Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nállam 160-70cm de ez is lehetne még 200körül is.Elbírja piszkálás nélkül is,Ha az MTZ viszi a 3 fejet.Cseréljél egy nagyobb ekére és ne pörgesd túl 100litert megspórolhatsz 10 hektárnál.
30cm vogel réselt kormánylemezzel szántunk nekünk nincs csoportváltó 11be van és 11km/h ba vagyunk kipörgött motorral és lehet hogy 12-dikbe is vinné. jah az adagoló gyárihoz képest +25% van megpiszkálva. Ezzel a beállítással 320liter/10óra.(MTZ 3 fejjel bármilyen mélyen megy)
max 1850, ne kapcsolgass össze vissza keresd meg a megfelelő sebességet és abban dolgozz végig, de nem sokallom, ha csak nem homokosabb lazább területet szántottál.
Nehézlenne neki a 4 fej tudsz kisebbet fogatni a fejekkel ezt eke válogatja hogyan lehet,Lényeg hogy többet fogjon mint a 3 fejes.Viszont sokan nemszámolnak azzal ha nincs meg a kellő sebesség szalonnás nagy darabos lessz a szántás amit meg plusz ráfordításal lehet elmunkálni.
Én most a 3fogas jympát 45centin olyan 15-17 lietrből húzom B3 vagy C3ba 1800-1900 fordulaton(TM 120)
3 fejes ágyekénk van de kicsi neki de ha vennénk 4 fejeset az meg szerintem nag lenne neki váltvaforgatósba bár láttam már TM 120 után 4 fejes váltvaforgatós ekét és húzta rendesen
Válasz #1604. hozzászólásra
A tartalék ló lehet hogy ennikér ha szűkségvan rá akkor befogjuk.Nem azon a néhány literen bukik az éves nyereség.Van kocsiban is azonos tipusból hogy nagyobb köbcentis kevesebbet eszik.
Válasz #1603 hozzászólásr
A miénken föl volt tekerve az adagoló de a normál földeket is csak b3-ba vitte ,( 25 centi 4 fej). A kötött földön b2 be sem vitte a 4 fejet hanem b3-ba a 3 fejet. Nagyobb gépet kellett venni nem volt más választás.
Válasz #1601. hozzászólásra
Sok.Nem is kell olyan sokat kutakodnod ezek után.Próbáld-1700 körül.Az se baj ha 1600 vagy ha kicsivel több mint 1700. látványosan csökkenni fog.Próbáld a 9.5km/órát tartani.Nem tudom milyen a váltód ez nállam B6
Igaz hogy 35-38cm mélyen.4 felyes csólyosi eke, műanyag kormánylemezekel.Műanyag borítók adnak egy 10% körüli megtakarítást.Közepesen kötött talajban.Sebesség 9.5-10km/ó
Szerintem az összehasonlítás nem szerencsés, csak ha a te ekédet a te földedben húznám persze ugyan abban a mélységben.
Nézegetem a gépeket nagyon tetszettek a 180-90-es fiatagri-k de ahogy olvasgatom öreg lovak már. A komfortosabbak közül ez talán kicsit olcsóbb a többinél!
Meg nekem tetszik is, csak körbe kéne járni egy kicsit!
Prospektust hogy tudod átküldeni?
Sziasztok! TM 165-ről van valakinek prospektusa vagy leírása! A TM 120-155-ig találtam de felette nem. Mi a különbség a TM 155 és a TM 165 között? Motor nagyobb benne? Milyen motor van benne?
Szia..
Én erről a típusról korábban már érdeklődtem itt.
A többség pozitívan nyilatkozott..
Ritkán lehet ezt a típust használt gépként találni, itt
nálunk.. Azt hiszem most is csak 2db van fent a neten.
