/2iWBNCdAOu0 mi igy állunk.
Válasz Selvin #8037. hozzászólásáraDiaporte-nak néz ki
Válasz Mtz 550E #8048. hozzászólásáraÉn Karatevel csináltam simán rendbe rakta
Válasz Gergely Péter #8055. hozzászólásáraIgen, belerakom mert úgy is van benne vhol. Többször már n tudok vele menni. 0.2kg+spur
Válasz zsoltrs #8054. hozzászólásáraMospilan levéltetűre rakod?
Válasz Gergely Péter #8053. hozzászólásáraSztem simán, annyi különbséggel h én 10kg keserű, 0.5l PICTOR, mospilan, spur, bor lombtragya
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne most szeretném gombászni a napraforgót szerintetek egy tank kombinációba mehet egybe a Pictor (0,5l).Epso top 12,5kg/ha(keserű só) illetve Genezis olajos BS 5l/ha?
Agronómus ismerősöm szerint igen de azért kíváncsi vagyok más véleményekre is.
Válasz Mtz 550E #8048. hozzászólásáraSzóval inkább Piridex csomag, Adama...
Válasz Mtz 550E #8048. hozzászólásáraEgy nulla, semmi szer... De bármilyen felszívódót is használsz, tegyél mellé valami taglózót is. Én lehet a Pirimor-al csinálnám már...
Válasz Mtz 550E #8048. hozzászólásáraJó szer 130-140 g/ ha -al szórjad, 120 alatt nem viszi le a terveket.
Permetezés után 3-4 nappal pusztulnak a tervek.
Válasz Chillout #8045. hozzászólásáraÚgy értettem hogy a picor mellé raknám a lombtrágyát, azt lehet-e?
Mospilan szoktátok használni levéltetvekre?
Azért gondoltam ezt mert felszívódó!
A kontakt szer a levél fonákán nem fog hatni!
Alakul lassan .
Válasz Chillout #8043. hozzászólására
Válasz Selvin #8044. hozzászólására"Keverhetőség:
A készítményt önmagában kell kijuttatni, más növényvédő szerrel (insecticid, fungicid, herbicid)
lombtrágyával és nedvesítőszerrel nem keverhető."
A leírásában ott van a funigicid szerek is. Ha ez a gyártói leírás... Én a gombaölőt majd amúgy is a lombtrágyával tervezem együtt kijuttatni.
Válasz Chillout #8043. hozzászólásáraÉs a pictor mellé lehet rakni?
Válasz Josku #8042. hozzászólásáraViballa mellé semmit! Most mondta a növényvédősöm hogy majd inkább várjak egy hetet a lombtragya kezeléssel is.
Üdv a N.forgós kollégáknak! Viballa szerrel kell mennem, parlagfű, és visszaerősödött acat ellen. Kérdésem hogy egy kis lombtrágyát, tehetnék e hozzá? Kettőt 1 csapásra, csak nehogy a napraforgót is kicsapja!?
Válasz One man #8004. hozzászólásáraMég mindig aktuális!
Válasz Bobo77 #8039. hozzászólásáraSzép,bele tudtál még menni?? Nekem abba kellett hagynom, kinőtte, sok eltörik alatta, jöhet a hidas
Most ilyen
Válasz RARGAkèny #8035. hozzászólásáraFMC, nálunk olcsóbb volt, Igen próbáltam tavaly naprában hasonló hatással mint az amalgerol
Üdv! Néhány növénynek az alsó levele így néz ki, mi lehet? Gomba, rovar vagy vegyszerfelverődés? Amit kapott eddig: gardoprim, pantera, express, judo.
Válasz Bobo77 #8034. hozzászólásáraMintha rémlene, itt olvastam ugyanaz mint amalgerol???
Ki forgalmazza??
Árban mennyi??
Próbáltad??
Válasz RARGAkèny #8033. hozzászólásáraMehet. Rhizomagic ot nem próbáltad?
Üdv. Optimo Care+wuxal boron mellé mehetne még 2-3l amalgerol?? Nem akarnám külön lejárni...
Válasz Mtz 550E #8031. hozzászólásáraRészemről Pictor
Hali!
Propulse gombaölő az jó lehet?
Gombaölő+rovarölő+bór+lombtrágya+
vadriasztószer így egyűtt szerintetek sok lenne már?
Válasz kis Zombi #8029. hozzászólásáraMajd tojok én nektek olyat....!
Kösz mindkettőtöknek!
...hogy így törődtök az emésztésemmel.
Válasz fendt309 #8015. hozzászólásáraMiért miért, mert rájött a kényszer, hogy megszervestrágyázza a napraforgót :-))
Nagyon szép állomány.
Válasz t.romsics #8026. hozzászólására31
Válasz Mtz 550E #8017. hozzászólásáraMi Amistar Sunt használunk 1 literes dózisban.
Igen, a bort érdemes bele rakni, főleg ilyenkor van szüksége a növénynek rá!
Üdv
Válasz ..,-:) #8025. hozzászólásáraMennyi volt az udvarodban? 65 mm?
Válasz t.romsics #8024. hozzászólásáraPikk-pakk nyelte. Fér még !
Válasz ..,-:) #8023. hozzászólásáraMost már talán megnőnek azok is. Ha meg nem fulladnak…