Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tudnátok segiteni!
A tc-nek a jostikja alatt van egy óra az mit mérne és hogyan müködik mert én már egy éve hajtom és nem tudok rájöni hogy mit mér mert könyvem meg nincsen,hogy megnézem.
Köszi,akkor nem árt rá vigyázni,mert ez nem olcsó!Én az utóbbi négy évben mindig kiszedtem és letisztítottam,lefestettem.
30-40q búzában ha minden rendben van 25hekit lelehet vágni,50-60q-n szerintem is 16-19h,bár az enyém mostanában ha folyamatosan kapja az ilyen búzában a terhelést,melegszik egy kicsit.
Mennyi megy a magtartályodba? Én a múltkor lemértem 4 -et ürítettem a szerelvényre ezek közül 1 olyan volt hogy ha még 2 métert megyek folyik, de a másik 3 ba is max 1 mázsa ment volna esetleg, így lett 162 mázsa, tehát 40 fölött kicsivel
Válasz #145. hozzászólásra
Én is úgy jöttem rá hogy átcseréltem az érzékelőt a szalmarázóéra, és ugyan az sőt még rosszabb lett, aztán kínomba villáskulcsot odaértetve lettem figyelmes hogy az a leggyengébb mágnes ,a többi jóval erősebben húz.
olyan ez is, csak azt nem értem hogy ősszel még jó volt most meg szar! Arra gondoltam én is hogy közelebb rakom, hátha csak olyan szar helyen van hogy rossz szerelni meg nem is látom a ledet rajta de holnap tükörrel megsasolom!
Cseréltem csapágyat a kalászvisszahordón lehet akkor érte valami! Verni kellett rendesen hogy kijöjjön! :)
a rostán szinte nem is szór csak ha nagyon tisztán akarsz vágni! Én tisztítóra vágok mindent! Had haladjon a munka nyitom a rostát, de ezek az osztrák fajták piszkos nagy szalmával vannak, és kell a gazdának a szalma! tehát majdnem kopírozok! ilyenkor a ládán szokott bejelezni nagyobb szórást!
Nekem meg a kalászvisszahordó szórakozott, és nem az érzékelő volt a ludas hanem a forgó mágnes gyengébb mint a többi jó közel kelett tenni azóta jó. Nem tudom milyen a tiéd de gondolom az is ezen az elven működik.
Miért sokallod? ezek azért 200 meg picit fölöte Le-s gépek jóval nagyobb rostafelülettel mint az 514 ( még az 516-tól is talán) igazi kis vaddisznók tudnak lenni masszív szíjhajtásokkal. Én is leszoktam átlag 15 hekit szedni a CWS-el több darabban.,a múltkor 19 volt 4 darabban
220 ezer a gyári törekasztal, cakli pakli 3 nap alatt telephelyre leszállítva, azért nem éri meg szenvedni meg szaladgálni!
Tavaly 55 q búzában (bérmunka) 16-19 ha tudtunk levágni kevés állással és domboldalas területen, a terület 20-30 % a volt ledőlve,
gyenge búzában 3-4t szerintem a 20 hektart le lehet vágni úgy hogy még nem szór a gép túl sokat!
253 hozzászólás
Tudnátok segiteni!
A tc-nek a jostikja alatt van egy óra az mit mérne és hogyan müködik mert én már egy éve hajtom és nem tudok rájöni hogy mit mér mert könyvem meg nincsen,hogy megnézem.
tekertem a jeladón az impulzuskerék irányába és megoldódott a gond! :)
Sajnos az eső még esik,
Válasz #150. hozzászólásra
Én 106-l nem dolgoztam,így vélemény sem tudok mondani róla.Azt tudom,hogy a régi TSZ világban 514 és 516-l jobban szerették.
Válasz #149. hozzászólásra
Akkor többet tud mint egy 106-os?
Válasz #129. hozzászólásra
Köszi,akkor nem árt rá vigyázni,mert ez nem olcsó!Én az utóbbi négy évben mindig kiszedtem és letisztítottam,lefestettem.
30-40q búzában ha minden rendben van 25hekit lelehet vágni,50-60q-n szerintem is 16-19h,bár az enyém mostanában ha folyamatosan kapja az ilyen búzában a terhelést,melegszik egy kicsit.
Mennyi megy a magtartályodba? Én a múltkor lemértem 4 -et ürítettem a szerelvényre ezek közül 1 olyan volt hogy ha még 2 métert megyek folyik, de a másik 3 ba is max 1 mázsa ment volna esetleg, így lett 162 mázsa, tehát 40 fölött kicsivel
Én is úgy jöttem rá hogy átcseréltem az érzékelőt a szalmarázóéra, és ugyan az sőt még rosszabb lett, aztán kínomba villáskulcsot odaértetve lettem figyelmes hogy az a leggyengébb mágnes ,a többi jóval erősebben húz.
Válasz #144. hozzászólásra
Igen, külömben nagy szalmába nem egyszerű az élet, de kell a verebeknek is egy kicsi
Válasz #143. hozzászólásra
olyan ez is, csak azt nem értem hogy ősszel még jó volt most meg szar! Arra gondoltam én is hogy közelebb rakom, hátha csak olyan szar helyen van hogy rossz szerelni meg nem is látom a ledet rajta de holnap tükörrel megsasolom!
