Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen ez csak egy színt jelent. Annyit kell tudni hogy a ral az egy színskála. Próbáld ki, kezdd el írni a google-ba hogy "New Holland ral code" és hozni fogja. Utána pedig ha beírod a google-ba hogy "ral 5015" és akkor kihozza az adott színt is Azért felelőséget nem vállalok de szerintem jónak kell lennie, meg attól függ hogy mit akarsz fújni
Papiron meg mindig az enyem mert szamla nelkul adtam el anno(nem neked es nem is annak akitol te vetted )
Fordito tengelyt rendelj hozza tartalekba ha kimesz az udvarrol mert ose lehet tudni mikor torik.
Válasz #2432. hozzászólásra
A számlás megközelítésed meg elég naív,mert ha kell mutatok annyi számlát amennyit csak akarsz,a gépre meg nem teszek egy 6-os anyát sem
Ez egyébként érdekes, valószínűleg alul van méretezve az olaj mennyiség benne.
Én is tapasztalom a saját gépeinken.
A nagyobbikba kell oldalhajtásonként elől vagy 3,5liter olaj, a kisebbikbe meg 1,5től nemsokkal több. Ez utóbbiba 800óránál elég sötét, igaz nem motorolajos, de akkori s feketés, a másikban meg arany tiszta 1000óra után is szó szerint, talán még egy árnyalattal sem lett sötétebb vagy maximum annyival.
Pedig a nagyobbik lazítózik ami valljuk meg gépgyilkos meló
Válasz #2448. hozzászólásra
Így van! De csak azoknak gyengéjük,amelyikekben nem az erősített híd van még.
Olajat meg csak a gyárit szabad beletenni,mert különben orrán-száján folyni fog. Másképp gázosodik állítólag.
És 400-600 óra után fekete lesz mint a motorolaj
Egyébként nagy tévedés mert nem a váltójuk gyenge ezeknek, ha nincsenek nagyon meggyötörve tizenezreket elfutnak, de könyörgöm ha mondjuk 8-10ezernél ha rendbe is kell rakni egy vezérgép váltóját az annyira nagy baj????
Szerintem nem, kidolgozta azt már jóval hamarabb.
Az első hídjuk gyengébb ezeknek, olajat cserélgetni kell nagyon sűrűn meg zsírozni mindent mert utána ha megindul alig lehet bírni vele azt mondják olyanok akiknek van ilyen és baja is van ilyen.
Válasz #2441. hozzászólásra
Üdv!
Nekem a B/3-as kuplung tengelyéről volt leszakadva az agy,itt 2,5 misiért kínálták,külföldről meg 800 ezerért meghozták.
De az előző kolléga ezt nem akarta megérteni,meg elhinni.
És mivel ez volt a gép baja,így bagóért megvásárolható volt.Kb. a gumik árán!
Válasz #2440. hozzászólásra
A hidraulika vezérlés része nem lett jó,és ezért lett csere,a többi jó volt,de a boldogsághoz az kevés volt.
De azt azért elmondom,hogy egész másképp működik minden ezzel a modulla,nem is gondoltam volna magam sem.
Nem is akarlak meggyőzni,csak olyat állíts amit tudsz is,nem csak hallottad,meg sejted,meg gondolod,meg a jóska-pista ugatta!
Válasz #2425. hozzászólásra
Itt volt felújított váltós G-s annyiért!
Csak annyi a titka hogy nem az IKR-nél kellett megvenni a belevalót,sőt nem is magyarországon!!!
Ez volt 3 éve kb. és azóta is gond nélkül megy a gép,ha ez megnyugtat.
De azthiszem ezt a vitát lezártam veled,mert látom más világban élsz!
Válasz #2421. hozzászólásra
Bocs de ezeknek meg lehet javítani a váltóját nem nagy kunszt . Másik részről é vettem G-s nyuszit már Pistitől és hát azóta is bármikor szivesen látnak egy kávéra a faházban . A gép olyan állapotban volt ahogy mondta meg ki is lehetett próbálni nem csak udvarban . Igaz nm sokat hajtottam bele 1,5év alatt csak 600 órát de a váltója még mindig jó egyedül a féket javítottuk most de azt már mikor nézni mentem mondta Pisti hogy rákell pumpálni és akkor jó egész nap .
4424 hozzászólás
Válasz #2475. hozzászólásra
kínlodva ... zöldet meg talán nem is birná..... hosszutávon
hali szerintetek a variant bálázót is bírná húzni az l85-ös?
