Üdv érdeklödni szeretnék meg kaphatnék egy kis segicséget mi lehet a baj a 8560 asnál szivatyú szol de ha müköteten a hidrokikát akkor nem szol akkor szol nagyon mikor forditva van a kormány akkor nagyon sir meg ha nem moztitunk semmit akkor is lehet halani a zümögért.elöre is köszönöm
az enyémben 6ezer oránál akadt ki 7 éve mikor megvettem már akkor ki volt akadva ha jol saccolom enyémben is 12ezer felett lehet vagy az isten tudja motorja hibátlan már cska az ér benne annyit a válto meg midnen javitható ha jo áron me gtudod venni akkor megéri de 3mill alatt kell lennie én is 2,6 ért vettem .... nehéz munkára viszont nem használnám bár én a kis gazdaságomba használom de pl itt egy forumtárs 40-50 hekit szántott vele évente és 3-4 éveket bir a váltoja .... könnyü melokra tökéletes örökké elmegy
Igen ez csak egy színt jelent. Annyit kell tudni hogy a ral az egy színskála. Próbáld ki, kezdd el írni a google-ba hogy "New Holland ral code" és hozni fogja. Utána pedig ha beírod a google-ba hogy "ral 5015" és akkor kihozza az adott színt is Azért felelőséget nem vállalok de szerintem jónak kell lennie, meg attól függ hogy mit akarsz fújni
Papiron meg mindig az enyem mert szamla nelkul adtam el anno(nem neked es nem is annak akitol te vetted )
Fordito tengelyt rendelj hozza tartalekba ha kimesz az udvarrol mert ose lehet tudni mikor torik.
Válasz #2432. hozzászólásra
A számlás megközelítésed meg elég naív,mert ha kell mutatok annyi számlát amennyit csak akarsz,a gépre meg nem teszek egy 6-os anyát sem
Ez egyébként érdekes, valószínűleg alul van méretezve az olaj mennyiség benne.
Én is tapasztalom a saját gépeinken.
A nagyobbikba kell oldalhajtásonként elől vagy 3,5liter olaj, a kisebbikbe meg 1,5től nemsokkal több. Ez utóbbiba 800óránál elég sötét, igaz nem motorolajos, de akkori s feketés, a másikban meg arany tiszta 1000óra után is szó szerint, talán még egy árnyalattal sem lett sötétebb vagy maximum annyival.
Pedig a nagyobbik lazítózik ami valljuk meg gépgyilkos meló
Válasz #2448. hozzászólásra
Így van! De csak azoknak gyengéjük,amelyikekben nem az erősített híd van még.
Olajat meg csak a gyárit szabad beletenni,mert különben orrán-száján folyni fog. Másképp gázosodik állítólag.
És 400-600 óra után fekete lesz mint a motorolaj
Egyébként nagy tévedés mert nem a váltójuk gyenge ezeknek, ha nincsenek nagyon meggyötörve tizenezreket elfutnak, de könyörgöm ha mondjuk 8-10ezernél ha rendbe is kell rakni egy vezérgép váltóját az annyira nagy baj????
Szerintem nem, kidolgozta azt már jóval hamarabb.
Az első hídjuk gyengébb ezeknek, olajat cserélgetni kell nagyon sűrűn meg zsírozni mindent mert utána ha megindul alig lehet bírni vele azt mondják olyanok akiknek van ilyen és baja is van ilyen.
Válasz #2441. hozzászólásra
Üdv!
Nekem a B/3-as kuplung tengelyéről volt leszakadva az agy,itt 2,5 misiért kínálták,külföldről meg 800 ezerért meghozták.
De az előző kolléga ezt nem akarta megérteni,meg elhinni.
És mivel ez volt a gép baja,így bagóért megvásárolható volt.Kb. a gumik árán!
Válasz #2440. hozzászólásra
A hidraulika vezérlés része nem lett jó,és ezért lett csere,a többi jó volt,de a boldogsághoz az kevés volt.
De azt azért elmondom,hogy egész másképp működik minden ezzel a modulla,nem is gondoltam volna magam sem.
4437 hozzászólás
elöre is köszönöm nem vetem azt ki holnap kiszedem belöle bizok bent hogy az a gond
Válasz #2487. hozzászólásra
de kivetted a váltó aljábol a szürőt? az kivülröl nem látszik hogy az ott van
er gondoltam én is és ezért le is cseréltem a szüröket meg az egész olajat a hátuljából ugyan ugy csinálja
Válasz #2485. hozzászólásra
a szivóági szürő kezd eltömödni
Üdv érdeklödni szeretnék meg kaphatnék egy kis segicséget mi lehet a baj a 8560 asnál szivatyú szol de ha müköteten a hidrokikát akkor nem szol akkor szol nagyon mikor forditva van a kormány akkor nagyon sir meg ha nem moztitunk semmit akkor is lehet halani a zümögért.elöre is köszönöm
Honnan tudnék olcsón teleszkópos tükörszárhoz hozzájutni TM szériához? Az után gyártott is elég horror áron van a gyárit meg se mertem kérdezni
Helló!
Véleményt szeretnék kérni a new holland t6020 elite és t6155-ről.
Hello! Vélemények a td5050 szériáról?
Válasz #2480. hozzászólásra

