Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sk Laci #7554. hozzászólásáraÚgy írtam, starterrel kellett volna összekeverni 10+15kg arányban hektáronként. De megmondták előre, hogy szezon végéig nem véd!
Válasz gcastle #7545. hozzászólásáraEz a granulált nem tudom mit segítene kikelt napraforgóban. Szerintem vetéssel kellett volna egy menetben. De nem ismerem.
Válasz Celtises #7548. hozzászólásáraA tiosolban literenként 0.5 gramm bór van. Bórpótlást önmagában erre a szerre nem alapoznék. Egy Yaravita Bortracben 150g/liter van. Link
Válasz erni #7547. hozzászólásáraHa csak kalászos szélén ilyen, fújd le vulkán 80-al, most az összes nyúl eltűnt naprából,
mellette levő kukoricásba bújkálnak, jó cucc az elemi kén
Válasz Sk Laci #7544. hozzászólásáramost tettem ki a Pictort 0,5 liter/ha adagban rapid cs-vel és lombtrágyával,most bírtam még belemenni 8 levélben van
Válasz Sk Laci #7544. hozzászólásáraA Kwizda akart rámbeszélni mikrogranulátum gombaölőt 10kg/ha dózisban vetéssel egy menetben kijuttatni, de nem olyan szezon van, amikor túl sok kedvem van kísérletezni! Amikor még a traktor belefér megszórjuk egy kis picasso-bór mixturával aztán jónapot!
Válasz Gatti #7541. hozzászólásáraBár ekkora lenne! Májusi a legkorábbi szotyi vetésem, van abban minden a két sziklevéltől a 3-4 valódi levélpárig minden...
Válasz glajos1990 #7538. hozzászólásáraNagyon szép. Tavaly majdnem rekorddöntés sikerült (pedig nem is volt jó szotyis év), és összehasonlítva a fotókat, kb. így nézett ki ilyenkor, mint idén.
Szóval eddig szépet mutat.
Válasz Praetor #7534. hozzászólásáraVadriasztáshoz nagyon kevés is elég,csak 2-3 hetente legalább körbe kell fújni a területet, "lombtrágyaként" nyári higítás durván 20 liter az 1000-ből, tehát 980 liter víz és 20 liter Tiosol.
Válasz kis Zombi #7529. hozzászólásáraDehogy! Azért fújom, mert jó!
Peronoszpórán kívül viszi a gombákat, rovarok rezisztenciát még nem tudtak ellene kialakítani és még vadrisztó is. Gyümölcsösben, főleg fitalban (úgy 4-5 éves koráig az őz iszonyat kárt tud benne csinálni az agancs tisztításával...) így minden kártevő és kórokzó kilőve!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7525. hozzászólásáraHa elemi kén párolog ki belőle, akkor elvileg távol kellene tartania a vadat, nálunk gyümölcsösben a Tiosol működik, nyitott kapu mellett sem megy be az őz!
Most este 12ha táblában 10nyulat számoltam, pont a kènes vulcannal permeteztem. Ku.va sok a rágás, +őzek is sokat megzabálnak, máshol is ilyen szar helyzet???
Válasz gcastle #7522. hozzászólásáraMa megnéztem az egyik területemet,hétvégén meg kell csinálnom mert nagyon elindult!
Meg jött a színe is,most már hasonlít a kukoricára!
9523 hozzászólás
Válasz kantipeti05 #7571. hozzászólásáraLevél sárga, szár rész barna
Gyomirtas után 2 héttel ilyen, Pulsar Plus 2l/ha
Válasz Sk Laci #7555. hozzászólásáraLegközelebb már csak a kombájnnal szeretnék belemenni.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7561. hozzászólásáraEső befolyásol valamit? Lemossa?
Válasz Sk Laci #7556. hozzászólásáraLaci, mi lett az árvízkárosult forgóddal ? Kikoszolódott valamennyire?
Válasz Gazda12 #7563. hozzászólására Ez igen!
Válasz agrogal #7565. hozzászólásáraIgen. A berettyóújfalusi telep közel van. Van is nekik. Ma meglesz. Köszi!
Válasz erni #7562. hozzászólásáraHa jól tudom merre laksz akkor személyesen Chemical Seed
Válasz erni #7562. hozzászólásárakb.3-4 nap a kiszállítás, de rendeléskor kiírja várható szállítást.
Szépen beborult az 50centi!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7561. hozzászólásáraÉrtem kösz. Webshopnál mennyi idő volt a kiszállítás? Minél hamarabb kellene.
Válasz erni #7560. hozzászólásáraTöbb táblát úgy jártam le hogy körbeszegtem, 4-5 liter/ha már elegendő.
Itt van 16 partner elérhetőség, amelyik szimpatikus, én délgazda webshop-ban rendeletem. http://www.vulcanagro.hu/kapcsolat/
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7551. hozzászólásáraHonnan tudom megrendelni? Elég ha tábla széleket szórnám? Mondjuk 12-18 sort
Válasz Bárány #7550. hozzászólásáraKb április 10.
Válasz Sk Laci #7554. hozzászólásáraÚgy írtam, starterrel kellett volna összekeverni 10+15kg arányban hektáronként. De megmondták előre, hogy szezon végéig nem véd!
Válasz Lackó #7553. hozzászólásáraJó munkát!
Remélem hétvégén nekem is sikerül megcsinálni.
Válasz Bárány #7549. hozzászólásáraLassan nekem is kell indulni, de levéltetvék még nincsenek nagyon.
