Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz B.laca #192. hozzászólásáraNincs el moccanva fogaskerék a tengelyen? A lánc nem síkban fut, es beleér a késbe. Nagyon gyorsan keressétek meg, mert leég a kombájn egy óvatlan pillanatban! Napraforgónál nagyon kell figyelni, a száraz level parazslani kezd, be rakodik egy sarokba es szepen meggyullad. Sokszor este leállás utan is 15-20 percig tinglitanglizunk a gep korul, nem hagyjuk magára mert álltában is képes tüzet fogni
Vettem egy új Nas asztalt és ma kezdtünk vele aratni és este felé a jobb szélső láncot elkezdte ledobálni. Nagyon alacsonyan vágjuk, mert a vihar megdöntötte az állományt, lehet ennek köze van hozzá. Utána azt vettük észre, hogy ennél a láncnál tűz forrók a kések, nem lehet megfogni, a többi kést simán megfogjuk, azok nem forróak. Lehet összefüggés a kettő között? Gyárilag lehet nem hézagolták ki a késeket az álló és a forgó kés közét?
Üdv jozef19! engem érdekelne a megához való felfogatókeret, van egy NAS676-om, merev vázas, ahhoz kellene. írj egy email címet és rád írnék ha még aktuális. köszi előre is! :) az enyém: bebeto1023@freemail.hu
hali
Ez már rég elö fordúlt az OROS- adapterekkel..Pláne amikor divatba jött a minden féle kombájn A régi claas-os kialakitást kezdték föl pászitgatni - és vagy jol sikerült vagy nem..Na kb itt is valami hasonló történhetet..
MA láttam egy új zúzós NAS adaptert ferga kombínóra próbálták felrakni de úgy áll rajta mint tehénen a gatya. A kúpok az ég felé, kb 1,3m magasan van a a kúpok hegye ha ráültetik a zúzóra a ferdefelhordót teljesen. Valami el van rajta cseszve, nem fér el alatta a zúzó. De ahogy vizsgálgattuk esély sincs rá hogy jó legyen, csak ha teljesen átalakítják a zúzó felfogatását és meghajtását. Esetleg volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mi lett rá a megoldás?
Nálam tervbe van a gépcsere jövö szezonra.Nagyobb gépre 6-os kell az tuti.Ha most bejönne ez a 6 naprás kuki asztal,emelési proba kéne végül is helyben lenne a cucc akkor nekem megtenné naprának még évekig.Kukira kéne egy hsa-ás adapter és kész.
Akkor azt a tengelyt látom a 4 fka alatt ilyen a 6-os is.A 4 soros nas lenne a nyerö de ilyen nincs elado sehol sem,eggyet találtam tavaly 2misi körül monta a köcsög diler igy nem lett üzlet meg érdekes hogy a kombájn nem ér annyit mint az adapter.
ha le dobálsz minden törő hengert és meghajtást akkor sok súlyt lehet spórolni . a meghajtést meg át kell alakítani felső hajtásra mint az oros asztaloknál
Válasz #143. hozzászólásra
Én annor egy 4 sorosFKA-t alakítottam át vágó betéttel naprához igazából a leg nagyobb baj az volt hogy gyors lett az asztal és sokat dobált volna ha nem rácsozon be hátul
243 hozzászólás
Válasz B.laca #192. hozzászólásáraNincs el moccanva fogaskerék a tengelyen? A lánc nem síkban fut, es beleér a késbe. Nagyon gyorsan keressétek meg, mert leég a kombájn egy óvatlan pillanatban! Napraforgónál nagyon kell figyelni, a száraz level parazslani kezd, be rakodik egy sarokba es szepen meggyullad. Sokszor este leállás utan is 15-20 percig tinglitanglizunk a gep korul, nem hagyjuk magára mert álltában is képes tüzet fogni
Vettem egy új Nas asztalt és ma kezdtünk vele aratni és este felé a jobb szélső láncot elkezdte ledobálni. Nagyon alacsonyan vágjuk, mert a vihar megdöntötte az állományt, lehet ennek köze van hozzá. Utána azt vettük észre, hogy ennél a láncnál tűz forrók a kések, nem lehet megfogni, a többi kést simán megfogjuk, azok nem forróak. Lehet összefüggés a kettő között? Gyárilag lehet nem hézagolták ki a késeket az álló és a forgó kés közét?
Valaki szerelt már fel sima nas adaptert gyári szárzuzóval?
Válasz Drisa #189. hozzászólásáraJók vagyunk
A keretre már megvan a......
KERET!
Válasz *** HM *** #188. hozzászólására7,5 az új ár, keret 2-3 kilo körül
8 as használt nasnál mi számít jó árnak?
Mennyibe kerül rápasszintani 1 darálóra amire perpillanat nem passzintódik rá?
Üdv!
Nas 676 gépkatalógus esetleg elektronikus formátumban vagy linket tud valaki küldeni!
Köszönöm!
Válasz #185. hozzászólásra
Zehn misinovics...
Milyen áruk van az új nasoknak most?
.......8sor
Használtban mennyi a jó ár ?
Régebbifajta fixes csőrű NAS adapterhez tud esetleg valaki gépkönyvet, alkatrészkatalógust? 94-95 körüli évjárat.
Domingó,Mega felfogató keret még mindig eladó...
Válasz #166. hozzászólásra
Válasz #179. hozzászólásra
Nem nagy meló,pár csavar,lánckerék,lánc,spanoló,munkahengerek,csövek.1 napos meló lehet szerintem,max.
Válasz #178. hozzászólásra
Talán azt még le tudja csípni,de nem biztos hogy érdemes,felénk az akkora száron csak bicikli csengők szoktak lenni.
