Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tegnap votl községünkben .Némteh Zsolt államtitkár, ő arról tájékoztatott, hogy postázásra kerül a napokban, ebbe na hónapban midnenki megkapja. Csomó hülyeségre adták be volt pl. méhészek nyomták cukorrépára stb... mondott pár dolgot, szóval találn végre megtudjuk, DE persze én neki sem histzek, már annyi időpont volt...
144/2009. (XI. 6.) FVM rendelet
a Nemzeti Diverzifikációs Program keretében
megvalósuló támogatások igénybevételének általános
szabályairól
9. § (7) A kifizetési kérelmet
a) 2010. április 1. és április 30.,
b) 2010. október 1. és október 31.,
c) 2011. április 1. és április 30.
közötti időszakban lehet benyújtani az MVH-hoz.
10. § (5) A kifizetést az MVH az ügyfélnek az MVH-nál az ügyfél-regisztrációs rendszerben nyilvántartott bankszámlájára történő átutalással teljesíti
a) a 2010. április 1. és április 30. közötti időszakban benyújtott kifizetési kérelem esetében 2010. szeptember 1. és szeptember 30. között,
b) a 2010. október 1. és október 30. közötti időszakban benyújtott kifizetési kérelem esetében 2011. március 1. és március 31. között,
c) a 2011. április 1. és április 30. közötti időszakban benyújtott kifizetési kérelem esetében 2011. szeptember 1. és szeptember 30. között.
A 2010. évi kifizetési időszakon már túl vagyunk, így 2010-ben több kifizetés már nem lesz.
A hivatalosan előre jelzett időpont 2009. február 1. napja, azonban Gráf József miniszter úr már nagyon óvatosan fogalmaz és 2009. első negyedévének végére teszi a támogatási lehetőségek megjelenésének időpontját. Cél, hogy a programban rendelkezésre álló források legkésőbb 2010. december. 31-ig és 100%-ban lehívásra kerüljenek.
ez egy régebbi cikk hát nem sok idejük maradt a kifizetésre annak akik nyernek
Miki, én is ahhoz a régióhoz tartozom, de sehol sincs határozat...
Szerintetek mi értelme volt megjelentetni kifizetési kérelmet, ha nincs határozat?
Szerintetek van olyan ember aki mondjuk egy decemberi határozattal be tudja fejezni az építkezést (ha éppen arra pályázott) 2011. március 31-ig? Télen majd építek egy melegházat a telek fölé, hogy tudjak alatta építkezni a mínusz 20 fokban is?
ezt már kifejtettem egy másik fórumon is...
"A Hivatal a Nemzeti Diverzifikációs Program keretében benyújtott támogatási kérelmek esetében is megalapozott döntést szeretne hozni. Ezen jogcímeknél befogadó határozat nem került kipostázásra, az ügyfelek a döntésről határozatban értesülnek.
A szakmai osztálytól kapott információk alapján tájékoztatjuk, hogy az MVH részéről befejeződött a kérelmek ügyintézése, várjuk a minisztérium végleges rangsorolását és döntését, hogy a határozatokat kipostázhassuk az ügyfelek részére."
Kapott már valaki határozatot?
MVH honlapján megjelent a hozzá való kifzetési kérlem és a rendelet. Nov 2-ig lehet benyújtani annak aki rendelkezik határozattal.
Ezek még a tavaszi határozatra gondolnak, vagy mi?
Tegnap az mondta a helyi MVH vezetője, hoyg postázás alatt vannak a határozatok, de a mi körzetünkben kb 10-12-szeres a túligénylés, ne is reménykedjünk, HURRÁ!
Szép Napot!
Valaki gondolt azokra a pályázókra, akik csak akkor fognának a projekthez, ha nyernek? Mert pl. Turisztika, vendégház kialakítás- urambocsá' - építés esetén hogy fognak március 31.-re jogerős használatba vételi engedélyt szerezni ezek a vállalkozások? A határidő eltolálásról van valakinek infoja?
Nem csak semmi infó róla egyszer megkérdezték mikor akarom a beruházást mondtam októberben.
De jó lenne tudni mi a helyzet mert ha elutasítanak akkor meg veszem a pétisót. Mert ha így megy fel az ára akkor legalább azon spóroljak valamit.
Senki nem kapott igen sem, DE az tuti mivel alig volt pénz benne most a kampányt finanszíró váll-ók kapják vissza a zsét, ERGI megint kapok egy határozatot király vagy, de forráshiány miatt cumi!
"Az idén két erdészeti támogatástól eltekintve nem lesz meghirdetve új ÚMVP-s jogcím, viszont szeptember közepére elbírálják a cukoripari átalakítást kompenzáló nemzeti diverzifikációs program pályázatait, és október 1-31. között megkezdődik a kifizetés"
Pár nap és már kapjuk is a forráshiányos elutasító határozatot :)
Fris hir!Amit edig elbiráltak sikeres pályázatokat is átfogják dolgozni!!!!!!