Fullos felszereltségű nekik, 2 féle kapa, van hozzá hullámostárcsa sor is, crosskill henger is....lazítózott talajon láttam a munkáját ott szép volt,feszt variálták tavasszal a művelő tagokat
4419 hozzászólás
Válasz #1618. hozzászólásra
120cm-el nincsen leterhelve.
Nállam 160-70cm de ez is lehetne még 200körül is.Elbírja piszkálás nélkül is,Ha az MTZ viszi a 3 fejet.Cseréljél egy nagyobb ekére és ne pörgesd túl 100litert megspórolhatsz 10 hektárnál.
30cm vogel réselt kormánylemezzel szántunk nekünk nincs csoportváltó 11be van és 11km/h ba vagyunk kipörgött motorral és lehet hogy 12-dikbe is vinné. jah az adagoló gyárihoz képest +25% van megpiszkálva. Ezzel a beállítással 320liter/10óra.(MTZ 3 fejjel bármilyen mélyen megy)
Válasz #1597. hozzászólásra
Nem olyan sok legaláb is mifelénk nagyjábol ahány cm anyi lityó
max 1850, ne kapcsolgass össze vissza keresd meg a megfelelő sebességet és abban dolgozz végig, de nem sokallom, ha csak nem homokosabb lazább területet szántottál.
Válasz #1612. hozzászólásra
a 4 több, mint a 3
Válasz #1610. hozzászólásra
vízköves
Keresztbe jár biztosan.
Nem ugyanannyi?
Válasz #1607. hozzászólásra
Mindenre van valami megoldás.
Nehézlenne neki a 4 fej tudsz kisebbet fogatni a fejekkel ezt eke válogatja hogyan lehet,Lényeg hogy többet fogjon mint a 3 fejes.Viszont sokan nemszámolnak azzal ha nincs meg a kellő sebesség szalonnás nagy darabos lessz a szántás amit meg plusz ráfordításal lehet elmunkálni.
Válasz #1609. hozzászólásra
tök logikus, hogy a 4 fejes többet visz, mint a 3-as
melyik fog többet a 4x30cm vagy a 3x 40cm
Jympával van vlm sztori?
Én most a 3fogas jympát 45centin olyan 15-17 lietrből húzom B3 vagy C3ba 1800-1900 fordulaton(TM 120)
3 fejes ágyekénk van de kicsi neki de ha vennénk 4 fejeset az meg szerintem nag lenne neki váltvaforgatósba bár láttam már TM 120 után 4 fejes váltvaforgatós ekét és húzta rendesen
Helo!
Szerintem nem olyan sok 32 liter hektáronként.
Amúgy jó kis gép ez a tm 165? Motor váltó hogy birja?
Válasz #1604. hozzászólásra
A tartalék ló lehet hogy ennikér ha szűkségvan rá akkor befogjuk.Nem azon a néhány literen bukik az éves nyereség.Van kocsiban is azonos tipusból hogy nagyobb köbcentis kevesebbet eszik.
Válasz #1603 hozzászólásr
A miénken föl volt tekerve az adagoló de a normál földeket is csak b3-ba vitte ,( 25 centi 4 fej). A kötött földön b2 be sem vitte a 4 fejet hanem b3-ba a 3 fejet. Nagyobb gépet kellett venni nem volt más választás.
Sok.Nem is kell olyan sokat kutakodnod ezek után.Próbáld-1700 körül.Az se baj ha 1600 vagy ha kicsivel több mint 1700. látványosan csökkenni fog.Próbáld a 9.5km/órát tartani.Nem tudom milyen a váltód ez nállam B6
előtte milyen géped volt? és az mennyit fogyasztott?
Nekem 155 van de ez is szereti, ezek ilyenek.
2100 a fordulat
Válasz #1599. hozzászólásra
Milyen motorfordulaton dolgozik a gép?
vogel réselt lemezzel közép kötött talaj
Válasz #1597. hozzászólásra
22l/HA.
