Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz VMisi #1876. hozzászólásáraNincs köze a kukoricához, csak nekem tavaly ebben a nagyobb táblámban számottevő féreg kártétel volt és gondolom áttelelnek ezek főleg ebben a gyenge semmi télben, szóval megkértem rá a csávázást.
Egyébként nem szokott lenni ilyen bajunk de jobb félni mint megilyedni.
Válasz VMisi #1876. hozzászólásáraA csávázás nem a kukoricáról szól, hanem a talajlakók elleni védelemről, elsősorban a drótféregről, azok meg elsősorban a sűrűsoros kultúrák után jelentkeznek, nem is beszélve a zöldtrágyázott területekről...
Válasz szanberg #1871. hozzászólásáraminek rakattál rá puncho prot? Kukoricabogár ellen szart sem ér az ára kb 15/zsák, a force költsége is kb ennyi és az tuti megoldás!
naprát sem értem minek rakattál rá.. annak ára kb 7500 ft. Ha mondjuk kentaur radistartot nyomsz egybe akkor maga a talajfertőtlenítő uygan annyiba kerül és amivel drágább ott kapsz egy jó indítót is hozzá, nicnsen papírmunka és ami a pionál idén volt nem fog késni a csávázott mag...
Válasz VMisi #1868. hozzászólására20zsák LE25-öt rovarölősen kértem, egyik táblában tavaly kukorica volt és volt féreg gondom keményen, így biztonság kedvéért így adtam le a rendelésemet.
40zsákot kukoricából is poncho pro-val veszek.
Válasz pamko #1865. hozzászólásáraŐk csak a sima árlistás árakat kínálták tegnap. A Ragtosoknál van az hogy 19000ft +fa minden vetőmag de csak a mash idején leadott rendelésekre.
Válasz VMisi #1852. hozzászólásáraSyngent-ás területi volt ma.
Ő csak a listaárat tudta mondani /89 valamennyi+/
De azt mondta kb. itt 65-68 körül lesz.
Vetőmagos még nem volt, azt mondta jó árért őt nyúzzam.
Megkérdezhetem kinél kaptad ezt az árat?
Hátha ezzel is faraghatok az enyémen.
Válasz Master #1848. hozzászólásáraCLP Bacardi, Neostar, sima CL Diamantis, ezek mind jó anyagok. Esetleg ha elég az alapgyomirtás, akkor nagyon ajánlom az Edison-t, tavaly végigvert mindent.
Az "E" magok nagy előnye, hogy többször kezelhető állományba /volt aki 3x/, a 20 gr tribenuron hatóanyagot bármilyen márkanéven összelehet hozni. /állítólag e-bay is árulja/
Válasz borda77 (Joe) #1839. hozzászólásáraEz a "duracer ha kell 2530gr." Ezt hogy erted?
Ha jol olvasom A gyűjtőcsomag tartalma 10 l RACER (fluorkloridon) + 6 l TENDER* (S-metolaklór).
Válasz pamko #1838. hozzászólásáraTrimmellel megyek de ez nem publikus....sokkal olcsóbb.... amugy igen meg pl szegésekre ahol nagyobb a gyomnyomás ennyi.
Válasz borda77 (Joe) #1836. hozzászólásáraSzoval ,vetes utan par nappal, pree ben adod a duracellt
Es ,ha nem jon bemoso csapadek, vagy acatosabb a terulet ,csak akkor mesz ra expresszel vagy (vmivel)?
Válasz pamko #1835. hozzászólásáraÉn 50ezer kevés 61el vetem. Gyomirto duracer ha kell 2530gr. Express vagy másik ami olcsóbb ahová kell acatra és pár ezerből bármi időbn 1000%os gyomírtás
Válasz kori01 #1833. hozzászólásáraNekem az volt 3 évig a legrosszabb annál a neostar és a diamantis is jobb volt. Én továbbrasem érte miért sy a legjobb magok...pedig a pio nem ad kevesebbet. Kuki az más ott nálam már nemjáccik a pio.
Válasz Mf-es? #1830. hozzászólásáraEz sokkal alacsonyabb gyors novekedésű nem ďől ki könnyü talajon sem szélben stb... előtte le75 volt nekem inkább mint 25 de 75nél sokkal jobb...
