Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.84 FtUSD393.24 FtCHF433.65 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mi ezen a nehéz.A listaár országosan Neoma átlag nettó 66000(+- 1-2 ezer)és ebböl engednek átlag 10-15 % ot.Amit ti irtatok ott meg term szerz alapján annyi.Vagy nem?Mert lent azt irtátok!
Hallottam olyat aki be robogott a kereskedőhöz aki legalább annyira kopasz volt mint ö és be fújta hogy állományba kezelhető naprája van.. és az embernek valami miatt az nap az express jutott az eszébe és a kezébe is adták.. szépen nyakon is locsolta vele a neomát!! Az eredmény kézen fekvö..
De vigyu a cl csak pulsar az exp-es csak expr.Nehogy kerverd a kettöt.Volt már itt aki megtette(van zöldkönyve!!!!!!)és csodálkozott mikor kiment a 15 ha.
Ez a kettő viszi a nagyobb gazokat is , évelőket is .
De a lényeg az , hogy ezek inkább már a kikelt gyomokat ölik a kikelt napraforgó állományban , a többi meg inkább bemosó esővel hat talajról(már ha esik egyáltalán eső).
Ezt te nem érted,tavaly is így volt.Megkapod a számlát a 88 ról.Ha viszel 100 mázsa szotyit,fizetőt,akkor 104 mázsát fizet ki.A 4 mázsa + a kedvezmény a 88 ból.Részemről lezárva.
Tőlem vitt a haver 2 éve artimist vetni az árúból elvetette 2t vágott hekinként, meg volt elégedve mert úgy volt hogy pihenteti a földet!! Lett 1 kis haszon neki a gyengébb földjén!
Ott valami sántít!! Az a hamisított lehet, minden évben megy a próbálkozás egy pár emberke részéről vetőmagokkal !!! Olcsó azt gondolja a gazda jó buli, és mikor meg megy vetni van a nagy pofára zuhanás!!!
Jól értelmezem, hogy a cl-es naprához van a pulsar, az expresszeshez az exp 50 a hagyományoshoz pedig a többi vegyszer? vagy valami nagy tévedésben vagyok :)
2528 hozzászólás
Válasz #909. hozzászólásra
raklapos csomag-15%
Válasz #922. hozzászólásra
Ennyi van a számlán.Onnan vettem.De ez bruttó.
Válasz #925. hozzászólásra
Mi ezen a nehéz.A listaár országosan Neoma átlag nettó 66000(+- 1-2 ezer)és ebböl engednek átlag 10-15 % ot.Amit ti irtatok ott meg term szerz alapján annyi.Vagy nem?Mert lent azt irtátok!
Válasz #923. hozzászólásra
Nem értem amit írsz az.Az nt 38500 adja a neomát 15000 vegyszer 15% kedvezménnyel
Válasz #919. hozzászólásra
Ha jól látom te is itt vagy a megyében,hol,merre?
Válasz #922. hozzászólásra
66 nettó mindenhol...
Válasz #906. hozzászólásra
Te ezt melyik cégtől hallottad,hogy 88 a listaára egy neomának pl
Válasz #907. hozzászólásra
30% engednek a nagyoknak
Válasz #916. hozzászólásra
Persze azt tudom, csak a többi részét nem értettem rendesen
Köszön szépen
Válasz #918. hozzászólásra
gondolod te hogy jólvan..
Válasz #917. hozzászólásra
Ezért mondják hogy összetett szakma a miénk,itt mindenhez kell konyitani.A kömüvesnek egyszerü,hig a beton?+1-2 lapát sóder + cement oszt jóvan!
Válasz #916. hozzászólásra
Hallottam olyat aki be robogott a kereskedőhöz aki legalább annyira kopasz volt mint ö és be fújta hogy állományba kezelhető naprája van.. és az embernek valami miatt az nap az express jutott az eszébe és a kezébe is adták.. szépen nyakon is locsolta vele a neomát!! Az eredmény kézen fekvö..
Válasz #915. hozzászólásra
De vigyu a cl csak pulsar az exp-es csak expr.Nehogy kerverd a kettöt.Volt már itt aki megtette(van zöldkönyve!!!!!!)és csodálkozott mikor kiment a 15 ha.
Válasz #914. hozzászólásra
Értem Köszönöm szépen
Válasz #913. hozzászólásra
Ez a kettő viszi a nagyobb gazokat is , évelőket is .
De a lényeg az , hogy ezek inkább már a kikelt gyomokat ölik a kikelt napraforgó állományban , a többi meg inkább bemosó esővel hat talajról(már ha esik egyáltalán eső).
Válasz #903. hozzászólásra
Rendben köszönöm, és mért jó, hogy ez a két vegyszer így van? többet tudnak vagy mi haszna van?