Igaz hogy 35-38cm mélyen.4 felyes csólyosi eke, műanyag kormánylemezekel.Műanyag borítók adnak egy 10% körüli megtakarítást.Közepesen kötött talajban.Sebesség 9.5-10km/ó
Szerintem az összehasonlítás nem szerencsés, csak ha a te ekédet a te földedben húznám persze ugyan abban a mélységben.
Sziasztok!
Mennyit kajál nálatok egy TM-165-ös 4 fejjel 32cm mert az egyém 10órát se bír ki 320 literrel és 10hektárt forgat ki.
Most nézem a műszaki adatokat azért az durva hogy 500 kg-al nehezebb a 7800-as JD-nél.
Válasz #1594. hozzászólásra
értem!
Válasz #1592. hozzászólásra
nemértek átküldésekhez
Válasz #1589. hozzászólásra
165 728 Nm
155 680 Nm
olyan izgalmas adatok nincsenek ám táblázatokban
Válasz #1590. hozzászólásra
Nézegetem a gépeket nagyon tetszettek a 180-90-es fiatagri-k de ahogy olvasgatom öreg lovak már. A komfortosabbak közül ez talán kicsit olcsóbb a többinél!
Meg nekem tetszik is, csak körbe kéne járni egy kicsit!
Prospektust hogy tudod átküldeni?
mászófokozatos 31x12 es váltó valakinek???
Válasz #1589. hozzászólásra
noneeeeee
mindent nem kaphacc meg az életbe
165 325 lityi a tank
155 285
Válasz #1587. hozzászólásra
Minden küldj át!
jó lehet ez a 165ös bogrács
prospiba 7es kuhn managgert huz a sziklaszáraz veres nyirokba valahol franciákná
Válasz #1586. hozzászólásra
van prospektusom miköll ?
Válasz #1585. hozzászólásra
Köszi nézem!
Válasz #1583. hozzászólásra
http://konedata.net/Traktorit/nh_tm115.htm
Válasz #1583. hozzászólásra
Ugyanaz a két traktor.7.5 ös Ford motor van bennük.
Sziasztok! TM 165-ről van valakinek prospektusa vagy leírása! A TM 120-155-ig találtam de felette nem. Mi a különbség a TM 155 és a TM 165 között? Motor nagyobb benne? Milyen motor van benne?
Válasz #1580. hozzászólásra
2000-2001-es évjáratú lehet
Válasz #1580. hozzászólásra
Szerintem csak lóerőbe, de azt könnyen tudod szabályozni, mivel adagolós.
http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=66117&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=3&kereses=1381857
erről nem tudtok vlmit?
miben kevesebb ez a 155től?
nyögdécseljen má vlk
nofasza
Válasz #1576. hozzászólásra
www.tractordata.com
Válasz #1576. hozzászólásra
konedata...
150es 155ös 165ösök mi mindenben kül.nek egymástól?
Válasz #1574. hozzászólásra
Szia..
Én erről a típusról korábban már érdeklődtem itt.
A többség pozitívan nyilatkozott..
Ritkán lehet ezt a típust használt gépként találni, itt
nálunk.. Azt hiszem most is csak 2db van fent a neten.
sziasztok!!! mi a véleményetek a tm 155 ös new hollandról??
Üdv!
Inkább ide teszem fel a videókat
https://www.youtube.com/watch?v=3M02S8FekYk
https://www.youtube.com/watch?v=kbsE_eDGFc0&feature=channel&list=UL
https://www.youtube.com/watch?v=24sBRZewzRU
Üdv!
Szántani hogy szoktatok az elektromos hidraulika vezérléssel? helyzet-erő-vegyes szabályozás?
Válasz #1567. hozzászólásra
Válasz #1569. hozzászólásra
Fullos felszereltségű nekik, 2 féle kapa, van hozzá hullámostárcsa sor is, crosskill henger is....lazítózott talajon láttam a munkáját ott szép volt,feszt variálták tavasszal a művelő tagokat