Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR410.17 FtUSD394.01 FtCHF434.22 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tapasztaltam többször igaz WingP-vel alapkezelve...
csak a pulsart is megkell venni mert tavaly volt amikor elfogyott azis ha jól emlékszem...
ésha kell akkor nincs mese.
persze csak azért mondom hogy azmég plusz moresz lesz rá!!!
Számold ki hol tartassz így, a pulsar drága szer szerintem mégannyi mint amit alapnak leírtál...
E82-est meg granstarral ami ennek töredéke, meglehet oldani. Osztott kezeléssel ügyesen kétszeri kelésnél is odabaxol a gyomnak és mindent visz.
Termésben meg ugyanarra képes. Lehet a neoma kicsit többet tud, de azt rá is költöd szerintem a tizenezres felárral meg ezzel a kényszercsomaggal drágább vegyszerekkel simán...
de én csak tippet adok hallgass drenthére másra sose!
Most ne azt számold!! Hanem azt hogy ez a mag megtermi amit csak a lehetőség és a helyzet kínál.. És abból már bukni fogja a plusz mínusz akár menyire..
hú vaze már nagyon kezd bebonyolódni a dolog. Egy neomás lehetőség van:
-100 l Gardoprim Plus Gold
- 12 l Dual Gold
- 10 zsák NEOMA
Elég húzós áron. Ha a 10 zsák neomát leveszem belőle. Akkor a gyomirtó hektárköltsége 10000ft nettóba.
Válasz #949. hozzászólásra
Én is így jártam,neomát nem kaptam,megrendeltem az LG 56-58Cl-t helyette,másnap felhívtak ,hogy mégis van valahol elfekvőben pár száz zsák neoma...
Faxomba! Két hete megrendeltem a neomát szóltam tutira hogy kell azt mondták hová kapkodok van dögivel. Most meg telefonáltak hogy elfogyott. Tristant tudnak adni helyette! Olcsóbban ugyan. De ismeri valaki? Beleszabad nyúlni ilyenbe vagy felejtős?
Ez előtt hogy írtad, rendeltem plusz magot még, vissza már nem mondom de a napokban kiderűl még mi lesz.
Addgi írd meghogy okos e ez az ár vagy pépör-ös+á-tree meg ilyenek.
Ha nemlesz rá szükség akkor nemkell most nincs elesleget betárolni tőke de nyugi körbekérdezek az emberektől hogy mivan
Bocs, de nem! Magyarországon meg pláne nem!
Nem arról van szó, hogy ha 33 ezer ft-os áron adnák zsákját, akkor ez veszteséget okozna a syngentának, de ha ők 66-on adják ki a listaárat, akkor abból nem engednek el 50%-ot még a kereskedőknek sem. Veszteségért meg egy kereskedő sem dolgozik.
Nem hiszitek el,hogy van egy rendes cég,aki a termelőt termelőnek nézi,megbecsüli,nem pedig egy szükséges rossznak.Mint a többiek,csak a termelő bőrén tőzsdézik.
2528 hozzászólás
Válasz #973. hozzászólásra
Itt a környéken az Lg-k tavaly felülmúlták a neomát.
Válasz #976. hozzászólásra
Igazad van..Egyébként igencsak cseles az árú kapcsolás...
Válasz #974. hozzászólásra
Tapasztaltam többször igaz WingP-vel alapkezelve...
csak a pulsart is megkell venni mert tavaly volt amikor elfogyott azis ha jól emlékszem...
ésha kell akkor nincs mese.
Válasz #974. hozzászólásra
Dehogynem. De az is eszembe jutott hogy az alapgyomirtást meglehet ennek a 2/3ából is csinálni. És ha nem jön eső akkor kell rá a pulsar is.
Válasz #971. hozzászólásra
És az nem jutot még az eszedbe hogy ha jól sikerül az alap gyom irtása akkor a pulsar ra semmi szüksége nem lesz??
Válasz #971. hozzászólásra
Nem csak Drente mondja a neomát. Itt a környéken is azt fogja nyomni aki számít. És nekem hozzá kel alkalmazkodnom.
Válasz #968. hozzászólásra
Nekem tavaly volt elsőnek egy 10 ha-os db a szélébe lett vetve két gépalja neoma de semmi különbség a kettő között,ugyanazt tudja csak olcsóbb.
Válasz #970. hozzászólásra
persze csak azért mondom hogy azmég plusz moresz lesz rá!!!
Számold ki hol tartassz így, a pulsar drága szer szerintem mégannyi mint amit alapnak leírtál...
E82-est meg granstarral ami ennek töredéke, meglehet oldani. Osztott kezeléssel ügyesen kétszeri kelésnél is odabaxol a gyomnak és mindent visz.
Termésben meg ugyanarra képes. Lehet a neoma kicsit többet tud, de azt rá is költöd szerintem a tizenezres felárral meg ezzel a kényszercsomaggal drágább vegyszerekkel simán...
de én csak tippet adok hallgass drenthére másra sose!
Válasz #969. hozzászólásra
syngentának az nincs. Az külön lé még. Ez csak alapgyomirtásra való.
Válasz #964. hozzászólásra
és a Pulsar hol marad???
Alegoval tapasztalat valakinek esetleg?
Válasz #962. hozzászólásra
Felénk is jobb az E82 mint a neóma.
Válasz #965. hozzászólásra
Nem is azt számolom hanem azt hogy ezek a nyomirtók fognak e érni valamit számomra vagy kidobott pénz az a plussz 250e+fa?