Lehet azért, mert víz alatt volt 3 hete.
Válasz Toxi #7546. hozzászólására1x permetezést alkalmazol, hogy a Pictorból a max. adagot tetted ki?
Vagy mész 2x is?
Válasz gcastle #7545. hozzászólásáraEz a granulált nem tudom mit segítene kikelt napraforgóban. Szerintem vetéssel kellett volna egy menetben. De nem ismerem.
Válasz Sk Laci #7544. hozzászólásáraHétvégén megyünk! Nagyjából az utolsó pillanat lesz, hogy nem teszünk nagyobb kárt.
Válasz Celtises #7548. hozzászólásáraA tiosolban literenként 0.5 gramm bór van. Bórpótlást önmagában erre a szerre nem alapoznék. Egy Yaravita Bortracben 150g/liter van. Link
Válasz erni #7547. hozzászólásáraHa csak kalászos szélén ilyen, fújd le vulkán 80-al, most az összes nyúl eltűnt naprából,
mellette levő kukoricásba bújkálnak, jó cucc az elemi kén
Válasz erni #7547. hozzászólásáraMikor vetetted?
Válasz Sk Laci #7544. hozzászólásáraEgy ismerősömet hétfőn lárram, én ma fújom. Még max. 2-3 nap, és nem lehet belemenni.
Ebből a Tiosolból a bór hány nap alatt szívódik fel? Írja, hogyeeső ismételni kell a kezelést.
Válasz F-A-R-M-E-R #7525. hozzászólásáraSzar a helyzet bizony és minden nap romlik.
Válasz Sk Laci #7544. hozzászólásáramost tettem ki a Pictort 0,5 liter/ha adagban rapid cs-vel és lombtrágyával,most bírtam még belemenni 8 levélben van
Válasz Sk Laci #7544. hozzászólásáraA Kwizda akart rámbeszélni mikrogranulátum gombaölőt 10kg/ha dózisban vetéssel egy menetben kijuttatni, de nem olyan szezon van, amikor túl sok kedvem van kísérletezni! Amikor még a traktor belefér megszórjuk egy kis picasso-bór mixturával aztán jónapot!
Van, aki már preventíven kitette a gombaölőt a napraforgóban?
Válasz Gatti #7541. hozzászólásáraBár ekkora lenne! Májusi a legkorábbi szotyi vetésem, van abban minden a két sziklevéltől a 3-4 valódi levélpárig minden...
Válasz glajos1990 #7538. hozzászólásáraFelénk-nálunk mint a koldusszar: vegyes...
Válasz glajos1990 #7538. hozzászólásáraItt jelenleg ilyen
Válasz glajos1990 #7538. hozzászólásáraNagyon szép. Tavaly majdnem rekorddöntés sikerült (pedig nem is volt jó szotyis év), és összehasonlítva a fotókat, kb. így nézett ki ilyenkor, mint idén.
Szóval eddig szépet mutat.
Válasz gcastle #7537. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Kinek milyen a napraforgó?
Nálunk van ami derékig ér meg van olyan ami négy leveles állapotban van egy táblán belül...
Válasz Praetor #7534. hozzászólásáraVadriasztáshoz nagyon kevés is elég,csak 2-3 hetente legalább körbe kell fújni a területet, "lombtrágyaként" nyári higítás durván 20 liter az 1000-ből, tehát 980 liter víz és 20 liter Tiosol.
Válasz gcastle #7535. hozzászólásáraHopp egy "space" kimaradt... A cél?
Válasz Praetor #7534. hozzászólásáraMi acél? Vadrisztás vagy növényvédelem is?
Válasz gcastle #7533. hozzászólásáraSzántóföldiben hogy szoktad dozírozni?
Válasz kis Zombi #7529. hozzászólásáraDehogy! Azért fújom, mert jó!
Peronoszpórán kívül viszi a gombákat, rovarok rezisztenciát még nem tudtak ellene kialakítani és még vadrisztó is. Gyümölcsösben, főleg fitalban (úgy 4-5 éves koráig az őz iszonyat kárt tud benne csinálni az agancs tisztításával...) így minden kártevő és kórokzó kilőve!
Válasz Celtises #7531. hozzászólásáraÉn ma fogok, az erősebbek már 7-8 pár levelesek (levéltetvek is kapnak hozzá anyagot)!
Forgatás nélküliek gombaölőznek idén?
Gombaölőzni vagy nem gombaölőzni?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7525. hozzászólásáraItt már a nyulak alól kinőtt, most az őz pusztítja. Leragja a hegyét azt félre dobja, csak a szàràban lévő víz izgatja
Válasz gcastle #7528. hozzászólásáraOFF
Biózol? Vagy miért fújod a mészkénlvet ? Cégnél a fiúk kotlószarnak nevezik.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7525. hozzászólásáraTiosol=amerikai mészkénlé...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7525. hozzászólásáraTiosol=amerikai mészkénlé...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7525. hozzászólásáraHa elemi kén párolog ki belőle, akkor elvileg távol kellene tartania a vadat, nálunk gyümölcsösben a Tiosol működik, nyitott kapu mellett sem megy be az őz!
Most este 12ha táblában 10nyulat számoltam, pont a kènes vulcannal permeteztem. Ku.va sok a rágás, +őzek is sokat megzabálnak, máshol is ilyen szar helyzet???
Válasz gcastle #7522. hozzászólásáraMa megnéztem az egyik területemet,hétvégén meg kell csinálnom mert nagyon elindult!
Meg jött a színe is,most már hasonlít a kukoricára!