Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz *** HM *** #6771. hozzászólásáraGondolom méhpusztulás okát keresné, aztán mintavétel a kezelt növényből, és ha nincs méhekre vészélyes anyag benne akkor ennyi volt. Ha viszont virágzó kultúrát nem méhkimélő szerrel-technológiával kezelt és megegyezik a hatóanyag a tetemekből kimutatottal, akkor abból kártérítési hercehurca lesz!
Sziasztok.
300 családos méhész vagyok.
100-150 hektár beporzásában tudok segíteni kölcsönös érdekkel.
Hajdúböszörmény-Balmazújváros körzetében.
a tervezett terület nem megközelíthető az esőzések miatt.
Válasz Attikaa #6759. hozzászólásáraKöszönöm
Semmi extrát,
Expressz nél még utána Panteránál vagy 5-5kg mikramidet, meg egy rovarölőt.
Tervben volt egy gombaolő legalább de már nem tudtam belemenni
Válasz Sk Laci #6753. hozzászólásáraEzt alá tudom támasztani. Pl a sumikó hajlamos orbitális fejeket növeszteni, ha kiritkul. Ennek ellenére a közepében lévő szemeket is kitölti rendesen. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Sy hibridek esetében előnyös az extrém sűrítés, hacsaknem erős vadkárra készül fel valaki.
Válasz gcastle #6749. hozzászólásáraSyngentás hybridekre nem jellemző a léha szem.
Adsz nekik elég bórt?
Nálam 3 L 150g/L bór megy ki ha-ra virágzás előtt. Nem sok léha szem marad.
Válasz lac* #6747. hozzászólásáraAzért amikor tenyérnyi tányérok vannak, hiába érik szinte egymást, az 2 tonna környékén felénk mindig megáll! Azoknak is üres szem van a tányér közepén!
Válasz gcastle #6743. hozzászólásáraLehet, de már elhajoltál a vetéskor rekordtermés elől. Én nem is a rekordok miatt vetem 60 fölött, hanem, jobb a sok kisebb tányér mint a kevesebb nagy, mindenféle szempontból.
Válasz apuci #6727. hozzászólásáraDefault LE25 nagyon nehezen kelt ki, talán 4 leveles korában kapott 6mm csapadékot,.. "Április 11" vetés, azután 3 hete kezdődött csapadékos időjárás ezalatt 100+mm jég is, létszik is a leveleken.. Jó talaj munkát végzett a bér vállalkozó!
9523 hozzászólás
Válasz *** HM *** #6771. hozzászólásáraGondolom méhpusztulás okát keresné, aztán mintavétel a kezelt növényből, és ha nincs méhekre vészélyes anyag benne akkor ennyi volt. Ha viszont virágzó kultúrát nem méhkimélő szerrel-technológiával kezelt és megegyezik a hatóanyag a tetemekből kimutatottal, akkor abból kártérítési hercehurca lesz!
Válasz VW passat #6760. hozzászólásáraEgyszíkű gyomirtónak a hatása?
Virágzáskor műtrágyázásnál lefotózta a csávót a méhész mi a baxtatási folyamat ezután?
Válasz kukaccsosz #6767. hozzászólásáraÉn azt tapasztaltam, hogy öregebb/fejlettebb napra jobban tűri, kevésbé “roggyantja” meg.
Válasz Dekalb #6766. hozzászólásáraCsak hallottam, hogy pár napig ne menj ki megnézni a hatást, mert csúnya látvány...
Válasz Dekalb #6766. hozzászólásáraMásnap ne nézd meg, de nem, a nagy parlagfüvet is viszi
Válasz Dekalb #6765. hozzászólásáraMegoldja.
A napra permetezes után néhány napig olyan mint amit leforráztak.
Válasz lac* #6764. hozzászólásárabántja e a forgót
Válasz lac* #6764. hozzászólására25-35cm es parlagfüvet is megold?
Válasz Dekalb #6763. hozzászólásáraparlagfűre tökéletes
vyballa gyomirtóról kérnék véleményt ...s.o.s
Sziasztok.
300 családos méhész vagyok.
100-150 hektár beporzásában tudok segíteni kölcsönös érdekkel.
Hajdúböszörmény-Balmazújváros körzetében.
a tervezett terület nem megközelíthető az esőzések miatt.
Válasz Attikaa #6759. hozzászólásáraKöszönöm
Semmi extrát,
Expressz nél még utána Panteránál vagy 5-5kg mikramidet, meg egy rovarölőt.
Tervben volt egy gombaolő legalább de már nem tudtam belemenni
Itt mi lehet a baj?
Válasz ...:::Pisti:::... #6758. hozzászólásáraSzép Mit kapott? Gombaölőt kap/kapott?
Én se maradjak ki
Ilyen szép napraforgóm még sosem volt
Csak legyen kegyes hozzá a JóIsten, mert sokat kint alszik még.
