Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor csak ezek a 120 155 175ösök a jó szériák nekem még bajom nem volt vele és ide tartozik a két másik társa is amit írtam a 155 és 175 is.Mondjuk még a 190 is csak hát arról már hallottam rosszat is
A 160 Le feletti TM-ek és TG-k nem nagyon jöttek be. Akinek nálunk van a TM165, annak van egy TM175 és egy TM210, mind többet áll mint dolgozik általában. Most ő is megszabadul tőlük ahogy teheti.
Nagybátyám ilyen el jár már ebbe az évbe nem tudom hányszor tört össze benne a dugók elöször egy dugó szakadt össze bene most már legutoljára a két dugó szakadt össze épp most is szét van szedve ,motorjának már vége!
Ebből a fajzadékból van felénk egy, a tulaj nem nagyon csipázza szegényt, mert 4000 üzemóra van benne és orrán száján jön az olaj. Ős is vissza sírja az M-160-asokat.
Én inkább egy kocka magnumot néznék a helyedben
tudok egy kva jó állapotút 8 misiért
igaz, hogy Steyr 9270 van ráírva , de ugyanaz mint a 7250-es Magnum
Válasz #792. hozzászólásra
bruttó 8 körül ha eltudom passzolni a kisztust de lehetőleg 2001-nél öregebb ne és 10000óra alatti legyen meg lehetőleg G-s nyúl vagy annak 8000-es változata .
Válasz #790. hozzászólásra
Ez már nekem is megfordult párszor a fejembe ezért akartam volna újat de az jelenleg csak álom marad mert kidolgozhatatlan az a 24-25 milla amiért adnának új jonit vagy nyuszit .
Ma beszéltem a Kitével egy 8770 A nyuszira jó árban volt de mint kiderült agyon van verve még a szélvédőjét is kibaszták neki meg rosszak a hátsó gumijai is . Kár mert jó árban lett volna 2002-es 7300 órás .
látom nem értettél meg
azért ajánlottam 155-öst mert az jó
és a 12-15-e órásakat példának hoztam fel, ha elmentek addig akkor egy 4000 órás (amit ajánlottam) még újszerünek számít
Válasz #784. hozzászólásra
Pont rátapintottál arra két NH-ra amit akkor se kérnék ha ingyen adnák TM széria nem annyira jó nagy teljesítményben 155-ig jó utána már neccesebb , De ha 14-15 ezer órás akkor a G-sekből is kapok olyat .
Munkagépekről annyit csak egy ekém van a 16245-öshöz is ami 4 fejes . Pont ezért keresek 200 ló körül mert 5,6 vagy 8,4-es ásóboronát olcsóbban kapok mint 4,2-est a 150 lóhoz , nem drágák az 5 késes lazítók sem eke meg már van 5-6 fejes IH is jó árban . egyedül a tárcsa ami drága dolog de a 4,2-es Ih is drága nem csak a 6,2-es , majdnem a 7,2 olcsóbb mint a 6,2-es .
nézz egy jó tm-et azzal több meglévő munkagépedet is tudsz használni
vannak az ikr-nél 12-15 e. ü.órásak , akkor olyan rosszak csak nem lehetnek ( persze nem 175-190-re gondoltam )EZ nem néz ki rosszúl
Szerintetek melyiket érdemes venni a G-s széria végét vagy a TG széria elejét ami Cummins motoros ? Mert nagyon szemezek egy 8770-essel mert ezt még talán ki tudnánk gazdálkodni de a szivem szerint egy TG-230-ast vagy 255-öst vennék inkább .
Szerintem olvass vissza, szinte mindnek ez a hibája. Fülke le váltó szét, kapcsolóvilla felhegeszt, és már mehet vissza (persze gondolom a csapágyakat azért átnézed).
Szevasztok!
Tudom Én is a gyári szettet!!
Csak olyan 750-db ezresbe fájna!!Igazából ha max szereléssel együtt mondjuk 600-ba meg állna akkor még szóba is jöhetne!!Ha valaki tud esetleg hol lehetne "akciósabban" hozzá jutni a szetthez az legyen szíves jelentkezzen!!
Válasz #749. hozzászólásra
Én is a New Hollandra szavazok. Mtz-t felejtsd el!!! Hiába drágább hozzá minden alkatrész nem kel annyi szór szerelni, és százszor kényelmesebb. Ahogy a többiek is mondták!