én nem keresgetek jelenleg traktorokat
de alkudjál szépen ... nem véletlen adják el....
Válasz #2479. hozzászólásra
hát amit néztem az 3,3 milla :(
ha majd tudsz olcsóbbat megírhatnád mert én még nem találtam
Válasz #2477. hozzászólásra
az enyémben 6ezer oránál akadt ki 7 éve mikor megvettem már akkor ki volt akadva ha jol saccolom enyémben is 12ezer felett lehet vagy az isten tudja motorja hibátlan már cska az ér benne annyit a válto meg midnen javitható ha jo áron me gtudod venni akkor megéri de 3mill alatt kell lennie én is 2,6 ért vettem .... nehéz munkára viszont nem használnám bár én a kis gazdaságomba használom de pl itt egy forumtárs 40-50 hekit szántott vele évente és 3-4 éveket bir a váltoja .... könnyü melokra tökéletes örökké elmegy
Válasz #2475. hozzászólásra
100 ló körüli traktort ajánlanak hozzá legalább. Tlt fog tönkre menni ha a motor bírja is. Főleg ha nehéz bálákat csinálsz.
Válasz #2474. hozzászólásra
most szeretnék egyet venni csak féltem hogy sok a 10 000 uo. Attòl még érdemes megvenni Ha minden műkődik rajta??
Válasz #2475. hozzászólásra
kínlodva ... zöldet meg talán nem is birná..... hosszutávon
hali szerintetek a variant bálázót is bírná húzni az l85-ös?
Válasz #2473. hozzászólásra
nekem ilyen van motorja birja a váltoja a gyenge pont de szerelhetö viszonylag kis összegböl .....
helló
new holland l85 soknak számít a 10 000 ü. óra mennyit mennek el ezek a traktorok ??
köszi a válaszokat
Válasz #2471. hozzászólásra
Azért felelőséget nem vállalok de szerintem jónak kell lennie, meg attól függ hogy mit akarsz fújni
Igen ez csak egy színt jelent. Annyit kell tudni hogy a ral az egy színskála. Próbáld ki, kezdd el írni a google-ba hogy "New Holland ral code" és hozni fogja. Utána pedig ha beírod a google-ba hogy "ral 5015" és akkor kihozza az adott színt is
Válasz #2470. hozzászólásra
És ezt honnan tudod? Köszi amúgy! Ez a szín kód csak egy féle kéket jelent csak majd?
Válasz #2469. hozzászólásra

Elvileg RAL 5015
A traktoroknak a festésének van valami szín kódja mert new hollandhoz szeretnék kék festéket találni ha tudnék
Válasz #2461. hozzászólásra

Ezt nem gondoltam volna rólad!
Válasz #2466. hozzászólásra
Mi a véleményetek a td 95 röl?
Válasz #2463. hozzászólásra
Nekem valószínü nem sok tanulópénzem lesz ezen
Bár a biztos az ami elmúlt.
Te mivel húztad?
Válasz #2463. hozzászólásra
és milyen van helyette ?
Amikor nagyon kemény volt a talaj 3 éve azthiszem,akkor voltak terveim vele.
Válasz #2462. hozzászólásra

Es en se ujonan vettem :-)
A tanulopenzt megkell fizetni.
Akkor ez megjárta a hadak útját szegénykém
Válasz #2460. hozzászólásra
Papiron meg mindig az enyem mert szamla nelkul adtam el anno(nem neked es nem is annak akitol te vetted )
Fordito tengelyt rendelj hozza tartalekba ha kimesz az udvarrol mert ose lehet tudni mikor torik.
Válasz #2459. hozzászólásra

