Hirdetés
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
243 hozzászólás
Akkor most mennyi?A 4-est simán emeli alapgázon 3 munkahengerrel és zuzos a gépezet.A 4-essel naprába 3-4t-ás anyagban lehet tolni neki ha jo száraz.Lenne ez a 6-os ezért kérdem az üzemeltetést.Szerintem nem sokat szornak el inkább a széleken a lehullo fejek.
Válasz #135. hozzászólásra
Ha 2600 kiló a hatsoros akkor azt kizárt dolog Hivatalosan 1800-at emel, ha rádobsz egy hatsoros kukorica adaptert ami ki van könnyítve mondjuk 2300-2400 kilóig, akkor is hasra esel vele szerintem. Ezek szerint a megoldás hatsorosra a napra adapter lehet csak...
egy ismerős átalakitotta a 6 soros kukoricát napraforgóra nem kellett 3 munkahenger!!
Válasz #139. hozzászólásra
Bocs 4 sorosról beszéltem 6 soraal több mint 2600 ha jól tudom
Válasz #136. hozzászólásra
Zúzó nélkul 18 körül van...
Válasz #133. hozzászólásra
Van az 120-130 is,de 10 hektár után van pár fej a ferdefelhordón,a felpengénzett Orosnál még a fülke mögé is több ment..
Barátaink évekig aratak a 14-el NAS 676-al!! Tehát megewnni megeszi a 6 sort csak kell egy norm asztal ami le is vágja!!
Szerintem igen mert az SA zúzós MFKA is van vagy 1800 kiló
Válasz #134. hozzászólásra
Nem tom E-514-es felemelné e 3 munkahengerrel napra betétekkel töröhengerek nélkül felmagasitva??????Meg vinné e szolid tempoba?
Válasz #122. hozzászólásra
ha jól tévedek olyan 2400 kiló de ha lepucolsz mindent róla és felsőhajtásosra csinálod akkor is 1800 kiló megvan törőhengerek nélkül .
Válasz #132. hozzászólásra
Jaa a nas mennyire van magasítva 60 centivel?A gabona asztalt mennyire lenne célszerű 80cm-re?
Válasz #125. hozzászólásra
2,3 alatt nincs nas ...végig telefonáltam
Válasz #125. hozzászólásra
Valahogy úgy...
És ez az asztal mennyit szór?
Válasz #114. hozzászólásra
Képek lesznek?
Válasz #116. hozzászólásra
Nem bukik,hátra??Az egy dolog.És hagyományosan a koporsós lemezzel?Ugyan úgy nem bukik,és mégis betolja egyik a másikát.
Válasz #124. hozzászólásra
Inkább gyúrjatok rá egy alkalmi vételes NAS adapterre..Igaz most még a használtnak is fel csúszott az ára--De azt már nem kell fabrikálni..Legfeljebb az 1-2 gyenge pontját ki javitani és hali!! Pláne ha csak jövöre lenne a be vetés..Adig tuti hogy kerül.. Lehet még alkalmiba is..Tőletek nem mesze hallotam idén " milerért elkelni
jó állapotút!! Csak az a baj hogy az adapter biznicbe is bele nyúlnak mostanában a hiénák!!Ami nem tesz jót a gép beszerzésnek
mert aki dolgozni szeretne az vagy tölük drágán vagy csak nehezen tud szerezni 1 et!!
Válasz #123. hozzászólásra
Idő mint a tenger.. még egy év legalább... Tudom hogy eléggé kapóra áll, hátradönteni nem is hiszem hogy lehetséges. Én mondjuk kötöm az ebet a karóhoz, hogy törőhengerek nélkül meg könnyebb lemezburkolattal is jócskán 1800 kiló feletti a cucc.
Válasz #122. hozzászólásra
Kb mint a dög.. És oly anyira kapóra ál hogy azt hátra dönteni és lapos asztalt késziteni belölle igencsak nagy mutatvány.. Azz öszes lemezt le kell rolla pucolni..És csupán a lánc hajtásokat és a tartó vázakat meghagyni..DE van még erre idö egyáltalán??
Apropó... 6 soros FKA hány kiló lehet?
Válasz #116. hozzászólásra
Nem egyszerű... hátra felé döntött tálca kell, plusz legalább körönként kell emelni az asztalon, hogy hátra csússzon róla minden ha jól számoltuk, de ha jól sikerül kialakítani, akkor lehet hogy nem...