Válasz #964. hozzászólásra
Most ne azt számold!! Hanem azt hogy ez a mag megtermi amit csak a lehetőség és a helyzet kínál.. És abból már bukni fogja a plusz mínusz akár menyire..
Válasz #961. hozzászólásra
hú vaze már nagyon kezd bebonyolódni a dolog. Egy neomás lehetőség van:
-100 l Gardoprim Plus Gold
- 12 l Dual Gold
- 10 zsák NEOMA
Elég húzós áron. Ha a 10 zsák neomát leveszem belőle. Akkor a gyomirtó hektárköltsége 10000ft nettóba.
Válasz #962. hozzászólásra
Válasz #950. hozzászólásra
Hagyd már az E82-t...
Ne engedj a Neomából !
Hajtsad nekik , hogy az kell minden áron , vagy máshol veszel...
Válasz #954. hozzászólásra
Szintugy...mikor ideirtam hétfőn h nincs neoma..kedden kiderült hogy lesz mégis...
Válasz #924. hozzászólásra
a 165ös és a 185 kardánal mennyibe fáj?
Válasz #924. hozzászólásra
kb 30km tőled
Válasz #956. hozzászólásra
Telcsizzél, mondok mindent!!!
Válasz #955. hozzászólásra
mennyiért adod?
hány zsák van? hol van tárolva?
Válasz #951. hozzászólásra
Nem az sima csávázott, 2011-es a cucc még megvan ha kell viheted!!
Én is így jártam,neomát nem kaptam,megrendeltem az LG 56-58Cl-t helyette,másnap felhívtak ,hogy mégis van valahol elfekvőben pár száz zsák neoma...
Válasz #952. hozzászólásra
Mi jókat kapott?
Nem rossz a E-82-es tavaly nekem br.4200kg,nettó4030kg lett a termés,igaz sok jót kapott,de megérte.
Válasz #950. hozzászólásra
Nem, clearfildes az is.
Az hagyományos növényvédelmű történet???
Ha az és nem olyat akarsz akkor E82-est még lehet tudsz találni ittott, ez az expressz toleráns anyag.
Vagy Ares 826-nak van még10zsák neomája hacsak tegnap elnem kommendáltam neki...
Faxomba! Két hete megrendeltem a neomát szóltam tutira hogy kell azt mondták hová kapkodok van dögivel. Most meg telefonáltak hogy elfogyott. Tristant tudnak adni helyette! Olcsóbban ugyan. De ismeri valaki? Beleszabad nyúlni ilyenbe vagy felejtős?
Válasz #941. hozzászólásra
a kereskedők a lista ár feléért kapják,azért nem tudja olcsóbban adni az NT.
Ezért szeretem az E82-t:
Válasz #945. hozzászólásra
Ez előtt hogy írtad, rendeltem plusz magot még, vissza már nem mondom de a napokban kiderűl még mi lesz.
Addgi írd meghogy okos e ez az ár vagy pépör-ös+á-tree meg ilyenek.
Ha nemlesz rá szükség akkor nemkell most nincs elesleget betárolni tőke de nyugi körbekérdezek az emberektől hogy mivan
Válasz #886. hozzászólásra
Gyere vidd!
Én a neomát 53470
fa-ért vettem
Válasz #941. hozzászólásra
Ezt a kedvezményt nem a vetőmagos cég adja.Ezt az NT adja,napraforgóba.Visszább leírtam hogyan.
Válasz #939. hozzászólásra
Az agroyal-os nettó ár-20000ft/zsák.Mindenki számolja át ahogy akarja hektárra.
Válasz #938. hozzászólásra
Bocs, de nem! Magyarországon meg pláne nem!
Nem arról van szó, hogy ha 33 ezer ft-os áron adnák zsákját, akkor ez veszteséget okozna a syngentának, de ha ők 66-on adják ki a listaárat, akkor abból nem engednek el 50%-ot még a kereskedőknek sem. Veszteségért meg egy kereskedő sem dolgozik.
Nk ad grátisz vetőmagot?
Válasz #938. hozzászólásra
Egyébként kiszoroztátok, hogy ez mennyi pénz hektáronként? Figyelembe véve, hogy feldolgozóról van szó nem biztos, hogy irreális számok ezek
Válasz #937. hozzászólásra
Nem hiszitek el,hogy van egy rendes cég,aki a termelőt termelőnek nézi,megbecsüli,nem pedig egy szükséges rossznak.Mint a többiek,csak a termelő bőrén tőzsdézik.
Válasz #936. hozzászólásra
Azt az 50%-ot valahol ki kell fizetni!
Válasz #934. hozzászólásra
De annyi,mert 65+áfa,-50% a vége.
34e mondták az A90-est.
Válasz #933. hozzászólásra
Akkor mégsem 44 áfával, az az 44 bruttó??????
Válasz #932. hozzászólásra
Visszaszámoltam,tényleg nem magas.65+fa Bekavart,hogy az agroyal-os árakhoz viszonyítottam.
Válasz #931. hozzászólásra
De miért magas mindenhol 66+ áfa a neoma listaára
Válasz #926. hozzászólásra
Az NT-s üzletkötő elárulta,májusi listaárral dolgoznak.Ezért tűnik magasnak a listaáruk.De a kamat is jún.1 től indul.
Válasz #929. hozzászólásra
nálam is hasonló arány
Válasz #909. hozzászólásra
Szotyi 50 kuki 28