Válasz #2473. hozzászólásra
nekem ilyen van motorja birja a váltoja a gyenge pont de szerelhetö viszonylag kis összegböl .....
helló
new holland l85 soknak számít a 10 000 ü. óra mennyit mennek el ezek a traktorok ??
köszi a válaszokat
Válasz #2471. hozzászólásra
Azért felelőséget nem vállalok de szerintem jónak kell lennie, meg attól függ hogy mit akarsz fújni
Igen ez csak egy színt jelent. Annyit kell tudni hogy a ral az egy színskála. Próbáld ki, kezdd el írni a google-ba hogy "New Holland ral code" és hozni fogja. Utána pedig ha beírod a google-ba hogy "ral 5015" és akkor kihozza az adott színt is
Válasz #2470. hozzászólásra
És ezt honnan tudod? Köszi amúgy! Ez a szín kód csak egy féle kéket jelent csak majd?
Válasz #2469. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Elvileg RAL 5015
A traktoroknak a festésének van valami szín kódja mert new hollandhoz szeretnék kék festéket találni ha tudnék![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz #2461. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ezt nem gondoltam volna rólad!
Válasz #2466. hozzászólásra
Mi a véleményetek a td 95 röl?
Válasz #2463. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Nekem valószínü nem sok tanulópénzem lesz ezen
Bár a biztos az ami elmúlt.
Te mivel húztad?
Válasz #2463. hozzászólásra
és milyen van helyette ?
Válasz #2461. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Amikor nagyon kemény volt a talaj 3 éve azthiszem,akkor voltak terveim vele.
Válasz #2462. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Es en se ujonan vettem :-)
A tanulopenzt megkell fizetni.
Válasz #2461. hozzászólásra
Akkor ez megjárta a hadak útját szegénykém
Válasz #2460. hozzászólásra
Papiron meg mindig az enyem mert szamla nelkul adtam el anno(nem neked es nem is annak akitol te vetted )
Fordito tengelyt rendelj hozza tartalekba ha kimesz az udvarrol mert ose lehet tudni mikor torik.
Válasz #2459. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Az nem a Te ekéd,hanem az enyém
Most akarom rendbetenni hátha nagyobb lesz a keletje
A 4650-es trakinak nehéz sajna
Válasz #2458. hozzászólásra
KRW 4 fejes vf.
Válasz #2457. hozzászólásra
Az melyik?
Válasz #2455. hozzászólásra
Az ekemet eladtad mar?
Válasz #2454. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
bocs ezeket akartam küldeni
Válasz #2454. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
ott a Ha
Válasz #2453. hozzászólásra
Ezt nem gondoltam volna rolad
Válasz #2432. hozzászólásra![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
A számlás megközelítésed meg elég naív,mert ha kell mutatok annyi számlát amennyit csak akarsz,a gépre meg nem teszek egy 6-os anyát sem
Válasz #2451. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Valahol itt lehet a kutya elásva
A 240-es oldalhajtásba 1,2 L van ha jólemlékszem,persze hogy elhasználódik.
Válasz #2450. hozzászólásra
Ez egyébként érdekes, valószínűleg alul van méretezve az olaj mennyiség benne.
Én is tapasztalom a saját gépeinken.
A nagyobbikba kell oldalhajtásonként elől vagy 3,5liter olaj, a kisebbikbe meg 1,5től nemsokkal több. Ez utóbbiba 800óránál elég sötét, igaz nem motorolajos, de akkori s feketés, a másikban meg arany tiszta 1000óra után is szó szerint, talán még egy árnyalattal sem lett sötétebb vagy maximum annyival.
Pedig a nagyobbik lazítózik ami valljuk meg gépgyilkos meló
Válasz #2448. hozzászólásra
Így van! De csak azoknak gyengéjük,amelyikekben nem az erősített híd van még.
Olajat meg csak a gyárit szabad beletenni,mert különben orrán-száján folyni fog. Másképp gázosodik állítólag.
És 400-600 óra után fekete lesz mint a motorolaj
Válasz #2447. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Ok
Hívhatsz bármikor!
Egyébként nagy tévedés mert nem a váltójuk gyenge ezeknek, ha nincsenek nagyon meggyötörve tizenezreket elfutnak, de könyörgöm ha mondjuk 8-10ezernél ha rendbe is kell rakni egy vezérgép váltóját az annyira nagy baj????