4417 hozzászólás
Válasz #816. hozzászólásra
A 190est a szervizesek sem dicsérik.
Akkor csak ezek a 120 155 175ösök a jó szériák nekem még bajom nem volt vele és ide tartozik a két másik társa is amit írtam a 155 és 175 is.Mondjuk még a 190 is csak hát arról már hallottam rosszat is
Válasz #814. hozzászólásra
Ennek is adagoló gázolaj problémák ,számitógép, már voltbajai ,most is zetorozik mert az övét szerelik csak nem értenek hozzá,!!
Válasz #812. hozzászólásra
A 160 Le feletti TM-ek és TG-k nem nagyon jöttek be. Akinek nálunk van a TM165, annak van egy TM175 és egy TM210, mind többet áll mint dolgozik általában. Most ő is megszabadul tőlük ahogy teheti.
Válasz #800. hozzászólásra
figyelsz?olajfolyás+dugótörés.....stb!
Válasz #811. hozzászólásra
Nagybátyám ilyen el jár már ebbe az évbe nem tudom hányszor tört össze benne a dugók elöször egy dugó szakadt össze bene most már legutoljára a két dugó szakadt össze épp most is szét van szedve ,motorjának már vége!
Válasz #807. hozzászólásra
Ebből a fajzadékból van felénk egy, a tulaj nem nagyon csipázza szegényt, mert 4000 üzemóra van benne és orrán száján jön az olaj. Ős is vissza sírja az M-160-asokat.
Válasz #808. hozzászólásra
3 van arra a Szögi a Fodor meg a harmadiknak nem tudom a nevét mind be vesz zetort meg mtz-t .
Pont zetor csere is érdekli
Szerintem a szögi mert Zákányszék de csak tipp annyira nem ismerem őket csak ennyit tudok hogy ő ott van
Válasz #806. hozzászólásra
nem néz ki rosszul melyim árulhatja tán a Szögi vagy a Fodor ?
Ez É ?
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/traktor/hirdetes-23195823/
Válasz #798. hozzászólásra
hát én se értem. egyszreűen csak van.
amúgy milyen simitós kambridge hengert lenne érdemes venni? 4,5 méterest néztem 2.2 körül hevát
amúgy milyen simitós kambridge hengert lenne érdemes venni? 4,5 méterest néztem 2.2 körül hevát
Válasz #800. hozzászólásra
Nem negyon ismerem azokat , nyuszira itt nincs panasz és sokak szerint nagyon jó széria a G .
Válasz #796. hozzászólásra
JD megy nyuszi meg valtra de ebből komoly az első kettő de lóvé nyista így egyik sem lesz
Válasz #794. hozzászólásra
Én inkább egy kocka magnumot néznék a helyedben
tudok egy kva jó állapotút 8 misiért
igaz, hogy Steyr 9270 van ráírva , de ugyanaz mint a 7250-es Magnum
kérdezőbiztos!
Válasz #795. hozzászólásra
Most tényleg !
Honnét a dudva ????? Ez a rengeteg !!!!!
Válasz #794. hozzászólásra
annyiért kapsz tutira,de egy működőképes nagytrakira simán rá lehet verni pár millát és meg se látszik rajta,vigyél szerelőt!
Válasz #795. hozzászólásra
milyen trakit néztél annyiért?
Válasz #793. hozzászólásra
Nem veszek kombájnt az már van de a traki mire minden lett volna hozzá bruttó 24-be állt volna meg .
Válasz #792. hozzászólásra
bruttó 8 körül ha eltudom passzolni a kisztust de lehetőleg 2001-nél öregebb ne és 10000óra alatti legyen meg lehetőleg G-s nyúl vagy annak 8000-es változata .
Válasz #791. hozzászólásra
veszel kombájnt is?
Válasz #791. hozzászólásra
kb. menyit szánsz rá,ha nem szupertitkos?
Válasz #790. hozzászólásra
Ez már nekem is megfordult párszor a fejembe ezért akartam volna újat de az jelenleg csak álom marad mert kidolgozhatatlan az a 24-25 milla amiért adnának új jonit vagy nyuszit .
Válasz #789. hozzászólásra
vigyázz,nehogy úgy járj,mint a 106-ossal.
Válasz #788. hozzászólásra
Bocs nézem újból amit írtál és valamit elég rendesen beéztem benne .
Tényleg nem néz ki rosszul a jószág .