Válasz Szabi. #6752. hozzászólásáraPesze neked is jár, ezt g. szaktárs is megéri majd, a +simán betakarja
Válasz Sk Laci #6753. hozzászólásáraKb 300g/ha B ment ki rá!
Válasz Sk Laci #6753. hozzászólásáraEzt alá tudom támasztani. Pl a sumikó hajlamos orbitális fejeket növeszteni, ha kiritkul. Ennek ellenére a közepében lévő szemeket is kitölti rendesen. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Sy hibridek esetében előnyös az extrém sűrítés, hacsaknem erős vadkárra készül fel valaki.
Mai képek. Le113 a forgó 136 belül. Látszik hogy alacsonyabb is.
Válasz gcastle #6749. hozzászólásáraSyngentás hybridekre nem jellemző a léha szem.
Adsz nekik elég bórt?
Nálam 3 L 150g/L bór megy ki ha-ra virágzás előtt. Nem sok léha szem marad.
Válasz lac* #6750. hozzászólására2-t.......
Válasz lac* #6750. hozzászólásáraÁmen!
Válasz gcastle #6749. hozzászólásáraPróbáld ki így is úgyis jövő re, ha bejön küldesz egy karton pilsnert.
Válasz lac* #6747. hozzászólásáraAzért amikor tenyérnyi tányérok vannak, hiába érik szinte egymást, az 2 tonna környékén felénk mindig megáll! Azoknak is üres szem van a tányér közepén!
Válasz lac* #6747. hozzászólásáraFelénk a 47q-át is hitetlenkedve fogadják sokan... Na majd jövőre, ha világítok!
Válasz gcastle #6743. hozzászólásáraLehet, de már elhajoltál a vetéskor rekordtermés elől. Én nem is a rekordok miatt vetem 60 fölött, hanem, jobb a sok kisebb tányér mint a kevesebb nagy, mindenféle szempontból.
Siet a kicsi
Válasz gcastle #6743. hozzászólásáraSimán.
Válasz Attikaa #6742. hozzászólásáraMásnapra már nem látszott hol jártam benne!
Válasz lac* #6741. hozzászólásáraAkkor 2017-ben 50e vetett tőszámmal 47q-ás Bacardi 60ezerrel 56q lett volna?
Válasz gcastle #6740. hozzászólásáraA traki alatt kibírta a 2 sor? Nem törte már le?
Válasz gcastle #6740. hozzászólásáraIlyenkor jót mutat,de ha nem lesz már levél,ritka lesz.
Szvsz,minimum a 60e tőszám kell vetéskor.
Válasz Attikaa #6737. hozzászólásáraP64He133 50e szemmel vetve, 5 napja utolsó pillanatban gombáztam benne.
Válasz ewtoto #6722. hozzászólásáraSzia!Az NSX a tied?
Válasz Attikaa #6737. hozzászólására Szép
Az enyém ilyen:(Szabolcsban)
Válasz ...:::Pisti:::... #6735. hozzászólásáraFejből nem megy, rögzítve van egy másik gépben a pontos tőszám de 63-64ezer körül szoktam ezt az LE25-öst.
Válasz Szabi. #6733. hozzászólásáraEz igen,
Nagyon szép
Tőszám van vagy 56ezer?
Válasz Szabi. #6733. hozzászólásáraerre rá lehet tenni a vízmértéket...
LE25
Válasz joti #6731. hozzászólására
Sziasztok mi lehet a baja pulzárt kapott kb 4 hete köszönöm a válaszokat ?
Ma néztem, kb 150 cm a napra.
Porzik a dűlő út.
Válasz prekunorbert #6719. hozzászólásáraTudok.
Privátban keress meg, és találkozzunk a Nánási út 10 km-nél, majd a PM-nél.
Tavaly is voltak Ukriból méhészek.
Válasz apuci #6727. hozzászólásáraDefault LE25 nagyon nehezen kelt ki, talán 4 leveles korában kapott 6mm csapadékot,.. "Április 11" vetés, azután 3 hete kezdődött csapadékos időjárás ezalatt 100+mm jég is, létszik is a leveleken.. Jó talaj munkát végzett a bér vállalkozó!
Válasz ewtoto #6726. hozzászólásáraA tiéd is szép,milyen fajta?
Az enyém meg pont lentebb van az úttól kb.70-80cm-el,Sy Bacardi.
Válasz apuci #6725. hozzászólásáraSzép nagyon, egyenletes! Enyém tetejét lesem tudtam normálisan fotózni, felemelt kézzel sem! igaz út picit lentebb van nálunk..
Válasz ewtoto #6720. hozzászólásáraFiam alulról súrolja a cégnél 190 - et!
Válasz Gatti #6723. hozzászólásáraHonda NSX, A másik meg nagyon hasonló az Ignis hez, picit alacsonyabb, de nem tuning teljesen gyári..