Válasz #177. hozzászólásra
Nagy munka felszerelni?Menyibe kerül ha meg lehet kérdezni?
Válasz #177. hozzászólásra
Melyik a legkisebb napraforgó amit össze tudsz vele szedni? 60 cm-est is fel lehet vele szedni?
Válasz #176. hozzászólásra
Ilyen a munkája:
Nálunk 2 is dolgozik,mind a 2 újonnan lett véve.Meg vagyunk elégedve vele.És azok is akiknek bér munkázunk vele,és az nem kevés.
Ez milyen lehet?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4409055/Egyeb-Nas-napraforgo-adapter-szarzuzo.html
Ok, nekem meg pont szükségem lenne rá, majd ne feledkezz már meg rólam kérlek, mikor eladóvá válik írnál nekem ha nem gond.. előre is köszönöm üdv
Válasz #173. hozzászólásra
Úgy néz ki eladó lesz,mert nekem nem jó...
Illetve fergára való felfogatókeret érdekel valakit?
Üdv jozef19! engem érdekelne a megához való felfogatókeret, van egy NAS676-om, merev vázas, ahhoz kellene. írj egy email címet és rád írnék ha még aktuális. köszi előre is! :) az enyém: bebeto1023@freemail.hu
hali
Dominátor,Mega felfogatókeret érdekel valakit???
a szárzúzás a technológia része
Válasz #168. hozzászólásra
Ja,a második sor tárcsa után már nem látni különbséget,ha meg csak kapirgál az az ö baja...
Le kell dobni a szártépöt...a rövidtárcsák korában ez teljesen felesleges kísérletezés
Ez már rég elö fordúlt az OROS- adapterekkel..Pláne amikor divatba jött a minden féle kombájn A régi claas-os kialakitást kezdték föl pászitgatni - és vagy jol sikerült vagy nem..Na kb itt is valami hasonló történhetet..
MA láttam egy új zúzós NAS adaptert ferga kombínóra próbálták felrakni de úgy áll rajta mint tehénen a gatya. A kúpok az ég felé, kb 1,3m magasan van a a kúpok hegye ha ráültetik a zúzóra a ferdefelhordót teljesen. Valami el van rajta cseszve, nem fér el alatta a zúzó. De ahogy vizsgálgattuk esély sincs rá hogy jó legyen, csak ha teljesen átalakítják a zúzó felfogatását és meghajtását. Esetleg volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mi lett rá a megoldás?
OROS4011 zuzo nélkül 1160kg.KLADO-FKA 6 soros 1800 kg zuzo nélkül.
Válasz #163. hozzászólásra
Lehet lesz egy megoldás HSA zúzóra napokban kérdezz rám mire jutottam
Válasz #162. hozzászólásra
OROS4011SA E-514-re.
Válasz #161. hozzászólásra
Milyen adaptered van most ?
Válasz #157. hozzászólásra
Nálam tervbe van a gépcsere jövö szezonra.Nagyobb gépre 6-os kell az tuti.Ha most bejönne ez a 6 naprás kuki asztal,emelési proba kéne végül is helyben lenne a cucc akkor nekem megtenné naprának még évekig.Kukira kéne egy hsa-ás adapter és kész.
Válasz #158. hozzászólásra
az FKA felfogatás tuti
Válasz #156. hozzászólásra
Három fél alatt én se szállnák ki az enyémböl...
Válasz #157. hozzászólásra
Ez a ferde felhordó téma volt, ami még érdekelt, volna, csak közben kiment a fejemből... szóval akkor egyezik a claas ferdével a felfogatás... ez jó.
Válasz #156. hozzászólásra
Ha nas akkor csak 6 sor és viheted tovább másik gépre
a 14-es kukiferdéje meg ugyanaz a felfogatás mint a claas -é
Válasz #155. hozzászólásra
Akkor azt a tengelyt látom a 4 fka alatt ilyen a 6-os is.A 4 soros nas lenne a nyerö de ilyen nincs elado sehol sem,eggyet találtam tavaly 2misi körül monta a köcsög diler igy nem lett üzlet meg érdekes hogy a kombájn nem ér annyit mint az adapter.
Válasz #153. hozzászólásra
felsőhajtás mikor a hajtásházak hajtják egymást nem pedig egy alsó tengelyen hajtatod meg a sorokat
Válasz #144. hozzászólásra
514-es
Válasz #150. hozzászólásra
Felsöhajtás hogy nem értem?
Válasz #151. hozzászólásra
Én deszkából csináltan rá
Válasz #147. hozzászólásra
Nekem is bevan rácsozva a 4-es, szétis tépte a drothálota a szotyi.Amugy jol müködik.
Válasz #148. hozzászólásra
ha le dobálsz minden törő hengert és meghajtást akkor sok súlyt lehet spórolni . a meghajtést meg át kell alakítani felső hajtásra mint az oros asztaloknál
Válasz #146. hozzászólásra
felénk két munkahengerrel viszik a 4 soros zúzós asztalokat .
Válasz #145. hozzászólásra
Akkor meg no problem. Akkor jó lehet a finesz...
Válasz #143. hozzászólásra
Én annor egy 4 sorosFKA-t alakítottam át vágó betéttel naprához igazából a leg nagyobb baj az volt hogy gyors lett az asztal és sokat dobált volna ha nem rácsozon be hátul
Válasz #145. hozzászólásra
Akkor az már jo lehet.
Válasz #142. hozzászólásra
nehezebb a a 4 soros zúzós asztal mint egy kiherélt 6 soros
Válasz #141. hozzászólásra
De milyen gépre?