Ma beszéltem a Kitével egy 8770 A nyuszira jó árban volt de mint kiderült agyon van verve még a szélvédőjét is kibaszták neki meg rosszak a hátsó gumijai is . Kár mert jó árban lett volna 2002-es 7300 órás .
Válasz #787. hozzászólásra
látom nem értettél meg
azért ajánlottam 155-öst mert az jó
és a 12-15-e órásakat példának hoztam fel, ha elmentek addig akkor egy 4000 órás (amit ajánlottam) még újszerünek számít
Pont rátapintottál arra két NH-ra amit akkor se kérnék ha ingyen adnák TM széria nem annyira jó nagy teljesítményben 155-ig jó utána már neccesebb , De ha 14-15 ezer órás akkor a G-sekből is kapok olyat .
Munkagépekről annyit csak egy ekém van a 16245-öshöz is ami 4 fejes . Pont ezért keresek 200 ló körül mert 5,6 vagy 8,4-es ásóboronát olcsóbban kapok mint 4,2-est a 150 lóhoz , nem drágák az 5 késes lazítók sem eke meg már van 5-6 fejes IH is jó árban . egyedül a tárcsa ami drága dolog de a 4,2-es Ih is drága nem csak a 6,2-es , majdnem a 7,2 olcsóbb mint a 6,2-es .
Válasz #785. hozzászólásra
köszi láttam
hali,nézz az mf pistibácsi honlapjára van egy fa..a 90 lovas használttraki
Válasz #783. hozzászólásra
nézz egy jó tm-et azzal több meglévő munkagépedet is tudsz használni
vannak az ikr-nél 12-15 e. ü.órásak , akkor olyan rosszak csak nem lehetnek ( persze nem 175-190-re gondoltam )EZ nem néz ki rosszúl
Válasz #781. hozzászólásra
De bír de szerernék lépni kicsit fiatalabb gép felé ami azért már konfortosabb is .
Válasz #779. hozzászólásra
inkább a G mint a TG szomszéd ikr es szerelő és ő is panaszkodik a TG-k re motor váltó de inkább váltó
Nem bír a 4 zetor a 100 hekivel?
TG-kel vigyázz mert sokat látni hirdetésekben hogy már 3-4 ezer óránál motor csere vagy váltó csere volt vagy mindkettő esetleg
Szerintetek melyiket érdemes venni a G-s széria végét vagy a TG széria elejét ami Cummins motoros ? Mert nagyon szemezek egy 8770-essel mert ezt még talán ki tudnánk gazdálkodni de a szivem szerint egy TG-230-ast vagy 255-öst vennék inkább .
Köszi a hasznosat, meg olvastam majd tavasszal raalunk a témara! Az alkatrész nem lesz gond van ismerös ikr-investnél is!
Válasz #775. hozzászólásra
a jó kifejezés hogy nagyon szét kell dobni a gépet
Válasz #775. hozzászólásra
Hali!
Szerintem olvass vissza, szinte mindnek ez a hibája. Fülke le váltó szét, kapcsolóvilla felhegeszt, és már mehet vissza (persze gondolom a csapágyakat azért átnézed).
Sziasztok! L85-ös 2-es csoportott ki dobja! Miért és kb menyibe faj a javitas, nagyon szét kell dobni a gépet? Köszi a segitséget!
Válasz #773. hozzászólásra
Hoztál egyet nekem?
erre a kékre csöpögött a nyálatok múltkor
lehet csepegtetni megint......
Válasz #771. hozzászólásra
kanadában gyártották,és gyártják ma is bühler néven.
Sziasztok. A 99-00-ás évjáratú 8870-es (kék) gépekről mi a véleményetek? Ford szerelte össze őket Amerikában?
Köszi szépen addíg is mindenkinek!!
Szevasztok!
Tudom Én is a gyári szettet!!
Csak olyan 750-db ezresbe fájna!!Igazából ha max szereléssel együtt mondjuk 600-ba meg állna akkor még szóba is jöhetne!!Ha valaki tud esetleg hol lehetne "akciósabban" hozzá jutni a szetthez az legyen szíves jelentkezzen!!
Válasz #749. hozzászólásra
Én is a New Hollandra szavazok. Mtz-t felejtsd el!!! Hiába drágább hozzá minden alkatrész nem kel annyi szór szerelni, és százszor kényelmesebb. Ahogy a többiek is mondták!