Nem bizik a komcsikban a kormány!!! A tsz-ektől meg a volt kormány haveroktor el akarják veni a támgtst!!!
Szerintem nem,mert én tudok olyan maszekot aki miliárdos tételben pályázott és megkapta az elutasítás,és olyan volt állami gazdaság is ami Har...nyi Zsolt tulajdona.
Nem akarok elkeseríteni senkit,de szerintem a nyerteseket kiértesítették.Ilyenről több valakiről is tudok,de olyanról aki elutasító határozatot kapott volna olyanról nem hallottam.
Ne nekem legyen igazam!
242 hozzászólás
Tegnap votl községünkben .Némteh Zsolt államtitkár, ő arról tájékoztatott, hogy postázásra kerül a napokban, ebbe na hónapban midnenki megkapja. Csomó hülyeségre adták be volt pl. méhészek nyomták cukorrépára stb... mondott pár dolgot, szóval találn végre megtudjuk, DE persze én neki sem histzek, már annyi időpont volt...
Hát elé lassú a döntési mehanizmus azbiztos.
Válasz #136. hozzászólásra
144/2009. (XI. 6.) FVM rendelet
a Nemzeti Diverzifikációs Program keretében
megvalósuló támogatások igénybevételének általános
szabályairól
9. § (7) A kifizetési kérelmet
a) 2010. április 1. és április 30.,
b) 2010. október 1. és október 31.,
c) 2011. április 1. és április 30.
közötti időszakban lehet benyújtani az MVH-hoz.
10. § (5) A kifizetést az MVH az ügyfélnek az MVH-nál az ügyfél-regisztrációs rendszerben nyilvántartott bankszámlájára történő átutalással teljesíti
a) a 2010. április 1. és április 30. közötti időszakban benyújtott kifizetési kérelem esetében 2010. szeptember 1. és szeptember 30. között,
b) a 2010. október 1. és október 30. közötti időszakban benyújtott kifizetési kérelem esetében 2011. március 1. és március 31. között,
c) a 2011. április 1. és április 30. közötti időszakban benyújtott kifizetési kérelem esetében 2011. szeptember 1. és szeptember 30. között.
A 2010. évi kifizetési időszakon már túl vagyunk, így 2010-ben több kifizetés már nem lesz.
Válasz #138. hozzászólásra
Szolnoki cukorgyár térsége.
grat
melyik körzethez tartozol?
Válasz #136. hozzászólásra
Én kaptam nyertes határozatot, még júniusban.
Támogatás igénylése:
A hivatalosan előre jelzett időpont 2009. február 1. napja, azonban Gráf József miniszter úr már nagyon óvatosan fogalmaz és 2009. első negyedévének végére teszi a támogatási lehetőségek megjelenésének időpontját. Cél, hogy a programban rendelkezésre álló források legkésőbb 2010. december. 31-ig és 100%-ban lehívásra kerüljenek.
ez egy régebbi cikk hát nem sok idejük maradt a kifizetésre annak akik nyernek
nincs sajnos
Nem volt igaz amiről tájékoztattak az MVH-ból a szept 15-i dátumról.. VAN VALAKINEK VALAMI HÍRE?????????
Válasz #131. hozzászólásra
Miki, én is ahhoz a régióhoz tartozom, de sehol sincs határozat...
Szerintetek mi értelme volt megjelentetni kifizetési kérelmet, ha nincs határozat?
Szerintetek van olyan ember aki mondjuk egy decemberi határozattal be tudja fejezni az építkezést (ha éppen arra pályázott) 2011. március 31-ig? Télen majd építek egy melegházat a telek fölé, hogy tudjak alatta építkezni a mínusz 20 fokban is?
ezt már kifejtettem egy másik fórumon is...
Ezt válaszolták tegnap délután:
"A Hivatal a Nemzeti Diverzifikációs Program keretében benyújtott támogatási kérelmek esetében is megalapozott döntést szeretne hozni. Ezen jogcímeknél befogadó határozat nem került kipostázásra, az ügyfelek a döntésről határozatban értesülnek.
A szakmai osztálytól kapott információk alapján tájékoztatjuk, hogy az MVH részéről befejeződött a kérelmek ügyintézése, várjuk a minisztérium végleges rangsorolását és döntését, hogy a határozatokat kipostázhassuk az ügyfelek részére."
Kapott már valaki határozatot?
MVH honlapján megjelent a hozzá való kifzetési kérlem és a rendelet. Nov 2-ig lehet benyújtani annak aki rendelkezik határozattal.
Ezek még a tavaszi határozatra gondolnak, vagy mi?
Petőháziban kapott már vki valamit?
