Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
102 hozzászólás
Válasz mtz1221 #101. hozzászólására Fiatal koromban Mennyi üzemóra lehet benne ma? Hogy volt karba tartva?
Válasz nyitraiberti141 #100. hozzászólásáraAzzal m8 tud történni ??? Fiatal koromban bakancslistás volt ez a típus, csak valahogy elmaradt.
110-90 váltót keresek !! :)
Sziasztok él még ez a csoport?
Válasz abonyii #97. hozzászólásárairj már véleményt légy oly szives a new holland 110-90-es gépről minden tapasztalatod érdekel vele kapcsolatban.előre is köszönöm
Válasz #95. hozzászólásra
E-mail ment...
Válasz #95. hozzászólásra
Elég messze tőled, Jászszentandrás.
Válasz #94. hozzászólásra Egy tol-ig árat írjál már nekem az emil címemre meg hogy hol laksz.
Válasz #93. hozzászólásra
2002-es évjárat, 1. tulaj, 2400 üó, homlokrakódóval (magyar), adás-vételivel. Az ár még képlékeny.
Válasz #92. hozzászólásra Írjál már róla valamit . mint pl 30-as vagy 40-es váltós? Levegő rendszer? Üzemóra?stb Adásvételis, áfás ? Na meg az árát
Néhány hónapon belül én is piacra dobom, feltéve ha nyer a géppályázatom.
Válasz #89. hozzászólásra
Ritkán látni hírdetésekben őket, én ősszel láttam 4.5m ért kéket,felhívtam, elkelt 5 napig hírdették
Válasz #89. hozzászólásra
Szia!
tavaly volt itt az aprók között egy 4M körül de én azóta se láttam hírdetve de lehet,hogy csak én vagyok a vaksi.
Mennyit árulnak éves szinten 110est?
Mi a reális áruk szerintetek?
Én is így tudom, pedig jó lenne, mert már elég vacak állapotban van...
Én úgy tudom hogy még az IKR-nél sincsen már olyan szőnyeg, neked azt mondták van? Mennyiért?
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a fülke műanyag/gumi padló borítását honnan lehetne beszerezni, IKR-en kívül?
Huu de régen írtak ide...
Van olyan aki fenti trakit sorközben használja? honnan lehetne hozzá keskenyebb felnit szerezni? Azt a fokozatmentesen állíthatót?
Üdv! Olaszországban gyártották őket. 1996 után kezdték spanyolban is csinálni. Ezeket viszont a fekete fülkéről lehet megismerni. Ezek is nagyon jók, de nem annyira mint az eredetiek. A 110-90-est végig olaszban gyártották. (a kék színŰeket is)
Válasz #82. hozzászólásra
LÁTSZIK
Válasz #80. hozzászólásra
ismered a gépet vagy honnét gondolod honnét lehet észrevenni
azért ez se semmi 6.5 milka
Válasz #79. hozzászólásra
ÚJRAFESTETT
MAX 2MISI
Válasz #74. hozzászólásra
Itt van é:
http://www.kite.hu/show_used_machine.php?machine_id=838&lang=hu
És még kék is!
Válasz #76. hozzászólásra
Ikr hirdet egy párat
Válasz #73. hozzászólásra
Az ország mely szegletében lakik a haverod?
Válasz #75. hozzászólásra
én fiatalabbat szeretnék (plussz az asszony kéket mondott az menne a másikhoz azis nyuszi)
Válasz #74. hozzászólásra
ehol 1
üdv! valaki nem tud eladó new holland 110-90est?
Segítsetek?!? Egy haveromék vettek egy kb 10 éves nyuszit , le van égve... Nem találnak hozzá szerelőt aki válalná a helyre állítását. Nem tudom pontosan a tipusát de kb 120-130 lovas. Ha van valaki jó szerelő ismerősötök aki válalná jó lenne ha megadnátok a számát. Nem kellene tákolni meg ilyenek , költenének rá csak legyen aki csinálja , átnézze , meg szerezze ami kell hozzá.
Válasz #35. hozzászólásra
igen! az elödje jól birja tl 90 tehát mindenképp nh mivel az 550 mtz helyett kell igy az 5050-s mellet döntöttem
Válasz #31. hozzászólásra
az ár nemszámit a traktor áraba belealkudtam,hogy kiválaszthatom a gumi márkáját az 5 fajta közül
Válasz #69. hozzászólásra
Annak a traktorban a helye!
Sőt! Mindig kéznél kell, h. legyen.
Vannak érdekes szituk minden nap!
Válasz #68. hozzászólásra
jóvan csinálok még úgyis van egy csomó szántanivaló bár most is esik de ha egyszer nekikezdek kiviszem a fotomasinát
Válasz #67. hozzászólásra
Hajaj!!!
Válasz #66. hozzászólásra
kíváncsi vagy ?
te is csinálsz a te gépedről amit homokozik?
Válasz #65. hozzászólásra
Akkor jó ha jó.
Válasz #64. hozzászólásra
jó
Válasz #63. hozzászólásra
Hát a cseh fickóvaaaaa.
Válasz #62. hozzászólásra
kivel szántok ?
Válasz #58. hozzászólásra
Képet csináljál Paldoo bácsinak mikor szántod a Jizsível!
Válasz #60. hozzászólásra
Legalább jó magasan van a talajvíz?
Válasz #59. hozzászólásra
aha
Válasz #58. hozzászólásra
Mér mi van ott?
Ott termelitek a hashajtót?
Válasz #56. hozzászólásra
kiviszlek olyan helyre hogy bexarsz
Válasz #55. hozzászólásra
Megváltás lenne nekik a sok homokozás után.
Válasz #53. hozzászólásra
Képet röppenteni ám!!!
Válasz #52. hozzászólásra
gyere le békésbe hozzad az ócskavasakat is próbáld inkább ki személyesen hogy bírják ,!!!!DDDDD
Válasz #51. hozzászólásra
Így van.
Asziszi a sok hülye, h. ha 1x fasza, akkor ezután is MINDIG CSAK FASZA LESZ!
Vágnak bele a sok traktorba meg a ..........
De nem.Aztán meglepődnek, h. beüt a koldus fíling.
Válasz #52. hozzászólásra
Nekem is van 6 hektár olyan kötött hogy a Johnyval két napig szántom