Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak621 FtBenzin árak608 FtEUR410 FtUSD388.35 FtCHF438.98 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Iveko motorosak a kicsik, mechanikus váltó és irányváltó, gondolom.Gumikról ítélve 5000öó benne van. Kicsi a fogyasztásuk, ahogy én hallottam.Mivel mechanikus így "nem nagy"költség a javítás, de nem mtz.
Én is sokallom egy kicsit, de ez van.Ősszel beszéltem itt többféle márkatulajjal, 20alatt senki nem mondta, a Gabin kívül (6050) ő 19l körül jött ki. Semmit érő munkára elő sem veszem.
Gyenge, könnyű? Mindenes traktornak lenne, 10-12ha, laza talaj. Erdőről fa hordás. Sosem akkor kapok bérmunkát, amikor kell. MTZ-t nem akarok, hiába kevés a föld. Szereléshez nem értek, műhelyem sincs.
Erről a New Holland traktorról mi a véleményetek? Ismeri valaki? Milyen motor és váltó van benne? Mennyire megbízható? Üzemórát nem írnak, vajon mennyit megy el és milyen javításokra lehet számítani?
Válasz #2041. hozzászólásra
Hali már megoldva kész a szántás nyáron öntjük neki a betonsúlyt már azon gondolkodunk hogy nem fél hanem kicsit többet öntünk hogy meg legyen 10 mázsa meg szerzek kerék súlyokat meg ha birom feltöltöm a gumikat feltöltöm vízzel
Gondolom kis lcd kijelző mutatja? Lehet hogy eltűnnek majd róla más elemek is, nekünk ez volt a jd-nél a végén már szinte semmit nem lehetett leolvasni róla. Ha ez baja és kiszerelhető akkor javítható.
Valaki tudja ez miért lehet?
Ma délelőtt tárcsáztam és mikor a földhöz értem megnéztem az üzemóra állást és nem mutatja a tizedeket. Munka közben többször is megnéztem de nem mutatja. 2802 meg 2803 mutatott kereken. Fogalmam sincs mitől lehet. Remélem valaki tudja miért lehet ez. előre is köszönöm
Igen, az a radar.Én belenéznék hogy milyen a belseje nem-e párás, és tömítő pasztával megbiztosítanám hogy ne tudjon víz kerülni bele, még a vezeték körül is bekenném. Nem egy nagy munka levenni, kiszárítani, és összerakni tutira. Amilyen ára van, azt a kis fáradtságot megéri.
Vettem izzót. kicseréltem működik. A radart is lehet megtaláltam, ha egy nagyobbacska téglalap. szét volt húzódva egy vezeték ami abból jött ki. összedugtam de nem volt időm kipróbálni.
ha nem akkor én is majd együtt élek vele:)
Na hát ilyen apróságok vannak. Meg a műszerfal középső panelébe nincs világítás azt kellene még szétszedi csak nemtom hogy jön ki a panel
Nekünk az új iha puma mért 100km/h tárcsázásnál ,, mert a radar a visszaverődő jelet érzékeli ,, meg kultivátorozásnál csinálta magas volt már a szotyola és mért még 0 km/h is
Nem lehet hogy csak bepárásodott?Enyém az előző gazdája megrepesztette a radarház fedelét és állt benne a víz, sár és így kuka lett.Valahogy átlehet állítani, hogy a kerékről mérje a sebességet, vagy ha a radart nem érzékeli akkor átvált magától? Azt tudom hogy a kerékről való sebesség mérést is kalibrálni kell hogy pontos legyen.
Az lehet hogy annyival kevesebbet eszik, de az adblue-is pénzbe kerül.Így már az a 2 liter nem is 2 liter.ÉS ez most márkától független, mert mindegyiknél eszi.
Nézd meg nem-e a motor és az első híd között van a vezeték elszakadva.Jeladó a jobb oldali felső függő csapba van, ott érzékeli a ford szöget.
Radaros a trakesz?