Válasz #113. hozzászólásra
Épp ugyan ezen agyaltunk ma faterrel, hogy hogyan lehetne megoldani... ugyanilyen koporsó helyére tálca megoldáson gondolkoztunk, de sok innovációs érzékünk nem volt ma
Válasz #118. hozzászólásra
Na figyelj csak!! Nekem lenne hozzá egy KAPCSOLÓ-KERETEM!! Tudom ez csak egy apróság de mégis..Ha kerül adapter és csak ez hiányzik rolla keresss meg itt..Aztán megbeszéljük.. TESCO-gazdaságos áron megszámitom mivel ez nekem pluszba van!!
Tc 56-ra nem tud valaki napraforgó adaptert?
Az sna adaptereket ismeri valaki?Mennyivel rosszabbak ezek mint egy nas?z
Nem lesz egyszerű.A kukorica adapterek nem buknak annyira hátra mint a gabona asztal, s így nem folyik be a csigához.
Én próbáltam annó de nem jött össze mert túl magasan lesz a tálca . Vagy buktasd meg az FKA tagjait mert akkor mélyebbre tudod ereszteni és akkor jó lesz .
Holnap csinálok róla ha érdekel,de a csört nem veszem le...
Válasz #112. hozzászólásra
Már készül,kartondobozból az elképzelés.Azután lemezből.A csőr helyett is tálca lesz.
Válasz #111. hozzászólásra
Le kell venni a csört,másképp nem tudod felhajtani...
Válasz #110. hozzászólásra
Az asztalon lévő tálcás lemezről kép.
Válasz #109. hozzászólásra
A koporsó az koporsó az asztal meg asztal...
Vagy valami hasonlót legyártani.Akinek van ilyen asztala,jó lenne egy pár közeli képet a tálcákról.
Válasz #107. hozzászólásra
Csak tálcát vennék,mint alkatrész,és felraknám a FKA asztalra,a koporsók helyére.Ma nézegettem,szerintem megoldható.
Válasz #106. hozzászólásra
Tálcát?? Milyet és hova?? Nem értelek???
NAS asztalokhoz nemlehet tálcát kapni?
Válasz #103. hozzászólásra
Adaptert nem lehet bérelni??
Egy haveromnak meg Tc-s kerete van plusz ban!!
Válasz #99. hozzászólásra Cím:
OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft.
Hungary 5630 Békés, Vésztői u. 1/1.
Tel: +36-66-411-833
Fax: +36-66-411-045
e-mail: optigep@mail.datanet.hu keresd meg öket
Így van,gyorsan cserélhető!
Haveromnál van egy elcserélhető keret jd (9560wts-en volt)tipusokhoz..nekünk claas megához kell keret...végső esetben csinálni kell hozzá.
Válasz #100. hozzászólásra
Az percek alatt átszerelhetö,ha van másik,de fogaskereket is cserélni kell a meghajtásnál az is tipus függö
Tudna valaki segíteni, használt NAS adaptert akarok venni, kérdés, hogy csak kombájn típushoz gyártott adapter jöhet szóba, vagy átszerelhető a felfogatás?
sziasztok
régi piros-fehér nashoz hol tudnék alkatrészkatalógusra szert tenni??
Ha esetleg vkinek van, és megtenné h bescanneli, nagyon hálás lennék
Válasz #97. hozzászólásra
Na léptem Csákó
Válasz #96. hozzászólásra
Csak nézelődök mert ez a szárítóba való befizetés elvitte az összes lóvét . Néztem egy Accord szórót 1100 litereset amit 2000-ig lehet magosítani , sebesség arányos kijuttatással meg határszóróval 3 milla+fa . Meg néztem egy Malupe Agrós 3000/24-es permit önbeálló hidraulikus nyitású kerettel , forgatható 3 fejes fúvókákkal nyomkövető vonórúddal 8 szakaszolással teljes kompjuteres felszereléssel 3,4+fába .
Válasz #95. hozzászólásra
és milyen szórót vettél vagy néztél ki?
Válasz #94. hozzászólásra
Jó kérdés kérdezz egy Kereskedőt . Meg mondom az őszintét csak ezt a navugátort néztem a kiállításon , nem ez volt a lényeg nekem . Műkaki szórót kerestem meg permit .
Válasz #93. hozzászólásra
az 500-as az mennyi?