Válasz #129. hozzászólásra
Nekem meg m,a azt mondták h ők már csak azt fogják látni, ha már kipostázták.
Pont ma kérdeztem az MVH-t (HB) és a jogcím felelős azt mondta még nem kaptak a központból semmit. Ha onnan megkapják majd akkor ők fogják postázni.
Válasz #127. hozzászólásra
tehát, a 7en kijönnek? Huh, izgi!
Válasz #126. hozzászólásra
Tegnap az mondta a helyi MVH vezetője, hoyg postázás alatt vannak a határozatok, de a mi körzetünkben kb 10-12-szeres a túligénylés, ne is reménykedjünk, HURRÁ!
Szép Napot!
Valaki gondolt azokra a pályázókra, akik csak akkor fognának a projekthez, ha nyernek? Mert pl. Turisztika, vendégház kialakítás- urambocsá' - építés esetén hogy fognak március 31.-re jogerős használatba vételi engedélyt szerezni ezek a vállalkozások? A határidő eltolálásról van valakinek infoja?
Nem csak semmi infó róla egyszer megkérdezték mikor akarom a beruházást mondtam októberben.
De jó lenne tudni mi a helyzet mert ha elutasítanak akkor meg veszem a pétisót. Mert ha így megy fel az ára akkor legalább azon spóroljak valamit.
Válasz #122. hozzászólásra
Elutasítottak?
Válasz #122. hozzászólásra
Szerintem a pályázatírók keresztet már most keresztet vethetnek a sikerdíjakra.
A forrás hiány
A lové meg bent áll a pályázat irásban.
Válasz #120. hozzászólásra
Mi a gond?
Válasz #118. hozzászólásra
Senki nem kapott igen sem, DE az tuti mivel alig volt pénz benne most a kampányt finanszíró váll-ók kapják vissza a zsét, ERGI megint kapok egy határozatot király vagy, de forráshiány miatt cumi!
Válasz #117. hozzászólásra
Gondolod h mar csak elutasitokat kuldenek?
Válasz #116. hozzászólásra
Jók voltak az infóim ma olvastama neten :
"Az idén két erdészeti támogatástól eltekintve nem lesz meghirdetve új ÚMVP-s jogcím, viszont szeptember közepére elbírálják a cukoripari átalakítást kompenzáló nemzeti diverzifikációs program pályázatait, és október 1-31. között megkezdődik a kifizetés"
Pár nap és már kapjuk is a forráshiányos elutasító határozatot :)
valakinek új infója?
Válasz #113. hozzászólásra
Semmi csak az hogy a túligénylés nem csekély és megalapozot döntést kívánnak hozni.
ezen belül vanak infók? pl. nyerési arány
FRISS HÍR:
09.15-én zárják le az NDP-t most mondták az MVH-ba....
Válasz #110. hozzászólásra
nincs. pedig már illene lezárni ezt a pályázatot!!!!!!!!
Valakinek j infója?
Válasz #108. hozzászólásra
Szerintem meg egyszerűen csak húzzák az időt, nincs lóvé!
Fris hir!Amit edig elbiráltak sikeres pályázatokat is átfogják dolgozni!!!!!!
Nem bizik a komcsikban a kormány!!! A tsz-ektől meg a volt kormány haveroktor el akarják veni a támgtst!!!
Válasz #105. hozzászólásra
Szerintem nem,mert én tudok olyan maszekot aki miliárdos tételben pályázott és megkapta az elutasítás,és olyan volt állami gazdaság is ami Har...nyi Zsolt tulajdona.
lehet csak azt jött egy választás most talán jut a kicsiknek is
igaz a hír hogy leosztották a nagyok közt az egész keretet a régi elvtársak?
senki sem tud semmit?
senkinek semmi infója?
hát ez szomorú ha már pletyka szinten sem tud senki semmit
Szerencsi körzetből van valakinek infója?
ilyet lehet? ez cél program
A legujab minisztériumi füles: senki nem kap semmit mert átcsoportosítják a támogatásra szánt pénzt, az ár-és belvízkárok mérséklésére.
Válasz #97. hozzászólásra
Ha már írtak, az már valami. Én még semmit se kaptam.
Válasz #96. hozzászólásra
Nekem azt irták hogy még az enyém nincs elbirálva!!!!
Múlt héten mondták egy előadáson az MVH-sok, hogy csak a pontozás van meg és a rangsor. Viszont a ponthatár még nincs ,így eredmény sincs.
Válasz #94. hozzászólásra
Nem akarok elkeseríteni senkit,de szerintem a nyerteseket kiértesítették.Ilyenről több valakiről is tudok,de olyanról aki elutasító határozatot kapott volna olyanról nem hallottam.
Ne nekem legyen igazam!
Nagy a csend a program kapcsán új infótok van?
Válasz #92. hozzászólásra
Már 2-szer próbáltam :( NEGATÍV