2480 hozzászólás
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Maisadour napraforgókkal?Ha igen akkor erről mi a vélemény MAS 85 SU?
Válasz VMisi #1876. hozzászólásáraNincs köze a kukoricához, csak nekem tavaly ebben a nagyobb táblámban számottevő féreg kártétel volt és gondolom áttelelnek ezek főleg ebben a gyenge semmi télben, szóval megkértem rá a csávázást.
Egyébként nem szokott lenni ilyen bajunk de jobb félni mint megilyedni.
Válasz VMisi #1876. hozzászólásáraHa van rá mód, csávázottat kell vetni. A féreg mindig ott van a talajban...
Válasz VMisi #1876. hozzászólásáraA csávázás nem a kukoricáról szól, hanem a talajlakók elleni védelemről, elsősorban a drótféregről, azok meg elsősorban a sűrűsoros kultúrák után jelentkeznek, nem is beszélve a zöldtrágyázott területekről...
Válasz szanberg #1871. hozzászólásáraItt nem termelünk régóta kukoricát sem mi, sem mások, így is van értelme a rovalölős napra vetőmagnak?
Válasz szanberg #1873. hozzászólásáraAz nem tudtam...
Válasz borda77 (Joe) #1872. hozzászólásáraNekem nincsen micro szóró egyik vetőgépen sem így nem is tudok ezzel foglalkozni. A féregrágás ellen jók a csávázó szerek.
Válasz borda77 (Joe) #1872. hozzászólásáraNekem nincsen micro szóró egyik vetőgépen sem így nem is tudok ezzel foglalkozni. A féregrágás ellen jók a csávázó szerek.
Válasz szanberg #1871. hozzászólásáraminek rakattál rá puncho prot? Kukoricabogár ellen szart sem ér az ára kb 15/zsák, a force költsége is kb ennyi és az tuti megoldás!
naprát sem értem minek rakattál rá.. annak ára kb 7500 ft. Ha mondjuk kentaur radistartot nyomsz egybe akkor maga a talajfertőtlenítő uygan annyiba kerül és amivel drágább ott kapsz egy jó indítót is hozzá, nicnsen papírmunka és ami a pionál idén volt nem fog késni a csávázott mag...
Válasz VMisi #1868. hozzászólására20zsák LE25-öt rovarölősen kértem, egyik táblában tavaly kukorica volt és volt féreg gondom keményen, így biztonság kedvéért így adtam le a rendelésemet.
40zsákot kukoricából is poncho pro-val veszek.
Válasz pamko #1865. hozzászólásáraSzerdáig van valami kedvezmény.
Válasz VMisi #1868. hozzászólásárameg
Rovarölővel csávázott napraforgómagot használ valaki?
Megéri az a plusz pénzt?
Válasz Hali Laci #1866. hozzászólásáraKoszi.rendeltem kukoricat toluk.
de naprabol Pio-t akarok ,de akkor nem kapkodok.
Válasz pamko #1865. hozzászólásáraŐk csak a sima árlistás árakat kínálták tegnap. A Ragtosoknál van az hogy 19000ft +fa minden vetőmag de csak a mash idején leadott rendelésekre.
Pioneer magokra van vmi Agromash kedvedmeny?
Válasz VMisi #1863. hozzászólásáraMagtár
Válasz atisgyulai #1861. hozzászólásáraMelyik cég?
Válasz Mézga #1858. hozzászólásáraEnnél -27%
Válasz VMisi #1852. hozzászólására65+
És mindegy hogy 2 zsák vagy 200.
Válasz Mf-es? #1857. hozzászólásáraA nagyoknál már csak így megy!
ES Loris-ról valaki hallott valamit? Kitések nagyon dicsérik, a NÉBIH kísérleteiben 1. és 2. helyen volt az utóbbi években
Válasz VMisi #1849. hozzászólásárale25 listaár -28%
Válasz VMisi #1854. hozzászólásáraIlyen messzi jársz vetőmagért?Hozzám,házhoz jön mindenki.
Válasz atisgyulai #1855. hozzászólásáraHmvhelyen keresd.
Válasz VMisi #1854. hozzászólására??
Válasz atisgyulai #1853. hozzászólásáradió
Válasz VMisi #1852. hozzászólásáraSyngent-ás területi volt ma.