Válasz #910. hozzászólásra
Akkor oké...
Válasz #905. hozzászólásra
nincs ott semmi átverés
vetőmag -50%,ha veszel 15 ért vegyszert (listaár-10%-on)
és lekötsz ha-onkéni 1t-át 115 be.
Ezt te nem érted,tavaly is így volt.Megkapod a számlát a 88 ról.Ha viszel 100 mázsa szotyit,fizetőt,akkor 104 mázsát fizet ki.A 4 mázsa + a kedvezmény a 88 ból.Részemről lezárva.
ki mennyit tudott alkudni %
Nembaj,tudod mint a reklámba! ÉN SZÓTTAM!
Válasz #906. hozzászólásra
Mondom ! Tegnap mondták...
Ez csak az egyik fele , ezt szorozni kell kettővel , mert az év végén a neked járó pénzből levonják a másik felét...
Ilyen áron sehol nincs mag .
Legjobb helyen is a nettó 66ezerből max 25%ot engednek...
Válasz #905. hozzászólásra
Mit kérdezzek?Én ezt tudom!15 ezres vegyszert is 7 ért adja.Akkor?
Válasz #891. hozzászólásra
Ami 88 brutó listaáron...
Ugyanis most megkapod 44ért(bruttó) , aztán még jóváírnak szerződés teljesítés végén még 44-et...
Ezek igaz , hogy féláron adják , de csak egyelőre...
Ráadásul full listaáron !
Kérdezd csak meg !
Most a felét , és a végén a másik felét .
Plusz kötelez 15ezer forint vegyszerhasználatra is hektáronként(termeltetés esetén)...
Válasz #901. hozzászólásra
Érdekes cég lehet,mert amit kaptam legjobb listaárat azalatt van ez 22 ezerrel zsákonként.És kaptam ajánlatot nem kevés cégtöl.
Válasz #902. hozzászólásra
de a többi vegyszer mehet, mind a cl-hez és az expresshez is. mármint ami naprában engedélyezve van
Válasz #892. hozzászólásra
jól
Válasz #897. hozzászólásra
Semmi nem sántít,én is onnan veszem.Tavaly is így adták.Az idéntől a vegyszert is így adja.
Válasz #899. hozzászólásra
én is vetettem tavaj egy kuncsaftnak ,fogott anyagbol,nem lett 1 tonna per heki
Válasz #898. hozzászólásra
Tőlem vitt a haver 2 éve artimist vetni az árúból elvetette 2t vágott hekinként, meg volt elégedve mert úgy volt hogy pihenteti a földet!! Lett 1 kis haszon neki a gyengébb földjén!
Válasz #897. hozzászólásra
és igazán akkor van pofára esés amikor aratna
Válasz #896. hozzászólásra
Ott valami sántít!! Az a hamisított lehet, minden évben megy a próbálkozás egy pár emberke részéről vetőmagokkal !!! Olcsó azt gondolja a gazda jó buli, és mikor meg megy vetni van a nagy pofára zuhanás!!!
Válasz #893. hozzászólásra
NT,hívd fel,ha nem hiszed.De minden fajtát -50%-ba adott.
Válasz #885. hozzászólásra
Emlékem szerint a papirkáján 2011 márc van.
Válasz #886. hozzászólásra
Ez az első ajánlatod???
Válasz #887. hozzászólásra
No az lehetett a múzeális értékű!!!
Jól értelmezem, hogy a cl-es naprához van a pulsar, az expresszeshez az exp 50 a hagyományoshoz pedig a többi vegyszer? vagy valami nagy tévedésben vagyok :)
Köszönöm
Válasz #890. hozzászólásra
Pedig egy cég 44 ért adta.
Válasz #887. hozzászólásra
Sok!?A 44 még nettóban is kevés a neomára nemhogy bruttóban!
Válasz #888. hozzászólásra
EXPRESS 50 SX
Az lenne a kérdésem hogy az expresszes naprához milyen vegyszer való azt tudom hogy a cl-hez a pulsar még kezdő vagyok bocs
Válasz #886. hozzászólásra
Az sok,az egyik cég 44000/zsák bruttóba.
Válasz #877. hozzászólásra
fél millió
Válasz #884. hozzászólásra
Nem muzeális értékről van szó?
Válasz #882. hozzászólásra
A licitet még nem zártam le
Tedd meg a tétedet!
Pio LE25 ről van valakinek véleménye?
Válasz #877. hozzászólásra
Van még belőle?
Válasz #880. hozzászólásra
Miért lenne!! Kell az embernek érteni valamennyire a humort is!!
Válasz #879. hozzászólásra
Jól teszed!!Remélem nincs harag??
Válasz #878. hozzászólásra
Tanulok tőlük!!!