Szerintem nem, kidolgozta azt már jóval hamarabb.
Az első hídjuk gyengébb ezeknek, olajat cserélgetni kell nagyon sűrűn meg zsírozni mindent mert utána ha megindul alig lehet bírni vele azt mondják olyanok akiknek van ilyen és baja is van ilyen.
Válasz #2446. hozzászólásra
akor belenyúltál ebbe a G-kbe
Holnap lenne pár kérdésem majd felhívlak
Válasz #2445. hozzászólásra
Most van mégegy G 240-es trakim,azt is restaurálom
Válasz #2443. hozzászólásra
azt elhiszem hogy jobb lett így
Válasz #2441. hozzászólásra
Üdv!
Nekem a B/3-as kuplung tengelyéről volt leszakadva az agy,itt 2,5 misiért kínálták,külföldről meg 800 ezerért meghozták.
De az előző kolléga ezt nem akarta megérteni,meg elhinni.
És mivel ez volt a gép baja,így bagóért megvásárolható volt.Kb. a gumik árán!
Válasz #2440. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
A hidraulika vezérlés része nem lett jó,és ezért lett csere,a többi jó volt,de a boldogsághoz az kevés volt.
De azt azért elmondom,hogy egész másképp működik minden ezzel a modulla,nem is gondoltam volna magam sem.
Aha, a G p elé ülve G s nyúl a téma...... G pelek ide verset.....
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
De hol a G s nyúl G pontja?
Laptoppos G pész megmondja ....
G pesitett számlát tolja.....
Ész G pünk majdmegvizslatja.....
G nyusziba egy komplett gyári felújított váltó 3,5millió körül van, csak belekell dobni és menni tovább.
Nem olcsó de ha meg csak sorkuplungot kell lamellázni vagy tengelyt csapágyazni akkor ezekhez képest aprópénzből meglehet.
Válasz #2439. hozzászólásra
Ja értem , mert volt nálam csinálni a féket és mondta hogy csináltatott neked egyet .
Válasz #2438. hozzászólásra
Igen,de az sajna nem lett tökéletes,és lett beletéve egy felújított.
Válasz #2437. hozzászólásra
Ennek az agyát csináltatta a Bohner ?
Válasz #2432. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Mi vagy Te??? Apeh ellenőr???
Mondjuk azok már megnézték
Kb annyira lehet jó G-t venni 5-6 misiért mint jó 8000-es jonit 9-10 misiért .
Nem is akarlak meggyőzni,csak olyat állíts amit tudsz is,nem csak hallottad,meg sejted,meg gondolod,meg a jóska-pista ugatta!
Válasz #2429. hozzászólásra
Jaja nem volt túl könnyű mert a világítás elment ( ikr szervizes megcsinálta) meg az eke defektet kapott ezért aludtam egy motelban .
Válasz #2431. hozzászólásra
Nem lehet,hanem biztos
Válasz #2428. hozzászólásra
.
En is lezartam nem tudtal meggyozni arrol hogy 5 milkaert jo G t lehet venni.
Johet a kulfoldi szamla is no problem van itt aki ert kinaiul is
Lehet olcsóbb a g- váltóját felújítani mint egy 8000-es joniét
Válasz #2427. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Üdv kolléga!
Köszi hogy elmondtad az igazat!
Válasz #2427. hozzászólásra
Ha te mondod elhiszem . De ha jol emlekszem neked se volt olyan konnyu a haza utad a G vel ? Vagy tevedek?
Itt volt felújított váltós G-s annyiért!
Csak annyi a titka hogy nem az IKR-nél kellett megvenni a belevalót,sőt nem is magyarországon!!!
Ez volt 3 éve kb. és azóta is gond nélkül megy a gép,ha ez megnyugtat.
De azthiszem ezt a vitát lezártam veled,mert látom más világban élsz!
Válasz #2421. hozzászólásra
Bocs de ezeknek meg lehet javítani a váltóját nem nagy kunszt . Másik részről é vettem G-s nyuszit már Pistitől és hát azóta is bármikor szivesen látnak egy kávéra a faházban . A gép olyan állapotban volt ahogy mondta meg ki is lehetett próbálni nem csak udvarban . Igaz nm sokat hajtottam bele 1,5év alatt csak 600 órát de a váltója még mindig jó egyedül a féket javítottuk most de azt már mikor nézni mentem mondta Pisti hogy rákell pumpálni és akkor jó egész nap .