Szerintem az nem az.A jeladó az első hídnál van valahol.Ennek akkor van értelme mikor 30%-nál nagyobb a bekormányzási szög és ekkor kikapcsol az első hajtás.
Sziasztok! TM 165-el kapcsolatban írok. Eddigi tapasztalatok jók. Első körben ami jelentkezett indításkor kiírja P32-es hibakódot de utána el is tűnik.
Valaki tudja mit jelent? Hibakód listája van valakinek? A másik a km/h sántít! c6-ba már 80 km/h-t mutat. olyan mitha pont kétszer annyit mutatna mint a tényleges! Egyébként szép finoman vált, csendes.
Az utolsó táblázatot nézzed meg amit belinkeltél, talajmunkában 265-270 g/kwó a fogyasztás. Ez egy jó átlagos érték, a tier 3 jd-k is ezen a szinten vannak.
Csak az a gond hogy ezt az értéket nem a névleges fordulaton tudja hanem csak félgázon. Ha emelik a motor fordulatot akkor már majdnem 300 gr-ig felmegy a fogyasztása. A nebraska tesztek szerintem jobbak mert ott minden sebességen addig fékezi amig maximális nem lesz a vonóteljesítmény, és ezen a ponton adja meg a fogyasztást meg a konkrét talajra leadott kw-ot.
Azért idővel majd szerezz bele egy 210 es akksit!! majd ha egy hideg napon véletlenül a kis akkuval teker mint állat de nem indul majd keress meg, megmondom mért nem......
4401 hozzászólás
Válasz #2050. hozzászólásra
Jól hangzik, köszi. 5-6e üó. körül gondoltam én is, ezek gyári gumik lehetnek? Mennyit megy el a gumi átlagos használat mellett?
Válasz #2043. hozzászólásra
Iveko motorosak a kicsik, mechanikus váltó és irányváltó, gondolom.Gumikról ítélve 5000öó benne van. Kicsi a fogyasztásuk, ahogy én hallottam.Mivel mechanikus így "nem nagy"költség a javítás, de nem mtz.
Válasz #2047. hozzászólásra
Én is sokallom egy kicsit, de ez van.Ősszel beszéltem itt többféle márkatulajjal, 20alatt senki nem mondta, a Gabin kívül (6050) ő 19l körül jött ki. Semmit érő munkára elő sem veszem.
Válasz #2045. hozzászólásra
Gyenge, könnyű? Mindenes traktornak lenne, 10-12ha, laza talaj. Erdőről fa hordás. Sosem akkor kapok bérmunkát, amikor kell. MTZ-t nem akarok, hiába kevés a föld. Szereléshez nem értek, műhelyem sincs.
Válasz #2046. hozzászólásra
28-30 liter közööt jöttem de sokallom nagyon bár az is igaz 8% alatti csúszást nem tudtam kihozni belőle
Válasz #2042. hozzászólásra
Enyémre rálehet tenni a teljes garnitúrát, az 1070kg. 10t körülit nyugodtan önthetsz.
Válasz #2043. hozzászólásra
Minket egy td95d-re akartak rábeszélni..
Nincs is benne sok Ü.óra, 1400..
De itt a környékünkön nem elterjedt.
Talán a kötött talaj miatt...
Válasz #2042. hozzászólásra
25 az átlag ősszel, 18-30l között mozog terület nagyság és mélységtől függ.
New Holland TD85D
Erről a New Holland traktorról mi a véleményetek? Ismeri valaki? Milyen motor és váltó van benne? Mennyire megbízható? Üzemórát nem írnak, vajon mennyit megy el és milyen javításokra lehet számítani?
Válasz #2041. hozzászólásra
Hali már megoldva kész a szántás nyáron öntjük neki a betonsúlyt már azon gondolkodunk hogy nem fél hanem kicsit többet öntünk hogy meg legyen 10 mázsa meg szerzek kerék súlyokat meg ha birom feltöltöm a gumikat feltöltöm vízzel
Neked mennyi a fogyasztásod szántásban
Hús futár
Erre a megoldásra gondoltam, most találtam a képet.