Cseréltem csapágyat a kalászvisszahordón lehet akkor érte valami! Verni kellett rendesen hogy kijöjjön! :)
Válasz #140. hozzászólásra
a rostán szinte nem is szór csak ha nagyon tisztán akarsz vágni! Én tisztítóra vágok mindent! Had haladjon a munka nyitom a rostát, de ezek az osztrák fajták piszkos nagy szalmával vannak, és kell a gazdának a szalma! tehát majdnem kopírozok! ilyenkor a ládán szokott bejelezni nagyobb szórást!
Válasz #134. hozzászólásra
Nekem meg a kalászvisszahordó szórakozott, és nem az érzékelő volt a ludas hanem a forgó mágnes gyengébb mint a többi jó közel kelett tenni azóta jó. Nem tudom milyen a tiéd de gondolom az is ezen az elven működik.
Válasz #141. hozzászólásra
nophaxom akkor ne ríjjatok semennyit ti ketten ottan
Válasz #137. hozzászólásra
Nem majd az új vetőgép!
Válasz #130. hozzászólásra
Miért sokallod? ezek azért 200 meg picit fölöte Le-s gépek jóval nagyobb rostafelülettel mint az 514 ( még az 516-tól is talán) igazi kis vaddisznók tudnak lenni masszív szíjhajtásokkal. Én is leszoktam átlag 15 hekit szedni a CWS-el több darabban.,a múltkor 19 volt 4 darabban
Válasz #136. hozzászólásra
hát................... elképzelhető, megoldás????
Válasz #136. hozzászólásra
nekem tegnapelőtt is besipolt pedig a cséplő nem ment.csak elkapott hazafelé egy jó kis zuhi
Válasz #135. hozzászólásra
ja
oszt akkor légpusival lövöd be idén?
Válasz #134. hozzászólásra
nem kapott vizet véletlenül?
Válasz #133. hozzászólásra
mert nem ide való hanem lazább homokosabb jobb földbe! Szépen és pontosan vet de, itt kemények a talajok!
Válasz #132. hozzászólásra
képzeld el a magfelhordó érzékelője megmihálylott folyamatosan alacsony fordulatot jelez, sípol, de megy minden szépen, holnap azt fogom megnézni!
VG et miért adod el?
Hidd el nem irkált badarságokat ermike
450 -es asztallal 5km/ó 5 hektárt 2 óra 45 perc alatt csaptam le igaz csak 4 tonnás magdaléna volt
Hány méteres asztala van ennek a gépnek?Kicsit sokallom a 16-19 hektárt!
220 ezer a gyári törekasztal, cakli pakli 3 nap alatt telephelyre leszállítva, azért nem éri meg szenvedni meg szaladgálni!
Tavaly 55 q búzában (bérmunka) 16-19 ha tudtunk levágni kevés állással és domboldalas területen, a terület 20-30 % a volt ledőlve,
gyenge búzában 3-4t szerintem a 20 hektart le lehet vágni úgy hogy még nem szór a gép túl sokat!
Válasz #125. hozzászólásra
Tele vagy lével, miért nem hajtottál, vagy hajtattál bele lemezt aztán kicsi hegesztés és mehet dolgozni a masina?????????
Sziasztok!
Érdeklődnék kinek mennyi a terület vág le egy nap alatt a tc 56,olyan 50-60q terményben.Ha nincsen sok járkálás és mennyi km/h külditek?
Válasz #125. hozzászólásra
Szia! Meg lehet kérdezni,hogy mennyiért vesztegetnek egy ilyet?
Új törekasztalt kellett venni mert ez már nagyon gatya volt, ezt teszi a csillagszálló!
Kapott pár új csapágyat egy új szíjat és sok finom zsírt is így ma aratásra felkészítve a gép!!!!
Válasz #123. hozzászólásra
Ott van minden...
Válasz #122. hozzászólásra
Ha megadod a számod kereslek!
Válasz #121. hozzászólásra
Meg...
Válasz #120 hozzászólás
Telefonon megtudnánk beszélni?
Válasz #118. hozzászólásra
A gépkönyben meg van adva mennyi a gyári adat,addig le kell neki menni.
Nekem 382 van az pontosan 12m/s,igaz csak a belseje nyuszi...
Válasz #117. hozzászólásra
És a 410 dobf.Neked töri?
Válasz #110. hozzászólásra
Hogy?
Válasz #111. hozzászólásra
Nekem 410 az alja kitakarított dobvariátor tárcsával!
Válasz #115. hozzászólásra
Pikk-pakk
Válasz #114. hozzászólásra
a 108-as a cégem számláit tartalmazza töröld gyosan
Válasz #113. hozzászólásra
Modi van?????
Válasz #111. hozzászólásra
Napraforgóban se...
Válasz #110. hozzászólásra
Az új TC nek csak 430 ig megy le de így sem töri a szemet.
Válasz #104. hozzászólásra
Annak le kellene menni 380-ig...
Válasz #108. hozzászólásra
Ezt nem értem.
Moderálta: Szabi. (11018) 2013-11-06 18:03:08
Válasz #106. hozzászólásra
Érdekes, ha vizesebb akkor szinte alig van tört szem!
Válasz #104. hozzászólásra
A 18-19 nél nedvesebbet is töri vagy csak a szárazabbat?
Válasz #102. hozzászólásra
Az már mind megvolt,de nekem gyári állíthatós az alsó rostám is.
Válasz #103. hozzászólásra
440