Ő csak a listaárat tudta mondani /89 valamennyi+/
De azt mondta kb. itt 65-68 körül lesz.
Vetőmagos még nem volt, azt mondta jó árért őt nyúzzam.
Megkérdezhetem kinél kaptad ezt az árat?
Hátha ezzel is faraghatok az enyémen.
Válasz atisgyulai #1850. hozzászólásáraEttől 2 e-rel mondtak kevesebbet kis tételnél.
Jött új infó?
Válasz Master #1848. hozzászólásáraCLP Bacardi, Neostar, sima CL Diamantis, ezek mind jó anyagok. Esetleg ha elég az alapgyomirtás, akkor nagyon ajánlom az Edison-t, tavaly végigvert mindent.
Válasz VMisi #1849. hozzászólásáraNeoma 68+fa
Holnap lesz újabb info.
Milyen árakat kaptatok vetőmagokra montanában? Paraiso, Le113, le25, neoma?
Helló!
Euralis Genesis,és az SY Bacardi-ról vélemény, tapasztalat?
Esetleg LO-s ClearField Plus-os napraforgóból mit ajánlanátok?
Köszi
Az "E" magok nagy előnye, hogy többször kezelhető állományba /volt aki 3x/, a 20 gr tribenuron hatóanyagot bármilyen márkanéven összelehet hozni. /állítólag e-bay is árulja/
Itt felénk 50 el vetik vetjük és átlag évben 35q fölött van az átlag Tavaly is 33 lett a fizető súly Igaz LE 25
Válasz pamko #1844. hozzászólásáraUgyan az mivel ugyaz az csaka eve más....
Válasz borda77 (Joe) #1843. hozzászólásáraHja ok igy mar ertem koszi.
Es a nem pub.-nak mi az adagja ,az is 25-30 gr?
Válasz pamko #1841. hozzászólásáraA duracer az 4ha csomag
Válasz pamko #1841. hozzászólásáraTelkorol irom bcs
25-30gr exp. Ha kell
Válasz borda77 (Joe) #1839. hozzászólásáraEz a "duracer ha kell 2530gr." Ezt hogy erted?
Ha jol olvasom A gyűjtőcsomag tartalma 10 l RACER (fluorkloridon) + 6 l TENDER* (S-metolaklór).
Ezt te hogy grammositod ?
Válasz decsi #1837. hozzászólására58-61ig föld minőségtől függoően...
Válasz pamko #1838. hozzászólásáraTrimmellel megyek de ez nem publikus....sokkal olcsóbb.... amugy igen meg pl szegésekre ahol nagyobb a gyomnyomás ennyi.
Válasz borda77 (Joe) #1836. hozzászólásáraSzoval ,vetes utan par nappal, pree ben adod a duracellt
Es ,ha nem jon bemoso csapadek, vagy acatosabb a terulet ,csak akkor mesz ra expresszel vagy (vmivel)?
Válasz borda77 (Joe) #1829. hozzászólására113 volt nekem is 3.2t lett az átlag 65e vetve. kicsik voltak a fejek.Te mennyivel veted?Az idén is azt fogom vetni.
Válasz pamko #1835. hozzászólásáraÉn 50ezer kevés 61el vetem. Gyomirto duracer ha kell 2530gr. Express vagy másik ami olcsóbb ahová kell acatra és pár ezerből bármi időbn 1000%os gyomírtás
Válasz borda77 (Joe) #1834. hozzászólásáraPio -s napraforgonal hogy nez ki a gyomirtas a neomahoz kepest?meg ugy kompletten vetestol aratasig?
50000 szemmel ajanljak...nem tunik kevesnek?
Válasz kori01 #1833. hozzászólásáraNekem az volt 3 évig a legrosszabb annál a neostar és a diamantis is jobb volt. Én továbbrasem érte miért sy a legjobb magok...pedig a pio nem ad kevesebbet. Kuki az más ott nálam már nemjáccik a pio.
Válasz borda77 (Joe) #1829. hozzászólásáraneoma?
Válasz Mf-es? #1830. hozzászólásáramost irtuk le113
Válasz Mf-es? #1830. hozzászólásáraEz sokkal alacsonyabb gyors novekedésű nem ďől ki könnyü talajon sem szélben stb... előtte le75 volt nekem inkább mint 25 de 75nél sokkal jobb...