A td5 szerintetek jó traktor lehet? Török traktor.
2800-tól nem mutatja. úgy veszem észre nem tűnnek el a számok csak a tized meg ugye előle a pont. ennyi
Válasz #2036. hozzászólásra
Az nem lehet, hogy 1000-től nem mutatja ???
Ennél nagyobb gondod ne legyen..............
Válasz #2036. hozzászólásra
Gondolom kis lcd kijelző mutatja? Lehet hogy eltűnnek majd róla más elemek is, nekünk ez volt a jd-nél a végén már szinte semmit nem lehetett leolvasni róla. Ha ez baja és kiszerelhető akkor javítható.
Valaki tudja ez miért lehet?
Ma délelőtt tárcsáztam és mikor a földhöz értem megnéztem az üzemóra állást és nem mutatja a tizedeket. Munka közben többször is megnéztem de nem mutatja. 2802 meg 2803 mutatott kereken. Fogalmam sincs mitől lehet. Remélem valaki tudja miért lehet ez. előre is köszönöm
Válasz #2034. hozzászólásra
Igen, az a radar.Én belenéznék hogy milyen a belseje nem-e párás, és tömítő pasztával megbiztosítanám hogy ne tudjon víz kerülni bele, még a vezeték körül is bekenném. Nem egy nagy munka levenni, kiszárítani, és összerakni tutira. Amilyen ára van, azt a kis fáradtságot megéri.
Válasz #2032. hozzászólásra
Vettem izzót. kicseréltem működik. A radart is lehet megtaláltam, ha egy nagyobbacska téglalap. szét volt húzódva egy vezeték ami abból jött ki. összedugtam de nem volt időm kipróbálni.
Válasz #2031. hozzászólásra
Ha elromlik a radar és nem akarsz újat bele akkor egyszerűen át kell kötni a kerékjelre a vezetéket.
Válasz #2029. hozzászólásra
Azt is írd le neki milyen izzó kell.Amíg nincs izzó felesleges szétbontani. Szerintem.
úgy látom már átestetek ezeken a javításokon
na azt is megnézem holnap!
Válasz #2027. hozzászólásra
Alul van két csavar, azzal ki tudod buktatni a műszerfalat, és a mögötte lévő burkolatot ha leveszed, ott vannak az izzók.
köszönöm a segítő hozzászolásokat
ha nem akkor én is majd együtt élek vele:)
Na hát ilyen apróságok vannak. Meg a műszerfal középső panelébe nincs világítás azt kellene még szétszedi csak nemtom hogy jön ki a panel
Válasz #2023. hozzászólásra
a kalibrálást néztem a kezelésibe. holnap majd megnézem mire van kalibrálva.
Nekünk az új iha puma mért 100km/h tárcsázásnál ,, mert a radar a visszaverődő jelet érzékeli ,, meg kultivátorozásnál csinálta magas volt már a szotyola és mért még 0 km/h is
Válasz #2022. hozzászólásra
Ez így van.Meg kell tanulni vele együttélni.Annyira nem létfontosságú holmi.Meg ha jó helyen van, az alső pocsolya után elszáll.
Válasz #2022. hozzászólásra
Nem lehet hogy csak bepárásodott?Enyém az előző gazdája megrepesztette a radarház fedelét és állt benne a víz, sár és így kuka lett.Valahogy átlehet állítani, hogy a kerékről mérje a sebességet, vagy ha a radart nem érzékeli akkor átvált magától? Azt tudom hogy a kerékről való sebesség mérést is kalibrálni kell hogy pontos legyen.
Válasz #2021. hozzászólásra
Huncutkodik a radarod, néha-néha nekem is ad fura értékeket, de mivel nem igazán tudom orvosolni, cserélni drága, így együtt élek vele.
esetleg ötlet hogy miért mér 80 km/h-t?