Az nem a Te ekéd,hanem az enyém
Most akarom rendbetenni hátha nagyobb lesz a keletje
A 4650-es trakinak nehéz sajna
Válasz #2458. hozzászólásra
KRW 4 fejes vf.
Válasz #2457. hozzászólásra
Az melyik?
Válasz #2455. hozzászólásra
Az ekemet eladtad mar?
Válasz #2454. hozzászólásra

bocs ezeket akartam küldeni
Válasz #2454. hozzászólásra

ott a Ha
Válasz #2453. hozzászólásra

Ezt nem gondoltam volna rolad
Válasz #2432. hozzászólásra
A számlás megközelítésed meg elég naív,mert ha kell mutatok annyi számlát amennyit csak akarsz,a gépre meg nem teszek egy 6-os anyát sem
Válasz #2451. hozzászólásra
Valahol itt lehet a kutya elásva
A 240-es oldalhajtásba 1,2 L van ha jólemlékszem,persze hogy elhasználódik.
Válasz #2450. hozzászólásra
Ez egyébként érdekes, valószínűleg alul van méretezve az olaj mennyiség benne.
Én is tapasztalom a saját gépeinken.
A nagyobbikba kell oldalhajtásonként elől vagy 3,5liter olaj, a kisebbikbe meg 1,5től nemsokkal több. Ez utóbbiba 800óránál elég sötét, igaz nem motorolajos, de akkori s feketés, a másikban meg arany tiszta 1000óra után is szó szerint, talán még egy árnyalattal sem lett sötétebb vagy maximum annyival.
Pedig a nagyobbik lazítózik ami valljuk meg gépgyilkos meló
Válasz #2448. hozzászólásra
Így van! De csak azoknak gyengéjük,amelyikekben nem az erősített híd van még.
Olajat meg csak a gyárit szabad beletenni,mert különben orrán-száján folyni fog. Másképp gázosodik állítólag.
És 400-600 óra után fekete lesz mint a motorolaj
Válasz #2447. hozzászólásra
Ok
Hívhatsz bármikor!
Egyébként nagy tévedés mert nem a váltójuk gyenge ezeknek, ha nincsenek nagyon meggyötörve tizenezreket elfutnak, de könyörgöm ha mondjuk 8-10ezernél ha rendbe is kell rakni egy vezérgép váltóját az annyira nagy baj????
Szerintem nem, kidolgozta azt már jóval hamarabb.
Az első hídjuk gyengébb ezeknek, olajat cserélgetni kell nagyon sűrűn meg zsírozni mindent mert utána ha megindul alig lehet bírni vele azt mondják olyanok akiknek van ilyen és baja is van ilyen.
Válasz #2446. hozzászólásra
akor belenyúltál ebbe a G-kbe
Holnap lenne pár kérdésem majd felhívlak
Válasz #2445. hozzászólásra
Most van mégegy G 240-es trakim,azt is restaurálom
Válasz #2443. hozzászólásra
azt elhiszem hogy jobb lett így
Válasz #2441. hozzászólásra
Üdv!
Nekem a B/3-as kuplung tengelyéről volt leszakadva az agy,itt 2,5 misiért kínálták,külföldről meg 800 ezerért meghozták.
De az előző kolléga ezt nem akarta megérteni,meg elhinni.
És mivel ez volt a gép baja,így bagóért megvásárolható volt.Kb. a gumik árán!
Válasz #2440. hozzászólásra
A hidraulika vezérlés része nem lett jó,és ezért lett csere,a többi jó volt,de a boldogsághoz az kevés volt.
De azt azért elmondom,hogy egész másképp működik minden ezzel a modulla,nem is gondoltam volna magam sem.
Aha, a G p elé ülve G s nyúl a téma...... G pelek ide verset.....

De hol a G s nyúl G pontja?
Laptoppos G pész megmondja ....
G pesitett számlát tolja.....
Ész G pünk majdmegvizslatja.....
G nyusziba egy komplett gyári felújított váltó 3,5millió körül van, csak belekell dobni és menni tovább.
Nem olcsó de ha meg csak sorkuplungot kell lamellázni vagy tengelyt csapágyazni akkor ezekhez képest aprópénzből meglehet.
Válasz #2439. hozzászólásra
Ja értem , mert volt nálam csinálni a féket és mondta hogy csináltatott neked egyet .