Válasz #2017. hozzászólásra
megnézem a vezetéket, ha nem akkor megnézem tele nyomták e zsírral. Hátha csak valami ilyen baj van. köszi
Válasz #2016. hozzászólásra
megnézem köszi. HA a kezelést olvasom és a radaros az amikor a slip potméter benne van akkor radaros mert az benne van
Válasz #2000. hozzászólásra
Az lehet hogy annyival kevesebbet eszik, de az adblue-is pénzbe kerül.Így már az a 2 liter nem is 2 liter.ÉS ez most márkától független, mert mindegyiknél eszi.
Válasz #2015. hozzászólásra
Jellemző hiba, általában telenyomják zsírral. Lehet hogyha kiveszed, és megszabadítod a zsírtól jó lesz. Amúgy elég ütős az ára egy újnak
Válasz #2015. hozzászólásra
Nézd meg nem-e a motor és az első híd között van a vezeték elszakadva.Jeladó a jobb oldali felső függő csapba van, ott érzékeli a ford szöget.
Radaros a trakesz?
Válasz #2014. hozzászólásra
igen értem.
Ennélkül megy a buli, de azért megnézem nem-e csak a csatlakozónál van baj. Vagy magával a jeladóval!
Válasz #2013. hozzászólásra
Szerintem az nem az.A jeladó az első hídnál van valahol.Ennek akkor van értelme mikor 30%-nál nagyobb a bekormányzási szög és ekkor kikapcsol az első hajtás.
Válasz #2010. hozzászólásra
hol találom ezt a jeladót? A traki jobb oldalán a tanknál találtam egy kábelt ott lógott de nem tudom hol a párja? lehet az lesz a baj?
igen azt tényleg nem tudom bekapcsolni, csak a direktet
köszi
Válasz #2009. hozzászólásra
Helló! A p 32-es hibakód az első kerék bekormányzási szög jeladó hibája,így nem tudód bekapcsolni az automata első kerék hajtást csak a direktet.
Sziasztok! TM 165-el kapcsolatban írok. Eddigi tapasztalatok jók. Első körben ami jelentkezett indításkor kiírja P32-es hibakódot de utána el is tűnik.
Valaki tudja mit jelent? Hibakód listája van valakinek? A másik a km/h sántít! c6-ba már 80 km/h-t mutat. olyan mitha pont kétszer annyit mutatna mint a tényleges! Egyébként szép finoman vált, csendes.
Válasz #2007. hozzászólásra
Az utolsó táblázatot nézzed meg amit belinkeltél, talajmunkában 265-270 g/kwó a fogyasztás. Ez egy jó átlagos érték, a tier 3 jd-k is ezen a szinten vannak.
Csak az a gond hogy ezt az értéket nem a névleges fordulaton tudja hanem csak félgázon. Ha emelik a motor fordulatot akkor már majdnem 300 gr-ig felmegy a fogyasztása. A nebraska tesztek szerintem jobbak mert ott minden sebességen addig fékezi amig maximális nem lesz a vonóteljesítmény, és ezen a ponton adja meg a fogyasztást meg a konkrét talajra leadott kw-ot.
Válasz #2004. hozzászólásra
ITT meg egy DLG teszt a fogyasztásrol
Válasz #1991. hozzászólásra
Azért idővel majd szerezz bele egy 210 es akksit!! majd ha egy hideg napon véletlenül a kis akkuval teker mint állat de nem indul majd keress meg, megmondom mért nem......
Válasz #2001. hozzászólásra
Az E/M gombot tartsd lenyomva és igy tudod váltogatni mérföldről méterre..., (
Itt van €-ra kiszámítva a T7070 vs T7.270 trakik közti különbség
Válasz #2001. hozzászólásra
Akkor nem tudok segíteni. Egyessel jelzett gombot kell nyomni, rá a gyújtás és át is vált az enyém, de ezek szerint a tiéd más.